Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Yöllinen herätys
Kirjoittanut: Mies
Kategoria: Eroottinen tarina / Ryhmäseksiä

 

 

Herään yöllä oven kolahdukseen, vilkaisen kelloa, se lähenee jo neljää.  Kuulen kun kuiskailet eteisessä jonkun kanssa. Kuuntelen jonkin aikaa ja tunnistan vieraan neiti X:äksi. X on naiseni yksi parhaimmista kavereista ja joitain kuukausia sitten eronnut.

Juuri siksi olen nyt yksin lasten kanssa kotona, lapsenvahtina, koska naiseni halusi viedä X:n ravintolaan hieman tuulettumaan, saamaan ajatukset pois erosta.

Hiivitte hiljaa kanssa makuuhuoneen oven edestä ja menette keittiöön ja kolistelette jotain jääkaapista. Kuulen vielä, kun kuiskailette ja kihitätte jotain juttuja, ennen kuin alan vaipua uudestaan uneen.

Kohta havahdun taas siihen, kun sinä tulet makuuhuoneeseen. Tulet kysymään, saako X tulla kanssamme samaan sänkyyn nukkumaan, kun et jaksa hakea patjoja ja tehdä petiä olkkariin.

Suostun siihen mielelläni. Herään täysin ja tunnen oloni jo oikein virkeäksi, kun vinkkaat X:lle ovelta ja te tulette molemmat sängynpäätyyn ja alatte riisumaan vaatteita. Katselen ihmetellen, kun riisutte yllättäen molemmat itsenne aivan nakuiksi. Näky on aika kiihottava. Hormonini alkavat todenteolla hyrräämään ja tunnen kuinka minulla alkaa pikkuhiljaa seisomaan.

Kiipeät vauhdilla sängyn päädyn yli ja kaivaudut viereeni ison peiton alle. Kiehnaudut minuun kiinni ja suutelet ja pussailet ihanan märkiä suukkoja. Ajattelen mielessäni, voi kun vieraasta huolimatta runkkaisit munaakin edes hieman. Seksiä nyt ei varmasti ole tarjolla, vai onko? Toiveeni toteutuu saman tien, kun kuljetat käden haaroihini ja alat hitaasti hieromaan jo valmiiksi turvonnutta munaani.

Katson, kun X kiertää sängyn päädyn ja istuu selkäsi taakse sängylle. Sitten hän tulee taaksesi kyljelleen makaamaan.

Et kiinnitä ensin mitään huomiota vieraaseemme, vaan hierot kiihtyvällä vauhdilla munaani. Kiihotun entistä enemmän ja käännyn kyljelleni sinuun päin. Hivutan käden pimppaasi kohti ja työnnän sormen jo valmiiksi kosteaan vakoon. Hyväilen reikääsi ja sinä runkkaat minua, tuntuu, etten voi uskoa tätä todeksi. Harrastamme seksiä toisen naisen ollessa kanssamme samassa sängyssä.

Nautinnon keskellä huomaan, että X siirtää peittoa pois selkäsi päältä ja alkaa hivelemään sinua selästä. Hätkähdät selvästi X:n kosketusta, mutta rentoudut uudestaan lähes heti. Nostat toisen jalkasi päälleni ja painat pimpan tiukemmin kättäni vasten. Otan peiton kokonaan pois päältämme. Näen kuinka X kuljettaa kättään alemmas selkääsi pitkin. X:n käsi siirtyy koko ajan alemmas kohti pyllyäsi. Tunnen kuinka jännityt kun X:n käsi silittelee pakaroitasi ja siirtyy hitaasti kohti pimppaasi.

Käteni hivelee klitorista ja häpyhuuliasi. Tunnen kosketuksen kädessäni kun X:n sormet koskettavat omiani. Pillusi kostuu entisestään kun X:n sormi porautuu hitaasti takaapäin reikääsi. Häpyhuultesi välistä alkaa valua kuumaa ja kosteaa nestettä.

Tulet tiukemmin minuun kiinni ja tartut munaani, ja taivutat sitä kohti jalkoväliäsi. Kylkiasennosta olisi helppo tulla sisääsi, mutta kiusottelen sinua vielä hetken ja liikuttelen heppiä hiljaa häpyhuulia pitkin alas reiälle ja takaisin ylös klitoriksen päälle. Tunnen välillä kun X:n sormet koskettavat munaani painaen sitä tiukemmin häpyhuulille ja klitorikselle.

Jatkan hidasta työntelyä haaroihisi ja nautin itsekin X:n hiplaavasta koskettelusta munaani. Samassa neiti X koventaa hieman kosketusta ja alkaa aina minun liu’uttaessa munaa häpyhuulilla, ohjata sitä sisälle reikään. Autan sen verran, että vedän sinua takapuolesta enemmän päälleni ja heppi luiskahtaa liukkaasti sisään.

Alat huohottamaan ääneen kun alan naida sinua kylkiasennossa. Tunnen kuinka X pitää ja liikuttaa sormea pillussa samalla kun nain sinua ja se venyttää pilluasi. Kiihotut mielettömästi ja suutelet minua koko ajan kiihkeämmin ja voihkit estottomasti ääneen. Kiihdytämme hieman vauhtia, jännität vartalosi ja sinulta tulee nopeammin kuin koskaan ennen.

Orgasmista toivuttuasi käännyt väliimme selälleen makaamaan. Olen tulossa päällesi, mutta yllättäen X siirtyy hetkeäkään miettimättä jalkojesi väliin vuoteelle. Hän levittää jalkasi levälleen ja polvistuu säärtesi väliin ja alkaa hyväillä jalkojasi pehmein vedoin. Kun hänen kätensä kulkevat pitkin reisiäsi, värähtelet. Hän ei kuitenkaan koske lainkaan pilluusi, vaan kumartuu päällesi ja alkaa suudella.

Uskomatonta katsella vierestä kun kaksi kaunista naista suutelee keskenään. Näky kiihottaa minua valtavasti ja runkkaan samalla katsellessani teitä. X on päälläsi ja suutelette keskenään ja nautitte suunnattomasti toisistanne. En ole ennen tiennyt, että pidät naisista myös siinä mielessä.

Kaksi naista rakastelee

Käännytte kyljekkäin, sinä meidän keskellä, pylly minuun päin ja jatkatte suutelemista. Nostatte jalat koukkuun ja molempien kädet hakeutuvat toistenne haaroihin. Alatte hivelemään toisianne joka puolelta ja suutelette kiihottavasti. Katselen hetken kiihottavia touhujanne. X tuntuu myös olevan litimärkä koska sormesi X pillussa kuulostavat saavan aikaan pieniä litsahduksia. X vääntelehtii nautinnosta kun työnnät välillä sormen kosteaan reikään ja jatkat sitten jälleen klitoriksen kiihottamista.

Kiihotatte toisianne aikanne ja sitten huomioit taas minut. Käännyt selälleen ja sanot minulle hiljaa, ”Tule”. Haluat, että osallistun taas seksiin. Nousen muna pystyssä istumaan ja tulen jalkojesi väliin ja asetan munan häpyhuulille. Voihkaiset nautinnosta kun työnnän terskan sisällesi ja liikutan sitä edes takaisin reiällä. Olet märkä ja liukas kun työntelen sinun litisevään reikään. Voihkinta ja huohotus lisääntyvät samalla kun vauhtimme kiihtyy. X koskettelee rintojasi ja suutelee sinua. Näytät olevan kuin jossain seitsemännessä taivaassa. Parissa minuutissa pimppasi puristuu tiukasti munani ympärille ja saat valtavan orgasmin.

Makaat jonkin aikaa pää pyörryksissä, pillu puristuneena tiukaksi rullaksi munani ympärille. Estät liikkumiseni koska orgasmin jälkeen yhdynnän suora jatkaminen sattuu, eikä varsinkaan klitorikseen saa koskea. Tiedän sen ja olenkin jalkojesi välissä polvillani lähes liikkumatta. Naurahdat X:lle että sait ihan valtavan ihanan orgasmin. X hymyilee takaisin ja silittää sinua hiuksista. Vaihdatte muutaman hellän suukon.

Pienen tauon jälkeen alan jälleen liikuttaa munaani pillussa. Värähdät ja sanot, "Uh huh au, tauko, ei pysty vielä". Nostat jalkasi pystyyn ja muna luistaa pois pimpistä. Nouset istumaan ja sanot X:lle, "Sun vuoro".

Katson hetken suuresti epäröiden molempia naisia. Ovatko he sopineet tämän jo aiemmin?

X vilkaisee minua jopa hieman ujostelen, mutta ei sano mitään ja kääntää katseen pois. Kysyn vielä kuin varmistaakseni, "Mitä sanoit?". "Haluan että te rakastelette", vastaat ilman pienintäkään epäröintiä. Minua kyllä epäilyttää ja kysynkin uudestaan, "Oletko ihan tosissasi?". "Haluaisin katsoa kun rakastelette", sanot uudestaan.

Syntyy pieni epäröinnin hetki joka loppuu siihen kun sinä vedät X:n kädestä keskemmälle sänkyä. Sitten otat minua kädestä kiinni ja ohjaat meitä yhteen. Heppini seisoo yhä pystyssä kun olemme polvillamme X:n kanssa vastatusten. Tunnelma on kuitenkin hieman vaivautunut.

Tulet selkäni taakse ja halaat minua koko vartalollasi. Vartalo on lämmin ja pehmeä. Otat takaapäin otteen hepistäni ja runkkaat sitä rauhallisesti sanoen, "Oikeesti haluaisin, että te teette sen niin, että saan katsella". "Varmastikko? kysyn vielä kerran. "Joo" vastaat ja nojaat poskella selkääni vasten.

Katson X:ää silmiin ja hän nyökkää takaisin. Otan X:ää polvitaipeista kiinni ja vedän itseeni päin. X nojaa taaksepäin käsiensä varassa ja levittää jalkansa. Laskeudun alaspäin ja sinä irrotat vartalosi, otteesi minusta. Laskeudun kokonaan X:än päälle. Alamme ensin pussailla ja kohta suutelemme.

Samaan aikaan asettelen kädellä munaa pillulle. Reikä tuntuu tiukemmalta kuin mihin olen tottunut. Kädellä ohjaten saan kuitenkin munan hitaasti uppoamaan pillun sisään. Kun puolet varresta on sisällä, irrotan otteeni ja alan hitaasti liikutella munaa edestakaisin ja työntö työnnöltä syvemmälle.

Tulet takaata viereemme sängylle. Asetut sängylle kyljelleen ja laitat kätesi X:n vatsalle ja silität. Sitten koskettelet rintoja ja annat muutaman hellän suudelman. Työnnän munaa koko ajan syvemmälle ja X:n pillu alkaa antaa periksi. "Ihanan kiihottavaa", kuiskaat hiljaa vierestämme ja etsit X:n klitoriksen.

Se, että sinä katsot, alkaa nyt kiihottaa myös minua. Nousen pystyyn ja tartun X:ää polvitaipeista kiinni ja painan jalat vatsan päälle niin, että näkymät munaan ja pillulle ovat parhaat mahdolliset, ja sitten alan nussia rytmikkäästi.

Nojaat käden varassa sänkyyn ja katsot naimistamme. Välillä hivelet X:ää jaloista tai sääristä, rinnoista, välillä koskettelet pakaroita, pakaroiden vakoa tai klitorista. Naisen vaistolla osaat koskettaa aina tilanteen mukaan oikeita kohtia paremmin kuin minä. Keskityn vain pillun naimiseen ja katseluun.

X alkaa kostua enemmän ja enemmän. Pillu tuntuukin hyvältä ja työntelen koko ajan, koko munan mitalla pohjaan saakka. Tällä tahdilla en pysty pidättelemään enää kauaa ja tuttu tunne alkaakin hiipiä nivusiin. Se on piste, mistä ei enää halua palata takaisin kun tietää, että kohta nautinto orgasmista on suuri. Tahtini kiihtyy ja myös sinä huomaat sen. Tiedät, että laukean vähän ajan päästä jos en pidä taukoa.

Alat pyörittää sormilla X:n klitorista hellästi, mutta vaativasti. Tajuan että yrität saada meille orgasmin samaan aikaan. Pyyntö on tietysti täytettävä. Olisi pettymys jos tulisin ilman, että X ei laukeaisi ollenkaan. Jatkan antaumuksella nussimista, mutta suljen silmäni ja yritän samalla miettiä kauppalistaa. Se toimiikin tällä kertaa ihan hyvin ja orgasmin tunne taantuu hieman taka-alalle.

Pyörität kädellä X:n klitorista ja se alkaa tuottaa tulosta. X:n hengitys kiihtyy, hän alkaa voihkia vienosti ja sitten hieman äänekkäämmin. Tunnen munallani pillun sisällä, että hän nauttii nyt täysin rinnoin naimisesta ja klitoriksen kiihotuksesta. Päinvastoin kuin sinun pillu supistuu tiukaksi orgasmissa, X:n pillu alkaa avautua ja kostua litimäräksi. Hetkessä kitka on lähes olematonta ja häpyhuuletkin näyttävät avautuvan kuin ruusunlehti. Ja sitten se tulee, Orgasmi. X:n varpaat menevät kippuraan ja jalat alkavat täristä. Ja sitä jatkuu ja jatkuu...

Päästän X:n jalkataipeista irti ja lähes heittäydyn hänen päälleen. Alan nussia nopeasti niin kovaa, että varmasti laukean hetkessä. X vapisee allani kun painan raivoisasti lanteellani häntä patjaa vasten. Tunnen kätesi ensin pakaroillani, sitten sormet etsivät pallini takaapäin, ja se on lähtölaukaus niin valtavalle orgasmille, etten ole aikoihin saanut. Vatsa kouristelee ja pallit pumppaavat koko lastin rähähtäen ulos suoraan X:n pillun perukoille.

Jäämme hetkeksi raukeina päällekkäin läähättämään. Tulet meihin kiinni ja halaat ja kuiskaat, "Olipa kaunista".

Nousen pois X:n päältä ja taiteilemme kaikki nukkumaan saman ison peiton alle raukeina ja tyydytettyinä.

Aamulla toinen lapsista ehti herätä ennen meitä ja seisoo ihmetellen sängyn vieressä. "Isi, miksi X saa tulla teidän kanssa samaan sänkyyn, mutta meillä pitää nukkua aina omassa sängyssä?

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri