Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Toimiva taloyhtiö
Kirjoittanut: Rina
Kategoria: Eroottinen tarina

 

 

Painan kiimasta pullean pilluni suoraan kasvoillesi. Tätä on jatkunut jo kuusi päivää. Töistä tullessani olen sokean kiiman vallassa, enkä voi ajatellakaan muuta kuin ahnasta suutasi; rohtuneita huuliasi ja lipovaa kuumaa kieltäsi turpeata häpyäni vasten. Pyöritän pyllyäni ja tunnen nenäsi uppoavan peppuni vakoon. Levitän pakaroitani paljastaen peräaukkoni. Kostea, epätasainen hengityksesi tuntuu kuumana jalkovälissäni.  Nytkähdän kontrolloimattomasti kun pyöräytät kieltäsi klitoriksellani ja huohottaen taivutan selkäni kaarelle jotta suullesi avautuisi mahdollisimman paljon maisteltavaa.

Oi miten taivaallista pillunnuolemista piinallisen, tunteja kestäneen odotuksen jälkeen. Etkä sinä nytkään tuota pettymystä! Mielihyvästä ynisten vatkaat suullasi kiimaista vittuani. Posket kiiltäen mehuistani pyörität päätäsi pakaroitteni välissä. Tunnen karhean partasi paisunutta klitoristani vasten ennen kuin imaiset kovana nöpöttävän nappulan suuhusi ja kiihkoni kasvaa miltei sietämättömäksi. Hellität imusi tykyttävästä klitoriksestani ja nuolet häpyhuuliani pitkin vedoin. Tunget kielesi peräaukkooni ja liikutat sitä kiusoitellen edestakaisin. Pakarani tärisevät kuin maanjäristystä enteillen, häpyhuuleni paisuvat entisestään ja klitorikseni on herkkä kuin hipaisunäppäin odottaen kielesi kosketusta. Yritän puristaa märät reiteni yhteen saadakseni pakotettua liikkeesi hallintaani, mutta vapisen kauttaaltani enkä kontrolloi edes omaa vartaloani. Jokainen tuntohermo huutaa piinattuna ja ikuisuudelta tuntuvan ajan jälkeen, pelon jo kiristäessä lantiota, sinä painat kielesi määrätietoisesti juuri siihen pisteeseen, joka laukaisee räjähdysten sarjan uumallani. Ja samalla kun vatkaat kieltäsi pillussani ja ahmit tärisevää, tulvivaa vittuani, räjähdykset etenevät sisälläni saaden vereni kohisemaan niin että kuulen vain suhisevan kuohunnan korvissani. Pallea työntää vaikerruksen huulilleni ja räjähdysten edetessä hiusrajaan asti huudan kuin hämmästyneenä, nautinnosta sekapäisenä vavisten. Ja kun yksi aalto on vyörynyt ylitseni rukoilen kyrpää sisälleni. Haparoiden käännyn ympäri ja työnnän kankeana sojottavan kalusi märkään, turpeaan vittuuni. Sinä runnot kovaa kalua kouristelevaan pilluuni, eikä ole epäilystäkään kuka määrää tahdin tässä ihanassa hurjassa laukassa joka kiihtyy kiihtymistään. Kyrpäsi vatkaa pilluni imussa ja kun laukeat, tunnen siemensyöksyn sisälläni ja haukon henkeäni nautinnosta.

Uupuneena nukahdan hajareisin päällesi. Kun havahdun hereille, on jo ilta. Valutan ämpäriin lämmintä vettä ja pesen tahmaisen kalusi hellävaroin puhtaaksi. Pyyhin kasvosi märällä rievulla ja annan sinun juoda pesuvettä, ennen kuin kampaan hiuksesi.

Sammuttaessani pesutuvan valoja näen onnellisen hymyn karehtivan huulillasi.

Kevein askelin pompin raput ylös ulko-ovelle ja istahdan kylmälle porraskivelle. Samalla kun sytytän tupakan, kaivan taskustani  ruttuisen ruutupaperin ja vilkaisen kelloa. E-rapun ovi käy ja naapurin isäntä harppoo yövuoroon termospullo kassissa keikkuen. Aikataulussa ollaan. Tumppaan tupakan ja luikahdan rappuun ennen kuin ulko-ovi ehtii sulkeutua miehen perästä. Hissi odottaa valot palaen, mutta energiaa puhkuen päätän juosta portaat viidenteen. Elina seisoo ovipielessä hajamielisesti kahviaan hörppien. Minut nähdessään kasvot kirkastuvat hymyyn.Heitän Elinalle lentosuukon ja seuraan kiirehtivien askeltensa ääniä portaikossa aina kellarin ovelle asti.

Huomenna vaimosi palaa etelänmatkaltaan. Kone on seutulassa iltakahdeksalta. Ennen sitä meidän täytyy vapauttaa sinut siteistäsi. Mutta älä pelkää, lupaus pitää; vuorot on jaettu jo rouvasi lapinmatkan varallekin.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri