Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Täydelliset suomalaiset seksibileet Kirkkonummella
Kirjoittanut: Janina
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Kello oli 22:03 lauantai-iltana, kun taksi pysähtyi maalaismaisen pimeyden keskellä kaksikerroksisen huvilan pihaan. Oli mahdotonta nähdä, missä me tarkalleen ottaen olimme. Olimme ajaneet jonkin mäennyppylän ylitse kapeaa lumipenkkojen reunustamaa tietä pellon tai metsän laitaan. Olimme Kirkkonummella, ilmeisesti lähellä Espoon rajaa, ja Helsingin keskustasta tulleen taksin mittari näytti lukemaa 44,70 euroa. Ei liian kaukana pääkaupungin valoista.

Vierestäni taksin takapenkiltä nousi ulos hauskaan karvalakkiin pukeutunut daami, joka oli suostunut seuralaisekseni seksibileisiin. Olin kuluttanut muutaman päivän seuralaiskysymystä miettien. Kuka nainen lähtisi kanssani näihin \"arveluttaviin\" orgioihin? Hänellä ei ollut mitään estoja. Hän kysyi vain, millä sinne mentäisiin. \"Otan taksin ja haen sinut\", vastasin. Asia oli sovittu. Puhelu kesti 60 sekuntia.

Väitänkin, että on koko joukko ihmisiä -- minä ja monet kaapista tulleet homoseksuaalit, transut, drag-artistit ja monet muut -- jotka miettiessään johonkin tilaisuuteen lähtöä eivät ole lainkaan huolissaan maineestaan vaan ainoastaan neljästä yksinkertaisesta asiasta: 1. Ettei siellä ole pitkästyttävää. 2. Ettei sinne joudu raahautumaan julkisilla kulkuneuvoilla, vaan pääsee esim. taksilla. 3. Ettei sinne tarvitse maksaa sisäänpääsymaksua. Ja 4. Ettei siellä joudu roikkumaan loputtomiin.

Kun olin riisuutunut bokserit ja musta paita -asteelle ja Daamini oli pukeutunut ympäristöystävälliseen minimekkoon, jonka alta hänen pakaransa portaita kävellessä pilkistivät. Tour guide orgioissa! Aloitimme yläkerrasta. Siellä sijaitsee hämyisä baari, jossa tarjotaan näiden juhlien vieraille pientä purtavaa ja alkoholitonta boolia ja mehua. Alkoholia ei myydä, koska siihen ei ole lupaa.

Gynekologin huone yläkerrassa on kirkkaasti valaistu, jotta \"lääkäri\" näkee tutkia gynekologin tuolissa jalat levällään lojuvan \"potilaan\" sukupuolielinten tilanteen. Viereisessä, vähemmän valaistussa huoneessa, on pulpetti ja vanhanaikainen kirjoituspöytä. \"Oppilas\" komennetaan istumaan pulpettiin ja \"rehtori\" ryhtyy moittimaan häntä esimerkiksi tyttöjen pakaroiden nipistelemisestä.

Talon pohjakerroksessa on klubitilaksi kutsuttu avara oleskelutila, eräänlainen olohuone, jossa on sohvia ja muita istuimia. Samassa kerroksessa on upea, hyvät löylyt tarjoava sauna ja hieno poreallas.

Kello oli vasta vähän yli kymmenen, mutta kun opas johdatti meidät sisään isoon kellarikerroksen tilaan, jonka lattialle oli levitetty paksuja patjoja, siellä viriteltiin jo illan ensimmäisiä seksileikkejä.

Huoneen yhdessä kulmassa seisoi matalalla korokkeella tanssinopettaja Dave Lambertin 1980-luvulla keksimä Sybianin satula -niminen naisten masturbointilaite. Kaunis nainen istui kahareisin laitteen satulassa ja satulan päällä oleva peniksen jäljitelmä oli tukevasti hänen sisällään nytkähtelemässä ja värisemässä ja tykyttämässä. Naisen aviomies, kuten myöhemmin kävi ilmi, hyväili vieressä vaimoaan.

Se oli hyvin epätavallinen hetki. Oppaamme nimittäin pysäytti meidät näiden kahden ihmisen viereen ja alkoi selostaa meneillään olevaa masturbointitapahtumaa. Se siitä, että seksi olisi kahden ihmisen välistä intiimiä toimintaa! Erä nainen kertoi itse saaneensa Sybianin satulassa viisi orgasmia putkeen.

Korokkeen ympärille oli laitettu sohvia, ja istuimme noin metrin päähän Sybianin satulassa voihkivasta naisesta ja uppouduimme katselemaan tapahtumia. Patjalla, huoneen toisella puolella, nuori pariskunta yhtyi innokkaasti. Jonkin ajan kuluttua mies nousi hakemaan paperipyyhkeen ja kuivasi nainen häpyä.

Tässä talossa järjestään noin kerran kuukaudessa swingerbileitä. Ne ovat yksityisbileitä ja siten vain kutsuvieraille. Jos nimeä ei ole listalla, taloon ei pääse. Yleensä listassa on noin 30-40 nimeä. Vierasjoukko muodostuu pariskunnista.

Illassa on useimmiten jokin teema ja sopivaa pientä ohjelmaa. \"Ohjelman jälkeen se varsinainen ilta aina alkaa...\", eräs nainen kertoo

\"Porukka säntää ympäri taloa hirveällä kiireellä ja kohta on hommat ja tohinat käynnissä. Voin sanoa ulkomaihinkin verrattuna, että suomalaiset ovat täällä tosi aktiivisia. Täällä ei nysvätä.\"

Touhu oli tosiaan reipasta. Sieltä ja täältä kuului naisen voihketta. Saatiin orgasmeja, ejakuloitiin. Taloon oli saapunut kivannäköisiä nuoria ja nuorehkoja ihmisiä. Illan tunnelma oli myös \"berliiniläisittäin\" rento, iloinen ja ystävällinen. Olinko Kirkkonummella vai Berliinissä? En olisi ikinä uskonut, että suomalaiset pystyvät olemaan seksiorgioissa näin luontevia. Jos tämä Kirkkonummelainen talo sijaitsisi Berliinissä, se luokiteltaisiin kaupungin hienoimpien swingerklubien joukkoon.

Puolen yön jälkeen päädyin juttelemaan hyvin siistin ja komeahkon, nuorehkon miehen kanssa. Hän istuskeli tyytyväisen näköisenä klubitilan laidalla. Hänen ranteensa ympärille oli sidottu paksuhko harmaa narunpätkä. Hän oli varamies. Iltaan pääsee pariskuntien lisäksi pari kolme yksinäistä miestä, joita kutsutaan varamiehiksi. Näitä varamiehiä naisvieraat voivat pyytää mukaan.

\"Meillä on pieni varamiesrinki, johon kuuluvat miehet ovat vuorotelleet. Kohtelias käytös on tärkeää. Siitä on naisilta tullut palautetta. Pitää myös ymmärtää turvaseksin merkitys, ettei sitä tarvitse erikseen korostaa. Heille on ihan omat ohjeistukset siihen. Nämä pojat on tarkkaan ohjeistettu, ja he ymmärtävät paikkansa

Varamies, jonka kanssa juttelin, kertoi käyneensä illoissa ensin tyttöystävänsä kanssa. Suhde oli sitten lopahtanut, eikä mies ollut löytänyt uutta bileisiin halukasta naisseuralaista. Hän oli pyrkinyt varamieheksi ja päässyt. Nyt hän myhäili tyytyväisyydestä. Pari varvia oli tullut jo nykäistyksi illan kuluessa.\"Tämä riittäisikin jo minulle, mutta voin vielä jatkaakin\", varamies puntaroi.

Saunan jälkeen solahdimme porealtaaseen toisen pariskunnan seuraan. Elämä hymyili. Bileet jatkuivat kolmeen asti.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri