Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Uniorgasmi
Kirjoittanut: Jope
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Heräsin yöllä tyttöystäväni Birgitan ääntelyyn. Ihan heti unesta havahduttuani en tajunnut mikä ääni oli ja mistä se tuli, mutta muutaman sekunnin kuunneltuani ymmärsin, että ääni tuli vierestäni ja se oli Bir joka äänteli hiljaa "ah ah mmm-m". En osaa sanoa kauanko ääntely oli jatkunut, mutta vaikutuksensa sillä oli ollut minuunkin koska peiton alla tuntui kivistävää tunnetta. Kaluni seisoi siellä kivikovana ja syykin oli ilmeinen. Parin päivän flussa-kuumeilusta johtuen, rakkauden työt olivat jääneet iltaisin tekemättä, mikä oli harvinaista meidän suhteessa. Yöllä ääntelyyn herätessäni en kuitenkaan tuntenut enää olevani kipeä vaan olo oli hyvä.

"Mmm oih" jatkui hiljainen huokailu vieressäni. Parin päivän seksittömyys oli vaikuttanut myös Bir:n uniin eikä paljon tarvinnut arvailla millaista unta hän näki. Muutenkin saatoin joskus herätä siihen, että hän puhui ääneen unissaan eikä aamulla kysyessäni asiasta muistanut mitään. Mutta nyt ääntely ei ollut puhetta vaan hentoa huokailua.

Hän nukkui selällään ja oli rullannut peittoa kasaan rinnuksen päälle niin, että jalat olivat reisiä myöten paljaat ja kädet olivat peiton sisässä kuin hän olisi rutistanut jotain itseään vasten. Toinen jalka oli hieman koukussa ja jalat ja varpaat liikahtelivat välillä levottomasti.

Nousin kyljelleen käden varaan ja siirsin peiton pois päältäni. Kalu sojotti kovana yläviistoon. Erektion kovuus oli suoraa seurausta parin päivän sairastelusta jolloin en ollut lauennut kertaakaan ja kuumeesta johtuen aamuiset erektiotkin olivat puuttuneet. Nyt näköjään kuumeen laskettua, kalukin heräsi ja halusi huomiota.

Siirsin varovasti peittoa pois Bir:in reisiltä ylös vatsan päälle ja paljastin karvakolmion. Vein käden haaroihin ja kasvojen ilmeitä seuraten kosketin hivellen häpyhuulten väliä. Häpyhuulet olivat auki kuin kukan nuppu ja lievästi sanoen märät. Nesteitä oli valunut pimpistä ulos asti ja limaisuus ja liukkaus oli sitä luokkaa, että vain harvoin hän kostui yhtä märäksi. Kokeilin reikää sormella ja se oli ihan auki ja tuntui ihan kuin olisin laittanut sormeni shottilasiin, mikä oli täynnä lämmintä pehmeää likööriä. Emättimen aukko oli tavallisesta poiketen kokonaan raollaan ja kiilteli märkänä nesteistä. Bir taisi nähdä tosi hyvää unta?!

Liikutin sormea liukkaassa pimpin vaossa ja seurasin hänen kasvoja. Silmät liikkuivat luomien alla edestakaisin ja näin, että hän näki unta. Sormet puristuivat tiukemmin peiton kankaaseen ja hän äänteli hiljaa huokaillen. Kun kosketin klitorista, se oli selkeästi jäykistynyt, kohollaan ja kovettunut normaalia enemmän. Kyllä klitoris oli aina selkeästi tuntunut kädellä hivellessä, mutta nyt se oli paisunut, niin kuin pikkusormen pään kokoinen pippeli olisi ollut hupun alla kovana erektiossa. Kostutin sormea liukkaaksi häpyhuulten välissä ja aloin hivellä klitorista laidoilta hyvin hitaasti ja hellästi pyöritellen, kuitenkin varoen painamasta tai koskettamasta liikaa ja varoen herättämästä häntä. Bir nautti koskettelusta niin paljon, että itsellänikin himot nousivat kattoon ja olisin halunnut ottaa peiton kokonaan pois ja hivellä rintoja ja suudella häntä, mutta pelkäsin, että hän heräisi jos alkaisin liian kovin koskea kesken unen.

Sivelin klitorista ja liu'utin sormea pimpissä. Bir lopetti ääneen huokailut, mutta kasvojen vaihtelevista ilmeistä ja hengityksen muuttumisesta raskaammaksi näki, että hän sai sivelystäni suurta nautintoa. Hän oli yhä unessa koska silmäluomet olivat kiinni ja silmät tekivät vaihtelevaa edestakaista liikettä luomien alla. Olisi ollut todella mielenkiintoista tietää millaista unta hän näki?! Posket alkoivat punertaa ja hengitys kiihtyi ja syveni. Katsoin kuinka alavatsa ja reidet jännittyivät ja päkiät taipuivat kaarelle. Hän oli ihan juuri ja juuri saamassa orgasmin ja veti jalkoja koukkuun jolloin huomasin myös, että uni kevenee ja hän alkoi havahtua ja herätä. Tässä kohtaa nousin istumaan ja kulli kovana siirryin hänen reisien väliin ja työnsin sisään. Hän oli liukas, litimärkä. Työnnyin helposti pohjaan asti ja jo muutaman työnnön jälkeen Bir sai mahtavan orgasmin ja silmät kävivät välillä auki ja hän voihki ja värisi aivan sekavana allani kunnes alkoi nyyhkyttää itkua.

En välittänyt siitä, se oli ihan tuttua, että hän lauettuaan saattoi alkaa itkemään vaan laskeuduin alas ja otin hänen nyyhkivän päänsä kainalooni hartiaa vasten ja käteni laitoin niskan alle ja reisilläni levitin Bir:in jalat levälleen ja työnsin itsekin valtavaa nautintoa saaden kullia edestakaisin litimärkään pimppaan. Kiihotusta lisäsi vielä se, että unisen naisen orgasmista värisevä vartalo oli kuuma ja vastaanottavainen ja hän itki ja nyyhkytti yhä ääneen. Kuiskasin käheästi Bir:in korvaan, "Mä rakastan sua" ja muutamien työntöjen jälkeen laukesin helposti mahtavan orgasmin ja siemensyöksyn hänen pimppiinsä.

Kun nousin Bir:in päältä pois, hän nyyhkytti yhä ja pyyhki kädellä kyyneliä kasvoilta ja veti peittoa takaisin päällensä ja kääntyi kyljelleen nukkumaan. Ennen uudelleen nukahtamista pohdin vielä hetken, että kai hän oli ollut ainakin lopussa kokonaan hereillä? Vai eikö?

Aamulla aamiaispöydässä kun sanoin, että olipa aika taivaallista seksiä yöllä niin Bir:in ilme oli hölmistynyt ja posket punastuivat, "Mitä sä höpötät? Mitä seksiä?"

"Etkö muista? Pantiin yöllä oikein kunnolla ja sä sait valtavan orgasmin ja aloit itkeä.....!"

Bir muuttui punaiseksi korvia myöten, "En minä...? Tai kyllä mä jotain kai muistan, kai? Mitä me tehtiin? Eikö se ollutkaan unta?", hän kysyi ihan vilpittömästi eikä muistanut koko asiasta oikein mitään vaikka kerroin kaiken mitä oli tapahtunut.

Tämä tarina on tosi!

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri