Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Tyttöystävän tätiä
Kirjoittanut: Rambe
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Oli tyttöystäväni Tanjan koulun päättäjäiset. Kaikki sukulaiset tietysti kutsuttiin juhliin, mukaan lukien Tanjan hieman yli kolmekymppinen täti. Täti on tyttöystävän äidin sisarussarjan nuorin lapsi. Kauempaa tulleet sukulaiset oli pakko majoittaa ympäri sukulaisia ja täti tuli sitten yöksi meille koska he tulivat Tanjan kanssa niin hyvin juttuun. Tädin mies oli jäänyt lapsen kanssa kotiin ja täti tuli yksin ilman miestään.

Pakko sanoa, että jos Tanjalla oli kaunis ja hyvä vartalo, niin täti ei jäänyt paljon huonommaksi vaikka ikää oli yli kymmenen vuotta enemmän. Hän oli kuin Tanja, mutta siitä vanhennettu versio, kuitenkin upea pakkaus kaiken kaikkiaan. Sanovat, että katso äitiä, sukulaisia niin näet millainen tytöstä tulee vanhempana. Siitäpä sitten suurin piirtein tiesin, millainen Tanjakin olisi kolmekymppisenä. Oma äitinsäkin oli vielä nelikymppisenäkin hoikka ja muodokas.

Muutaman kuukauden jo sukuun kuuluneena, olin kyllä kuullut juttua siitä kuinka täti kävi pari kertaa vuodessa viikon lomamatkoja etelässä ilman miestään, ja petti, näin huhuttiin. Nuoremmat miehet olivat kuulemma aina kiinnostaneet. Nuorekkuudesta huolimatta täti tuntui minusta jo vanhukselta. Olihan hän kolmekymppinen ja yksi lapsi. Nuoren miehen mielestä yli kolmekymppiset olivat silloin jo vanhoja, ikäloppuja.

Illalla seurustelun ja teeveen katsomisen jälkeen vetäydyimme Tanjan kanssa makuuhuoneeseen. Täti jäi nukkumaan olohuoneeseen. Olin ensimmäisenä sängyssä hampaiden pesun jälkeen, ja kuulin kun Tanja toivotteli vielä tädilleen hyvää yötä ennen kuin tuli makuuhuoneeseen, vetäen samalla oven kiinni. Tanja oli hermona seuraavan päivän valmistujaisjuhlista, mutta seksihaluja se ei vähentänyt, ja hän tuntui todella innokkaalta. Hän riisui yöpaidan ja pikkuhousut pois päältään ja tuli viereen peiton alle. Vaihdoimme vielä muutaman sanasen seuraavan päivän tapahtumista ja samalla Tanja toimitti esileikin hivellen minua kalusta, joka heräsikin hyvin nopeasti. Kuiskivan keskustelun lomassa aloimme suudella ja vein käden Tanjan pillulle. Hän oli heti halukas ja märkä, niin kuin lähes aina, mistä kertoi sekin, että rakastelimme kaksi kertaa lähes joka päivä.

Niinpä vieraasta huolimatta, naitiin sitten yöllä oikein kunnolla. Voi olla, että juuri vieraasta johtuen seksi oli sillä kertaa aika kiihkeää ja Tanja hieman äänekkäämpi kuin tavallisesti. Tuntui, että sänkykin nitisi enemmän kuin tavallisesti ja ohuiden kipsiseinien läpi täti kuuli kyllä varmasti kaiken.

Aamulla Tanja heräsi jo jotain 7 aikoihin koska oli varannut kampaajan heti aamuksi. Itse olin sängyssä ja jatkoin unia. Havahduin aina välillä kuitenkin sen verran kun Tanja tuli suihkun jälkeen makuuhuoneeseen ja kampasi pitkiä hiuksiaan makuuhuoneen vaatekaappien kokovartalopeilien edessä. Sitten hän pyöräytti kosteat hiuksena jonkinlaiselle väliaikaiselle nutturalle päänsä päälle. Välillä hän aukoi kaappia etsien sieltä aamupäivän ajaksi jotain väliaikaista päälle pantavaa. Valmistujaismekon ja korkokengät hän pakkasi kassiin odottamaan juhlaa. Eipä aikaakaan kun ovikello soi ja hänen äitinsä tuli hakemaan hänet kampaajalle. Kuulin myös kuinka täti oli jo herännyt ja vaihtoi muutaman sanan Tanjan ja Tanjan äidin kanssa. Sitten tuli hiljaista.

Jäimme asuntoon tädin kanssa kahden. Tarkoitus oli, että Tanja joka meni äitinsä kyydillä kampaajalle, ei enää välillä tulisi kotiin, vaan tapaisimme kaikki sitten puolenpäivän aikaan alkavissa juhlissa koululla.

Tanja oli jättänyt makuuhuoneen oven auki ja kuulin katkonaisesti unen läpi kun täti touhusi jotain keittiössä ja meni aina välillä avonaisen makuuhuoneen oven editse vessaan. Kello saattoi tulla jo kahdeksan paikkeille kun kuulin kuinka täti oli suihkussa. Suihkun jälkeen täti koputti makuuhuoneen avonaiseen oveen ja odottamatta vastausta tuli sisään.

"Huomenta unikeko, oletko jo hereillä"

Käännyin peiton alla selälleni ja katsoin häntä. Tädillä oli pyyhe ympärillä ja hiukset märkinä. Vastasin myöntävästi olevani hereillä.

"Missä kaikki tämän asunnon peilit ovat? Ei taida olla muuta kuin vessan pieni peili ja sitten tämä makuuhuoneen peiliovi?"

Myötäilin vastaukseksi, että niin se taitaa olla.

"Saanhan käyttää tätä makuuhuoneen peiliä?" hän kysyi, mutta vastausta odottamatta poistui olohuoneeseen, missä olivat hänen kaikki vaatteet ja matkatavarat.

Jatkuvasta häiriöstä johtuen uni alkoi kadota kokonaan ja aloin itsekin olla jo täysin heräillä. Aamusta johtuen myös pikkuveli venytteli itseään ja jäykistyi peiton suojissa mukavasti aamuerektioon. Olisipa Tanja täällä, jos saisi heti aamusta märkää pimppiä. Mutta valitettavasti hän ei nyt ollut kotona. Sen sisään Tanjan täti ilmestyi yllättäen takaisin maakuuhuoneen oviaukkoon pelkissä mustissa pitsisissä pikkuhousuissa ja rintsikoissa. Hän tuli makuuhuoneeseen sisään sen kummempia ujostelematta ja poseerasi itseään peilioven edessä.

"En kai minä häiritse sinua?" hän sanoi ja kiristi pikkuhousujen vyötärön pitsistä saumaa. En voinut olla huomaamatta kuinka pikkuhousut kiristyivät myös pakaroiden päältä nostaen pyllyä tiukemmaksi. Samanlainen pyöreä perse kuin Tanjalla, mutta hiukan leveämpi lantio. Appelsiini ihoa oli jo tullut. Vastasin ettei hän häiritse minua lainkaan.

"Hyvä" hän vastasi ja piti pienen tauon puheessa siirtyen nyt korjaamaan rintaliivien istuvuutta.

Hän oikoi hartian yli meneviä kuminauhoja ja kohotteli pitsisiä liivejä rintojensa päällä katsellen itseään arvostellen peilistä. Tädillä oli ehkä hieman kookkaammat rinnat kuin Tanjalla. Tädin rinnat olivat leveyssuunnassa suuremmat, mutta Tanjalla oli kiinteämmät ja pystymmät tissit.

"Oletko jo huomannut että meidän suvun naisilla on aika pienet tissit ja hoikat sääret?"

Mumisin jotain "mmphh no en mmmm" epäselvää vastaukseksi kun yllätyin niin tädin kysymyksestä.

"Älä suotta nolostu" hän sanoi ja jatkoi, "Nuorena miehenä olet varmasti pannut merkille että Tanjalla on hoikat suorat sääret ja pienet tissit. Samoin on Tanjan äidillä, eikö olekin, pienet rinnat ja hoikat sääret?"

Mumisin taas jotain myöntävää hyminää vastaukseksi. Täti kääntyi nyt kasvot minuun päin ja jatkoi analyysiaan.

"Jos katsot minua niin sama juttu..." hän laski rintaliivien hartioiden yli meneviä kuminauhoja alas katsoen minua koko ajan kasvoihin, että näki, että minä varmasti katsoin, ja veti pitsisten liivien yläosaa alaspäin, paljastaen rintansa, "... sama juttu, vähän liian pienet rinnat, mutta sorjat sääret, eikö olekin?, se kulkee suvussa..."

Tuijotin sillä hetkellä suu auki hänen tissejä. Aivan estoitta hän otti ne edessäni esille. Rinnat olivat ihan hyvät, nännipihat hyvin tummat. Täti nostautti rintoja pari kertaa kuin kokeillen niiden painoa ja hiveli sitten käsillään rintojen alapuolelta niin että kuljetti lopuksi aina sormensa nännien läpi niin, että ne näyttivät kovettuvan. Olin sanaton ja ehkä pieni paniikkihiki kiilteli otsallani. Kalu alkoi ottaa eteen oikein todenteolla peiton suojissa.

Täti hymyili ja peitti rintansa piiloon rintaliivien alle. Sitten hän poistui pylly keikkuen pois makuuhuoneesta.

Nukun aina ilman alushousuja, enkä voinut nousta alastomana ylös. Vein käden kalulle piilossa peiton alla. Se oli ihan kuuma ja kova. Uni oli kaikonnut kokonaan pois silmistä ja halutti ihan sairaasti vetää käteen, mutta en uskaltanut. Kuulin kuinka täti kolisteli olohuoneessa matkalaukkujaan. Voisin tietysti nousta nopeasti ennen kuin jos hän tule takaisin ja ottaa pyyhkeen ja mennä suihkuun helpottamaan olotilaani. Juuri kun ajattelin nousevani nopeasti ylös ja vilahtavani suihkuun, täti ilmestyi takaisin ovelle.

"Kokeilen vielä nopeasti mekkoa jos sopii?" hänellä oli musta mekko käsivarsilla ja sukkapaketti kädessä.

Täti istui piirunkaan vertaa ujostelematta sängyn laidalle peilin eteen ja avasi sukkapakettia. Peittoni jäi osittain hänen takapuolensa alle ja kiristyi vartaloani vasten, mutta olin kuin ei mitään olisi tapahtunut. Täti otti paketista kaksi mustaa stayup sukkaa ja puisteli ne ilmassa suoraksi. Sitten hän nosti jalan ilmaan ja rullasi sukkaa ylöspäin jalkaa pitkin ojennellen nilkkaansa. Hänellä oli kyllä Tanjan tapaan sairaan upeat sääret, jotka korostuivat nyt vielä enemmän kun hän rullasi sukan jalkaansa. Sitten toinen jalka ja toinen sukka. Täti ei antanut minulle tippaakaan armoa, vaan nousi sitten ylös seisomaan ja kumarteli ja keikisteli peilin edessä pitkään asetellen sukkien saumoja suoraan.

"Mitäs pidät?" hän kysyi ja katsoi minua

En saanut sanaa suusta vaan nyökkäsin vain myöntävästi

"Sitten vielä mekko" täti sanoi

Hän otti mustan mekon sängyltä ja puki sen peilin edessä ylleen. Mekko ylettyi juuri ja juuri polvien yläpuolelle peittäen kuitenkin stayup sukkien yläosan.

"Onhan tämä hieman mustaa kesäjuhliin, mutta ei minulla nyt muutakaan mukana ole. Ja kyllä pikkumusta käy niin häihin kuin hautajaisiin. Vai mitä pidät?", hän kysyi ja pyörähteli peilin edessä.

Katsoin ylhäältä alas ja alhaalta ylös,

"N-näyttää kyllä h-hyvältä" sanoin takellellen. Hän oli sairaan seksikäs mekossa ja mustissa sukissa.

Täti naurahti, "Tarkoitatko, että kelpaisin sinullekin, vanha akka?"

"Eikä, tai no niin tietysti kelpaisit, mutta..."

"Älä hätäile turhaan" hän nauroi, "en minä sinua ole viemässä. Korkeintaan haukkaan pienen palasen, tai nuolaisen, MIAU" hän naukaisi ja nauroi

Olin kyllä täysin kiihottunut ja halutti naista enemmän kuin koskaan. Täti tiesi kyllä sen. Hän istui viereeni sängyn laidalle nostaen toisen jalkansa suoraksi sängylle jalkaterän ollessa lähes poskeani vasten.

"Aijai sä olet niin ihanan söpö ja vähän ujo poika"

Häkellyin, enkä osannut vastata mitään. Täti jatkoi, "...mutta ei se haittaa. Minä olen aina pitänyt sinusta, ja teistä parina, eikä se tästä muutu miksikään. Sovitaanko, että tämä jää sitten meidän kahden väliseksi mitä tapahtuu?"

Tiesin mitä hän tarkoitti, en nyt niin poikanen enää sentään ollut. Myös tätiä panetti. Hän halusi nuorta miestä.

"No sovitaanko?" hän kysyi uudestaan

Nyökkäsin myöntymisen merkiksi vaikka olo oli hieman sekava.

"Pidätkö sä mua nyt ihan horona?" hän kysyi

"Ei, en tietenkään..."

"Ei se mitään vaikka pidät, koska minä olen aikamoinen lutka, oikea bitch aina joskus. Kyllähän sinä sen jo tiedät. Olet varmasti kuullut"

Täti katsoi minua kasvoihin ja alkoi hitaasti kuljettaa kättä peittoa pitkin. Minulla seisoi peiton alla. Hän toi käden haarojen kohdalle. Täti kiusotteli,

"Mikä se täältä löytyy?" hän kiusasi.

En vastannut mitään. Täti nosti peittoa ja laittoi käden peiton alle ja kuljetti kättä reittä pitkin munalle ja otti sen käteensä.

"Oh mikä jötikkä. Aikuinen mieshän sinä olet etkä mikään poikanen enää"

Tanja ja pari muutakin tyttöä olivat joskus sanoneet, että minulla on aika iso muna, joten se kai pitää paikkansa.

Aloin olla himosta sekaisin. Täti alkoi hiljaa runkata munaa peiton alla. Peitto kohoili ylös ja alas käden tahdissa. Suljin silmät ja päässä pyörrytti, mutta tuntui hyvältä.

"Juuri noin, saat nyt olla vain ja nauttia" täti sanoi.

Hän nousi pois sängyltä ja meni polvilleen sängyn viereen. Sitten hän veti peiton pois päältäni ja kumartui kuuman kaluni päälle ja alkoi ottaa suihin. Ja teki sen kyllä vielä niin taivaallisen hyvin, että tuntui että taju lähtee. Hän nuoli ja imi kalua ja otti sen välillä syvemmälle suuhunsa ja sitten taas runkkasi toisella kädellä nuollen terskaa samaan aikaan kielellään. Jos en olisi juuri edellisenä yönä rakastelut Tanjan kanssa, olisin varmasti tullut pelkästä nautinnosta hyvin nopeasti. Nyt kuitenkin kestin paremmin ja se tuntui perkeleen hyvältä.

Aikansa imettyään, täti nousi ylös ja riisui mekon pois päältä ja pikkuhousut pois jalasta ja tuli päälleni sänkyyn. Hän kumartui ylleni ja asetteli kalun reijälle ja istui päälle. Vittu oli ihan erilainen kuin Tanjalla. Tädillä oli löysä, runsas, mehukas vittu. Hän sulki silmät ja alkoi ratsastaa päälläni. Kullini nuoli tädin vittua ja kasteli koko karvoitukseni tahmaisella pillun limalla. Muutaman minuutin hän ratsasti rytmikkäästi päälläni, kunnes alkoi voihkia, "OIH OIH OIH, MULTA TULEE OIH OIH" ja ratsasti koko ajan kovempaa. Hän laittoi sormensa clitorikselle ja pyöritti vimmatusti. Samassa täti alkoi väristä ja hengitys muuttui katkonaiseksi, kunnes hän jäykistyi jäykkä kulli sisällään.

"AAAH, AI JAI JAI TEKI HYVÄÄÄ" täti sopersi ja avasi silmiään. "Voi että millainen KYRPÄ sinulla on, MIAU kuule poika" hän sanoi ja tunsin suurta ylpeyttä itsestäni.

"Vieläkö haluat naida jalkojen välissä?" hän kysyi

"Vielä" vastasin kuin paraskin kukkopoika

Täti nousi pois päältäni ja tuli viereeni sängylle. Nousin ylös ja siirryin tädin haarojen väliin kalu juhlallisesti pystyssä. Hän levitti sukalliset jalkansa levälleen ja työnsin kyrvän vittuun sisään. Täti naukaisi jälleen, "MIAUUU, voi poika MIKÄ KULLI SINULLA ON" ja olin jälleen ihan myyty.

Aloin painaa oikein sydämeni kyllyydestä tädin mehukasta vittua. Suljin silmäni ja nussin ja nussin aina vain kovempaa. Täti voihki allani niin, että jälkikäteen ajattelin, että varmasti oli kuulunut naapuriin asti. Kestin varmasti pari minuuttia ennen kuin laukesin, rajuinta rynkytystä mitä olin ikinä tehnyt. Tanjan kanssa rakastelimme aina hellästi. Tädin kanssa oli ihan uusi kokemus panna löysää muhevaa märkää vittua oikein kunnolla. En tiedä saiko täti toista orgasmia, mutta itse laukesin rajusti spermat tädin vittuun suihkuttaen.

Täti hymyili posket punaisena kuin Naantalin aurinko. "Voi poika sinua, kyllä käy nyt Tanjaa kateeksi"

Olin juuri silloin hyvin otettu ja kukkona tunkiolla, kirjaimellisesti tunkiolla! Ei ollut enää suihkussa niin hyvä mieli. Pelkäsin valtavasti, että jos Tanja saisi joskus tietää. Lörppäsuu täti kertoisi itse tai jotain... Jatkuu

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri