Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Tiinan kanssa
Kirjoittanut: Ahmiessi
Kategoria: Eroottinen tarina

 

 

Palasin juuri Suomeen Thaimaa Pattayalta. Tyttöystäväni Tiina on erittäin kaunis 18 vuotias neitsyt. Olemme olleet samalla luokalla jo yläasteesta asti.. Aika on kehittänyt tunteita välillemme.. Tiina on seksikäs ja hänellä on loistava vartalo.. Pidän erityisesti Tiinan tisseistä.. Puhuin eilen Tiinalle puhelimessa ja hän kertoi olevansa yksin kotonaan..

Kysyin voisinko tulla hänen luoksensa tekemään läksyjä.. Tiinalle homma oli ok.. Joten ajattelin, että tällä kertaa voisin nuolla hänen pilluaan ja vihdoin nussia häntä.. Meninkin nopeasti hänen kämpilleen ja soitin ovikelloa.. Tiina näytti seksikkäältä kuten aina.

Aloimme tekemään läksyjä mutten voinut olla katsomatta Tiinan tissejä.. Ne näyttivät yksinkertaisesti liian kiihottaville.. Aloimme tuijottamaan toisiamme.. Hetken päästä Tiina laittoi yllättäen telkkarin päälle.. Yllätyksekseni video oli Jenna Jamesonin pornoelokuva.. En olisi ikinä odottanut tätä Tiinalta..

Tiina tuli lähelleni ja alkoi ottamaan vaatteitani ja otti kullini hänen pehmeisiin käsiinsä.. En pystynyt hillitsemään itseäni.. Pyysin häntä ottamaan paidan ja farkut pois.. Tiina epäröi ensin mutta hetken päästä otti paitansa pois ja alkoi imemään kulliani.. Nautin tästä suunnattomasti ja aloin imemään Tiinan rintoja..

Tiina meni makaamaan sängylle ja pyysi minua leikkimään hänen kehollaan.. En pystynyt odottamaan kauempaa.. Tungin kullini Tiinan neitseelliseen pilluun.. Tiina kirkui sekä huusi.. Pian tuli itkua kivusta.. Tiina tunki minua pois mutta tungin koko kullini kosteaan tiukkaan pilluun.. Tiina kirkui ja huusi.. Onneksi kukaan ei ollut talossa..

Pian Tiina kuitenkin huusi, että tunge koko kullisi pilluuni.. Tein töitä käskettyä ja aloin nussimaan kovemmin.. Tiina itki entistä enemmän sanoen \"Nussi minua.. nussi minua kovaa.\"

Tiina halusi, että makaan sängyllä.. Kullini oli kivi kova.. Tiina alkoi ratsastamaan kullillani ja liikkumaan keinuen.. Pidin Tiinan rinnoista kiinni samalla kun imin niitä.. Tiina kirkui ja liikkui rytmikkäästi..

Olin tulemaisillani ja kysyin minne laukean.. Tiina halusi spermani hänen suuhunsa.. Laukesinkin hänen suuhunsa ja Tiina sai spermaa täyteen koko suunsa.. Tiina nautti spermastani niin paljon.. NAM!

Tulen muistamaan ensimmäisen kertani Tiinan kanssa ikuisesti..

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri