Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Vaativa naapuri(ko)?
Kirjoittanut: Nylon1975
Kategoria: Sukkahousufetissi / Tirkistelyä

 

 

Oli syyskuun alku. Loppu kesän ilmat olivat olleet kauniit ja lämpöiset. 28-vuotias edelliskeväänä lakimiehentyöt aloittanut Eeva ei voinut kovinkaan hyvin. Eeva istui toimistossaan siirrellen papereita pinosta toiseen. Oli perjantai ja loppukesän flunssa oli ilmeisesti iskemässä päälle. Heti miten kahden jälkeen Eeva päätti lähteä töistään ja levätä loppu päivän rauhassa kotona. Raskas konttori-ilmasto ei ainakaan parantanut muutenkin jo tukalaa oloa. Puolituntia myöhemmin Eeva avasi omakotitalon ulko-oven. Talossa oli hiljaista. Sinänsä se ei ollut mitenkään erikoista, sillä Eevan mies, 34-vuotias Juha, oli matkustanut paria päivää aiemmin Saksaan työmatkalle ja olisi poissa vielä koko seuraavan viikon. Sen sijaan Eevan nuorin sisko, 18-vuotias Saara oli tullut kyläilemään edellisiltana ja oli päättänyt jäädä pitämään seuraa isosiskolleen viikonlopuksi. Saaralla kun ei tuntunut olevan koulussakaan mitään erikoista juuri tänä perjantaina ja hän pystyi yhtä hyvin opiskelemaan Eevan luona kuin kotonaankin. Saaralla oli muutenkin tapana tulla kerran pari kuukaudessa moikkamaan isosiskoaan.

- ”Haloo!” huikkasi Eeva samalla kun riisui päällystakkiaan. Ei vastausta. Onkohan Saara lähtenyt kaupungille? Hän meni keittiöön ja huomasi, että vierashuoneen, jossa Saara siis majaili, ovi oli suljettu. Eeva kuulosteli aivan hiljaa. Oliko Saara kotona vai ei? Joku oli kuitenkin sisällä huoneessa. Ehkä Saara puhui puhelimessa eikä pystynyt vastaamaan. Eeva käveli hiljaa oven taakse. Yllättäen hän kuuli aivan tarkkaan, kuinka joku huohotti tasaiseen rytmiin. Eeva tajusi saman tien mitä vierashuoneessa oikein oli menossa. Puna nousi Eevan kasvoille. Onanoiko Saara itseään keskellä päivää eikä pystynyt keskeyttämään, kun hän tuli kotiin? Eeva kuulosteli edelleen. Saara oli tuskin yksinään huoneessa, sillä samaan rytmiin kuului myös miehekkäämpää huohotusta.

Äänet tuntuivat voimistuvan. Olikohan Saaran poikaystävä Joonas tullut vierailulle? Kyllä, suoraan sanottuna vierashuoneessa pantiin. Herran jumala! Eeva siis salakuunteli kuinka hänen pikkusiskona ja tämän poikaystävä paneskelivat. Kuinka he muuten kaiken lisäksi kehtaavat? Pikkusisko vain kutsuu poikakaverinsa tänne hänen kotiinsa kysymättä mitään ja heti miten ryhtyvät sänkypuuhiin… Eeva päätti lähteä ulos välttääkseen piinallisen tilanteen, jos hän säikyttää pikkusiskonsa. Eeva käveli pihalla ja alkoi perata kukkapenkkejä. Eeva tuli nurkalle, jonka takana oli ikkuna vierashuoneeseen. Sama huohotus alkoi kuulua uudelleen. Saara oli jättänyt ikkunansa auki. Eeva siirtyi hiljaa lähemmäksi. Nyt Eeva kuuli taas selvästi kuinka äänet voimistuivat. Vaikka tilanne oli tavallaan kiusallinen, Eeva tunsi kuinka väristykset löivät läpi koko kropan. Eevan mies oli tuskin koskenut häneen viimeisen puolen vuoden aikana, vaikka Eeva oli yrittänyt pitää hyvää huolta vartalostaan. Eikä vartalossa sinänsä mitään vikaa ollutkaan. Eeva tiesi sen. Varsin kiinteä takapuoli ja eikä selluliittia ainakaan Eeva itse ollut havainnut. Rinnatkin olivat Eevan itsensä mieleen. Kaiken lisäksi Eeva oli alkanut ajattelemaan seksiä paljon enemmän kuin aiemmin.

Eeva hiipi varovasti ikkunan vierelle ja kurkisti sisään. Eeva ei voinut välttää viemästä kättänsä hameen ja pikkuhousujensa sisään. Eeva tunsi kuinka hänen pikkuhousunsa olivat kostuneet. Eeva katsoi uudestaan sisään eikä ollut uskoa silmiään. Huoneessa ei ollutkaan Saara ja hänen poikaystävänsä. Huoneessa oli Saara ja Eevan naapuri Janne! Saara oli nelinkontin sängyn päällä, täysin alastomana ja hänen takanaan seisoi Eevan naapuri. Ja Janne pani Saaraa takaapäin. Saara melkein kirkaisi jokaiselle työnnölle, joka upposi syvälle hänen pilluunsa.

Janne oli suunnilleen samanikäinen kuin Eeva. Janne ja Liisa, siis Jannen vaimo, olivat muuttaneet samoihin aikoihin kuin Eeva ja Juha ja heistä oli tulleet hyvät naapurukset. Janne oli normaalivartaloinen, jonkin verran normaalia lihaksikkaampi ja näköjään varsin kookkaan varustukseen omaava. Eeva katsoi nyt tarkemmin huoneeseen. Molemmat sekä Saara että Janne alkoivat olla lähellä orgasmia. Haltioituneena Eeva seurasi tilanteen kehittymistä ja otteet omien pikkuhousujen sisällä voimistuivat. Eeva huokaili syvempään ja tunsi kuinka nautinnollinen olo levisi koko kroppaan. Janne kiihdytti rytmiä ja Saara huohotti yhä kovempaa. Saaran nuori ja hento kroppa heilui Janne kovien työntöjen tahdissa. Saara oli kuin nukke verrattuna Jannen varsin lihaksikkaaseen vartaloon. Kuinka Saara pystyi ottamaan vastaan tuollaisen kullin? Huuh… Voisinpa olla Saaran paikalla, ajatteli Eeva itsekseen ja huokasi syvään. Jannen vauhti vain kiihtyi. Eeva ei voinut vastustaa omaa toimintaansa vaan hyväili sormellaan omaa, kosteaa vakoaan… Janne näytti tulevan ensimmäisenä. Hän otti voimakkaan otteen Saaran pakaroista ja työnsi uskomattomalla voimalla koko kullinsa syvälle Saaran pillun pohjaan saakka. Saara painoi samalla päänsä tyynyä vasten tukahduttaakseen kiljuntansa. Eeva pystyi näkemään Jannen kasvoilta kuinka mahtavan orgasmin hän sai. Ilman mitään omantunnontuskia Janne täytti hänen siskonsa pillun spermalla. Ja ennen kuin Jannen orgasmi ehti väistyä tuli myös Saara kirkuen orgasminsa tyynyyn.

Eeva vain haukkoi henkeään ja väistyi ikkunan edestä ennen kuin huoneessa olevat ehtisivät huomata häntä. Eeva siirtyi takaisin puutarhan puolelle. Hänen kroppansa suorastaan huusi orgasmia. Eeva istuutui puutarha tuoliin, varmisti että muiden talojen suunnasta ei häntä pystynyt kovin hyvin huomaamaan ja nosti hamettaan varoen ylös. Eeva hyväili tummien sukkahousujen verhoamia reisiään ja siirtyi lähemmäs häpykumpua. Eeva pystyi tuntemaan sukkahousujen ja pikkareiden läpi, kuinka klitoris oli aivan kovana. Sormet etsiytyivät pikkuhousujen sisään ja liukuivat helposti lämpimään ja kosteaan vakoon. Eevalla ei tosiaankaan ollut mitään itsetyydytysrutiineja, vaikka viime aikoina olikin ollut hiljaista seksin rintamalla. Turhautuneisuuden hän oli pystynyt välttämään tekemällä enemmän töitä. Eeva oli kaunis nuori nainen. Hänen uudella työtehtävällään oli varmasti myös tekemistä hänen ulkonäkönsä kanssa. Nuorena juristina hänen piti pukeutua edustavasti ja pitää huolta itsestään, mutta nyt hän sulki pois tuollaiset ajatukset ja koko ulkomaailman tapahtumat. Eevan musta hame oli rullautunut vyötärölle. Eevan pitkät sormet olivat mustien pikkareiden ja tummien sukkahousujen sisällä ja työskentelivät freneettisesti. Eeva huokasi raskaasti. Sormien vauhti kasvoi, kun Eeva hieroi klitoristaan. Lopulta uskomaton väristys löi läpi koko kropan. Koko vartalo tuntui kramppaavan. Vanhahko puutarha tuoli narisi hänen allaan. Eeva puri huultaan, jotta ei huutaisi ulos nautintoaan. Taivaallista! Miksi hän ei sallinut tätä itselleen useammin? Orgasmin helpottaessa Eeva antoi yhä sormensa olla paikallaan häpyhuulien välissä ja vain nautti vartalonsa raukeasta olosta. Hän tunsi kuinka hänen koko kätensä oli aivan märkä… Taustalta hän kuuli kuinka ulko-ovi kävi ja Janne ilmeisesti poistui talosta. Eeva odotti hetken, siisti vaatetuksensa ja käveli takaisin talolle.

- ”Haloo!”, huusi Eeva, tullessaan takaisin sisälle.

- ”Joo”, kuului Saara huutavan takaisin kylpyhuoneesta. Eeva käveli keittiön läpi kylpyhuoneen ovelle. Ovi oli auki ja Eeva katsoi varovasti sisään. Saara oli juuri käynyt suihkussa ja kuivasi hiuksiaan pyyhkeellä. Eeva tarkasteli vaivihkaa pikkusiskoaan. Eevan katse osui Saaran häpykummulle…? Ei karvoja! Onko Saara ajellut… kaikki…? Eevan ilme oli varmasti näkemisen arvoinen. Eeva hiipi varovasti pois kylpyhuoneen ovelta ennen kuin Saara ehtisi huomata hänet. Minkä ihmeen takia Saara oli mennyt tekemään jotain tuollaista? Saara oli tuskin aikuinen ja hän puuhasteli nyt jo jotain tuollaista. Olikohan Saara ja Joonas muuten edes harrastaneet seksiä aiemmin? Eevan mielessä ei ollut koskaan edes käynyt ajatusta, että hän ajelisi omat karvansa pois. 

- ”Mä ajattelin lähteä illalla ulos”, totesi Saara tullessaan suihkun raikkaana kylpyhuoneesta.

- ”Jahas. Kenen kanssa?” ihmetteli Eeva.

- ”Joonaksen. Se tulee kuuden bussilla Helsingistä, ja me ajateltiin mennä syömään ulos”, totesi Saara itsevarmana. Joonas oli siis Saaran samanikäinen poikaystävä. Eeva alkoi ihmetellä yhä vain enemmän, mitähän Joonas mahtaisi tykätä, jos tietäisi, että hänen tyttöystävänsä paneskelee keski-ikäisiä miehiä. Eeva ei kuitenkaan iljennyt udella asiaa, vaan ryhtyi laittamaan itselleen päivällistä sekavin ajatuksin. Reilun tunnin kuluttua Saara huusi ovelta ”moikka” ja hävisi samantien.

Eeva seurasi katsellaan pikkusiskoaan ikkunan lävitse. Jos hän olisi Saaran ikäisenä (tosin siitä nyt ei ole kuin kymmenkunta vuotta, mutta silti) pukeutunut samalla tavalla kuin pikkusisko nyt, olisi kadulla vastaan tulleet varmasti pidätelleet henkeä; läpi kuultava vaalea toppi ja lyhyttäkin lyhyempi minihame. Eeva huokasi syvään. Onkohan hän tulossa vanhaksi…? Eeva istui sohvalle ja yritti keksiä mitä ihmettä hän voisi kehittää iltansa ratoksi? Olihan nyt kuitenkin perjantai-ilta.

Eeva katseli hajamielisenä kuuden uutisia. Jostain taustalta kuului ruohonleikkurin ääni. Eeva näki kuinka naapurin Janne oli ottanut esiin ruohonleikkurin ja alkoi ajelemaan pihamaataan. Jostain syystä Eeva tunsi hienoista vastenmielisyyttä tuota naapuriaan kohtaan. Janne oli ollut hänen kotonaan, suoraan sanottuna tunkeutunut hänen kotiinsa ja muina miehinä nainut hänen juuri ja juuri aikuiseksi tullutta pikkusiskoaan. Yhtäkkiä Eeva sai syntisen idean. Ehkäpä hänen pitäisi puhua vakavasti Jannen kanssa tuosta iltapäiväisestä tapahtumasta? Eeva nousi ylös ja tarkasti peilistä ulkonäkönsä ja korjasi vähän vaatetustaan. Hieman huulikiiltoa ja kevyesti parfyymiä. Eeva myhäili peilin edessä idealleen… Eeva poistui ulos ja käveli itsevarmoin askelin naapurin puolelle. Eeva kiiruhti Jannen perään ja pysäytti tämän ruohonleikkuun tarraamalla tätä olkapäästä.

- ”Janne”, huusi Eeva. Janne säikähti Eevan yllättävää ilmestymistä ja kääntyi katsomaan taakseen.

- ”No mutta hei”, vastasi Janne, kun syke alkoi tasaantua.

- ”Tulepas tänne”, komensi Eeva ja käveli omalle puolelleen.

Janne sammutti ruohonleikkurin ja seurasi Eevaa. Jannella oli päällään kuluneet farkkushortsit ja valkoinen t-paita. Jannen iho näytti saaneen kesän aikana sopivan rusketuksen. Eeva tutkiskeli Jannea tämän kävellessä hänen luokseen. Toisaalta ei ollut mikään ihme, että hänen pikkusiskonsa oli ollut kiinnostunut Eevan naapurista.

- ”Hei Eeva”, sanoi Janne uudestaan ja nojautui koivun runkoa vasten.

- ”Hei”, sanoi Eeva kylmästi. Seurasi muutaman sekunnin hiljaisuus.

- ”Kuuleppas, mä haluaisin puhua yhdestä asiasta…”, aloitti Eeva.

- ”Jaha…”, vastasi Janne vähän ihmetellen.

- ”Tuota…sinä ja Saara… Mitähän teillä oikein on keskenänne?”., aloitti Eeva siskonsa suojelemisen. Jannen katse laskeutui kohti nurmikkoa.

- ”Niin…tuota…me ei kyllä suunniteltu sitä ihan niin pitkälle…”, aloitti Janne.

- ”Miten niin ’niin pitkälle’?”, ihmetteli Eeva.

- ”No kun…Saara makoili tuossa pihalla iltapäivällä ja otti aurinkoa. Mä menin Saaran luokse ja kyselin vähän kuulumisia…niin kuin tiedät…muhun tais iskeä vähän… piru siinä sitten…”, kakisteli Janne.

- ”Oliko ensimmäinen kerta…?”

- ”Mmm…Voin kyllä luvata etten koske siskoosi toista kertaa!”, vakuutteli Janne. Eeva tuumaili tilannetta hiljaa. Eeva alkoi tuntea ihan kuin jotain olisi tapahtumassa hänen sisällään.

- ”Pidät siis alaikäisistä posliiniksi ajetuista tytöistä…?”, tivasi Eeva.

- ”No, ei se nyt ihan niinkään ollut…”, kakisteli Janne

- ”Sinäkö ne Saaran karvat sitten ajelit?”, kysyi Eeva nopeasti.

- ”Mmm…!”, totesi Janne hiljaa.

- ”Minkä ihmeen takia?”

- ”Saara halusi…hmm…niin, Saara halusi että mä olisin…olisin nuollut sitä…!”, tunnusti Janne. Eeva tunsi kuinka jalat tuntuivat antavan periksi. Puna nousi Eevan poskille.

- ”Tarkoitatko….siis jalkojen välistä…siis että olisit nuollut Saaran pillua?”, kysyi Eeva.

- ”Niin…”, vastasi Janne. Eeva oli täysin hiljaa ja ajatukset vain rullasivat hänen päässään.

- ”Onko Liisa kotona?”, kysyi Eeva viimein.

- ”On se. Lukee päivän posteja”.

Eeva mietti muutaman sekunnin itsekseen. Vaivautunut hiljaisuus laskeutua Eevan ja Janne ylle.

- ”Hyvä! Sitten mä haluankin että tulet nyt meille ja teet mulle juuri niin kuin teit Saaralle aiemmin tänään!”, julisti Eeva voitonriemuisena.

- ”Mutta….!”, kakisteli Janne.

- ”Tai sitten toisaalta, voinhan mä mennä juttelemaan tästä vaimosikin kanssa, vai kuinka…?”, sanoi Eeva terävänä.

Eeva huomasi kuinka väri hävisi Jannen kasvoilta.

- ”Vai enkö minä sitten ole muka viehättävä?”, sanoi Eeva terhakkaana.

- ”Herranjestas Eeva. Tietäisitpä vain kuinka monta kertaa….”, aloitti Janne. Eeva otti terävän otteen Janne haaruksista ja puristi kovaa. Eeva tunsi kuinka jokin heräsi eloon Janne shortseissa. Pelkkä ajatuskin siitä, että pian hän saisi tuntea Jannen tunkeutuvan sisäänsä, sai Eevan hengittämään raskaammin.

- ”Sinulla ei ole paljon aikaa tehdä päätöstäsi!”, totesi Eeva ottaessaan kätensä pois Jannen haaroista.

- ”Minuutti riittää!”, sanoi Janne ja alkoi juosta mieletöntä vauhtia omalle pihalleen. Eeva odotteli hetken ja näki kuinka Janne syöksyi ulos talostaan ja hölkkäsi takaisin Eevaa kohti.

- ”No niin, nyt tulet saamaan sellaisen kohtelun, että et unohda sitä ihan hetkeen!”, julisti Janne samalla kun he siirtyivät sisälle Eevan taloon.

- ”Mitä ihmettä sä sanoit Liisalle?”, kysyi Eeva hymyillen.

- ”Että sun tiskikone vuoti vettä lattialle…!”, sanoi Janne.

- ”Okei…kylpyhuoneeseen siitä!”, komensi Janne riisuttuaan kenkänsa. Eeva totteli. Janne seurasi takaapäin, kun Eeva käveli kylpyhuonetta kohti.

- ”Kylläpä sä olet seksikäs”, huohotti Janne. Eevalla oli edelleen yllään työasu: vaalea neule, korrekti polvipituinen musta hame ja tummat sukkahousut.

- ”Mitä sitten tapahtui…?”, kysyi Eeva seistessään kylpyhuoneessa. Janne ei vastannut mitään vaan tarttui lujasti kiinni Eevasta. He vaipuivat syvään kielisuudelmaan. Eeva tunsi kuinka hän suorastaan valui jalkojen välistä.

Janne repi neuleen Eevan päältä. Eevan puolipitkät hiukset sojottivat nyt joka suuntaan. Samaan menoon Janne suorastaan repi hameen vetoketjun auki. Eeva seisoi lähes täysin halvaantuneena Janne edessä.

- ”Hmm…”, huokasi Janne kourien Eevan rintoja. Janne avasi rintaliivien hakaset. Eeva seisoi edelleen vain paikallaan yllättyneenä Jannen nopeasta toiminnasta. Tähän hän ei ollut aiemmin tottunut. Eeva tunsi itsensä täysin ulosjätetyksi seistessään puoli alastomana vieraan miehen edessä, mutta samalla hän tunsi tilanteen kuitenkin jännittävänä ja kiihottavana. Janne imi hänen rintojaan ahnaasti ja sai Eevan nännit kovettumaan kivikoviksi. Eeva huokasi nautinnollisesti. Janne laskeutui polvilleen ja alkoi nuolla Eevan häpykumpua sukkahousujen ja pikkareiden lävitse. Janne tunsi varmasti nenässään Eevan pillusta tulevan kiiman. Eeva levitti hieman jalkojaan tehden samalla Jannelle hieman enemmän tilaa. Nyt Eevan haarukset olivat aivan märkänä niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Janne nousi nopeasti ylös.

- ”Ota sukkahousut pois!, komensi Janne. Eeva alkoi riisumaan sukkahousujaan. Ilmeisesti ei kuitenkaan riittävän nopeasti.

- ”Nopeammin!”, huusi Janne ja antoi kämmenellään kunnon läimäyksen Eevan pakaralle.

- ”Aijjj!”, kirkaisi Eeva. Pakarassa vihloi, mutta lopulta hän sai riisuttua sukkahousunsa. Eeva suorastaan tärisi kiihoituksesta. Eevalla oli enää yllään vain mustat string-pikkuhousut ja hän pystyi tuntemaan kuinka Janne söi häntä katseellaan.

Janne siirtyi Eevan taakse. Hän siveli kädellään Eeva selkää, puristi hieman pakaroista, siirtyi alemmas reisien iholle ja lopulta vei kätensä takakautta Eevan jalkojen väliin. Siveellinen ja asiallinen juristinainen antoi siis kohdella itseänsä näin. Alistuvasti.

Eeva oli valmis tekemään mitä tahansa hänen vain käskettäisiin tekemään. Eeva tunsi kuinka Janne vei kätensä häpykummulle ja tunnusteli hänen lemmenvakoaan. Eeva oli sanaton, hän vain huokasi kiihotuksesta.

- ”Mmmmm…yhtä kostea siskosi, luulisin…Ota pikkuhousut pois!”, komensi Janne.

Eeva kumartui eteenpäin ja alkoi riisua pikkuhousujaan ollen samalla hyvin tietoinen siitä, että Jannen naama oli melkein hänen takamuksessaan kiinni.

- ”Sä näytät upealta!”, huohotti Janne. ”Haluatko, että mä nuolen suakin?”

- ”Mmm… Nuole mua! Aivan kuten teit Saaralle…!”, huokasi Eeva.

- ”Sitten me joudutaan kyllä ajelemaan sulta vähän karvoja pois!” Janne riisuutui nopeasti asettui aivan Eevan lähelle. Eeva sekä näki että tunsi kuinka Janne kulli kasvoi täyteen mittaansa. Tosiaan, se oli hieman normaali suurempi, ainakin paksumpi varrestaan.

- ”Tästä tulee vielä kaunis…!”, kuiskasi Janne Eevan korvaan hyväillen samalla Eevan häpykumpua. Yhtäkkiä Janne sai päähänsä idean. Tätä hän ei ole Liisan kanssa koskaan pystynyt toteuttamaan. Janne käski Eevaa pukemaan uudelleen ylleen sukkahousut, nyt ilman vain pikkareita. Eeva ei tajunnut Jannen käskyä vaan seisoi ihmetellen paikallaan. Janne antoi terävän läpsäyksen Eevan pakaralle, joka alkoi punoittaa heti. Eeva tajusi, että hänen oli toteltava ja ryhtyi pukemaan sukkahousuja ylleen. Eeva asetteli ensin vasemman jalkansa ja veti sukkahousuja ylemmäs. Seuraavana oli vuorossa oikea jalka. Eevan kauniit varpaat kuultivat kauniisti läpi tummista, lähes mustista sukkahousuista. Janne laskeutui alas ja nuoli ahnaasti Eevan häpykumpua. Janne sai purtua hampaillaan pienen reiän alun haarakiilaan, ja lopulta hän sai repäistyä siihen suuren aukon, josta Eevan pillu ja karvoitus tulivat näkyville. Janne otti käteensä saman terän, mitä oli käyttänyt Saaran kanssa aiemmin. Paksu karvoitus hävisi nopeasti, ja kun Eeva katsoi alas oli koko venuskukkula täysin paljas. Janne levitti hieman Eevan jalkoja ja jatkoi varovasti raakkaamista reisien sisäpinnoilta ja häpyhuulilta. Eeva puri alahuultaan jännityksestä. Eeva tunsi yhä selvemmin Jannen sormet aralla alueellaan. Mikä tunne!

- ”No niin, Eeva! Nyt tämä näyttää upealta!”, huohotti Janne kiimoissaan ja alkoi nuolla Eevan märkää vakoa.

- ”Aaahh….!”, huokasi Eeva. Koskaan aiemmin hän ei ollut kaivannut kovaa kullia niin paljon kuin nyt. Eeva silitti Jannen päätä.

- ”Mmm…Mitä sitten tapahtui?”, kysyi Eeva nauttiessaan Jannen työskentelystä. Janne nousi takaisin ylös.

- ”Haluatko tosiaankin tietää?”, sanoi Janne hiljaa hyväillessään Eevan pakaroita.

- ”Kyllä, mä haluan tietää kaiken mitä te sitten teitte!”

Sanomatta sanaakaan työnsi Janne Eevan selkä seinää vasten, ja nosti kädellään Eevan toisen jalan kohti ilmaa. Eeva tunsi kuinka Janne kulli kosketti varoen hänen pilluaan. Yhtäkkiä kaikki tapahtui yhdellä kertaa! Janne työnsi kullinsa alhaalta päin Eevan pilluun ja yhden ainoalla työnnöllä täytti Eevan kokonaan. Eeva kirkaisi yllättävästä tunteesta.

- ”Aiiihhh… herran jestas…Janne…!”

Eeva tunsi Jannen kullin ylhäällä vatsassaan saakka ja alkoi hengittämään tiheästi palautuakseen.

- ”Mutta…mutta…Saara? Teitkö sä…näin myös Saaralle…Aaahh…!!”, huohotti Eeva.

- ”Kyllä…!”, sanoi Janne ja hymyili alkaessaan liikuttamaan kulliaan Eevan märässä komerossa, ”…mutta Saara oli paljon kova äänisempi…!”

Eevan silmissä musteni. Olikohan Janne ottanut Saaran neitsyyden? Ja jos oli, niin millä tavalla…

- ”Otitko sinä Saaran neitsyyden?”, pystyi Eeva kysymään kutakuinkin vakavalla naamallaan.

- ”hmm…kyllä siinä niin taisi päästä käymään.”, vastasi Janne ilmeenkään värähtämättä.

- ”Oliko se sinulle ensimmäinen kerta?”, jatkoi Eeva”

- ”Siis että otin jonkun neitsyyden…? …Joo, kyllä se oli. Ne tytöt joita minulla on joskus ollut eivät ole olleet enää neitsyitä”, naurahti Janne, ”Joten nyt oli aika kokeilla jotain uutta! Ja oli se kyllä sen arvoistakin…”

Eeva vain haukkoi henkeään. Kuinka Janne kehtaa. Mutta samalla Eeva yritti kuitenkin pysyä Jannen tahdissa mukana. Sekä Jannen mahtavan kullin pumppaaminen Eevan pillussa että Jannen lievästi sanottuna irvokas asenne sai Eevan kiihoituksen nousemaan entisestään.

- ”Pidätkö tästä?”, hymyili Janne.

- ”Juuuhh…Uhhuhhh…Mahtavaa!”, huokaili Eeva Jannen työntöjen tahdissa, ”Uuuh…jestas…Janne! Sulla vaan on niin suuri kulli!”

- ”Mmm…”, hymyili Janne, ”tiedän!”

Janne pani Eevaa pitkään seisaaltaan ja kulli sahasi pysähtymättä sisään ja ulos pillussa. Janne hyväili samalla Eevan sukkahousujen verhoamia jalkoja…

- ”Eeva…Saara ja minä jatkoimme sitten tuolla hänen huoneessaan.”, sanoi Janne.

- ”Okei…Sitten… me mennään… sinne”, sai Eeva sanotuksi.

He siirtyivät nopeasti vierashuoneeseen. Janne istuutui sängylle ja veti Eevan aivan hänen eteensä pillu suoraan kasvojen edessä.

- ”huhhuh…Eeva! Miten mahtava vittu sulla nyt onkaan!”, huokaili Janne ja nuolaisi ahnaasti häpyhuulia ja jatkoi reittä pitkin kohti varpaita ja takaisin häpykummulle. Sukkahousujen karheahko pinta tuntui todella kiihottavalle. ”Kun mä olen nähnyt sun kulkevan tiukassa hameessa ja tällaisissa sukkahousuissa, oon ajatellut, että sen kuoren alla täytyy olla todella seksikäs nainen.” Jannen vapauttava puhuminen sai Eevan kiihoituksen nousemaan kattoon.

- ”Mitä sä silloin ajattelit”, kysyi Eeva hymyillen.

- ”Mä oon seissyt tuolla meidän makuuhuoneen ikkunan takana tai istunut verannalla ja nauttinut sun katselemisesta!”, tunnusti Janne. ”Mä oon kuule runkannut ja ruiskuttanut lukemattomia satseja, enemmän kuin voit kuvitellakaan sua katsellessa…”. Janne jatkoi hetken nuolemista ”…Viimeksi eilen kun mä näin sut keittiössä ennen kuin lähdit töihin. Mä seisoin meidän makuuhuoneen ikkunassa ja vedin käteen…kun sä sitten menit autollesi, mä näin sun upeat jalat, ja sun lantiosi liikkeet hameen alla…”

Eeva työnsi voimakkaammin alavartaloaan Jannen kasvoja kohti.

- ”Ja kun sä istuit autoosi, sun hame nousi niin seksikkäästi ylös…Ja silloin….” Slurps! ”…mä tulin…”, tunnusti Janne seksikkäällä äänellä.

- ”uuh…sä teet mut hulluksi, Janne”, huohotti Eeva.

Jannen kieli liikkui irvokkaasti Eevan jalkojen välissä ja hän kirjaimellisesti imi Eevan nesteitä.

- ”Mmmm…Mahtavaa…Sä olet nyt aivan läpimärkä”, huokaili Janne Eevan jalkojen välissä.

- ”Kosteampi kuin vaimosi?”, huokasi Eeva nostaessaan toisen jalkansa sängyn reunalle.

- ”Kyllä…selvästi…!”

- ”Onko Liisa myös posliini?”, kysyi Eeva nauttiessaan Jannen työskentelystä.

- ”On. Aina! …Eikä Liisalla ole muuten tapana käyttää edes pikkuhousuja!”

- ”Mitä? Mutta…mutta Liisallahan on niin usein lyhyt hame päällään?”, ihmetteli Eeva kiihottuneena.

- ”Niinpä…eikö olekin irvokasta?”, hymyili Janne jatkaessaan Eevan nuolemista. Eeva oli haljeta kiihotuksesta.

Eevalle tuli mieleen eräs viikonloppu, kun hän oli istunut iltaa Jannen vaimon kanssa kahdestaan. Liisalla oli muun muassa silloin ollut yllään todella lyhyt hame…Olikohan Liisa silloinkin ollut ilman pikkuhousuja…? Miksiköhän en ole muuten itse tullut koskaan kokeilleeksi?

- ”Tiesitkö, että Saara kuljeskelee myös ilman pikkuhousuja aina silloin tällöin?”, kysyi Janne

- ”Mitä?”, Eevan kroppa jännittyi.

- ”Joo, ei tämä päivä ollut ensimmäinen kerta, kun Saara vilautti haaraväliään. Eikä Saaralla tosiaankaan ollut pikkuhousuja.”

- ”Herranjumala…nyt mä alan ymmärtää, että sä olet käynyt kuumana mun pikkusiskoon…”, huokasi Eeva entistä syvempään, kun Janne kieli alkoi hieroa klitorista.

Eeva uskoi tuskin korviaan! Janne härnäsi Eevaa edelleen, ja sai Eevan kiihotuksen nousemaan lähelle orgasmia… Eeva tunsi, että jos hän ei pian saisi Jannen kovaa elintä sisäänsä, hän tulisi hulluksi.

- ”Ooohh…Janne! Etkö sä voisi panna mua! Nyyyt!!”, vikersi Eeva.

Janne auttoi Eevan sänkyyn ja asetti hänet kontalleen.

- ”Oletko valmis?”

- ”Juuh… Ota mut nyt!”, inisi Eeva kontallaan. Eeva painoi päänsä tyynyyn ja nosti takapuolensa Jannea kohti. Janne näki nyt selvästi Eevan karvattoman pillun takaapäin. Kuinka kiihottavan näköinen se olikaan! Janne ei voinut vastustaa kiusaustaan, vaan nuolasi kevyesti häpyhuulien välistä ja pyöritti kevyesti kieltään Eevan anuksen ympärillä.

- ”Ei sinne!”, komensi Eeva ärsyyntyneenä.

Janne liikuttu terskaansa pitkin Eevan märkää pilluvakoa ylös ja alas. Terska etsiytyi pillun aukolle ja yhdellä työnnöllä pusersi kullinsa Eevan märkään koloon. Pohjaan saakka. Eevan pää oli lyödä seinään Jannen työntäessä lähes väkivaltaisesti kullinsa Eevan sisään. Janne otti voimakkailla käsillään kiinni Eeva vyötäröltä.

- ”Aaaarrggh…!”, ujelsi Eeva. Janne alkoi panna Eevaa rytmikkäästi. Sänky narisi huolestuttavasti heidän allaan samassa rytmissä.

- ”Mmmm…Jaahhh…Mahtaavaaa…!”, huokaili Eeva.

- ”Uuhh…Sulla on mahtava perse… Eeva.”, huohotti Janne. Janne nuolaisi etusormeaan ja alkoi pyörittää sormensa päätä Eevan anusaukon päällä ja ympärillä. Se tuntui olevan kostea. Yllättäen työnsi Janne sormensa Eevan anukseen. Täysin uusi, mutta kuitenkin niin rietas tunne oli liikaa Eevalle.

- ”Aahh…ahh…aaaaah! Mä tuuuuun…!”, huusi Eeva.

Janne nopeutti tahtiaan ja tunsi kuinka Eevan pillu alkoi supistella kalunsa ympärillä. Se riitti Jannelle. Janne tunsi kuinka silmissä näkyi tähtiä ja valtava suihku ryöppysi Eevan sisään. Eeva tunsi kuinka hän täyttyi Jannen spermasta. Kumpikin oli täysin liikkumatta hetken.

- ”Uuuuhh…huh…olipa mahtavaa!”, huohotti Janne hengästyneenä.

- ”Niin kuin Saaran kanssa…?”, kysyi Eeva edelleen Jannen kulli sisällään.

- ”…vähintään…”, tunnusti Janne.

- ”Mutta…pystyikö Saara ottamaan sut siis kokonaan sisäänsä. Saarahan on paljon pienempi kuin minä ja se oli ensimmäinen kerta?”, ihmetteli Eeva ja tunsi kuinka Janne sperma alkoi valua ulos…

- ”kyllä se pystyi…eikä se tainnut kovin kipeältä tuntua…”, myhäili Janne tyytyväisenä.

Vaikka Janne oli tullutkin juuri, yritti hän vielä jatkaa hetken puoli jäykällä kalullaan. Janne veteli Eevan nesteistä kiiltelevää kaluaan edestakaisin Eevan pillussa.

- ”Mitä te sitten teitte…?”, kysyi Eeva tuntiessaan kiihotuksen palautuvan.

- ”No, ei oikeastaan kovinkaan paljoa”, sanoi Janne tuumaille, ”…No joo, Saara halusi ottaa vielä suihin…!”

- ”Jaha…”, sanoi Eeva hieman ihmettelevällä äänellä, ”kuinka…siis… miten ottaa suihin?” Janne vetäytyi ulos Eevan pillusta ja heittäytyi selälleen sängylle pitäen kiinni omasta kullistaan.”

- ”Näin!”, sanoi Janne ja yritti vetää Eevaa lähemmäksi heiluttaen samalla kaluaan kutsuvasti. Eeva epäröi. Suuseksi ei ollut oikein koskaan ollut hänen juttunsa. Ehkä omissa fantasioissa tai lähinnä niin, että joku nuolisi häntä, mutta että ottaa miehen kulli suuhunsa! Ei kiitos!

- ”No mutta… Come on, Eeva! Itsehän pyysit, että haluat kaiken menevän niin kuin Saaran kanssa!”, manasi Janne

- ”Joo…mutta…”. Janne nousi nopeasti seisaalleen sängyn viereen.

- ”Katsohan. Tämä on nyt kiven kovana”, Janne piti edelleen tiukkaa otetta kullistaan. ”Jos sä et kohta ime sitä, niin se halkeaa!”

Eeva katsoi edelleen hänen omista nesteistään kiiltelevää kullia, sinipunertavaa terskaa silmiensä edessä.

- ”Ime!”, komensi Janne.

Janne työnsi kalunsa Eevan suuta kohti, mutta Eeva ei avannut suutaan. Terska liukui vain suun päällä ja jätti tahmaisen jäljen jälkeensä Eevan huulille ja poskelle.

- ”No jopas nyt on kummallista!”, totesi Janne tylsistyneenä.

Janne käänsi Eevan voimakkaalla otteella selin itseään kohti ja asetti Eevan uudestaan nelinkontin aivan eteensä. Eeva oli todella riettaan näköinen muuten alastomana, mutta tummiin sukkahousuihin puettuna. Eevan pillu ja anusaukko loistivat sukkahousujen haaroihin tehdystä aukosta…

- ”Ehkä tämä saa sinut toisiin ajatuksiin…!”, sanoi Janne ärsyyntyneenä. Eeva tunsi kuin terska liukui pitkin persvakoa ylös ja alas. Yllättäen Eeva tunsi kuinka Janne alkoi työntää kulliaan hänen anukseensa.

- ”Ei…EI! …Janne! Ei sinne…ei sii..nne!”, kirkui Eeva. Janne kovisti toisella kädellä otettaan Eevan vyötäröltä ja piti toisella kädellä edelleen tiukasti kiinni kullistaan työntäessään sitä Eevan anukseen.

- ”Myöhäistä!”, sanoi Janne lyhyesti ja sai kuin saikin työnnettyä terskansa melkein väkivalloin Eevan ahtaaseen anaaliin.

- ”Aiiiiiiiiii…”, inisi Eeva

Eeva painoi kasvonsa tyynyyn ja huusi suoraan ulos. Janne aloitti hitaat edestakaiset liikkeet kullillaan Eevan perseessä. Kulli ei juurikaan mennyt syvemmälle, mutta tunne oli silti mahtava. Eevan perse oli niin tiukka. Vähitellen, millimetri millimetriltä Janne porautui syvemmälle Eevan anukseen.

- ”Joko otat suihin tai sitten tänne!”, julisti Janne. ”Valinta on sinun!” Eevan koko kroppa tärisi…

Yllättävä ja intensiivinen kipu alkoi vähitellen helpottaa Eevan takamuksessa. Sen sijaan Eevan täytti täysin uusi ja outo, mutta kuitenkin nautinnollinen tunne. Eeva halusi huutaa Jannelle, että tulee ulos hänen takapuolestaan, mutta kroppa halusi kuitenkin jotain muuta. Janne pääsi nyt yhä syvemmälle ja kulli alkoi vähitellen luistaa helpommin Eevan ahtaassa persreiässä.

- ”Sä taidatkin pitää tästä…?”, kysyi Janne porautuessaan melkein pohjaan saakka.

- ”Juuuuhh…”, huohotti Eeva. Eeva alkoi tottua Jannen käsittelyyn ja mielen täytti nautinnollinen tunne.

Eeva kurottautui kohti puhelinta, joka oli sängyn viereisellä yöpöydällä.

- ”Eeva! Mitä sä oikein teet”, huohotti Janne samalla kun Eeva nosti luurin.

- ”Mä ajattelin… vain soittaa… vaimollesi ja …kutsua hänet… kahville”, sanoi Eeva Jannen työntöjen tahdissa.

- ”Mutta! Eeva! …Sähän olet täysin hullu!”

Eva valitsi numeron ja yritti odottaa hiljaa. Eevan kroppa hytkyi edestakaisin Janne työntöjen tahdissa. Eevan piti todellakin keskittyä ollakseen hiljaa, jotta ei paljastaisi Jannen vaimolle mitä oli meneillään. Puhelin hälytti muutaman kerran.

- ”Liisa”, kuului linjan toisesta päästä.

- ”Hei! Eeva tässä.”, sai Eeva sanotuksia äänen värähtämättä. Janne rauhoitti tahtia, jotta Eeva pystyisi puhumaan. Janne katseli takaapäin, kuinka riettaan näköistä kaikki olikaan. Hänen fantasioidensa nainen oli perse pystyssä hänen edessään, puettuna sukkahousuihin, ja hän oli porautunut tämän anaaliin melkein juurta myöten.

- ”Hei Eeva”, vastasi Liisa.

- ”Janne on tässä vähän auttanut astianpesukoneen kanssa. Ajattelin…”, Janne työntyi yllättäen aivan pohjaan saakka. ”…AAhh… jos tulisit tänne niin tarjoan …kahvit teille…eeh?”

- ”Kyllähän se vain …sopii…”, sanoi Liisa. Eeva oli kuulevinaan Liisan äänessä hieman epäröintiä, mutta oli vaikeaa kuulostaa aivan normaalilta, kun samanaikaisesti Janne alkoi pumpata häntä takamukseen.

- ”Kiva! …Sitten me nähdään …uh…kohta.”, sai Eeva vielä sanotuksi.

- ”…joo. Mä tulen ihan kohta! Heippa!”, sanoi Liisa ja katkaisi linjan.

- ”Huuuhh… Eva! Sä olet täysin sairas!”, huohotti Janne. ”Mä tuun aivan hulluksi!”

- ”mfmhh…niin minäkin! Ajattele jos vaimosi saisi tietää…”, Eeva puri hammasta.

- ”Liisa murhaisi mut!”, huohotti Janne kiihdyttäen tempoa. ”Hän todellakin murhaisi mut!”

- ”Anna tulla nyt Janne! Paina… mfmhh… nyt kunnolla…peppuun!” kohotti Eeva ääntään vaikka perseessä tuntui palavan. Eeva kurotti molemmilla käsillään taaksepäin ja otti tiukan otteen sukkiksiin verhotuista pakaroista ja antoi Jannelle vähän lisää tilaa. Jannea ei tarvinut motivoida. Hän kiihdytti tahtia entisestään. Työnnöt olivat nyt pitkiä ja voimakkaita. ”Mahtava perse sulla…Eeva…huuuh…sä oot niin ahdas täältä…”, huohotti Janne. ”Sä olet todellakin neitsyt täältä!”

- ”Juuhh…mfhm…sen kyllä tuntee!”, piipitti Eeva.

Jannen eläimellinen murina sekoittui Eevan kiljuntaan ja kivun sekaiseen nautintoon. Eeva oli luullut ettei hän koskaan pystyisi tulemaan toista kertaa peräkkäin, mutta Jannen irvokkaat työnnöt hänen perseessä kohottivat Eevan kiihotuksen uuteen ekstaasiin.

- ”Ahh…Ahh…Ahh…Ahh…Ota mut …nyt!”, kirkui Eeva. ”Herran jum..ala…mä… tuun… nyyyyyytt…”, kiljui Eeva.

Eevan koko vartalo kramppasi ja anusaukko supisteli Janne kullin ympärillä.

- ”Ny…t… Nyt… mä tuuuun…”, huohotti Janne.

Janne vetäytyi nopeasti Eevan pepusta. Hän nosti Eevan salamannopeasti ylös, ja ennen kuin Eeva ehti reagoida mitenkään oli Janne jo työntänyt kullinsa Eevan suuhun. Eeva yskähteli ja yritti haukkoa henkeä samalla kun Janne suihkutti lastinsa suoraan Eevan suuhun. Kulli pumppasi pumppaamistaan lämmintä spermaa Eevan suuhun. Yllättävä tilanne sai Eevan vain nielemään Jannen lämpimän liemen. Osa spermasta valui pitkin leukaa ja poskia.

- ”Mmm…yhtä kaunista kuin Saarankin kanssa!”, sanoi Janne tyytyväisenä. Eeva nielaisi syvään ja lipoi huuliaan. Tätä hän ei ollutkaan ehtinyt nähdä. Hmm, ehkä tämä ei olekaan niin vaaralista. Eeva otti vielä otteen Janne kullista ja vei kullin syvälle suuhunsa ja sai puristettua vielä muutaman pisaran. Eeva nuoli Jannen kiiltävää kullin vartta ja katsoi tätä suoraan silmiin. Jannen koko kroppa värähti viimeisissä orgasmin väristyksissä.

- ”Huhh…”, huohotti Eeva päästäessään otteen Janne kullista, ”teittekö te vielä jotain muuta…?”, hymyili Eeva.

- ”Ei, ei todellakaan. Me olimme molemmat täysin tyytyväisiä”, totesi Janne pyyhkiessään kaluaan lakanoihin.

- ”Hyvä…mä en olisikaan pystynyt nyt enempään”, totesi Eeva. Eeva heittäytyi selälleen sängylle jalat riettaasti levällään täysin uupuneena. Janne katseli hetken Eevaa, hänen upeaa vartaloaan samalla kun hän siveli Eevan sääriä.

- ”Ehkä jokin toinen kerta…”, uteli Janne. ”Silloin sulla pitää olla myös tällaiset ylläsi”, totesi Janne riisuessaan Eevan sukkahousut pois…

- ”…ehkäpä…”, totesi Eeva hieman viekoitellen. ”Mutta seuraavalla kerralla se tapahtuu Teillä, yläkerrassa, ja samaan aikaan kun Liisa on alakerrassa.”, kiusasi Eeva

- ”Mutta…!”, yritti Janne.

- ”No, valinta on sinun”

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri