Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Toimiston pöydällä
Kirjoittanut: Toyboy
Kategoria: Bi / Gay / Perustuu tositapahtumiin

 

 Olin Helsingissä läpikulkumatkalla ja tarkoitukseni oli tavata mies seksin merkeissä. Treffipalstalta oli löytynyt useitakin ehdokkaita mutta yhden olin tavannut jo aiemmin. Se tapahtui jo vuosia sitten kun yövyin keskustan hotellissa ja hän kävi huoneessani vieraana, tietysti naimassa minua. Tiesin hänet hyväksi nussijaksi, koska sain hänen kanssaan elämäni siihen saakka parhaat orgasmit. Siksi odotin tältäkin tapaamiselta paljon.

Olen alistuva bottom-bi, ja nautin siitä kun saan antaa miehelle nautintoa ja että minua pidetään pelkkänä seksiobjektina ja tyydytysvälineenä. Silloin olin ollut hänen hotellipanonsa, ja nyt menisin keskellä päivää hänen työpaikalleen keskustan konttoriin. Mainittakoon että roolini on päällä nimenomaan miesten kanssa seksissä, naisten kanssa olen pikemminkin itse se master, ja kova panomies. Naisten kanssa tykkään myös roolista olla heidän oma toyboy. Minä olin n. 30v ja hän yli 60. Tykkään vanhemmista miehistä ja juuri se hänessä kiinnostikin. Ikäeron takia olin hänelle pikku huora, jolle hän tekisi temput ilman sen kummempia tunteita.

Soitin toimistorakennuksen ulkopuolelta ja hän tuli avaamaan alaoven. Hän oli ihailtavan luonteva homomies, eikä jännittänyt yhtään. Ilmeisesti sopimamme järjestely oli hänelle jo tuttu. Menimme hänen konttoriinsa. Yläkerrassa hiukan ihmettelin paikkaa koska siellä oli monta firmaa saman käytävän varrella ja konttoreita erottivat vain ohuet väliseinät ja ikkunalliset ovet. Hän oli sanonut haluavansa naida minua toimistossaan. Oliko hän tosissaan? Menimme hänen pieneen huoneeseensa ja hän laittoi oven kiinni, napsauttaen sen samantien lukkoon. Hän laski rullaverhon oven eteen, mutta verho oli sellainen ettei se peittänyt kaikkea. Katsoin kun ohi kulki ihmisten hahmoja. Muuten toimisto oli varsin hiljainen paikka, jossa jokainen touhusi omia hommiaan.

Vaihdoimme kuulumiset ja muutaman pakollisen sanan. Itse olen ujo ja vähäsanainen, ja jotenkin tunnen jo nartunroolini kautta kotoisaksi käyttäytymismallin, että vastailen vain kun kysytään, hiljaa ja parilla sanalla. Niin nartun kuuluu käyttäytyä, minun mielestäni. Hän kysyi tarvitsenko vessaa, johon sanoin että pesin jo rautatieaseman vessassa itseni puhtaaksi. Hän rauhoitteli että voisimme olla hänen huoneessaan ihan rauhassa, eli ei tarvitse jännittää sen enempää. Tottakai minua jännitti! Ympärillämme vain ohuet seinät ja puolittain läpi näkyvä ikkuna, ja kohta harrastaisimme seksiä! Vaikka ovi oli lukossa, niin mitäs sitten tapahtuisi jos joku vaikkapa koputtaisi oveen? Voisi olla vähän noloa avata ovi vasta parin minuutin pukeutumisen jälkeen naamat punaisina. Tuskin jäisi epäselväksi mitä huoneessa tapahtui.

Olimme molemmat jo tosi kiimassa ja jännitys nosti kiiman suorastaan toiseen potenssiin. Tätä olin aina halunnut: jännitystä ja ihanaa seksiä kiihkeän vanhemman herrasmiehen kanssa. Pelotti ja kiihotti. Hän raivasi paperit ja läppärin pöydältään ja antoi ymmärtää että siinä olisi minun paikkani. Hän käski, ei komentavasti vaan lempeän isällisesti, minut eteensä polvilleen. "imepä nyt kullia, poika". Avasin hänen suorien housujensa sepaluksen ja otin hänen upean kalunsa esiin. Runkkasin kalua ja otin sen varovasti suuhuni ja aloin imeä. Mies alkoi heti huokailla ja kiihottui nopeasti. Kalu koveni suussani ja maistoin suussani hänen touhutippansa. Imin kiihkeästi ja ynähtelin itsekin kiimasta. Anukseni supisteli kiimasta, kuin hamuten että saisi jotain sisäänsä. Mies huohotti ja tunsin kuinka hänen kiimalimaansa erittyi yhä enemmän suuhuni.

Sitten hän nosti minut ylös, riisui paitani, sitten housuni, kenkäni ja pian olin ilkosillani hänen edessään. Hänen konttorissaan, keskellä päivää! Hän itse pudotti vain housunsa alas, jättäen valkoisen paidan ja krakan päälle. Se oli oudon kiihottavaa, jo epätasa-arvonkin vuoksi: Hänen olisi helppoa pukeutua nopeasti, mutta minä jäisin todennäköisesti kiinni jos joku tulisi. Toisaalta minua ei tunnettaisi täällä, joten vaikka kiinni jääminen olisi noloa, häpeä ei olisi pysyvä olotila. Olisin vain joku poika. Se teki ajatuksesta tosi kiihottavan: Kiinni jäämisen pelkoa, vaikka jälkiseuraamuksia!

Hän kaivoi laatikostaan liukkaria ja talutti minut pöytänsä eteen. Hän asetti minut selälleen pöydälle eteensä, levitti jalkani ja nosti ne kohti kattoa. Hän katseli minua, kehui nätiksi, ja runkkasi kaluani hetken ja alkoi runkata anustani liukkarin liukastamalla sormella. Haukoin henkeäni, se tuntui aivan ihanalta... Minulta pääsi kiimaisia ähkäisyjä ja huokauksia kun sisälläni oli tuon ihanan herrasmiehen sormet. Ensin yksi, sitten kaksi... lisää liukastetta ja kolme sormea.

Sitten hän tuli pöydän sivulle ja työnsi kalunsa uudelleen suuhuni. Imin kiimaisesti ja silitin samalla hänen karvaista seksikästä vatsaansa ja reisiään. Hän runkkasi minua ja vääntelehdin hänen allaan. Hän nussi suutani yhä kovempaa ja sitten hän ykkiä sanoi: Nyt saat narttu kyrpää. Hän tuli jalkojeni väliin, laittoi kortsun paikoileen ja työntyi tottuneen vaivattomasti halukkaaseen pyllyyni. Nyt sain vihdoin sitä mitä olin jo tuntikaupalla odottanut!

Hän otti reisistäni kiinni ja alkoi ryskyttää edestakaisin. Hytkyin hänen allaan ja hänen kalunsa jyysti kiimaista persettäni. Huokailin ja voihkin. Meno yltyi ja pöytä alkoi hakata seinää hänen työntöjensä tahdissa. Pelästyin että nyt varmasti kuullaan mitä teemme, mutta kiima sai vallan ja aloin jo suorastaan toivoa että joku tulisi sisään, hoksaisi homman, ja työntäisi kyrpänsä suuhuni imettäväksi. Maailma pysähtyi ympärilläni. Nyt minua ei häirinnyt mikään, kiima sai minusta täydellisesti vallan ja halusin vain lisää ja lisää tuota ihanaa kyrpää. Katselin ovelle päin ja näin hahmoja kulkevan ohi, mutta se ei häirinnyt.

Nainti jatkui pitkään ja selkänikamiini alkoi sattua kovalla pöydällä hytkyminen. Ehdin jo toivoa että tämä loppuisi kohta. Vähän ajan päästä sekin kipu sulautui nautintoon ja ryske voimistui. Sitten toivoinkin taas ettei tämä loppuisi koskaan! Tunsin että häneltä tulisi kohta. Hän työnsi kalunsa muutaman kerran ihan pohjaan saakka, oikein survomalla painoi sitä sisääni, voihkien äänekkäästi ja tunsin kuinka hän sykki sisälläni orgasmin kourissa. Hänen sykkivä kalunsa oli vielä sisälläni, kun hän otti kalustani kiinni ja runkkasi sitä muutaman kerran. Enempää ei tarvittu. Lennätin omat mällit vatsalleni ja osa lensi rinnalle ja kasvoilleni asti. Upea orgasmi, jälleen!

Jäin makaamaan pöydälle, ja mieleeni palasi mitä tapahtuisi jos joku tulisi nyt huoneeseen. Ilmassa oli seksileikkien tuoksu, ja pöydällä makaisi poitsu yltäpäältä spermassa. Hän veti kalunsa ulos, heitti kortsun roskiin ja antoi minulle paperipyyhkeitä joilla siistin itseäni. Ohimennen hän pyyhkäsi spermaani poskeltani sormeensa ja työnsi sormen suuhuni ja imin sen flirttaillen puhtaaksi. Hän kehaisi vielä että olinpa ollut hyvä pano. Juttelimme niitä näitä samalla kun pukeuduin. Hänen katseensa mittaili edelleen ihailevasti sporttista vartaloani. Ei ihme jos hän pitää minua kauniina, koska onhan meillä aikamoinen kontrasti. Hän eläkeläinen ja minä hoikka nuori mies. Kaiken lisäksi näytän jopa ikäistäni nuoremmalta. Hän sanoikin että tykkää yleensä vielä nuoremmista miehistä.

Joimme kahvit ja hän saattoi minut ovelle. Lähdin jatkamaan matkaa terminaaliin, josta lähtisi kohta risteily tukholmaan. Siellä sain naida upeaa puumanaista, mutta se onkin jo toinen tarina se.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

 

 

 

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri