Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Vaimoni ystävää
Kirjoittanut: SD
Kategoria: Eroottinen tositarina / Pohjautuu tositapahtumiin

 

 

Yksi kerta kun olen pettänyt aviopuolisoani, tapahtui yksi yö omassa kodissani, kun vaimoni ystävätär oli meillä viettämässä iltaa. En ole pettämisestä lainkaan ylpeä, mutta niin kuin monta kertaa muutoinkin elämässä, jotkut asiat vain tapahtuvat ja turhaa niitä on sitten enää jälkikäteen murehtia.

Silloin alussa kun aloitin oman yritykseni, kävi aina välillä niin, että työpäivä pääsi venähtämään iltaan asti. Yksi perjantai ilta kun tulin myöhään töistä, vaimoni Sanna touhusi keittiössä ja teki parhaillaan salaattia.

- Moi, tulithan sinä viimeinkin, Sanna sanoi

- Juu töissä venähti vähän pitkäksi ...

Vaihdettiin siinä sitten kuulumiset ja Sanna kertoi, että hänen ystävättärensä Katja, tai oikeastaan hän oli yhteinen kaverimme, oli tulossa meille viettämään iltaa. Olivat ajatelleet syödä jotain pientä ja naukkailla viiniä, ja että minäkin voisin osallistua "naisten" iltaan jos haluaisin. Pälätys jatkui ja jatkui, katselin Sannaa hänen siinä kertoessaan tulevan illan tapahtumia ja ihastelin hänen kauneuttaan. Pitkä hoikka vartalo, pitkät puoleen selkään ulottuvat punaiset hiukset, kauniit pystyt rinnat, tiukka peppu. Hän oli käynyt vasta suihkussa ja oli nyt pukeutunut rennosti Allysta tuttuun housut, pusero malliseen yöasuun. En kuullut puoliakaan mitä Sanna selitti, mutta nyökkäilin kuitenkin sujuvasti mukana. Yhtäkkiä havahduin ajatuksistani kun vaimo tuijotti minua ja kysyi,

- No,,, kuunteletko sä ollenkaan?

- Khröm,,, niin anteeksi mitä kysyitkään, sanoin ja esitin taas kiinnostunutta.

- Niin, että otatko meidän kanssa viiniä?

- Juu selvä se, totta kai, käyn vain ensiksi suihkussa ja virkistäydyn...

Livahdin liukkaasti pois keittiöstä vaimon jäädessä katsomaan ihmeissään perääni. Menin pesuhuoneeseen, riisuin vaatteet pois, heitin ne pyykkikoriin ja menin suihkuun. Vesi teki tehtävänsä niin kuin aina ja oloni piristyi ja virkistyi huomattavasti. Levittelin saippuaa vartalooni ja kuulin suihkun läpi kun ovikello soi ja vaimoni kävi avaamassa oven. Kamalasta pälätyksestä päätellen ovella oli ollut Katja ja hän tuli sisään. Pesin itseni loppuun, sammutin suihkun ja kuivailin itseäni pyyhkeellä. Kuuntelin kuinka tytöt vaihtoivat kuulumisia. Tulin pyyhe päällä pesuhuoneesta ja moikkasin pikaisesti Katjaa mennessäni pukeutumaan. Hän tervehti minua tavalliseen iloiseen tapaansa moikkaamalla ja sanomalla wow, ja korviin asti ulottuva hymy perään, mikä todennäköisesti johtui niukanlaisesta pukeutumisestani.

Katja ei ollut itsekkään mikään paha pakkaus. Hän oli päätä lyhyempi kuin vaimoni, kaunis blondi. Hiukset ulottuivat hartioille ja hän oli miellyttävän kurvikas, pyöreä peppu ja ainakin minun mielestä kookkaat, kiinteät rinnat. Hyvinkin haluttava pakkaus. Miehiä hänellä oli ollut muutamia, mutta kai se oikea oli vielä löytämättä.

Olin noin viisi - kuusi vuotta sitten poikamiehenä ollessani saanut Katjan kerran luokseni yökylään ravintolaillan jälkeen, mutta silloin me ei naitu, vaan koko aamuyö meni keskustellessa sen hetkisistä "tärkeistä" asioista niin kuin koulutuksesta, tulevaisuuden suunnitelmista ym.  Ja se, että Katjalla ja minulla ei ollut silloin seksiä ei kyllä johtunut minusta. Himot oli minulla sinäkin yönä aluksi niin kuin kiimaisella norsulla, mutta Katja oli silloin surullinen ja huolissaan tulevaisuudestaan ja halusi vain jutella. Siinä me sitten keskustelimme varmaan kolme tuntia, kyljellään parisängyssä vaatteet päällä maaten ja Katja jaksoi selittää ja selittää. Pälpätyksestä ei tullut loppua. Viiden aikaan aamuyöllä, kun minulla alkoi jo olla melkoinen väsy ja laskuhumala, hän oli omilla pikkutuhmilla puheilla saanut vuorostaan itsensä lämmitetyksi ja olisi ollut valmis seksiin, mutta minä olin jo niin loppu että ei jaksanut edes ajatella, saati sitten että olisin saanut Jorman ylös. Oli meillä siinä sitten pientä väsynyttä pussailua ja kohta minä sitten jo sammuinkin, ilman paneskelua. Seuraavana päivänä vein Katjan kiltisti kotiin ja homma jäi siltä osin siihen. No kuitenkin, siitä lähtien hän oli jäänyt hieman mielen ja kielen päälle kutittelemaan. Myöhemmin sitten tutustuin Sannaan ja sain kuulla että he ovat Katjan kanssa ystäviä, mutta käsittääkseni Sannakaan ei tiennyt minun ja Katjan aikaisemmasta kohtaamisesta vuosia sitten, tai ei ainakaan koskaan ollut maininnut asiasta, enkä minäkään ollut viitsinyt ottaa asiaa puheeksi...

Kuivailin itseni loppuun makuuhuoneessa, vedin kevyen vaatetuksen päälle ja siirryin tyttöjen seuraan. Illanmittaan söimme ja minäkin nautin pari lasillista punkkua salaatin ja patongin kera. Tytöt joivat reilumminkin ja siirtyivät illan mittaan naukkailemaan teräviä salmiakkisnapsuja. No siinä se ilta meni ja kello tuli kai jotain yksitoista-kaksitoista, ja pälätys vain koveni ja minulla alkoi tulla kiintiö täyteen. Tytöt olivat jo ihan kiitettävässä humalassa kun sanoin lähteväni nukkumaan. Vaimoni protestoi päätöstäni, mutta joutui kuitenkin lopulta myöntymään.

- Ok, hyvää yötä, yrittäkää nyt sitten olla vähän hiljempaa jos vaikka saisin unen päästä kiinni

- Joo yritetään,,, mitä me sitten tehtäisiin, Sanna kysyi Katjalta

- En tiedä, keksi sinä jotain, Katja sanoi

- Hmm, miten olisi totuus tai tehtävä leikkiä?

- Joo se on hyvä, pelataan sitä ...

Totuus vai tehtävä, huh, poistuin juuri oikealla hetkellä. Menin makkariin, työnsin ovea pienemmälle niin että se jäi hieman raolleen ja riisuin vaatteet pois. Mietin vielä, että pitäisikö jättää bokserit jalkaan kun on vieraitakin, mutta enhän minä niitä käyttänyt koskaan muulloinkaan nukkuessa, joten pois vaan. Avasin telkkarin ja heittäydyin sänkyyn peiton alle. Sieltä tuli joku amerikkalainen sarja. Tyttöjen äänet kuuluivat selvästi olohuoneen puolelta: "minkä ikäisenä menetit neitsyytesi" ,,, "valitsisitko mel gibsonin vai ... plä plä plä". Katselin hetken telkkua ja kuuntelin toisella korvalla tyttöjen höpinöita. No hetken päästä tuntui, että uni tulisi silmään. Sammutin television ja ajattelin pistäväni nukkumaan. Samalla hetkellä ovelta kuului pieni koputus. Katja kurkisti ovenraosta.

- Anteeksi anteeksi, mutta saako häiritä?, hän sanoi, -Sanna määräsi minulle tehtäväksi lausua sinulle runo, joten: "yö kun päällemme laskeutuu ja taivaalla loistaa kuu...." Runossa ei ollut mitään tolkkua, eikä se onneksi pitkään jatkunutkaan kun Katjaakin alkoi naurattamaan.

- Kiitos riittää, kyllä nyt varmaan uni tulee hyvin, sanoin hymyillen

Katja purskahti nauruun ja lähti pois ovelta. Vaimoni nauru kuului olohuoneen puolelta. Tytöillä tuntui olevan oikein hauskaa, toivottavasti naurattaa vielä aamullakin kun krapula painaa päälle. Peli jatkui ja olkarista kuului äänekästä supinaa ja suhinaa. Ei mennyt kuin hetki ja vaimoni tuli ovelle ja sanoi:

- Sain tehtäväksi antaa sinulle hyvänyön suukon.

Hän avasi oven kokonaan ja hapuili luokseni hämärässä huoneessa. Jahas, vai tällaista häirintää saan osakseni tänä iltana. Käännyin selälleni ja valmistauduin ottamaan vastaan hämärässä hapuilevan vaimoni. Sanna tuli ihan sängyn viereen.

- Kyllä minulle aina suukko kelpaa, sanoin ja sujautin käteni Sannan yöasun haarojenvälistä pepun puolelle ja kaadoin hänet ylitseni sänkyyn. Sanna nauroi, kiljui ja rimpuili vastaan. Pyöräytin itseni hänen päälleen ja aloin pussailla häntä joka puolelle kasvoja ja kaulaa. Hän nauroi ja kiljui yrittäen työntää minua pois päältään ja nousta ylös.

- Kyllä mä sulle suukot näytän, sanoin ja pusuttelin häntä kaulalle ja työnsin kättä yöasun housujen sisään Sannan jalkoväliin, samalla kutitellen sen minkä ehdin.

- Iiiik, Katja tule auttamaan, mut raiskataan, huusi Sanna ja alkoi mennä ihan voimattomaksi hervottomasta nauramisesta. Käytin tottakai tilaisuutta hyväkseni ja vetäisin hänen housujaan alas ja sujautin käteni pikkuhousujen sisään paljaalle pimpalle. Heei ,,, sehän olikin mukavan lämmin. Tunsin heti pientä kutinaa vatsanpohjassani. Sain tuhmia ajatuksia päähäni: Minähän voisinkin vaikka oikeasti niin sanotusti "raiskata" rakkaan vaimoni tässä ja nyt. Noo en nyt oikeasti mutta kuitenkin. Tiukensin otettani ja suutelin Sannaa joka puolelle kasvoja, korvia, kaulalle ja työnsin sormen hänen sisäänsä. Hän rimpuili ja yritti puristaa jalkojaan yhteen, mutta oli auttamattomasti myöhässä. Sormeni tutkiskeli jo hänen reiässään ja oma kalunikin osoitteli selkeitä heräämisen merkkejä siinä painiessamme hämärässä huoneessa. Valitettavasti Katja ilmestyi uudestaan makuuhuoneen ovelle.

- Mitä te oikein täällä riehutte ja kiljutte?

- AUTAAAAAAAA mut raiskataan, tuo hullu raiskaa mut, huusi Sanna ja nauroi niin paljon että oli jo ihan voimaton.

Kuitenkin sen verran minua alkoi ujostuttamaan, että kun takapuoli oli paljaana pystyssä ovelle päin ja Katja näki kaiken, että en kehdannut jatkaa "raiskausta" Katjan ollessa ovella. Vaikkakin huone oli hämärä, eikä timmissä peffassani tietenkään ollut mitään vikaa, päin vastoin, mutta lopetin painin kuitenkin. Voi harmi, tätä olisi ollut kiva jatkaa ja viedä vaikka loppuunkin asti, mutta nousin kuitenkin Sannan päältä pois ja pyöräytin itseni takaisin peiton alle. Kaluni oli jo siinä painiessa hieman turvonnut. Sanna pomppasi vikkelästi istualleen ja siirtyi hyvin vauhdikkaasti pois sängystä, vetäen samalla housuja takaisin jalkaan.

- Hullu mies, yritti raiskata minut, hän sanoi yhäkin naurahdellen ja meni Katjan kanssa pois huoneesta ja pamautti oven kokonaan kiinni.

Siitäs saivat, kiusankappaleet!!! Nuuskaisin sormiani, aah ihana pillun tuoksu. Pitäisikö vetää käteen vai mikä nyt auttaisi. No jääköön nyt tältä illalta, ajattelin ja käänsin kylkeä ja nukahdinkin hetken päästä.

Muutaman tunnin kuluttua havahduin siihen kun Sanna istui sängyn laidalla ja riisui vaatteet pois. Hän huojahteli ja oli selvästi hieman humalassa. Hän pudotti vaatteet lattialle ja lähti kontaten ylittämään minua kolistellen luisilla polvillaan jalkojani. Päästyään omalle puolelle hän tuli varovasti ja hiljaa vierelleni saman peiton alle ja painautui kainalooni. Hmm mikäs nyt ,,, taitaa Sannalla olla muna mielessä. Liikahdin hieman, muka parannellen asentoani ja olin vaipuvani taas takaisin uneen. Sanna tuli ihan kiinni minuun ja tunsin hänen lämpimän, seksikkäästi viinalta haisevan hengityksensä kaulallani. Sopivasti humalassa olevassa naisessa on kyllä jotain erikoisen seksikästä. Ehkä se on se, kun ujostelu ja estot ovat poissa ja nainen tekee kaikkea mitä ei muuten selvin päin kehtaisi tehdä. No nyt Sannalla oli selvästikin seksi mielessä ja hetken päästä käsi hakeutuikin alavatsalleni. Jep, tutut merkit, Sannaa panetti ja hän halusi saada uniorgasminsa. Olin vieläkin liikkumatta ja annoin hänen tehdä aloitteen.

- Nukutko sä, hän kuiskasi hiljaa.

- Mmm, äännähdin muka unisena.

Sannan hengitys muuttui tiheämmäksi ja hän alkoi kuljettaa kättään vatsaani pitkin, alas vehkeilleni. Vatsani värisi hänen kosketuksesta ja olin valmis vieteltäväksi. Samalla tunsin kuinka veri alkoi virrata pitkin kaluni vartta. Sanna otti hellästi kepistäni kiinni ja käänsi sen vatsani päälle, nostaen samalla pallit vapaaksi reisien välistä ja pyöritti jalkansa minun jalan ympärille, toinen alle ja toinen päälle. Tunsin kuinka hänen pimppansa karvoitus kosketti reiteni ulkosyrjää. Tytöillä oli tainnut olla erittäin onnistunut ilta kun näin kuumana käytiin. Hän tarttui pehmein sormin turpeaan, kovenevaan kaluuni kiinni ja veti esinahan taakse. Sitten hän silitteli terskaa pehmeästi sormenpäillään ja aloitti hellän hivelyn, terskan päästä aina palleille asti.

- Mmmm, äännähdin nautinnollisesti.

Levitin jalkojani enemmän levälleen ja tarkoituksella painoin reittäni tiukemmin hänen pimppaansa vasten, penis kovettui hyvää vauhtia. Aika pian kun kalu alkoi olla mitoissaan, hän otti sen kätensä sisään, kuitenkaan vielä puristamatta liikaa ja alkoi hitaasti runkata esinahkaa edestakaisin. Ai kun se tuntui hyvältä.

- Aah, ihanan tuntuista rakas, kuiskasin ja siirsin käteni hänen ympärilleen. Sanna oli tyytyväinen. Hän painautui tiukemmin minua vasten ja hyväili kaluani hellin, mutta vaativin ottein.

- Mäkin haluan hyväillä sua, sanoin ja käännyin kyljelleen Sannaan päin, mutta hän oli heti valmis naitavaksi. Hän nosti toisen jalkansa koukkuun päälleni ja vapautti näin minulle pääsyn jalkojensa väliin. Laitoin takakautta käteni hänen häpyhuulille ja liu'utin sormeani huulten välissä avaten ne raolleen. Sanna oli jo valmiiksi ihanan märkä. Tartuin kaluuni, asettelin terskan häpyhuulille ja työnnyin sisään liukkaaseen koloon.

- Ahhh, huokasimme molemmat yhteen ääneen. Sannan märkä pimpsa puristui pehmeästi kovan kaluni ympärille. Aloin naida häntä nautinnollisesti. Tiesin tasan tarkkaan mistä Sanna pitää ja miten hän haluaa tällaisen pikaisen uniorgasminsa saada. Työntelin hetken aikaa kyljelläni pidellen häntä toisella kädelläni pakarasta kiinni, kunnes tunsin että hän alkoi olla riittävän kuumana ja valmis laukeamaan. Käänsin hänet alleni pitäen koko ajan pakarasta kiinni, kaluni pysyessä syvällä hänen sisällään. Sanna nosti jalat koukkuun minun kylkiäni vasten. Tämä oli takuuvarma, Sannan ja minun vuosien varrella oppima ja harjoittelema konsti saattaa pikapano loppuun. Tartuin toisella kädelläni häntä niskan takaa kiinni, laskin huuleni hänen kaulalleen, toisen käden touhutessa omia kuvioitaan pakaroilla, välilihalla ja pyllyn reiällä. Aloin hitaasti, hitaasti kiihtyvään tahtiin pumpata hänen litisevää reikäänsä, huulten ja kielen nuohotessa hänen pitkää, pehmeää kaulaa ja herkkiä korvalehtiä. Toisella kädellä nostin pakaraa ylöspäin, sormen hivellessä erittäin hellästi pyllyn reiän ympäriltä. Sanna alkoi huohottamaan äänekkäämmin ja minä kiihdytin tahtia. Hän raapi selkääni ja kiemurteli allani puristaen koko ajan tiukemmin jaloillaan lantiostani, kunnes hän jännittyi alleni ja todennäköisesti laukesi. Ja siinä lauettuaan hän sammui. Työntelin kalullani vielä muutamia kertoja ja ihmettelin että voiko tämä olla totta, nainen nukahti. Eipä ole kyllä ennen tällaistakaan sattunut. Stondis alkoi hiipua ja vedin kalun pois hänen sisältään.

No voi jumalauta, ajattelin kun oma orgasmini jäi sitten saamatta. Siirryin omalle puolelle sänkyä pohtien taas, että pitäisikö vetää käteen vai miten hoitaisin asian loppuun. Silloin mieleeni tuli Katja. Hänhän oli sinkku, kaunis haluttava nainen, ja rakas vaimoni oli jättänyt minut puolitiehen, orgasmi oli saamatta. Jokohan Katja oli nukahtanut? Jos hän vaikka olisi kuullut kun naimme Sannan kanssa ja kiihottunut siitä. Suostuisikohan Katja naimaan kanssani. Hullu ajatus, en ollut vielä koskaan pettänyt Sannaa, mutta nyt, tällaisen kokemuksen jälkeen ajatus tuntui houkuttelevalta. Sannan unen syventyessä pohdiskelin asiaa ..

Sannan hengitys tasaantui ja hän alkoi peräti kuorsaamaan...  Hmmm seksiä Katjan kanssa, ajatus tuntui houkuttelevalta. Makoilin hiljaa, odottelin ja kuuntelin, että Sanna oli varmasti kunnolla unessa. Sitten nousin varovasti ylös, laitoin makuuhuoneen oven kiinni ja hiivin alastomana hiljaa kohti vierashuonetta missä Katja nukkui.

Sannan eritteistä tahmea kaluni alkoi taas hitaasti herätä kun tulin vierashuoneen ovelle. Ovi oli auki ja Katja oli täydessä unessa. Hän nukkui peiton alla mahallaan. Vaaleat jalkapohjat näkyivät ovelle päin ja hän hengitti rauhallisesti. Hiivin huoneeseen ja laitoin oven kiinni. Siirryin sängyn viereen, istahdin jalkopäähän ja kuuntelin. Runkopatja antoi periksi ja kallistui hieman minuun päin mutta Katjan hengitys pysyi tasaisen rauhallisena. Peitto ulottui hänen muodokkaiden, pyöreiden säärtensä päälle ja kaarevat kauniit jalkapohjat näkyivät seksikkäästi peiton ulkopuolella. Tunsin vatsanpohjassa mieletöntä vääntöä. Pakko saada naida häntä. Otin peitosta kiinni ja siirsin sitä varovasti ylöspäin. Katja liikahti hieman. Tämä oli kyllä erittäin vaarallista. Jos hän herää, säikähtää ja rupeaa kiljumaan tai mottaa minua nyrkillä nenään. Siinä sitä olisi sitten vaimolle selittämistä. Mutta kun kuulostelin alapäätäni, kaluni sojotti taas kovana suoraan ylöspäin. Panetti ihan mielettömästi. Laskin pääni alas ja kurkistin peiton alle. Siellä näkyi hänen punaiset pikkuhousunsa ja samalla haistoin ihanan lämpimän naisen tuoksun.

Nyt tai ei koskaan, ei minulle varmasti toista kertaa tule samanlaista tilaisuutta. Halusin vetää nuo ihanaiset pikkuhousut pois jalasta ja työntyä koko varren mitalla Katjan sisään,,, mutta hillitse nyt itsesi hyvä mies, muuten tämä menee ihan harakoille koko homma ja yö päättyy ikävästi. Kiipesin varovasti Katjan yli ja menin kyljelleen hänen viereensä. Ei vieläkään mitään havaintoa unen suuremmasta häiriintymisestä. Alkoholin vaikutuksen alaisena nukahtanutta naista saa joskus kiusoitella pitkänkin aikaa ennen kuin hän havahtuu, ja taas joskus on käynyt niin, että esimerkiksi vaimoni on herännyt siihen että pelkästään katson häntä kun hän on nukkunut. On kuulemma vain tuntenut unen läpi tuijotukseni.

No Katja nukkui nyt kyllä sikeästi. Siirsin peiton pois pepun päältä ja taiteilin etusormeni Katjan jalkojen väliin ja aloin hiljaa hivellä hänen vakoaan pikkuhousujen päältä. Aluksi ei tapahtunut mitään. Katja oli yhäkin unessa ja hengitti tasaisesti. Ahh kun se oli kiihottavaa. Kaluni sojotti kovana, terska hehkui kiiltävän punaisena ja suorastaan huusi päästä tutustumaan tuohon vieraaseen, tutkimattomaan koloon. Painoin sormella hiukan voimakkaammin ja tunsin pikkareiden läpi pehmeän vaon muodot. Katjan hengitys muuttui hiukan ja hän äännähti jotain unissaan. Olisin voinut melkein huutaa, aarrrg, kun minua panetti. Yritin ulottaa sormea klitorikselle, mutta Katjan jalat olivat liian yhdessä eikä se onnistunut. Käsi täristen raotin pikkuhousuja pimpan kohdalta ja työnsin sormen housujen sisään. Häpyhuulet olivat lämpimät ja kosteat ja sormi upposi huulten väliin ihan itsestään.

Siihen Katja havahtui, ensin hän äännähti jotain ja alkoi liikehtiä levottomasti. Otin sormen rauhallisesti pois housuista ja olin niin kuin en olisi mitään tehnytkään. Katja heräsi, kääntyi kyljelleen kasvot minuun päin ja avasi silmänsä.

- Mitä, mitä, mitä nyt, hän sanoi sekavana ja katsoi minua niin kuin ei olisi uskonut silmiään. Eikä varmaankaan kyllä uskonutkaan.

- Tota,,, tulin sun viereen nukkumaan kun Sanna sammui ja tota hmmm....

- Ööh mutta, mutta, öö, Katja ei ensin osannut sanoa mitään

Toivoin vain hartaasti mielessäni, että hän ei huutaisi tai tekisi mitään muutakaan tyhmää minun kannalta ajateltuna. Kyllä pelotti, mutta samalla se oli todella kiihottavaa. Kaluni seisoi kovana kuin kivi.

- Mä tulin vähän hoitamaan sua kun Sanna sammui.

Samalla aloin päättäväisesti siirtää peittoa pois hänen päältään. Katja oli hämmästyksestä lamaantunut eikä osannut oikein tehdä tai sanoa mitään. Hän oli vain liikkumatta paikallaan ja tuijotti minua ihmeissään. Siirsin peiton kokonaan pois ja Katjan kaareva ja muodokas, kaunis vartalo paljastui kokonaisuudessaan. Oikein haluttavan näköinen pakkaus.

- Mutta, mutta entä Sanna...

- Hysss nyt, Sanna nukkuu, sammui kuin tukki, sanoin ja laskin kasvojani lähemmäs hänen kasvojaan, painoin huuleni hänen suulleen. Katja mumisi vielä jotain, mutta alkoi kuitenkin kohta vastata suudelmiini. Taiteilin käteni hänen selkäpuolelleen, avasin rintsikat ja vedin ne pois hänen päältään. Katjakin alkoi onneksi nopeasti lämmetä. Hän rentoutui ja antautui suudeltavaksi laittaen kädet ympärilleni. Pujotin käteni pikkuhousujen sisään ja silittelin hellästi. Hän oli niin pehmeä ja lämmin. Tartuin pikkareihin kiinni ja hinasin niitä pois jalasta. Katja auttoi jaloillaan housut pois oli nyt kuitenkin selvästi valmis naitavaksi. Hiplailimme toisiamme ja Katja laittoi käden kalulleni ja alkoi hieroa sitä terskan päältä sormillaan. Uh kun tuntui makealta. Laitoin käden jalkoväliin ja pyörittelin sormea klitoriksen päällä. Katja puristeli ja runkkasi kaluani, se alkoi jo tuntua niin mahtavalta että nyt oli jo pakko saada.

- Mä tulen sun sisälle, mumisin kiihkoissani Katjan korvaan. Hän veti polvet koukkuun ja levitti jalkansa. Siirryin hänen jalkojensa väliin ja asettelin punaisena hehkuvan kuuman kaluni häpyhuulten väliin ja työnnyin sisään. Upposi niin kuin kuuma veitsi voihin. Katja oli ihanan märkä ja kuuma. Nousin polvilleni ja otin häntä nilkoista kiinni ja aloin työntelemään mehukkaaseen ihanasti tuoksuvaan pimppiin, ja se tuntui hyvältä. Kohta Katja litisi ja valui niin kuin ei olisi moneen vuoteen saanut munaa, tämä oli kyllä parasta pimppaa pitkiin aikoihin. Kiihottavuudessaan se toi mieleeni vuosia aikaisemmin tapahtuneen seksisession kahden kuvankauniin nuoren naisen, Sadun ja Karitan kanssa. Työntelin nautinnolla pitkän aikaa märkää reikää. Salainen seksi kiihotti molempia ja Katja voihki, huohotti ja nautti myös silmin nähden todella paljon. Suutelin hänen sääriä, varpaita, jalkapohjia samalla kun liu-utin kovaa kaluani edestakaisin hänen sisällään. Orgasmi alkoi lähestyä, mutta en halunnut laueta vielä.

- Anna mä nain sua vielä takaapäin, sanoin ja käänsin Katjaa ympäri.

Katja pyllisti soman pyöreän peppunsa minulle ja minä työnnyin hänen märän pimppansa sisään. Otin lantiosta kiinni ja aloin lykkimään edestakaisin sisään ulos liukkaaseen reikään. Ah ihanaa, naisen eritteiden mehukas tuoksu leijaili nenääni. Kumarruin hänen yläpuolelleen ja pujotin toisen käden etukautta klitorikselle ja hivelin sitä etusormella. Toisen käden sormet kastelin syljellä ja koskettelin takamusta pepun reiän ympäriltä. Katja heittäytyi ihan villiksi. Hän painoi kasvonsa tyynyyn ja alkoi ääneen voihkien pyörittää peppuansa kaluni nuohotessa samaan aikaan syvällä hänen sisällään. Pimppa valahti litimäräksi, todella kiihottavaa, nyt löytyi Katjan herkkä kohta. Ihana tunne kun kesken seksin löytyy jonkin erikoisjutun mistä toinen nauttii suunnattomasti. Kiihotin häntä pitkän aikaa vain hellästi koskettelemalla ja tunsin kuinka hän melkein rukoili kovempia otteita voidakseen laueta ja päästä tästä tuskaisesta nautinnosta. Hän huohotti ja työnsi pepullaan vastaan. Nyt aloin minäkin olla valmis laukeamaan. Kiihdytin vauhtia ja annoin Katjalle oikein syvälle ja kovaa, tunsin kuinka lasti lähti liikkeelle. Pari kovaa työntöä ja riuhtaisin kaluni ulos Katjan kiimaa tihkuvasta pimpasta. Ihana orgasmi räjähti pitkin punaisena hehkuvaa kaluani ja kuumaa spermaa lensi kaarella pitkin Katjan peppua ja selkää. Aah mikä taivaallinen tunne. Runkkasin vielä kädelläni viimeisen mehut ulos ja lysähdin istualleni sängylle. Katja pudottautui myös mahalleen sängylle ja huohotti.

Laskeuduin Katjan viereen ja moiskautin suukon poskelle. - Kiitos, se oli ihanaa, nyt täytyy livahtaa takaisin omaan sänkyyn, aamulla nähdään. Annoin toisen suukon poskelle. Sitten hiippailin vessaan ja pyyhin ihanasti aran kaluni paperilla puhtaaksi. Vilkaisin peiliin ja totesin kaiken olevan ok. Ei muuta kuin rohkeasti vain takaisin omaan sänkyyn. Avasin hiljaa makuuhuoneen oven. Sannan tasainen raskas hengitys kuului sängyn perältä. Huh huh, tähän saakka kaikki hyvin. Luikahdin varovasti oman peittoni alle ja nukahdinkin sitten jonkin ajan kuluttua.

Aamulla heräsin siihen kun Sanna oli käpertyneenä kainalooni ja hieroi kaluani jälleen juhlakuntoon

- Huomenta, hän kuiskasi - Oliko meillä jotain seksiä yöllä, vai muistanko ihan väärin?

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri