Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Viivytetty laukeaminen - pregasmi
Kirjoittanut: Alex S
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Kuksia, vetää villaan, nylpyttää, molottaa, heittää rojut ränniin. Skrebbanat, kassit, ryynipussit, spermiinot, floiskat.. Laiton ”salaisen kirjani” sivuun ja rupesin nukkumaan. Olin nuori teini ja ajatukseni tietysti liikkuivat 90% seksin ympärillä. Olin viettämässä kesälomaa mummolassa Puumalan kauniissa maisemissa. Tietysti runkkasin aina kun voin, ja voi pojat sitä sperman määrää, mikä kertyi 4 viikon oleskeluni aikana. Varmaan puuvajallinen tuota kiehtovaa harmaata elonnestettä. Olin vielä poikanen – nussimisesta saatoin vain uneksia.

Eipä siellä ollut näkynyt tyttöjä, ei, mutta heinäkuun 3. päivän muistan ikuisesti. Naapurissa oli nimittäin kesämökki, jonne ilmaantui perhe lomailemaan. Mummolan kalliolta oli hyvä näkymä perheen saunalle, ja aloitinkin ”luonnontieteellisen havannointini” siihen suuntaan aina alkuillasta. Täytyyhän kunnon koululaisen perehtyä lomallaan luonnon ihmeisiin. Jospa näkisin jonkun 16-18v kimman hyppäävän alastomana järveen. Pelkkä ajatuskin kiihoitti niin, että muna oli vähän väliä taistelukunnossa.

Mutta mitä vielä: näin vain keski-ikäisiä ukkoja ja akkoja pulahtelemassa. Kerran meinasin jo lähteä, mutta sitten näinkin ihanan pystytissisen gimulin tulevan alastomana saunan vierustalle jäähdyttelemään. Olin kuin hypnotisoitu. Pitkä, vaalea tukka, pienet kiinteät tisut ja upea lantio etuvakoineen vaikutti niin, että mahlat sujahtivat kalsareihin alta aikayksikön. Mummo toisinaan ihmettelikin, kun pesin pikkupyykkiä niin usein.

Sängyssä illalla mietin miten saisin kontaktin tuohon tyttöön. Veneretki? Puhelinsoitto (mummolla oli naapureiden numero)? Jos siellä vastaisikin tytön isä? Huh! Olisikohan hän ollenkaan kiinnostunut tällaisesta kaupunkilaispojasta, taviksesta Imatran Mansikkalasta?? Runkkasin itseni uneen ajattelemalla gimman pillua ja panoa hänen kanssaan.

Aamulla herätessäni päätin, että NYT, nyt on sen tapahduttava. Häpesin kokemattomuuttani ja tunsin itseni pikku surkimukseksi, varsinkin kun olin lukenut seksinovelleja Finnishlegsnfeet-sivustolta kiihottuneena, mutta omakohtaista kokemusta täysin vailla. Ihailin Roni Castrénin kaltaisia naistenmiehiä, joilla mimmejä riitti. Olin lukenut netistä ja kirjoista seksistä vaikka mitä. Nyt halusin unelmani toteutuvan. Teoriaa oli, mutta kokemus puuttui. Tiesin jo silloin mm. mitä pregasmi tarkoittaa ja mikä on miehen peniksen keskimitta stondiksessa: 13,7cm. Mustilla selvästi enemmän.

Kun jotain oikein toivoo, astuu kohtalo usein miellyttävästi peliin. Ylhäällä talolla kuulin perämoottorin äänen, mikä läheni ja läheni. Mummon rantaan oli liukumassa vene. Ja veneessä oli tuo naapurin afrodite punaisessa, hihattomassa T-paidassa ja pienissä farkkushortseissa! Tytöllä oli pari ämpäriä mukanaan, ja hän laskeutui rantaan. Mummo oli huomannut myös veneen ja eteni sitä kohti, jolloin huudahdin: ”Mummo, anna mun hoitaa tämä, tunnen tuon ihmisen.”. Mummo palasi onneksi askareihinsa, ja minä meni tyttöä vastaan. ”Hei, olen Sari tuosta naapurista. Meidän kaivomme on päässyt kuivumaan. Tulin kysymään, voisinko...” Arvasin mitä hän tarkoitti ja sanoin: ”Totta kai voit ottaa vettä meidän kaivosta, kyllä sitä riittää.” Otin tytön ämpärit ja esittelin itseni: ”Olen (….) Imatralta ja vietän kesistä täällä mummolassa. Sari oli ulospäin suuntautunut ja puhelias, väänsi mietä ja sietä. Se oli helpotus. Lähdimme kaivolle.

Tutustuminen sujui uskomattoman nopeasti, juteltiin niitä näitä, koulujuttuja, musadiggauksia jne. Katselin koko ajan hänen sinisiä silmiään, lantiota, ryntäitä ja peffaa. Yritin kuitenkin olla ”asiallinen”. Koetin peittää kullini antamat elonmerkit. Aurinkoisessa säässä nostin Sarille vesiämpärit ja lähdimme kohti rantaa. Yllättäen hän sanoi että olisi kiva tavata, vanhempien kanssa kun on tosi tylsää, lähdettäiskö iltasella veneretkelle? No, tiedätte vastaukseni, sovimme että hän hakee mut viideltä. Olin hurmoksessa.

Iltäpäivän mietin taktiikkaani päästä ”pukille”. En tiennyt mitä laittaisin päälleni, oli vain yhdet Guess´in farkut, mutta useampi paita. Päädyin siniseen hihattomaan Cap Horn-paitaan. Kortsut, Sultanit, pakkasin tietysti mukaan.
Klo 16.58: Venettä ei näkynyt. 17:02: Naapurissa ei liikettä. Masennuin. 17:13 näin Sarin astuvan veneeseen ja huokasin helpotuksesta.

”Heippa”, Sari tervehti iloisesti. Veneessä tulin ensimmäistä kertaa ajatelleeksi Sarin ikää. 16? 17? 18?, ei kyllä enempää. ”Lähistöllä on kiva pikku saari, mennäänkö sinne?” Otin meille evästäkin. Sari näytti koriansa, jossa oli voileipiä ja 2 pulloa valkoviiniä. Jep. Niin starttasi käyntiin matkani kohti ensipanoani. Juttelimme small talk´ia ja siemailimme valkkista, mutta halusin totta kai tietää oliko hänellä kenties kundikaveria. ”Ei”, hän vastasi ja jatkoi: ”Parin kundin kaa oon, kyllä sä tiedät, ollut ”sillai”. OMG! Nyt päästiin asiaan. Sitten sanoin jotain, mitä en olisi etukäteen uskonut: ”Ei mullakaan oo kimmafrendiä. Ja olen vielä neitsyt.” Ällistyin itse sanomaani, mutta Sari ei ollut moksiskaan, vaan jatkoi iloista höpöttelyään.

Jonkin ajan kuluttua Sari kysyi voisinko tulla välillä ruoriin. Menin etupenkille, jolloin Sari suuteli mua poskelle. Koulukaverini eivät uskoneet, kun kerroin heille, että tämän jälkeen Sari heitti rintaliivinsä pois muina naisina!(muuta en sitten kertonutkaan). Minulla oli keskisarjan erektio. Heitin minäkin paidan pois, olihan kuuma kesäpäivä, jotain +25C ja pilvetön taivas.

Vene kolahti saaren rantaan. Menimme kalliolle istuskelemaan. Sitten en tiennyt mitä tehdä. Ajattelin pistää kaiken peliin. ”Sari, olet erittäin kiva tyttö, kaunis ja miellyttävä. Voisit...Olisiko mi-ten-kään mah-dollista, että päästäisit mut pois tästä poikuudesta, siis haluaisin...Sanat meinasi tarkertua kurkkuuni. ”Siis seksiä, senkin lurjus”, Sari sanoi, mutta jatkoi: ”Kyllä mä sut hoidan, komistus.”

Jännitys kohosi nyt huippuunsa. Sari hivuttautui viereeni, avasi farkkuni ja kaivoi munani esiin. Se oli kivikova, ja kiimatippa pursui pian esiin. ”Sari kulta, hitaasti tai laukean.” Naisen kosketus kyrvälläni oli kuin taivaan enkelin. En uskonut, että se voisi olla n ä i n ihanaa. Muitta mutkitta Sari nuoli terskaanikin pari kertaa. Laitoin melkein täristen kortsun päälle, siinä ei ollut ongelmaa, koska olin tietty harjoitellut. Sari asettui kalliolle filtin päälle ja levitti jalkansa. Hänellä oli pieni vana pillukarvaa raon yllä. ”Tule, tehdään se nyt”, Sari kuiskasi. Hän tarttui meisseliini varovasti ja ohjasi sen pillun suuhun. Pulssini oli tuolloin kai 170/min. Hiki virtasi otsaltani. Mietin mitenköhän kullini mahtuu sisään? Sari ohjasi sen varmalla kädellä vaginaansa, joka on märkä, liukas, pehmeä ja lämmin. Kyrpä vaipui sinne kokonaan. Siis tältä se tuntuu! Lämmin, lihaksikas, kostea pimpsa. ”Työntele”, Sari sanoi. Hitaasti takaisin, sitten nopeasti sisään. Aloin tuntea jotain erikoista genitaaliseudullani. Suutelin Sarin ihania huulia. Pari työntöä vielä ja tunsin sähkövirran koko kropassani, sitten kihelmöinnin kullissani ja pusseissa. Muna saavutti ennenkokematoman erektion, ja sitten huusin ääneen kun spermani sykähteli ulos mulkusta: kerran, kahdesti ja kolmasti.

Tarrauduin Sariin kiinni, makasimme hetken hiljaa. Suukottelimme ja silitin hänen tukkaansa. Kroppa relana ja itsetunto huimasti kohonneena vedin kullini hitaasti ulos vitusta pitäen kädellä kiinni kortongista. Silmäilin kortsua: nupissa oli iso satsi paksua siemennestettä. Sitten puristin vielä viimeiset pisarat Sarin reisille. Olin Mies!

Illalla muistelin ensipanoani ja se kiihoitti niin, että piti runkata vielä kolmesti. Sekstasimme Sarin kaa vielä 2 kertaa sinä kesänä, ja erityisesti takaapäin pano tuntui majesteetilliselta. Vierailuni mummolassa oli päättymässä, ja viimeisenä iltana Sari otti vielä suikkiin mummon koputtaessa ovelle. Huusin mummolle etten tarvitse iltapalaa, minkä jälkeen laukesin Sarin suuhun. Sari nieli mahlan ja pyyhki pois sitä alaleualtaan.

Elokuu tuli väistämättä, koulu alkoi, enkä nähnyt Saria enää koskaan. Mielenkiintoni koulunkäyntiin parani enkä viitsinyt enää kuunnella kavereiden kerskailua seksikokemuksillaan, koska tiesin, että ne olivat täysin keksittyjä. Ja nauroin itselleni tuosta ”pregasmi”-kuvittelustani.

Alex S. 17072016

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri