Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Tositarina vaimon kanssa saunassa
Kirjoittanut: m28
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Tulimme mökille ja laitoin saunan lämpiämään. Ilma oli mitä mainioin mökkeilyyn. Vaimoni Riikka on minua 4 vuotta nuorempi ja vartaloltaan hoikka, b-kupin terhakkaat rinnat ja vaaleanpunaiset nännit. Vaaleat olkapäille ulottuvat hiukset. Riikka sanoi, että hän menee ennen saunaan menoa uimaan. Itse ajattelin mennä vasta saunasta. Aloimme riisuuntua pukuhuoneessa ja esitin, että eihän sun tarvitse käyttää uimapukua kun täällä ei ketään muita ole. Riikka tokaisi että en aiokkaan. Hetkessä hän oli alasti, kietaisi valkoisen pyyhkeen ympärilleen ja juosta kipitti laiturille. Jätti pyyhkeen laiturille ja pulahti järveen. Itse avasin saunan oven ja kiipesin alastomana lauteille. Ajatus alastomasta vaimostani alkoi kiihottaa mua ja aloin odotella joko Riikka kohta tulisi. Saunan ovi aukesi ja Riikka huikkasi ovelta pyyhe ympärillään, että johan sä oot täällä. Sanoin että heitä pyyhe jo pois ja tule sieltä. Tullaan, tullaan hän naurahti. Pyyhe lennähti penkille ja vaimoni tuli alastomana ja katseeni seurasi hänen vartaloaan herkeämättä. Nännit nöpöttivät kovina uimisen jäljiltä, napaa koristi koru ja jalkovälissä kiilti siistiksi ajeltu tummahko karvakolmio. Näky kiihotti minua ja kaluni alkoi hieman jäyketä. Riikka kiipesi viereeni lauteille ja heittelimme kiukaalle löylyä. Asetuin istumaan lauteiden päätyyn ja sanoin Riikalle, että tule nojaamaan rintaani vasten. Sulla taitaa olla \"metkut\" mielessäsi hän sanoi minulle.

Levitin jalkani ja hän asettui selkä rintaani vasten. Kaluni alkoi jo olla täydessä seisokissa ja aloin hyväillä Riikan märkää vartaloa. Suutelin kaulaa ja hän taivutti päätään niin, että pystyimme aloittamaan kiihkeän suutelun. Otin käsiini saippuaa ja aloin hieroa hänen kiinteitä tissejään. Käteni siirtyi pikkuhiljaa alemmaksi ja alemmaksi, kunnes tunsin karvoituksen. Liuotin sormiani häpyhuulien välissä ja tunsin Riikan olevan aivan märkänä. Upotin varovasti keskisormeni pimppireiälle ja sormeni meni helposti liukkaaseen koloon. Riikka piti toisella kädellään niskastani ja alkoi huohottamaan. Kuiskin hänen korvaansa, että haluan naida sua nyt heti. Riikka nyökkäsi, kääntyi ympäri ja kävi polvilleen lauteille. Hän tarttui kovaan kaluuni ja otti terskan huultensa väliin. Voi kun se tuntui taivaalliselta. Hetken ajan nuoltuaan sykkivää kulliani, Riikka istui keskilauteelle ja minä siirsin alimmaisen laudepenkin pois paikaltaan. Hän nojaantui hieman taaksepäin, asetti peppunsa aivan lauteen reunalle levittäen jalkansa. Minä kävin kyykkysilleni ja aloin nuolla Riikan pillua. Nuolin ensin pimppivakoa koko pituudelta ja sen jälkeen pyöritin kieltäni klitoriksen päällä. Riikka alkoi voihkia nautinnosta ja sanoi että nai mua.

Nousin seisomaan ja ohjasin kovan kaluni Riikan häpyhuulten väliin. Kaluni alkoi upota märkään pillureikään. Oihh.. kun tuntuu hyvälle Riikka sopersi ja otti molemmilla käsillään lauteesta tukea. Aloin suudella häntä samalla kun kullini liukui edestakaisin Riikan märässä reijässä. Tunsin että en kestä enää kovin kauaa ja aloin kiihdyttää tahtia. Riikka äänteli voimakkaasti ja suutelimme samalla kiihkeästi kun tunsin että alan laueta. Painoin kullini niin syvälle kun pystyin ja annoin sperman purkautua. Tunsin että 4-5 krt. ryöppysi kovalla paineella Riikan pillun perukoille, ennenkuin aloin rauhoittua. Ihanaa kulta Riikka sopotti korvaani. Suutelimme vielä hetken, ennenkuin vedin kaluni ulos. Osa spermasta valui Riikan pillusta lattialle. Kyllä sulla kulta on ihana pillu kuiskasin Riikalle. Tämän jälkeen pulahdimme järveen. Tästä \"saunareissusta\" Riikka tuli raskaaksi.. :)

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri