Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Tapahtui pikkujoulun aikaan
Kirjoittanut: Iso karhu
Kategoria: Jalkafetissi / Pohjautuu tositapahtumiin

 

 

Kun vanha suola janottaa, se siihen pakottaa.... Olen iso 2 metrinen, 100 kiloinen nelikymppinen mies ja eronnut jokin aika sitten. Omaan jalkafetissin ja pidän pienijalkaisista naisista. Siro naisellinen jalka ja jalan pyöreät muodot ja kaaret saavat pääni sekaisin.

Ex vaimoni strategiset mitat ovat 158/50 ja jalka on kaunis kokoa 34. Olin todella onnellinen löytäessäni hänet ihan vahingossa ravintolasta kymmenen vuotta sitten. Hän istui samassa pöydässä mutta toisessa päässä. Etsin jo silloin fetissini vuoksi naisista aina jotain siroja piirteitä ja muutamia suhteita oli jo takana, mutta se lottovoitto oli vielä löytämättä.

Nyt katseeni kiinnitti ensin huomiota hänen pieniin käsiin drinkkilasin ympärillä ja hän oli muutenkin nätti kasvoista ja siro vartaloltaan. Rohkaistuin menemään hänen seuraan ja tulimmekin heti hyvin juttuun keskenämme. Hänellä oli jalassa mustat teräväkärkiset, pitkävartiset talvisaappaat jotka näyttivät aika siroilta ja yritin vaivihkaa arvailla pöydän alta hänen jalan kokoa. Kun kerroin että vaikka olen iso mies, pidän kuitenkin pienistä siroista naisista, hän kertoi vastaavasti pitävänsä isoista miehistä vaikka on vain 158 pitkä. Hän oli pukeutunut mustaan polviin asti ulottuvaan mekkoon, sukkahousuihin eikä pienestä koosta huolimatta rinnatkaan olleet aivan pienimmästä päästä. Kiinnostukseni häntä kohtaan alkoi todella kasvaa. Hän poistui hetkeksi vessaan ja hänen noustessa ylös ja kävellessä poispäin, katsoin vartalon muotoja, ihanaa peppua ja arvailin jalan kokoa. Näytti pieneltä. Vatsassa poltti, perhoset kutittelivat.

Hänen palattua pöytään keskustelimme monista eri asioista. Selvisi, että hänkin on uusiosinkku. Yritin tehdä mahdollisimman hyvän vaikutuksen. Minun on pakko saada tämä nainen! Keskustelu siirtyi jossain vaiheessa hierontaan. Hän kertoi rakastavansa hierottavana olemista ja sitten hän sanoi:

"Arvaa mitä, minulla on sellainen erikoinen asia että pidän erikoisesti jalkapohjahieronnasta. Se saa väreet kulkemaan pitkin koko vartaloa, mutta kutittaa ei saa. Jalkapohjan hierontaa sormin tai sellaista hellää hivelyä vain"

Olin kiljua riemusta, mutta hillitsin itseni. Juuri sitä mitä halusinkin. Nytkö se lottovoitto sitten kolkutteli ovella?
Kerroin, että pidän hieromisesta, olen hyvä siinä ja nautin itsekin siitä, että naiseni nauttii. Hän hymyili viekasta hymyä ja sanoi, että voisihan sitä joskus kokeillakin. Niinpä päädyimme yöllä samaan taksiin ja minun asuntooni.

Asunnossa ulkovaatteita riisuessamme odotin suurella jännityksellä talvisaappaiden riisumista. Vain jalan koko ja muoto oli enää jäljellä, kaikesta muusta hänessä jo pidin. Hän istui tuolille, avasi saappaan vetoketjua, sääret näyttivät juuri niin hyviltä kuin olin saappaista huolimatta ajatellutkin. Vielä jalka. Hän riisui saappaat pois jalastaan. Pienet kauniit sukkahousuun puetut jalat ja pyöreä varvasrivistö paljastui saappaiden sisältä:

"Sulla on kauniit jalat"

"Hih kiitos. Kaikki aina nauravat pieniä jalkojani" hän punastui silminnähden.

Menin hänen viereen, otin kädestä kiinni ja nostin hänet seisomaan vierelleni. Ilman korollisia saappaita hän oli minua vaivoin rintakehään asti. Saatoin hänet kädestä suoraan makuuhuoneeseen. Istutin eteeni sänkyyn, menin polvilleen hänen polvien väliin. Aloimme suudella ja samalla avasin takaa mekon vetoketjun ja rintsikat, ja riisuin yläosan paljaaksi. Rinnat olivat kauniimmat mitä olin mekon läpi osannut kuvitella. Suutelin suuta, kaulaa, rintoja, nännit kovettuivat ja kaadoin hänet makuulle sänkyyn. Riisuin oman puseroni pois, avasin housut ja laskin ne reisiin. Kovaa vauhtia turpoava iso kaluni heilahti rennosti kiristävistä housuista vapauteen ja jatkoi jäykistymistä. Otin yövieraani hameesta kiinni ja vedin sen alakautta pois. Sukkahousut ja pikkuhousut laskin nilkkoihin mytyksi. Levitin hieman hänen jalkojaan ja vein kasvoni tuoksuvaan jalkoväliin. Aloin nuolla pitkin hellin lipaisuin. Se oli hyvin suoraa toimintaa ilman turhia aikailuja.

Nuolin klitorista ja hän voihki ihanasti. Kiihkoni kasvoi kasvamistaan. Tartuin hänen jalkapöydistä kiinni ja asettelin jalat ja varpaat tiukasti jalkoja isompien käsieni sisään ja sitten jalat jäykän kaluni ympärille ja aloin hitaasti vedellä edestakaisin samalla kun nuolin hänen pimperoaan. Tuntui taivaalliselta. Olin vihdoin löytänyt naisen kenen kanssa toteuttaa fetissiäni. Nuolin häntä pitkän aikaa ja hiljakseen runkkasin kulliani hänen jaloilla. Jatkoimme niin pitkään kunnes hän vapisi ja värisi orgasmin kourissa ja kiihkosta käheällä äänellä sanoi:

"Hei iso mies, nyt minä haluan sinut minun päälle ja sisään"

Riisuin itseltäni housut kokonaan pois ja häneltä sukkahousut ja pikkuhousut pois nilkoista. Nostin hänet keskelle sänkyä ja laskeuduin hänen päälle. Hän pyöritti kätensä niskani ympärille ja jalat vyötärölleni. Suutelimme kiihkosta sekaisin kuumia kielisuudelmia ja tunsin hänen kostean pimperonsa, märkänä töröttävät häpyhuulet kaluani vasten.

"Nyt mä tulen sun sisään"

Hän laski jalat pois vyötäröltäni ja levitti ne auki. Asettelin kädellä jäykän kaluni häpyhuulten väliin ja työnnyin isolla kalullani hitaasti sisään liukkaaseen, tiukkaan sykkivään reikään.

Siitä yöstä alkoi yli kymmenen vuoden yhteinen taival ja ihana yövieraani oppi kyllä huomaamaan pienten jalkojensa vaikutuksen minun ja miten niitä käyttää niin, että se sai minut kiimasta sekaisin........

 

Tuosta ensimmäisestä yöstä takaisin nykypäivään ja pikkujouluaikaan.....

 

Olin nukkumassa. Herään siihen että jostain kuuluu kopinaa. En ensin ymmärrä mikä ääni on

"Kop kop kop"

Nyt tajuan, että ihan selvästi joku koputtaa oveen. Kuka se voi olla keskellä yötä. Vilkaisen kelloa, kohta neljä, on ihan pimeätä. Olisiko joku naapuri avuntarpeessa vai humalainen kaveri tulossa jatkoille tai hakemaan viinaa. Avioeron jälkeen juomakavereita on riittänyt. En avaa, menköön pois. Olin juuri muutama tunti sitten tullut töistä ja pari tuntia sitten nukahtanut. Työssä vietetyn iltavuoron jälkeen on muutenkin hankala saada unesta kiinni. Hetken oli taas hiljaista, mutta sitten:

"Kop kop kop, tule avaamaan ovi" käheä naisen ääni kuuluu vaimeasti oven takaa

Kuka helvetti se voi olla. En keksi heti ketään naista joka voisi tulla luokseni keskellä yötä ilmoittamatta. Kaverit tietävät että on työviikonloppu enkä juhli. Se täytyy olla joku naapureista. Sitten muistan, että laitoin kännykän yöksi äänettömälle, ja juuri siitä syystä, että jos joku humalainen kaverini saa baarikierroksen jälkeen loistavan idean ja päättää ottaa yhteyksiä. Nousen sängylle istumaan ja nappaan kännykän pöydältä. Klik, klik näppäinlukko pois. Voi perse, kolme puhelua tullut, keneltä, ex vaimo. Mitä v***a se mulle yöllä soittelee. Erostamme oli muutama kuukausi aikaa mutta olimme kuitenkin yhä jonkin verran puhelimen välityksellä yhteydessä. Ai niin muistin että hän oli kertonut, että heillä oli nyt menneenä iltana työpaikan pikkujoulut. Katson vielä soittoajat, puhelut ovat tulleet viimeisen tunnin aikana.

Ikkunan takana, pihavaloa vasten näkyi liikettä. Poimin lattialta alushousut ja vedän ne jalkaan

"Kop kop" kuuluu nyt ikkunan takaa

Nousen ylös ja raotan verhoa. Ex-vaimo siellä viittoilee kädellä kohti pikkuikkunaa. Avaan ikkunan ja kysyn:

"Mitä nyt, mitä sinä täällä?"

"Haloo, päästä mut shisään, en pääshe kotiin, en löydä avaimia"

Huomaan heti, että hän on hyvin humalassa. Puhe sopertaa ja hän huojuu hieman

"Millä sä tänne tulit?"

"Kävelin, mikshet vashtaa puhelimeen"

"Mun puhelin on ollut äänettömällä"

"Pääshtä mut nyt shissään, täällä on kylmä"

Suljen ikkunan. Voi perse, on tämäkin aika tulla tänne kännissä hillumaan. Avaan ulko-oven. Ex seisoo portaalla ulkovalon alla hiukset sekaisin ja silminnähden humalassa. Pitkä talvitakki on hieman lumessa.

"Sähän olet ihan kännissä. Oletko rämpinyt jossain ojassa vai miksi olet ihan lumessa"

"Kaaduin tuosha tiellä kun nämä sshaappaat on niin sh***tanan liukkaat"

"Mihin sä olet hukannut sun kotiavaimet?"

"En minä tiedä, ei vaan löydy, hukasha ne on"

"No tule sisään"

Hän tulee horjuen eteiseen ja kumartuu riisumaan saappaitaan, mutta ei onnistu, liian humalassa pysyäkseen pystyssä pää alaspäin. Pitkät punaiset hiukset valuvat silmille ja hän nojaa seinään. Ei vittu, akka on ihan kännissä, ensin kompuroi miten sattuu ja tulee sitten herättämään minut keskellä yötä. Kyllä pisti vihaksi. Mitä jos minulla olisi ollut naisseuraa kylässä, kyllä olisi kiva soppa syntynyt. Olin ensin melkein heittämässä häntä takaisin pihalle, mutta sitten järki sanoi, että olisi vastuutonta paiskata noin humalainen nainen takaisin yönselkään.

"Mitä vi**ua sä olet noin humalassa, mitä sä olet juonut?" yritin hillitä itseni ja puhua hiljaa

"Anteekshi, voin minä mennä poiskin, mutta oli ne phikkujoulut ja mulla ei ole avaimia kotiin, ja Ssshirpa ei vastaa puhelimeen ja sinä et vastaa puhelimeen ja ...."

"Joo joo no tule nyt peremmälle"

Hän nousi huojuen seisomaan ja tuli eteisestä käytävän puolelle. Autoin häntä riisumaan talvitakin pois. Takin alla oli valkoinen napillinen pusero ja mustan harmaa melkein nilkkoihin ulottuva hame ja talvisaappaat.

"Tule tänne ja istut alas"

Hän käveli lumisilla kengillä suoraan ohitseni olohuoneeseen ja sohvalle istumaan.

"Missä sun avaimet sitten on?"

"En minä tiedä. Ne on kadonnu tai ne on Sshirpalla tai jossain. Tulin takshilla kotiin, enkä löytänyt avaimia, eikä kukaan vashtaa puhelimeen, joten kävelin tänne kun ashut lähimpänä"

Nyt alkoi jo melkeinpä naurattamaan exän humala ja shuhahteleva puhe

"Okei, sä voit jäädä tänne yöksi"

"Hyvä, kiitosh"

Vanhaa sanontaa käyttääkseni; Alkoi vanha suola janottamaan! Hameen alta näkyivät uudenkarheat kiiltävät nahkasaappaat, ja tiesin kyllä millaiset jalat löytyivät saappaiden sisältä. Väljä hame peitti tiukan takamuksen ja kiinteät pakarat, jotka saivat teinipojatkin kääntämään katseen perään kesäisen kaupungin kaduilla. Valkoisen puseron alta oli myös helppo nähdä hyvän kokoiset pyöreät rinnat. Äskettäin pinnalla ollut viha ja suuttumus muuttuivat huvittuneisuudeksi siitä kuinka humalassa hän olikaan. Menin sohvalle hänen viereen istumaan ja laitoin käden reidelle

"Pääset nukkumaan minun viereen sänkyyn"

"En tule, minä nukun sssohvalla"

"En tee tähän sulle sänkyä, nukut mun kanssa makuuhuoneessa"

"Ei, en tarvise shänkyä, nukun shohvalla, josh se nyt voisi herralle shopia?"

"Grrrr, nuku sitten sohvalla" sanoin taas ärtyneenä

"Ihan totta, mä olen ihan humalassha ja väsynyt, haluan vain nukkua"

"Joo joo"

Olin jälleen hyvin ärtynyt. Hän kaatui selälleen pää sohvan käsinojaa vasten. Istuin vielä hetken vieressä ja totesin, että kyllä hän siihen todellakin nukahtaa

"Hei haloo, nukutko sä vaatteet päällä vai riisutko ne pois?"

"En riisshu, hae mulle vaan peitto"

"Kengät s**tana ainakin pois! Ei saappaat jalassa sohvalle tai muuten et nuku edes siinä" jyrähdin taas kiukkuisesti

"Hmphh joo joo"

Hän hivuttautui vaivalloisesti takaisin istumaan, nosti vuorotellen jalan toisen polven päälle ja riisui saappaat pois ja paiskasi niitä eteiseen päin. Kiukusta huolimatta palleissani värisi kun näin taas muutaman kuukauden tauon jälkeen nuo ihanaiset sirot jalat sukkahousuissa. Hän kaatui takaisin sohvalle ja painoi puoliväkisin jalkansa suoraksi selkäni ja selkänojan välistä, ja kysyi vielä

"Shaanko nyt sen peiton kiitosh?"

Nousin, menin makuuhuoneeseen ja kaivoin kaapista toisen peiton ja tyynyn ja vein ne hänelle

"Siinä on peittos, nuku hyvin"

Ei kuulunut enää mitään vastausta. Hän taisi olla jo unessa. Laitoin peiton päälle ja tyynyn niskan alle. Jotain pientä muminaa ja ähinää kuului kai kiitokseksi kun hän kääntyi kyljelleen selkä minuun päin ja veti peiton kokonaan päälleen. Hän on sen verran lyhyt että mahtui nukkumaan suorana olohuoneen sohvallakin.

Kävin polttamassa tupakan rauhoittuakseni, riisuin alkkarit pois ja menin makuuhuoneeseen peiton alle. Aikaa kului vartti eikä uni enää tullut. Nyt PANETTI. Vatsassa oli suunnaton kihelmöinti. Äskeinen suuttumus exälle oli muuttunut nyt himoksi häntä kohtaan. Halusin pillua, voisin melkein vaikka raiskata hänet jos ei muuten. No ei kuitenkaan, mutta hurjia ajatuksia pyöri mielessäni. Menin takaisin olohuoneeseen ja istahdin alastomana sohvan viereen matolle, lattialle. Exän hengitys oli tasaista ja rauhallista. Nousin ja siirsin peiton pois jalkojen päältä. Uh, pakko saada koskea noihin jalkoihin vielä kerran. Uskomatonta, ajattelin, että näin iso mies voi olla niin hulluna pieniin siroihin jalkoihin. Laitoin käden jalkapöydälle ja silitin jalkaa edestakaisin varpaista nilkkaan. Kalu alkoi jäykistyä vinhaa vauhtia. Käänsin toisen jalan koukkuun ja hivelin nilkkaa, kiihottavaa! Siirsin peiton pois lantiolle asti ja vedin hametta ylös. Liu'utin kättäni reittä pitkin alaspäin polvelle, säärtä pitkin jalkapöydälle. Auuh pakko saada seksiä, himottaa. Mahassa oli satoja perhosia ja palleissa kihelmöi. Perkele, halusin nyt rakastella hänen kanssa ihan mielettömästi. Käänsin nukkuvaa exää varovasti itseeni päin niin, että löysin kohdan mistä hame aukaistiin. Siitä hänen uni häiriintyi lopullisesti ja hengitys muutti kevyemmäksi. Jatkoin siitä huolimatta riisumista. Otin hameesta kiinni ja riisuin sen pois jalkojen yli. Hän havahtui hereille ja kääntyi puoleeni sanoen

"Hmphmm hei mitä shä teet?"

"Hyss nyt, riisun sulta vaatteet pois. Et sä voi vaatteet päällä nukkua"

Siirsin peittoa ja vein käteni hänen valkoisen puseronsa napeille ja yksi kerrallaan, ylhäältä alaspäin aloin avata nappeja. Hän laittoi kätensä esteeksi puseron päälle

"Voin, mmmmä nukkua vaatteissha... Ei tarvitse riishua..."

"Shhh, nyt riisutaan kaikki pois. Juhlavaatteet menee ihan ryttyyn"

Siirsin hänen käden pois ja jatkoin puseron avaamista. Hän katsoi minua hieman sekavan oloisena mutta ei vastustellut.

Pusero avautui ja alta paljastui valkoiset rintsikat ja tutut isohkot rinnat. Ne näyttivät nyt hämärässä paremmilta kuin koskaan. Siirsin rintaliivit ylöspäin ja paljastin rinnat. Otin nännin huulieni väliin ja suutelin. Se kovettui mutta exä alkoi epäröidä

"Hee-i, olekssh nyt ihan varma? ... Ei me enää voida... vai voidaanko me enää?"

"Olen varma että voidaan, mä haluan sua ihan hulluna"

Pyörittelin nänniä suussa ja koskettelin kädellä toista rintaa. Molemmat rinnat kovettuivat ja nännit nöpöttivät jäykkinä. Olin päättänyt saada hänen pimppiä vaikka puoliväkisin, mutta ilokseni enää exä ei vastustellut vaan laskikin pään alas tyynylle ja suusta kuului hyväksyvä hiljainen huokaus kun leivoin hänen rintoja. Myös hän alkoi kiihottua hyvää vauhtia ja haroi sormin hiuksiani minun imiessä rintoja. Nousin sohvalle hänen päälle ja aloin suudella suulle. Huulet olivat kuivat ja hän maistui viinalle, mutta se ei häirinnyt minua. Koskettelin kalulla sukkahousuisia jalkoja ja se tuntui hyvältä. Myös exän kiihko lisääntyi. Hän alkoi tuoda kieltä suuhuni ja otteet kävivät määrätietoisemmiksi. Hän kosketti kädellään jäykkää kaluani kuin kokeillakseen oliko se juhlakunnossa. Värähdin ihmetellen itsekin kuinka hyvältä käden kosketus tuntui pitkästä aikaa. Hän otti kalusta otteen ja alkoi runkata hitaasti

"Täthä on kyll ollut vähän ikävä" hän kuiskasi ja virnisti

"Mulla on ollut sua ikävä, nyt saat sitä niin paljon kuin vain haluat"

Nautin hetken aikaa hänen kätensä kosketuksesta kalulla. Hän työnteli esinahkaan tiukaksi pohjaan asti ja pyöritti kättä varren ympärillä. Hyvin nopeasti minulla seisoi kivikovana ja halusin nyt kokeilla hänen pillua. Nousin polvilleen hänen jalkojen väliin.

"Sukkahousut pois"

Otin vyötäröltä sukkahousuista kiinni ja vedin alaspäin. Ex koukisti polviaan koukkuun vatsan päälle ja minä vedin sukkahousut pois. Olin polvillani ja kalu heilui jäykkänä kuin vieterin varassa.

"Alkkarit vielä"

Tarrasin pikkuhousuista kiinni. Exä oli jalat koulussa vatsaani vasten kun riisuin pikkuhousut pois hitaasti näkymistä nautiskellen. Hän oli ajellut alapäähän kiitoradan ja oli muutenkin syötävän seksikäs, jalat ja pillu paljaana, yläpäässä pusero auki, rinnat paljaana. Kumarruin suutelemaan häntä. Hän levitti jalkoja ja otti minut jalkojensa väliin. Kuiskasin huohottaen hänen korvaansa

"Mä haluan sua ihan hulluna"

"Niin mäkin ss hua"

Hän oli kiitettävästi humalassa mutta se ei minua enää häirinnyt. Aloin hitaasti työntyä sisään. Uuh tuntui hyvältä, pillu oli lämmin ja valmiiksi liukas ilman kummempia esileikkejä. Työnnyin helposti sisään ja aloin liikutella lantiota rauhallisesti edestakaisin. Rauhallinen nainti tuntui nyt mielettömän hyvälle. Olisin voinut jatkaa sitä vaikka kuinka kauan kun hänen lantionsa hakeutui samaan rytmiin kaluni kanssa ja rakastelimme hitaasti pimpin litsahdusten ja kuumien, nyt jo kosteiden suudelmien keskellä. Riisuin häneltä vielä puseron ja rintsikat pois rakastelun aikana ja hyväilin ja katselin upeita rintoja. Välillä nostin hänen jalkoja kattoa kohti ja suutelin varpaita, sivelin jalkapohjilla poskia ja kaulaa kullin touhutessa hänen sisällä. Vaihdoimme muutamia kertoja asentoja minun naidessa välillä lattialta polviltaan, välistä hän oli päällä, ja sitten taas lähetyssaarnaajaa. Kaikki tuntui nyt nautinnollisen hyvältä. Märkyydestä ja huohotuksesta tiesin, että myös exä nautti täysin siemauksin. Hän ei ollut enää ollenkaan väsynyt, vaikkakin kyllä hyvin humalassa. Käänsin exän kyljelleen sohvan selkänojan ja itseni väliin ja nostin polvitaipeesta hänen jalkaansa koukkuun ja työnnyn isolla jäykällä kullillani takaapäin lusikka-asennossa sisään

"Aaaauuh" huokasimme molemmat yhteen ääneen

Nyt saatoin hyväillä häntä kaikkialta. Kuljetin kättä lantiolla, reiden sisäpinnoilla, polvitaipeessa, ja siitä taas lantiota pitkin vatsalle, selkään ja rinnoille. Näykin niskaa ja kaulaa ja suutelin korvan taakse ja ex oli aivan seitsemännessä taivaassa. Nännit nöpöttivät kovina ja alapää tulvi runsaasti litsahdellen. Avioliiton loppuajan haluttomuudesta ei ollut enää tietoakaan, vaan hän inahteli työntöjeni tahtiin nauttien joka sentistä minkä sai sisäänsä. Halusin naida häntä hiukan kovemmin ja painoin hänet jalka koukussa puoliksi mahalleen sohvaa ja selkänojaa vasten. Sitten aloin työnnellä kiihtyvään tahtiin takaapäin tuota ihaninta luistavaa reikää, aina vain voimakkaammin ja voimakkaammin. Exän vartalo notkui työntöjeni tahdissa ja hän alkoi työntää rajusti pepullaan kulliani vastaan. Arvasin että kohta hän tulee.

"Aaah nai mua, kovempaa! nai! nai!" hän huohotti ääneen ja työnsi takamustaan kulliani vasten

Nain hetken aikaa kovaa kullin työntyessä sisään juurta myöten ja exä laukesi. Hän voihki äänekkäästi

"Oih oih uih uuuuuuuh"

Hän sai mahtavia orgasmiaaltoja, jotka myös minä tunsin hänen sisällään ja väristyksinä koko hänen vartalossa. Aallot laimenivat hiljakseen. Vedin kullini hitaasti ulos ja käänsin hänet takaisin selälleen lähetyssaarnaajaan

"Viimeinen koitos" sanoin ja iskin silmää.

Exä hymyili posket punaisena hehkuen. Laskeuduin hänen reisien väliin. Samalla läimäytti minua kädellään pakaralle ja huudahti

"No niin, iso mies, anna tulla"

Tein työtä käskettyä ja työnnyin yhdellä työnnöllä suoraan pohjaan asti orgasmista pinkeään, mutta tosi liukkaaseen reikään, ja aloin työnnellä hyvää tahtia heti alusta asti. Nautinto lisääntyi ja vauhti kiihtyi. Nain rajusti koko pitkän varren mitalta ja myös exä kävi kuumana ja raapi kynsillään niskaani ja selkääni, ja minä pumppasin aina vain rajummin syvälle pohjaan saakka. Olikohan hän ollut pitkään puutteessa. Jotenkin tuntui siltä.

"Aah aah anna, anna kun-nol-laaaaaaa!"

Työntelin sen minkä lantiostani irti sain. Palleissa alkoi tuntua huomattavaa kuumotusta ja tunsin, että laukeaisin hetken päästä.

"Aaaaah ii haa n aaaa aaaa"

Hän uikutti kovaan ääneen ja kiemurteli allani nyt siihen malliin, että tiesin, että hän laukeaisi uudestaan. Muutama työntö ja hän jännitti vartalonsa, potkaisi jalat suoriksi ja pidätti hengitystä pitkän aikaa, kunnes alkoi vavahdella uuden rajun orgasmin kourissa. Tuntui mahtavalta, suljin silmäni ja työnsin vielä muutaman nopean työnnön. Nautinto oli mieletön ja sitten räjähti minullakin, tunsin miten lasti lähti liikkeelle. Kullini sykki täydellä voimalla ja laukesin syvälle hänen valmiiksi sykkivään pilluunsa.

Mikä nautinto! Exä huohotti kuumissaan kasvot kiiltäen ja minä puuskutin hänen päällään vielä hetken selkää myöten hikisenä ja täysin tyydyttyneenä. Kalun pehmettyä siirryin hänen viereensä ja nukahdimme sohvalle pariksi tunniksi. Heräsin siihen kun hän nousi ylös ja meni peppu keikkuen vessaan. Siirryimme samalla yhdessä makuuhuoneen parisänkyyn nukkumaan. Herättyään hän soitti jollekin pyysi hakemaan hänet parkkipaikalta. Hänen lähdettyä menin olohuoneeseen ja vilkaisin sohvaa. Siinä oli iso märkä pläntti sillä kohta missä olimme yöllä rakastelleet. Tällainen oli kohtaaminen pikkujouluyönä!

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri