Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Triviaalia
Kirjoittanut: Minä
Kategoria: Eroottinen tositarina / Ryhmäseksiä

 

 

Tyttöystävän paras kaveri tuli viikonlopuksi kylään. Ei muuten ole ollenkaan hullumpi pakkaus, pieni, vähän pyöreä, kasvot kuin enkelillä. Siniset silmät ja vaaleat hartioille ulottuvat hiukset. Rinnat ovat suuremmat kuin hoikalla tyttöystävälläni ja mukavan pyöreä peräsin. Hän on aika paljon juuri tyttöystäväni vastakohta, joka on taas pidempi, hoikka, aika lauta. Mutta en valita, hänellä on rintojen puuttumisesta huolimatta urheilijatyttösen vartalo.

Mutta kuten sanotaan, vaihtelu aina virkistää. Kun pitkään on saanut hoikkaa ja notkeaa, haluaisi välillä kokeilla vähän muodokkaampaa pakkausta.......

Tapahtumasta on niin lyhyt aika, että en viitsi käyttää henkilöiden oikeita nimiä.

Minä = Minä
Tyttöystävä = Miia
Vieras = Roosa

Roosa tuli meille jo perjantai illalla ja perinteiseen tapaan syötiin, juotiin ja lähdettiin baarikierrokselle. Ei siitä sen enempää. Aamun tunneille juhlat jälleen venyivät niin kuin aina ja tulimme taksilla kotiin joskus 4 jälkeen yöllä. Pientä yöpalaa ja nukkumaan. Olin väsynyt viikon työputkesta ja sammuin kuin tukki.

Heräsin joskus puolenpäivän aikoihin kun Miia nousi sängystä ja lähti pyyhe ympärillä suihkuun. Hän suihkutteli parikymmentä minuuttia, kuivasi itsensä ja meni olohuoneeseen Roosaa moikkaamaan. Kuulin kun tytöt juttelivat. Toivoin, että kun Miia tulee takaisin makuuhuoneeseen, harrastaisimme seksiä, mutta toive oli turha. Hän kieltäytyi vedoten siihen, että en ollut käynyt suihkussa, minä haisin muka pahalle. Miia puki vaatteet päälle ja meni Roosan seuraksi. Sitten Roosa lähti suihkuun. Itse makasin sängyssä vielä hetken ja odotin, että Roosakin tuli pois. Sen jälkeen kävin suihkussa ja myöhemmin liityin tyttöjen seuraan.

Muutama tunti meni aika vaisuissa tunnelmissa. Kaikilla oli pieni krapula, mutta se haihtui pois iltapäivään mennessä ja tytöt korkkasivat ensimmäiset uudet siiderit. Illalla oli totta kai tarkoitus lähteä juhlimaan.

Musiikki soi ja tunnelma kohosi hiljalleen. Päätimme pelata jotain ajankuluksi. Päädyimme Triviaaliin.

Olohuoneen vuodesohva oli levitettynä Roosan nukkumapaikaksi ja viritimme pelilaudan siihen. Hyvin pian saimme kuitenkin huomata, että sohva oli liian pehmeä pelialustaksi. Aina kun joku vaihtoi asentoa, koko lauta liikkui ja nappulat siirtyivät pois paikoiltaan. Päätimme siirtyä pelaamaan lattialle maton päälle.

Makasimme kukin kyljellään pelilautaan päin, triviaalin ollessa siinä keskellä. Muodostimme laudan ympärille kolmion. Aina seuraavana vuorossa ollut kysyi edelliseltä kysymyksen. Miia pääsi kysymään kysymykset minulta ja Roosa Miialta.

Oltiin siinä sitten pelattu jo jonkin aikaa ja olin reilussa johdossa. Vain yksi viipale, historian oikea vastaus puuttui, ja olisin voittanut koko pelin. Tyttöystäväni Miia alkoi kyllästyä.

-Tämä on tylsää, hän valitti, -Tehdään uudet säännöt. Se joka tietääää.... niin se aina joka tietää oikean vastauksen, saa määrätä kysyjälle tehtävän.

-Mikä se tehtävä saa olla, kysyi Roosa

-Ihan mikä vaan, vastasi Miia ja katsoi minua kysyvästi?

-Kyllä se minulle sopii. Olisin kuitenkin voittanut reilusti, mutta vaihdetaan sitten sääntöjä kun ette muuten pärjää.

Sain molempien taholta pienen vastalause ryöpyn, mutta tosiasia kuitenkin oli, että olin ollut aivan ylivoimaisessa johdossa.

Poistimme siis nappulat ja nopan käytöstä ja aloimme kysyä toisiltamme pelkkiä triviaalin kysymyksiä. Aina oikein vastannut sai määrätä kysyjälle tehtävän.

Aluksi tehtävinä oli, että tee kuperkeikka, hae mulle kalja, lausu runo, mutta pelin edetessä ja estot poistavan uuden nousuhumalan huumassa tehtävät kävivät rohkeimmiksi. Itse tiesin yhä eniten vastauksia ja pääsin määräämään Roosalle tehtäviä, koska hän esitti minulle kysymykset. Tätä Roosa alkoi tietysti protestoida, että miksi hän joutuu koko ajan yksin tekemään kaikki tehtävät. Keksittiin uusi sääntö. Oikein vastannut sai määrätä molemmille kahdelle tehtävät samalla kertaa.

Nyt tehtävät muuttuivat paritehtäviksi. Tehkää punnerruksia, 20 vatsalihasliikettä, kanna kaveria reppuselässä jne......

Pelin aikana joimme koko ajan lisää alkoholia. Tytöt olivat minua pienempiä ja tulivat humalaan nopeammin, ja varsinkin hoikan ja siron tyttöystäväni Miian silmät alkoivat kiiltää jo niin, että näki, että viina oli noussut aika hyvin päähän. Niinpä, eipä aikakaan kun Miia sai oikean vastauksen keksi minulle ja Roosalle tehtäväksi heti vähän seksiin vivahtavan tehtävän: Riisukaa housut!

-Mitä?!?!, saako tuollaisiakin tehtäviä määrätä? protestoimme Roosan kanssa salamana

-Saa tietenkin, ei ole mitään sääntöä mitä ei saisi määrätä tai mikä olisi kiellettyä.

-Selvä, tämä kostetaan, vastasin ja riisuin farkut pois jalasta.

Roosa pienestä hidastelusta huolimatta teki samoin, housut pois. Oikeastaan olin aika tyytyväinen muuttuneeseen linjaan. Tiesinhän pelissä ylivoimaisesti eniten vastauksia ja sain määrätä eniten tehtäviä. Seuraavan oikean vastauksen saatuani katsoin heti Miiaa ivallisesti hymyillen.

-Onko vaikea arvata? kysyin Miialta

-Ei tod ole, Miia vastasi. -No sano nyt kuitenkin?

-Roosa, Miia, yhteinen tehtävä; Riisu Miialta housut pois jalasta.

-Ilomielin! Roosa vastasi ja kävi Miiaan käsiksi

Hurrasin ja kannustin Roosan riisuessa Miialta farkut pois jalasta. Nyt olimme tasoissa.

Pelin yhä edetessä tunnelma muuttui kierros kierrokselta eroottisemmaksi. Kaikilta oli päällyshousut pois ja triviaali oli muuttunut kummalliseksi versioksi räsypokasta. Miia hiplaili välillä jalallaan reittäni ja katsoi "sillä silmällä". Ei voi kieltää etteikö makuuhuone käynyt minulla välillä mielessä. Olinhan aamulla jäänyt ilman.

Meni muutama kierros ettei kukaan saanut oikeaa vastausta, kunnes minä pääsin jälleen määräämään tehtävää.

-Hmm mikä olisi hyvä, hmm....? joo, puserot pois!

-Eii kyllä, Roosa ennätti protestoimaan.

-Kyllä mä voin riisua, Miia jatkoi heti Roosan vastalauseen perään.

Miia nousi istumaan ja riisui muitta mutkitta puseron pois. Roosa, jälleen pienen vastustuksen jälkeen teki kuitenkin saman perässä.

Katsoin Roosaa hänen riisuessa kuinka isohkot rinnat hölskyivät rintsikoissa käsien kohotessa ylös ja paidan sujahtaessa pois päältä. Myös Miialla oli rintaliivit yllään, mutta a-kupin rinnat pysyivät piilossa rintsikoiden sisällä, toisin kuin taas Roosalla, jolla koko rintojen yläosa vakoineen oli näkyvillä. Molemmat tytöt olivat nyt alusvaatteisillaan ja se sopi minulle oikein mainiosti, katseltavaa riitti.

Jälleen meni kuitenkin muutama kierros, ettei kukaan saanut oikeaa vastausta, kunnes Roosa onnistui yleistieto kysymyksessä. Hän riemuitsi suuresti oikeaa vastaustaan ja pohti,

-Mitähän mä teille kahdelle oikein keksisin????

-Jotain ihanaa, Miia kommentoi

-Hmm ai ihanaa???, hmm no suudelkaa toisianne!

Miian katsoi minua ja sanaakaan sanomatta tuli viereeni ja alkoi suudella. Ja suuteli vielä hyvin kiihkeästi, aivan oikeasti kunnon suutelua. Vastasin suudelmaan ja tunsin kuinka Miian käsi harhaili jo kalsareitteni etumuksella. Roosa huomasi sen ja hurrasi ja taputti vieressämme,

-Viitviuuuu kiihkeää, lisää lisää, hän iloitsi

Suudelma vain jatkui ja Miian käsi etsi jo tietä housuihini. Roosa oli hyvin aitiopaikalla ja näki kaiken,

-No nyt kyllä hei,, ei enempää, en kestä katsoa!!! hän kommentoi ja nousi ylös ja lähti pois, mutta kohta selvisikin, että Roosa meni vain vessaan.

Me Miian kanssa jatkomme suutelemista ja huomasin, että hän alkoi olla jo niin kiihkoissaan, että muistikohan enää edes että meillä oli peli kesken ja vieraita. Suudelma vain syveni ja kieli harhaili suussani. Hänen hengitys alkoi jo muuttua hengästyneemmäksi ja hän veti housuissani kullin esinahkaa edes takaisin niin, että vehje alkoi kovettua.

-Hei, pitäisikö meidän vähän rauhoittua? kysyin

-Eikä, anna mulle!! hän sanoi suureksi yllätyksekseni.

-Ai tässäkö, ai nytkö??????

-Niin, Miia kuiskasi seksikkäällä äänellä hieman kähisten ja jatkoi, -Anna mulle munaaaa!

Samalla hän veti alushousun kuminauhaa alaspäin ja otti jäykistyvää kullia esille.

-Äläs nyt kuule tyttö tässä ala, vastasin ja tartuin Miiaa ranteesta kiinni.... Ja jo samalla hetkellä sitä kaduin sitä kun peruuttelin. Juuri tällaisesta olin usein salaa haaveillut.

-Ei sitten, Miia vastasi närkästyneenä kun olin torjunut hänen lähentelyt. Hän otti selvästi nokkiinsa ja nousi ylös ja meni hakemaan itselleen uutta juomaa.

Laitoin puoliksi jäykistyneen kullin takaisin housuihin ja puseron helmaa alas peittämään erektiota ennen kuin Roosa saapui takaisin vessareissultaan.

Kohta Roosa ja Miia tulivat yhdessä takasin ja Miia kommentoi Roosalle yli artikuloiden ja selkeästi,

-Y r i t i n äsken saada M U N A A, mutta T U O  P I H T A R I  EI antanut.

-Eiköö, Roosa vastasi valitellen, - Sehän on surullista

-Niih, yhyy Miia jatkoi, - Puutteessa saa aina vaa olla.

Peli jatkui jälleen, mutta muuttui koko ajan härskimmäksi. Tytöt olivat jo alusvaatteisillaan, kuitenkin sukat jaloissa. Vilkuilin salaa rintoja ja pikkuhousujen haaraa josta paistoi ajoittain häpyhuulten kumpu. Minulla sen sijaan pysyi sinnikkäästi pusero, sukat ja alkkarit päällä koska tytöt eivät enää saaneet oikeita vastauksia. Humalakin vaikeutti tyttöjen pelaamista. Minä sen sijaan sain jälleen oikean vastauksen. Olin jo mielessäni valmiiksi miettinyt oikein pahan tehtävän.

-Esittäkää masturbointia!

-Eikää!!! kiljaisi Roosa

Miia taas oli heti tehtävässä mukana. -Pitääkö riisua pikkuhousut pois vai housut jalassa?, hän kysyi tyynesti. Roosalla suu aukesi ammolleen, mutta hän ei sanonut ääneen mitään. Näin hänen yllättyneen, lähes säikähtäneen reaktion ja armahdin hiukan,

-Ei tarvitse ottaa housuja pois. Riittää kun esittää, siis leikkii masturboivansa.

Roosan suu meni kiinni. Miia taas vastaavasti oli JO suorittamassa tehtävää, - Okei, siis pitää runkata, okei, hän puheli itsekseen.

Miia teki ympärilleen tilaa ja kaatui selkämakuulle jalat koukussa ja alkoi esittää,

-Aah aah aah, hän ääntelehti ja pyöritti sormiaan ihan oikeasti pikkuhousujen päällä klitoriksella

-Herranen aika, Roosa nauroi... -En minä kehtaa...

Olin melkein jo itsekin sitä mieltä, että Miian masturbaatio esitys oli liian uskaliasta jopa näin ystävien kesken, ja olin jo lähes armahtamassa Roosan tehtävästä. Mutta en ehtinyt koska kun Roosa katsoi Miian uskaliasta esitystä ja sitten hän tokaisi,

-No pitää kai se minunkin sitten???

Hän kääntyi sivuttain minuun päin, jalat Miian suuntaan ja meni myös selälleen matolle ja koukisti jalkojaan ja alkoi liikutella käsillään uhkeita rintojaan hokien ihan hiljaa, - Ah ah ah, samaan tahtiin Miian kanssa. Vilkaisin Miia ja hän hymyili ja katsoi Roosaa tämän kohotellessa rintojaan. Miialla oli suorat näkymät Roosan haaroihin. He olivat 90 asteen kulmassa toisiinsa. Miia ihan oikeasti pyöritti sormillaan klitorista ja alkoi ehkä leikillään voihkia kovemmin, - AAH AAH AAH, johon Roosa vastasi myös koventamalla omaa voihkintaa.

Hetken jatkettuaan molemmat pärskähtivät nauramaan ja Roosa nousi ensin istumaan, Miia perässä.

-Mitäs pidit, kelpasiko? Miia kysyi minulta hymyillen.

-Mahtavaa, lisää...

-Ja alkoi muuten tuntua jo tosi hyvältä, Miia jatkoi, - Hyvä, että maltoin enää lopettaa.

-Ja niin muuten näyttikin hyvältä, kommentoin vastaukseksi.

Peli jatkui jälleen pienen tunteiden viilentelyn jälkeen.

Kuinka ollakaan, minä sain jälleen seuraavaksi oikean vastauksen.

-Mitähän vielä keksisin???

-Ihan mitä haluat, Miia vastasi salamana takaisin.

-Hmm no, (mielessäni mietin, että rintsikat pois, mutta pelkäsin eniten lähinnä sitä, ettei tulisi mitään mustasukkaisuusdraamaa, jos intoilin liikaa Roosasta tai hänen tisseistä, tai olisiko pikkuhousut pois ja liian hurjaa?). Päädyin siis sanomaan,

-Sukat pois!

-Easy! Miia vastasi ja molemmat riisuivat sukat jaloista. Se ei iso paljastus ollut, koska kummallakin oli tavalliset nilkkasukat.

Pari kierrosta ja jälleen tiesin oikein. Nyt alkoivat molemmat tytöt protestoida.

-Ei ole oikein, että me joudutaan koko ajan tekemään ja sulle ei tule mitään tehtäviä, Roosa vastusti.

-Ei ole minun vika, tietäkää enemmän vastauksia. Kun tietää, saa määrätä, niin se menee.

-Selvä, Me pelataan yhdessä sua vastaan, Miia muutti jälleen sääntöjä.

-Se sopii, mutta ensin teidän tehtävä. Minä sain kuitenkin äsken oikein.

-No määrää sitten, Miia äksyili

Tyttöjen vastalauseista sisuuntuneena määräsin muitta mutkitta;

-Rintsikat pois!!!

-Aaaaaaaaaaaaaaapua, huudahtivat molemmat, mutta Miia alkoi riisua ensin tissit esille, ja Roosa Miian esimerkistä kohta perässä.

Miian pienet rinnat olivatkin jo tutut, mutta Roosan paljastaessa nänninsä liivien kätköistä, tunsin sykäyksen rinnassani, jota en tietenkään ulospäin näyttänyt. Rinnat roikkuivat aika raskaan näköisesti alaspäin ja väri oli hieman vaaleanpunainen. Nännipihat olivat suuret ja nänni oli kai hieman jäykistynyt koska oli etusormen pään kokoinen. Ihanat rinnat, täytyy sanoa, mutta en sanonut sitä ääneen. Ei Miiankaan rinnoissa mitään vikaa ollut, vain pienemmät.

Peli jatkui nyt kuitenkin niin, että molemmat tytöt olivat yhdessä minua vastaan ja kumpikin sai arvata vastauksen, ja taisivat he loppupelin aikana ainakin kerran vilkaista vastauksenkin etukäteen, mutta en välittänyt. Parissa kierroksessa minulta lähti paita ja sukat. Kaikilla oli enää alkkarit jalassa. Seuraava tietäjä todennäköisesti määräisi housut pois. Peli kiristyi ja tytöt, aina kun eivät tietäneet vastausta, kiljuivat ääneen IIIIIIIIK, NYT se tietenkin tietää seuraavaksi oikein, ja niin kävikin. Sain urheilu kysymyksestä oikean vastauksen,

-Hahaa housut pois, huudahdin.

-Eeei Roosa huusi, -Eii en ota!

-Pitää riisua, se sovittiin jo! vastasin

Miia nousi istumaan ja hilasi minua katsoen, pikkuhousut pois jalastaan. Paljas pillu ja häpyhuulet olivat selvästi esillä koska hän ajoi aina karvat pois häpyhuulien ympäriltä ja jätti vain pienen karvakolmion ylös. Tässä tilanteessa pillu näytti seksikkäämmältä kuin koskaan ennen. Se oli jopa hieman raollaan, punainen. Masturbointi esitys ja clitan hieronta oli tehnyt tehtävänsä.

-En minä, Roosa jatkoi vielä vastustusta, mutta Miia sanoi heti perään, - Tietysti otat housut pois kun lupasit.

-Eih eih Roosa valitti, mutta, hitaasti hiljaa otti pikkuhousut pois jalasta, mutta kuitenkin niin ettei näyttänyt minulle pillua, ja sitten hän istuikin koko ajan sivuttain tai jalka koukussa minuun päin ettei haaraa näkynyt. Vähän vain karvoitusta vilahteli välillä häpykummun päältä.

Peli oli lähes saatu päätökseen. Tytöt olivat alastomia. Kysyin, että vieläkö jatketaan, johon Miia vastasi, että varmasti jatketaan, mutta pieni tauko. Hän nousi ja meni peppu paljaana vilkkuen vessaan ja jäimme Roosan kanssa kaksin olohuoneeseen. Emme paljon puhuneet. Vilkuilin vaivihkaa Roosan vartaloa ja rintoja, ja pienestä pyöreydestä huolimatta, tai ehkä juuri siitä johtuen hän näytti niin seksikkäältä, muodokkaalta ja uhkealta.

Miia palasi ja peli jatkui. Tyttöjen yhteistyöstä huolimatta minä sain seuraavaksikin oikean vastauksen.

-Nyt on jo vaikeaa keksiä molemmille tehtävää, ajattelin ääneen.

-Ei ollenkaan vaikeaa, Miia kommentoi heti minulle takaisin.

-Ai eikö?, no, hmm, (radiosta alkoi soida juuri joku hidas, hyvä biisi). -No nyt tiedän, tanssikaa eroottisesti!

Miia nousi seisomaan musiikin tahtiin, kuin käärmeenlumoojan käärme konsanaan kiemurrellen ja pyöritti lantiotaan. Kun Roosa ei hievahtanutkaan, Miia meni Roosan eteen ja tarjosi kättään, samalla lantiotaan eroottisesti pyörittäen. Niinpä Roosakin nousi seisomaan ja käsistä toisiaan kiinni pitäen he tanssivat keskenään, Miia oikein ylieroottisesti keikuttaen ja välillä vähän jopa pyllistäen minuun päin. Ei voi kieltää etteikö se vaikuttanut minuun. Alkkareihin alkoi tulla ahdasta, minulla kun ne oli enää ainoana jalassa. Miia yllätti jälleen ja otti Roosan ympäriltä kaksin käsin kiinni, ja sen jälkeen he tanssivat yhdessä hitaasti vartaloita yhteen hieroen.

-Wuhuu hyvältä näyttää, kommentoin välittömästi

Miia vinkkasi silmää ja sanoi, - Tule mukaan

-Aivan varmasti, vastasin ja nousin seisomaan.

Alushousut olivat edestä kohollaan, kullin varsi paistoi kankaan läpi. Menin tyttöjen viereen, ensin Miian taakse ja tanssin hitaasti mukana, jäykällä etumuksellani häneen nojaten. Miia kääntyi hieman ja halusi minut heidän väliin. Kun Roosa oli peruuttamassa poispäin, Miia pyysi, ettei lähtisi ja otti jälleen paremmalla otteella Roosan käsistä kiinni, minun ollessa puristuksessa heidän välissä. Miia oli rinnat minua vasten ja Roosa takana poski selkääni vasten. Välilä rinnatkin hipaisivat selkää.

Aikamme kolmistaan tanssiessa, Miian kädet lähtivät harhailemaan alas ja tarttuivat alkkareistani kiinni ja musiikin tahtiin hän hivutti niitä hitaasti alaspäin. Olin ihan tyytyväinen, koska kalu oli ollut niin pitkään puristuksessa alushousun kangasta vasten ja pääsi nyt vapaasti seisomaan. Reisistä alushousut putosivat nilkkoihin ja Miia tarttui pakaroistani kiinni kahden käden otteella ja puristeli. Huomasin samalla, että Roosa vetäytyi sohvalle istumaan. Jatkoimme Miian kanssa kahdestaan eroottista tanssia biisin loppuun asti ja kuiskasin sitten Miialle, - Mennään makuuhuoneeseen.

-Ei kun jäädään tänne, hän kuiskasi takaisin ja otti kullista kädellä otteen, ja takapuolta keikuttaen veti minua munasta kädellä perässään kohti vuoteeksi levitettyä sohvaa, missä Roosakin nyt istui.

Miia istui sohvan laidalle ja minun seistessä taivutti kullia kohta suutaan. Roosa katsoi silmät suurena ihmetellen, kun Miia alkoi ottaa minulta suihin. Pienen hetken päästä hän sanoi Roosalle, -Sinun vuoro.

Roosa puisteli päätään, -Ei,,, oletko nyt ihan varma? hän kysyi Miialta

-Olen, minä haluan, Miia vastasi Roosalle. Pienen hidastelun jälkeen Roosa tuli Miian viereen ja siirryin niin keskelle heidän väliin, että molemmat ylettyivät nuolemaan kaluani.

En tiedä kiihottavampaa näkyä kuin molemmat tytöt nuolemassa kulliani vastakkaisilla puolella vartta ja välillä heidän kosteat huulet osuivat yhteen molempien suudellessa terskaa. Ajoittain Miia otti Roosaa niskan takaa kiinni ja suuteli suulle hyvin kiihkeästi ja kosketteli rintoja ja sitten taas jatkoi suihin ottamista.

Kiihotuimme kaikki ihan valtavasti, ja Miia ja Roosa suutelivat keskenään niin kuin parhaimmassakin lesbo-porno leffassa. Kohta he lähestulkoon unohtivat minut ja kaatuivat makuulleen suutelemaan keskenään. Halusin kuitenkin ehdottomasti touhuihin mukaan ja laskeuduin polvilleen matolle ja levitin sohvan laidalta Miian jalkoja, ja aloin nuolla pillua.

Vaikutus oli sama niin kuin Miialle olisi annettu sähköiskuja, kun hän tunsi kieleni klitoriksellaan. Reiden sisäpinta ja alavatsa värisivät lähes alusta asti mukana kun nuolin ja imin klitorista. Seuraavaksi kun aloin samalla työnnellä sormilla pilluun, hän sai orgasmin. Hän vikisi ja voihki ja jännitti jalkojaan lattiaa vasten, suudellen samalla Roosaa kunnes klitoris muuttui yliaraksi ja hän puristi jalkojaan yhteen.

-Voi ihanat, naikaa te nyt keskenään, Miia huudahti kiihkon vallassa.

Ilman epäröintiä, suupielet Miian pillunesteistä kiiltäen siirryin polvilleni Roosan jalkojen väliin ja levitin runsaita pehmeitä reisiä auki. Roosa ei millään tavoin laittanut vastaan kun kädellä kullista kiinni pitäen, maalasin terskalla pillun vakoa ylös ja alas ja keräsin liukkautta häpyhuulten väliin. Hän olikin märkä eikä liukkautta tarvinnut kauaa hakea. Niin aloin hitaasti kädellä kullista kiinni pitäen työntämään sauvaani Roosan pilluun.

Työnnyin polviltani Roosaan sisään ja katsoin samalla tyttöjä. Miia suuteli yhä orgasmista huolimatta kiihkoissaan Roosaa. Molemmilla olivat silmät kiinni ja Miia puristeli Roosaa rinnoista ja hiveli vatsasta ja kaulasta ja joka puolelta. Aloin työnnellä rauhallisesti Roosan pilluun sisään ja ulos, ja Miia käsi, sormet tulivat seurakseni Roosan klitorikselle. Uskomattoman kiihottavaa kun Miian hoikat, sirot sormet, vaaleanpunaiseksi lakatut kynnet hivelivät Roosan pillua ja klitorista. Välillä Miia laittoi peukalo- ja etusormensa ympyräksi kullini ympärille tai hiveli minua palleista.

Roosan orgasmin lähtölaskenta alkoi kun Miia, samaan aikaan minun työnnellessä kullilla Roosan pillua, alkoi ujuttaa sormea emättimen yläreunasta sisään, ja venytti Roosan pillua enemmän auki. Samalla Miian sormi hieroi Roosan G-pistettä. Katsoin mielettömässä kiimassa olevia tyttöjä ja Miia sormea kullini yläpuolella pillussa. Kohta Miia ujutti toisenkin sormen sisälle pilluun. Se tuntui hyvältä myös kullissani. Tämä alkoi olla jo minulle liian kiihottavaa. Totesin, että ellen lopettaisi välillä, laukeaisin ihan kohta. En kuitenkaan voinut lopettaa kesken ja orgasmi alkoi tehdä tuloaan. Miian laittaessa kolmannen siron sormensa kullini lisäksi Roosan pilluun, tunsin, että tajuton superorgasmi teki tuloaan. Kuohuvana se lähti kasvamaan jostain pallien perukoilta ja rytmikkäästi sykkien eteni ylöspäin.

Lähes eläimen lailla karjahtaen vedin kullin ulos Roosan pillusta ja ponkaisin vieterin lailla pystyyn. Kulli sykähti ja sykki voimakkaasti ja kädelläni rajusti runkaten levitin siemennesteen tyttöjen päälle. Sitä tulikin harvinaisen suuri lasti johtuen ehkä edellisen yön seksittömyydestä ja toisekseen valtavasta kiihotuksesta. Spermaa lensi molempien tyttöjen vatsoille ja muutama pisara ylävartalolle ja rinnoille, selviä valkoisia läikkiä molemmat tytöt täynnä. He eivät siitä kuitenkaan paljon välittäneet vaan Miia alkoi sormettaa Roosan klitorista vimmatulla vauhdilla. Minun vielä pumpatessa viimeisiä sperman pisaroita ulos kullista ja valuttaessa niitä tyttöjen reisille, Miia sormetti Roosalle sellaisen orgasmin, että tyttö vain tärisi ja vapisi koko vartalon muuttuessa ihan punertavaksi.

Roosa alkoi äännellä lähes itkuisella äänellä ja Miia nauraa hekotti ja jatkoi sormettamista armottomasti, toisen vapistessa hänen käsissään kuin haavan lehti. Roosa ei kestänyt enempää vaan tarttui Miiaa kädestä kiinni ja alkoi itkeä. Miiaa se vaan nauratti. Hän silitti Roosaa hiuksista ja sopersi niin kuin lapselle, -Voi kulta pieni sä olet ihana.

Tunneryöppyjen laannuttua Roosakin naurahteli jo kyyneleet silmissä ja molemmat tytöt menivät spermat ihoa pitkin valuen valuen pyyhkimään sen paperilla pois.

Sinä iltana emme lähteneet ravintolaan vaan menimme kolmestaan makuuhuoneeseen ja nautimme toisistamme estottomasti useaan otteeseen pitkälle yöhön asti.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri