Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Vanha suola janottaa
Kirjoittanut: Akseli
Kategoria: Eroottinen tositarina / Perustuu tositapahtumiin

 

 

Viiden avioliittovuoden jälkeen meillä tuli Elinan kanssa avioero. Hän jäi lasten kanssa asumaan yhdessä ostamaamme asuntoon. Asunto on puoleksi minun ja puoleksi hänen. Minulla on kuitenkin avaimet asuntoon, koska omistan siitä vieläkin puolet.

Muutamia kuukausia eron jälkeen olin vielä sinkku ja vietin vilkasta poikamieselämää. Kävin paljon baareissa. Aina silloin tällöin joku nainen tarttui kainalooni ja vein hänet yksiööni naitavaksi. Vakavampaa suhdetta en halunnutkaan.

Tuli syksy ja olimme alkaneet Elinan kanssa taas viestitellä enemmän muistakin kuin lapsiin liittyvistä asioista. Emme kuitenkaan olleet tavanneet eron jälkeen muuten kuin silloin kun hain lapset viikonlopuksi itselleni.

Yksi syyskuun ilta olin lähdössä ravintolaan. Olin ottanut whiskya ja olin pienessä humalassa. Lähetin exälle viestin jossa tiedustelin lasten kuulumisia. Viesti oli virallinen; mitä lapsille kuuluu?, tiedustelu siltä varalta, että jos Elinan uusi miesystävä olisi kylässä. Ei ollut uusi mies sillä kertaa siellä ja Elina viestitti saman tien takaisin, että kaikki on hyvin ja hän on lasten kanssa kotona. Lähettelimme muutamia viestejä peräjälkeen, ennen kuin tilasin taksin ja lähdin baariin. Elina toivotti minulle hyvää metsästysonnea. Sitä kyllä tarvitsinkin, en ollut saanut naista varmaan pariin viikkoon.

Eipä ollut kuitenkaan hyvä kaatoilta. Vaeltelin ravintolassa, enkä löytänyt ketään sopivaa naista jonka olisin ottanut mukaan. Jostain syystä oli jotenkin haikea olo, tuli exää ikävä. Olin ihan kiitettävässä humalassa ja mietin, uskaltaisinko keskellä yötä soittaa hänelle kun uusi mieskään ei ollut siellä kylässä. Rohkaisin mieleni ja kokeilin, mutta hän ei vastannut kännykkään. Puhelin oli varmaan äänettömällä. Kiinni se ei ollut koska hälytti. Kirjoitin tekstiviestin, että voisinko tulla kylään, jos vaikka juteltaisiin tai jotain. Meni muutama minuutti ja tuli vastaus; Nukun jo. Pohdin, että vastaus ei ollut myöntävä eikä kieltävä, vain kiertelyä. Niinpä otin taksin ja ajoin Elinan ja lasten asunnon suuntaan. En kuitenkaan mennyt perille asti vaan jäin kyydistä kadun päässä ja kävelin loppumatkan. Täydellinen syysyö. Ilma oli lämmin ja tuoksui hyvälle. Tulin asunnon eteen, pihalla oli vain exän auto, missään ei onneksi näkynyt hänen uuden miesystävänsä autoa jonka olin oppinut tunnistamaan kun hain lapsia luokseni.

Menin ovelle ja kaivoin avaimet taskusta. Klik, ja ovi hitaasti auki. Asunto oli hämärä ja hiljainen. Eteisessä ei ollut vieraita kenkiä eikä naulakossa kassia, vaatteita tai mitään mitä en olisi tunnistanut.

"Halooo, Elina, oletko hereillä" huhuilin hiljaa ovelta

Ei mitään vastausta. Menin sisään ja vedin oven kiinni.

Asunnossa oli hiirenhiljaista. Exä ja lapset nukkuivat. Menin ensin keittiöön ja kaivoin jääkaapista tuoremehua. Istuin keittiön pöydän ääreen ihmettelemään mitä ihmettä olin tekemässä. Join mehua ja kuuntelin hiljaisuutta. Ei vieraita ääniä. Riisuin kengät jalasta ja vein ne eteiseen. Elinan ja lasten kenkiä oli rivissä eteisen kenkätelineellä. Katselin niitä hetken ja vatsanpojassa tuntui värinää, jännitystä. Siirryin sukkasillaan olohuoneeseen ja vilkaisin tikittävää seinäkelloa. Kymmentä vaille neljä. En ollut käynyt asunnossa pitkään aikaan ihan sisällä asti. Aina kun hain lapset, otin heidät vastaan etuovelta.

Olohuoneessa olivat tutut huonekalut, kirjahylly, sohvat, tv. Asunto ei ollut muuttunut paljoakaan lähtöni jälkeen. Kirjahyllyssä oli vieläkin meidän hääkuva ja lasten kuvia. Siirryin makuuhuoneisiin johtavan käytävän päähän. Hämärää ja hiljaista. Tiesin jo vanhasta muistista, että keskivaiheella käytävää lattia narahteli. Piti kävellä toista laitaa niin pääsi äänettömästi. Molempien makuuhuoneiden ovet olivat auki. Kurkistin lastenhuoneeseen. Lapset olivat unessa ja hengittivät rauhallisesti. Vedin oven hiljaa kiinni.

Menin Elinan makuuhuoneen ovelle. Sama juttu, hiljaista ja rauhallista. Kurkistin hämärään huoneeseen, sängyssä näytti olevan vain yksi hahmo toisella laidalla sänkyä peiton alla. Menin makuuhuoneeseen sisälle ja kuuntelin. Sängystä kuului hiljainen, tasainen, rauhallinen hengitys. Siirryin vielä peremmälle huoneeseen ja pysähdyin totuttautumaan hämärään. Päässä risteilivät kaikenlaiset ajatukset, mitä ihmettä olin tekemässä?

Silmät alkoivat tottua makuuhuoneen hämärään ja yritin tarkentaa katsetta. Exä nukkui selällään peiton alla, kasvot ikkunaan päin, poispäin minusta. Hiukset olivat kasvaneet pituutta ja olivat sekaisin tyynyllä. Lapsia hakiessa olin pannut merkille, että Elina oli muutamassa kuukaudessa hoikistunut huomattavasti ja näytti entistä seksikkäämmältä. Ehkä uudella suhteellakin oli siihen oma vaikutuksensa.

Samassa peitto kahisi, Elina liikkui hieman. Mietin oliko hän on hereillä. Hän kääntyi kyljelleen, kasvot minuun päin ja huokasi. Olin pitkään liikkumatta ja hengittämättä, ja yritin katsoa Elinan kasvoja nähdäkseni oliko silmät auki. En osannut sanoa, oli liian hämärää.

Kalussani tuntui tykytystä. Puristin kädellä kovettuvaa kullia housun läpi ja se tuntui hyvältä, liiankin hyvältä. Panetti mielettömästi. Pienen epäröinnin jälkeen tartuin housun vetoketjusta kiinni ja vedin sen auki. Vetoketjun ääni tuntui raastavalta meteliltä hiljaisessa huoneessa. Pujotin sormet etumuksesta sisään, puristelin kullia, se tuntui tosi hyvältä ja housuissa oli tiukkaa ja ahdasta. Jopa käsi alushousuissa sai aikaan kahisevaa ääntä, joka huoneen hiljaisuudesta johtuen tuntui melkein meteliltä. Elina liikahti taas. Yritin tarkentaa katsetta hänen kasvoihin, mutta oli liian hämärää. Hän näytti nukkuvan, mutta en ollut varma. Puristelin kalua ja ajattelin, että nyt panettaa niin paljon, että meni syteen tai saveen niin tästä ei peräännytä enää ihan hevillä.

Avasin housut kokonaan ja laskin ne alkkareiden kanssa nilkkoihin. Miten housujen riisuminenkin voi aiheuttaa niin kovaa kahinaa. Jäykkä kalu heilahteli hieman kunnes asettautui osoittamaan viistosti ylöspäin. Jo pelkkä ajatus jälleen pitkän tauon jälkeen seksistä exän kanssa sai kehoni kihelmöimään. Avasin puseron napit ja riisuin ylävartalon paljaaksi ja otin vielä sukatkin pois. Sitten ei kai muuta kuin asiaan.

Sydän hakkasi kiivaasti kun kiersin hiljaa sängyn päädyn kautta toiselle puolelle sänkyä ja istahdin sängyn laidalle. Patja jousti painostani ja Elina liikahti jälleen. Menin kokonaan sängylle ja lähemmäs Elinaa. Patja jousti ja heilui ja sänky naksahteli painostani, mutta exä ei näyttänyt reagoivan mitenkään vaan oli liikkumatta paikoillaan selkä minuun päin. Siirryin ihan viereen ja otin peiton kulmasta kiinni ja paljastin exän ylävartaloa puoleen selkään asti. Hän liikahti ja huokasi, mutta oli kai yhä niin unessa ettei varmasti tiennyt mitä tapahtui.

Emme kumpikaan koskaan käyttäneet mitään yöasuja ja rinnat olivat nytkin paljaat niin kuin avioliitonkin aikana aina nukkuessa. Alushousut saattoivat joskus olla yön jalassa jos nukkumaan mennessä ei ollut seksiä. Hivelin hellästi käsivartta. Ei mitään reaktiota. Siirsin peittoa alemmas reisille asti niin, että takapuoli paljastui. Hänellä ei ollut nytkään pikkuhousuja jalassa, vain alaston vartalo ja se näytti huoneen hämärässä valaistuksessa todella kiihottavalta. Kaikki tuntui tapahtuvan niin kuin eroottisessa unessa, mutta tämä oli totta.

Siirryin kiinni exä vartaloon. Jäykistynyt kullini kosketti pakaroiden väliä. Huokasin syvään ja hivelin jälleen käsivartta, lantiota, kohta uskalsin jo kosketella enemmän takapuolta. Exän hengitys syveni, joko hän heräsi? Vein käden takaisin vatsalle ja hitaasti hellästi hivellen kohti rintoja. Kosketin rintoja takaapäin, nännit olivat jo kovettuneet. Pyöritin sormea nännillä. Exän hengitys alkoi kiihtyä. Hän veti syvempään henkeä ja hengitys värisi. Hänen täytyi olla jo hereillä.

Kiihotus tuntui, ei vain kullissa vaan koko vartalossani. Tästä ei voisi enää mitenkään perääntyä. Aloin suudella Elinaa niskasta ja kaulasta. Hän päästi hennon huokauksen ja alkoi rauhallisesti kääntyä kylkiasennosta takaisin selälleen. Tein hänelle tilaa ja vilkaisin kasvoja. Silmät olivat yhä kiinni, mutta hänen täytyi jo tajuta, että hyväilijä ei ollut hänen uusi miesystävä vaan minä.

Hyväilin kaulaa, rintoja, vatsaa. Exä laittoi kädet suoraksi vartalonsa viereen kuin kertoen; hyväilysi tuntuvat hyvältä, haluan, että jatkat ja tee minulle mitä haluat. Hänen täytyi olla hereillä. Kuljetin kättä alas vatsalle, karvoitukselle, klitorikselle. Exä värähti ja käänsi päätään sivulle. Klitoris oli kovettunut ja kohollaan. Se oli minulle mieluinen uutinen, että hän oli kiihottunut. Kokeilin häpyhuulia, koko pillun vako oli kostunut ja liukas. Nousin varovasti Elinan päälle ja reisien väliin. Hän levitti jalkoja ja nostin hänet lantiosta paremmin saataville ja asettelin kullia pillulle.

Minulla seisoi niin kovana ja exä oli niin liukas, että kulli luisti lähes itsestään sisään. Pillu tuntui kuumalta ja märältä. Työnnyin syvemmälle ja Elina huokasi syvään. Tunsin että hän nauttii. Exän pillu tuntui paremmalta kuin aikoihin. Avioliiton viimeiset kuukaudet olivat olleet seksin osalta vain paineiden purkamista varten, ei rakastelua.

Aloin rakastella lantiollani rauhalliseen tahtiin. Exä laittoi kädet selkääni ja hiveli ylhäältä alas työntöjen tahdissa. Työnsin kunnolla syvempään ja Elina veti jalkoja enemmän koukkuun, tunsin sääret ihanasti reisilläni. Välillä hänen kädet olivat pakaroillani, välillä niskassa. Hän silitti niskahiuksiani ja veti päätäni alaspäin suudellakseen. Huulet tuntuivat pehmeiltä ja kuumilta. Kielet leikkivät yhdessä toistemme suussa ja pillu kostui koko ajan märemmäksi. Liukasta nestettä oli jo pillun ulkopuolellakin ja työntöjen tahtiin alkoi kuulua litsahduksia. Elina nosti jalkoja koukkuun lantioilleni ja minä työnsin antaumuksella koventaen työntöjä. Sänky alkoi narahdella allamme. Yritin hieman hillitä, ettei vain lapset herää. Vilkaisin vanhasta tottumuksesta huoneen ovelle, ettei kumpikaan lapsista seiso unisena ovella ihmettelemässä äidin ja isän ääntelyjä.

Rakastelimme oikein antaumuksella ja patja jousti rytmikkäästi allamme. Löysimme yhteisen rytmin ja nautinto vain lisääntyi. Elina huohotti ja otti käsistäni tukea ja työnsi pillullaan tiukemmin vastaan, välillä paukuttaen syvälle pohjaan asti ja välillä myötäillen työntöjäni. Huohotuksen keskeltä hän yllättäen kuiskasi:

"Älä päästä sisään. Mulla ei ole nyt mitään ehkäisyä"

"Etkö syö pillereitä?" huohotin takaisin.

"En nyyt kuun pidän taukoa" hän rytmitti puhettaan työntöjeni tahtiin

"Okei, otan ulos ennen kuin lentää", lupasin.

 

Jatkoimme rakastelua ja kiima ja huuma nousi. Exä alkoi äännähdellä työntöjen tahtiin, "Oh oh oh" ja tiesin, että nautinnon huippu alkoi lähestyä. Se tuntui myös pillussa. Limakalvot tuntuivat paisuvan ja pillu imi kulliani tiiviimmin sisälle. Molempien voihkinta vain voimistui ja työnsin kovemmin. Exä laittoi kädet päänsä taakse sängyn päätyyn ottaen siitä tukea ja pyöritti päätään työntöjeni lomassa aina puolelta toiselle. "Oih oih ah ah ah" hän äänteli kun työnsin jatkuvasti voimakkaammin ja kovemmin, rytmikkäästi ja syvemmälle, kovaa, kovaa, kunnes tunsin kuinka orgasmin aallot alkoivat ravistella hänen vartaloaan. Hän sai aivan uskomattoman orgasmin, pillu supisteli ja vartalo värisi. Halusin itsekin laueta ja annoin palaa ihan täysillä Elinan sykkiessä orgasmin kourissa allani. Paisunut terska osuu kerta toisensa jälkeen pillun pohjille ja tunsin, että nyt laukean, Elinakin tajusi sen,


Please don't Cum inside me!

"Älä päästä sisälle, ethän?" hän kähisi

"En en", örähdin vastaukseksi, mutta pakottava tunne kullissani halusi laskea siemenet pillun sisälle, syvälle pohjaan saakka. Kaluni työntyi vielä muutaman kerran sisään pillun ihanaan kosteuteen ja kuumuuteen. Silloin räjähti ja kulli alkoi nytkähdellä rytmikkäästi. Korahdin äänekkäästi, "AAAAAAAAH", kun siemenet suihkusivat syvälle pilluun sisään. Elina työnsi minua käsistä poispäin ja hoki,

"Minä sanoin, että ei sisälle,,, minä sanoin!!!"

Laskeudun hengästyneenä hänen päälle ja suutelin kuivin huulin, "Soriiiii ei pystynyt, oli pakko päästää..."

"No niin kai!?!" hän älähti kiukkuisena, mutta hetken päästä jo halasi ja suukotteli sanoen,

"Mun pitää mennä käymään vessassa ja sinun pitää nyt mennä, ettei lapset näe, että kävit täällä"

Nyökkäsin ja laskeuduin vielä antamaan yhden pusun hänen ihanille huulilleen ennen kuin nousin ylös. Exä nousi ja paljas, rusketuksesta vapaa valkoinen pylly keikkuen meni vessaan. Puin vaatteita päälle ja hän ehti jo tulla takaisinkin ennen kuin poistuin. Ohi mennessään hän vielä suukotteli ja kuiskasi, että se oli pitkästä aikaa ihanaa.

Elinan mennessä takaisin peiton alle, poistuin hiljaa vähin äänin. Kävellessäni kotiinpäin, mielessäni kävi, että lähetän tekstarin, että jos Elina hakisi varalta kuitenkin jonkun jälkiehkäisypillerin, mutta sitten ajattelin, että kyllä aikuinen nainen tietää mitä tekee ja osaa hoitaa asian.

Muutaman kuukauden päästä lapsia hakiessani huomasin, että Elina oli raskaana.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri