Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Vaimon pikkusiskoa
Kirjoittanut: Arttu
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Tämä tapahtui kymmenen vuotta sitten kun olin kaksikymmentäviisi, ex-vaimo oli tuolloin kaksikymmentäkolme ja siskonsa kaksikymppinen. Myöhemmin vaimo halusi erota ja tuskin hänellä tai siskollaan on mitään sitä vastaan, että julkaisen tarinan nyt?

Entinen vaimo ja hänen nuorempi sisko ovat hyvin läheiset keskenään. Sen sain huomata jo seurusteluaikoina koska joko me olimme aina siellä kylässä tai sitten sisko oli meillä. Illalla hän oli usein meillä katsomassa televisiota ja nukahti sohvalle ja jäi siihen yöksi, tai sitten nukkui meidän kanssa samassa sängyssä, ex-vaimon puolella tietysti. Hän alkoi jotenkin kuulua perheeseen, ja ikisinkku kun oli, oli parempi, että hän oli meillä, kuin että yksin kotona. Aamuisin hän sitten lähti meitä töihin joko suoraan tai kotinsa kautta. Hänellä ei myöskään ollut omaa autoa ja kuskasimme häntä aika paljon.

Seksiä ei harrastettu silloin kun sisko oli samassa sängyssä, paitsi ihan pari kertaa ravintolaillan jälkeen humalassa jos hän oli jo nukahtanut. Siinäkin oli oma viehätyksensä kun hän nukkui siinä vieressä. Piti yrittää olla mahdollisimman hiljaa. Tavallisesti jos hän nukkui olohuoneen sohvalla, panimme ihan huoletta ja paperiseinistä johtuen se kuului kyllä olohuoneeseenkin asti, mutta ei siitä ollut kenellekään ongelmaa. Joskus pientä kuittailua, että seinät notkuivat tai sänky valitti allamme, mutta ei muuta.

Ex-vaimo oli tuolloin vielä suuren bensa-aseman kassalla töissä ja teki välillä myös yövuoroja, 24/7 asema kun oli. Sieltä kassalta alun alkaen hänet iskinkin.

Yksi viikonlopun ilta sisko oli meillä kylässä kun vaimo oli menossa töihin. Oli jo ilta ja hän teki lähtöä. Istuin olohuoneessa nojatuolissa ja sisko makasi viereisellä sohvalla ja kysyi vaimoltani, "Vietkö mut samalla kotiin?". "Sori nyt en kyllä enää ehdi. Saat mennä bussilla tai jäät yöksi". "Okei, pitää miettiä". Vaimo pakkasi työkamat ja kävi antamassa suukon molemmille ja lähti töihin. Jäimme olohuoneeseen tuijottamaan televisiota. Hetken päästä vaimon sisko sanoi minulle olevansa väsynyt ja kysyi josko saisi jäädä yöksi, kun ei halunnut lähteä enää bussilla kotiin. Ei minulla ollut mitään asiaa vastaan. Eikä siinä vaiheessa ollut todellakaan mitään takaa-ajatuksia. Onhan sisko nätti nainen, mutta hänestä oli jo tullut lähes liian tuttu, että häntä olisi jatkuvasti ajatellut seksuaalisessa mielessä. Joskus tietenkin kyllä, mieshän minäkin kuitenkin olen.

Sisko oli sitten oikeasti tosi väsynyt ja nukahti kohta sohvalle. Vierestä alkoi kuulua tasainen hengityksen tuhina. Itse katsoin teeveetä vielä lähes puoleen yöhön ja vilkuilin aina välillä nukkuvaa exän siskoa. Hän oli kyllä nätti ja hyvä vartalo. Olihan se joskus käynyt mielessä, että millainen hän olisi sängyssä. Varsinkin kun hänellä ei ollut ketään vakituista miestä ollut aikoihin, niin mielessä kävi, oliko hän koskaan puutteessa. Sellaista miestä ei kai ollutkaan, mikä hänelle olisi kelvannut parisuhteeseen asti. Yövieraita hän otti joskus ravintolasta mukaan, oli kerran tuonut yhden jannun meillekin ravintolaillan jälkeen ja nussivat äänekkäästi olohuoneen sohvalla ja pari käytettyä kortsua löytyi myöhemmin siivouksen yhteydessä sohvan alta. Juuri samaisen sohvan alta missä hän nyt nukkui.

Säikähdin vähän itsekin omia ajatuksiani. Heti kun vaimo on pois niin pikkusisko mmm.... Tajusin, että vaikka hän oli usein meillä, emme olleet kuitenkaan olleet vielä kertaakaan yöllä kahdestaan, ilman vaimoa, kotona keskenämme. Epämääräinen kuumotus alkoi tuntua nivusissa. Ajatukset alkoivat harhailla hyvin levottomilla teillä. Mietin, olisiko siskoksilla samanlainen pimpsa? Kasvoista he ovat hyvin paljon saman näköisiä, myös rinnat ovat suunnilleen saman kokoiset, b-kuppia ja pystyt. Ikäeroakaan ei ollut kuin sen kolme vuotta. Aloin kiihottua oikein kunnolla. Kalu oli herännyt housuissa. Halusin panna vaimon pikkusiskoa.

Kello oli yöllä kaksitoista kun sammutin television. Vaimon sisko nukkui, silmät oli kiinni ja hän hengitti rauhallisesti. Hän nukkui selällään, kädet vatsan päällä. Hän oli juuri sen mittainen, että mahtui nukkumaan suorana kolmen istuttavalla sohvalla. Nousin nojatuolista ylös ja menin sammuttamaan valot. Huoneeseen tuli hämärää ja oli hiljaista. Menin vaimon siskon viereen sohvalle istumaan ja kallistuin sitten makuulle hänen viereen niin, että työnsin häntä ihan sohvan selkänojaan kiinni. Siihen hän heräsi. "Mä tulin sun viereen". "Mitä?, aha" hän vastasi unisena. Makasimme paikoillaan ja vaimon sisko venytteli itseään ja haukotteli ääneen, ja sitten hän kysyi, "Loppuiko ohjelmat jo, mitä kello on? Mä taisin nukahtaa...". "Joo suljin teeveen ja kello on kaksitoista". "Selvä" hän vastasi ja venytteli uudestaan vartaloaan suoraksi nostaen käsiään pään ja sohvan käsinojan yli. Pusero kiristyi ja rinnat pullottivat kankaan läpi. Housuissani jomotti jäykkä kalu. Olin kyljellään sohvan laidalla ja munan kohouma kosketti vaimon siskon reittä niin, että kun hän liikahti, viisari värähteli entistä enemmän. Voi kuinka minua panetti.

Olohuoneen hämärässä hivuttauduin häneen ihan kiinni ja nostin jalkaa koukkuun reisien päälle ja nenä lähes kosketti hiuksia. Tunsin hyvin hänen tuoksunsa. Vaimon sisko alkoi aavistella mitä minulla oli mielessä. "Hmm, mitäs sä teet?". "Kuinka niin?" kysyin muka tietämättömänä. "No me ollaan aika tiiviissä lähituntumassa, ja mikä on tuo tuolla alhaalla,,, mun reittä vasten? Tuskin sulla on kännykkä housun taskussa??". "Ahaa, en mä ole huomannut mitään...". Hän laittoi käden housunpuntille ja puristeli sormenpäillä munaa. "Tämä, mikä tämä on?". Vastasin ääni käheänä, "No kun, mä haluan sua ihan hulluna!". "No just. Onkohan se ihan viisasta haluta?". "On, olen halunnut rakastella sun kanssa niin kauan kun on tunnettu". Samalla laskin päätäni niin, että nuuskin hänen hiuksia ja aloin kädellä kosketella vatsan päältä ja housujen päältä reisistä. Vaimon sisko ei pannut vastaan, mutta sanoi hetken päästä kun käteni lähestyi rintoja. "Tiedätkö sä nyt varmasti mitä olet tekemässä?". "Tiedän, haluan sua ihan valtavan paljon."

Laskeuduin hieman alemmas ja aloin hiljalleen suukotella poskesta ja kohta suutelimme ihan huulilla. Vaimon siskokin alkoi kiihottua. Tiesimme molemmat jo nyt, että tästä ei enää ollut takaisin paluuta. Kumpikin halusi seksiä. Avasimme toisiltamme housut ja takapuolta nostelemalla saimme ahtaalla sohvalla molemmilta farkut ja alushousut pois jalasta. Kokeilin kädellä pimppaa. Häpyhuulet olivat runsaat kuin ruusun terälehdet, juuri niin kuin vaimollakin. Löysin nopeasti tieni jo valmiiksi vähän kostuneeseen vaginaan. Sormetin pimppaa hetken ja voitelin pimpan nesteillä häpyhuulia liukkaiksi. Samalla kokeilin klitorista. Se tuntui selvästi kovana jyvänä hupun alla. Aloin pyöritellä klittaa, samalla kun vaimon sisko veteli kädellä ahtaassa tilassa esinahkaa edestakaisin.

Klitoriksen pyöritys alkoi varmasti tuntua vaimon siskosta hyvältä kun vartalo ja alapää alkoivat liikkua rytmissä käteni tahdissa. Hän veti jalkoja koukkuun ja myötäili lantiolla käteni liikkeitä. Aika pian hänen hengitys alkoi muuttua huohotukseksi ja hän puristeli tiukemmin jäykkää kaluani. Alapää kostui kunnolla ja hän alkoi jännitellä lantiota siihen malliin, että tiesin, että hän saisi orgasmin. Jatkoin hellää, mutta rytmikästä pyöritystä klitoriksella ja vaimon siskon vartalo alkoi jännittyä. Hän alkoi pidätellä hengitystä ja jännitti jalkojaan kunnes räjähdysmäisesti sai orgasmin ja alkoi vapista ja värähdellä aina kun kosketin klitorista. Suustaan pääsi epämääräisiä inahduksia ja tunsin pimpan reijältä kuinka pillu supistui tiukaksi koloksi. Hetken päästä hän puristi reidet yhteen, että lopettaisin koskettelun. Hän huohotti hengästyneenä silmät kiinni ja piti kädellä kiinni kalustani. Kohta kun hengitys oli tasaantunut, irtosi pieni hymykin. Kuiskasin hänelle hiljaa, "Mennään sänkyyn."

Nousin ja nostin hänet ritarillisesti syliini. Hän ei paljoa painanut käsissäni kun kannoin hänet kulli heiluen makuuhuoneen sängylle ja revin päiväpeitettä pois sängyn päältä. Makuuhuone oli tunnelmallisen hämärä kun ainoa valo tuli säleverhojen raosta, pihalampuista. Saimme päiväpeitteen kokonaan pois ja vaimon sisko istui keskellä sänkyä jalat koukussa allaan ja katseli minua kun kulli heiluen riisuin itseltä paidan ja sukat pois. Sitten tulin sänkyyn hänen viereen.

"Sä olet ihana" totesin kun aloin riisua häneltäkin puseron ja rintaliivit pois. Alta paljastui pystyt nöpöttävät rinnat, aivan kuin vaimollakin. Samasta puuta olivat veistetyt nämä siskokset. Kaadoin vaimon siskon sängylle ja aloin suudella rintoja. Hän nautti siitä suuresti. Nännin kovettuivat ja hän kosketteli koko ajan minua hiuksista, kyljistä tai selästä. Laskeuduin alemmas ja aloin suudella ja nuolla pimppiä. Vaimon sisko oli todella kiimoissa ja tuoksui lemmennesteille kun nuolin klitorista ja tutkin kielellä reikää. Hän nosti päätään ja jalkojaan koukkuun selkäni päälle ja voihki ja tukisti minua sormillaan hiuksista. Välillä tunsin hartioissa hänen jalkansa kosketuksen kun hän jännitti vatsalihaksiaan jalat koukussa ilmassa. Minun nuollessa pimppiä, hän sai muutamassa minuutissa toisen edellistä rajumman orgasmin ja jalat sätkivät hallitsemattomasti ilmassa vatsan väristessä joka kerta kun kieleni nuoli klitorista. Hän puristi reisiä yhteen ja esti minua enää jatkamasta.

Mies panee vaimon siskoa vaimon ollessa töissä Tottelin kuuliaisesti ja nousin istumaan. Kalu oli vähän pehmennyt alkukiimasta mutta seisoi yhä suoraan eteenpäin. Keksin mennä vaimon siskon pään viereen istumaan ja tarjosin munaani huulille. Hän ottikin sen muitta mutkitta käteensä ja alkoi ottaa suihin. Ihanan lämmin, kostea suu ja palleissa hyväilevä käsi kovetti kalun takaisin kivikovaksi siirryin hänen reisien väliin ja asettelin kullia pimpan reijälle.

Ihanasti kyrpä liukui kahdesta orgasmista tiukkaan, mutta nesteistä liukkaaseen pimppaan sisään ja vaimon siskon ääntelyt eivät jättäneet hänen kokemaa nautintoa epäselväksi. Hän rullasi jalkansa lantiolleni ja veti minua mielettömässä kiihkossa suutelemaan itsensä kanssa.

Luoja, miten hyvältä se tuntuikaan kun kullini vatkasi edestakaisin pimpissä ja suutelin häntä kaulalle ja ajoittain kielet tutkivat ahnaasti toistemme suita. Se tuntui niin hyvältä, että olisin halunnut sen jatkuvan koko yön. Keskityin koko ajan siihen kuinka hyvältä tuntui ja kuinka vartalomme löysivät yhteisen täydellisen rytmin. Jatkoin naimista useita minuutteja kunnes orgasmi alkoi tehdä tuloaan. Vaimon sisko kiemuroi allani nauttien jos mahdollista, vielä enemmän kuin minä. Hänen sormensa olivat kiinni hiuksissani ja hän valitti ja voihki ääneen.

Pimppa puristi tiukasti kullini ympärillä ja ajattelin hänen olevan ihan muissa maailmoissa, jonkinlaisessa orgasmikrampissa koska hänen vartalonsa vääntyili kaaressa puolelta toiselle. Nautinto lisääntyi ja kiihdytin lantiota. Värinä ja sykähtely alkoi ja tuntui että näen salamoita ilmassa. Raju orgasmi saavutti munan pään ja spermat suihkusivat sykkien vaimon pikkusiskon pimppaan. Spermaa tuli varmasti ennätyslasti kun tuntui, että sykkiminen jatkui tavallista pidempään. Kullin rauhoituttua valahdin huohottaen vaimon siskon päälle makaamaan.

Makasimme tovin sisäkkäin huokaillen ja halaillen. Kulli pehmeni ja luisti ulos pimpistä. Vaimon sisko nousi ja juoksi vessaan. Kuulin kuinka hän puristi spermat pimpistä trööttäillen vessanpönttöön. Kohta hän tuli takaisin makuuhuoneeseen, vessapaperilla pimppiä yhä pyyhkien. "Valtavan lastin päästit" hän sanoi naurahtaen, "Pillu vaan valuu ja valuu nesteitä". En vastannut mitään, hymyilin vain. Hän käveli alastomana tuuletusikkunalle ja avasi sen. "Tuuletetaan vähän. Täällä haisee varmasti seksiltä. Käy sinäkin suihkussa viruttamassa muna. Mä menen sohvalle yöksi nukkumaan... Tiedät sitten, ettet puhu tästä kenellekään ja tästä ei todellakaan tule mikään tapa, että jos ollaan kahdestaan niin nussitaan, kuulitko?!?"

"Joo, en"... No rehellisyyden nimissä... Seksi oli ollut niin mahtavaa, että ei me pystytty tilaisuuden tullen olemaan toisistamme erossa. Avioliiton aikana rakasteltiin varmasti jotain kymmenen kertaa kun siihen tuli tilaisuus. Se oli niin jännittävää ja kiihottavaa, että ei kumpikaan pystynyt vastustamaan himoa.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri