Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Tapaaminen
Kirjoittanut: foot and shoe
Kategoria: Jalkafetissi / Jalkojen nuuskimista

 

 


Tästä on jokunen vuosi aikaa kun järjestin tapaamisen edellisen työpaikkani konttoristin kanssa. Aikaisemman työpaikkani viikkopalavereissa asetuin istumaan aina niin, että minulla oli näköyhteys Jatan jalkoihin. Hänellä oli aina sininen puolihame, mustat sukkikset ja mustat avokkaat jalassa. Tämä oli hänen työasunsa joten sehän on ymmärrettävää. Joka tapauksessa katselin hänen jalkojaan aina koko palaverin ajan ja joskus hän keikutteli kenkäänsä varpaiden varassa palaverin aikana. Lähes poikkeuksetta palaverin jälkeen poistuin WC:tiloihin runkkaamaan munaani joka oli seissyt koko palaverin ajan. Kuvittelin runkatessani juuri näkemiäni Jatan jalkoja ja ajattelin itseni nuuskimaan noita hikisiä varpaita, eikä kauaa tarvinnut kullia vatkata kun spermat roiskuivat pönttöön. Usein jos oli ylitöitä tarjolla olin vapaaehtoinen jäämään töihin koska pääsin silloin rauhassa haistelemaan Jatan kenkiä ja runkkailemaan niihin. Vuosien kuluessa tuli tietenkin työpaikan vaihtoja, ja en nähnyt Jattaa moneen vuoteen.

Toissa kesänä sitten tapasin erään yhteisen entisen työkaverimme jolta sainkin Jatan puhelinnumeron. Mietin pitkään uskallanko soittaa ja viimein rohkaisin mieleni ja pirautin Jatalle. Tilanteen teki kiihoittavaksi se, että olin aikonut kertoa Jatalle miten hänen jalkansa olivat minuun vaikuttaneet, ja kuinka olin hänen kenkiään nuuskinut ja samalla runkkaillut. Tämän johdosta kullini oli puolijäykkänä soittaessani. Muutaman hälytysäänen jälkeen kuulin Jatan pirteän äänen vastaavan. Esittelin itseni ja onneksi Jatta muistikin minut. Kuulumisten vaihdon jälkeen ehdotin tapaamista vanhojen aikojen muistoksi. Jatan suostuttua tapaamiseen, kerroin että asia jonka tuon julki antaa hänelle mahdollisuuden sulkea puhelin enkä vaivaa enää häntä. Kerroin vastausta odottamatta kuinka olin haistellut hänen kenkiään ja samalla runkannut munaani ylitöissä. Kerroin että haluaisin haistella vuosien jälkeen taas hänen kenkiään ja jos mahdollista myös hänen sukkiaan. Munani seisoi jo täysillä tästä tunnustuksesta ja vapisevin käsin odotin vastausta. Luurista ei kuulunut vähään aikaan mitään kunnes tuttu ääni naurahti ja sanoi:\"Kuulostaa mielenkiintoiselta, olen aika otettu siitä että olen toiminut sinulle seksisymbolina. Tavataanko jo tänään, minulla ei ole näin perjantai-iltana muutakaan tekemistä.\" Olin hyppiä kattoon riemusta. Sopii, sopii, tottakai käy, mennäänkö vaikka pizzalle, sain sanottua. Sovimme paikan ja ajan. Jatta lupasi tulla suoraan töistä paikalle.

Asettelin puolijäykän kaluni housuihini ja valmistauduin lähtöön. Tarkoitus oli nimittäin ottaa muutama rohkaisu ennen tapaamista. Kiertelin muutaman kuppilan joissa hörpin parit oluet ja katselin tarjoilijoiden sukkiksia ja kenkiä, jotka saivat mulkkuni kovettumaan. Viimein suuntasin pizzeriaan johon sovimme tapaamisen. Mennessäni paikalle näin Jatan jo istuvan loosissa ja silmäilevän sanomalehteä. Tervehdin Jattaa ja istuin pöydän toiselle puolelle. Kuulumiset vaihdettuamme ja syömiset tilattuamme keskityimme Jatan sanoja lainatakseni olennaiseen. Jatta kyseli tästä \"harrastuksestani\" oliko se jatkunut pitkään, kuinka sen teen silloin kun siihen on mahdollisuus, korvaako se perinteisen panemisen minulle?. Olin kuin puulla päähän lyöty, vaikka tiesin Jatan järkeväksi ihmiseksi en osannut odottaa näin suoraa toimintaa. Tosin olin itsekin puhelimessa puhunut asiasta melko suorin sanankääntein.

Pizzat tulivat pöytään ja aloitimme syömisen. Vastailin Jatan kysymyksiin avoimesti ruokailun lomassa. Syötyämme otimme vielä yhdet oluet ja jatkoimme juttelua. Keskustelun aiheiden vuoksi kullini alkoi paisua ja housuissani alkoi olla ahdasta. Kerroin Jatalle kuinka tämmöinen keskustelu minua kiihoittaa ja että kullini on täydessä seisokissa. Jatta hymyili pöydän toiselta puolelta minulle ja hetken päästä tunsin Jatan jalan haaroissani. Jatta paineli jalallaan seisovaa kulliani housujen läpi samalla minulle silmää iskien ja sanoi:\" Onko meidän siirryttävä jonnein ihan kahden kesken viettämään laatuaikaa\". Kävin mielessäni pikaisesti eri vaihtoehtoja läpi, mutta Jatta kertoi hoitaneensa asian. Voimme mennä minun työpaikalleni vanhojen aikojen muistoksi, jos se sopii, mutta katso ensin sukkisteni väri, miellyttääkö se sinua? Nostin vaivihkaa pöytäliinaa ja näin mustat sukkikset ja ihanasti sukkisten läpi kuultavat varpaat. Sain sanottua kuivasta kurkustani että olet siis töistä tulossa, ajatellen että nuo sukat ovat koko päivän olleet noissa kengissä.

Maksoimme laskun ja lähdimme pikaisesti Jatan nykyiselle ja minun entiselle työpaikalle. Perille päästyämme menimme naisten pukuhuoneeseen, jossa muistot tulvivat mieleeni. Jatta sanoi:\" Kurkistahan vaatekaappiini löytyisikö sieltä mitään kiinnostavaa, kaappia ei varmaan tarvitse sinulle neuvoa. Mikäli puheitasi ymmärsin et ole tässä pukuhuoneessa ensi kertaa\". Kullini seisoi aivan älyttömän kovana kun lähestyin Jatan kaappia. Avasin kaapin oven ja näin nuo mustat avokkaat joita olin haistellut ja joihin olin runkkaillut. Vapisevin käsin otin kengät kaapista ja käännyin Jattaa kohti. Jatta oli sillä aikaa jo riisunut hameensa ja paitansa ja
seisoi edessäni tissiliiveissä ja mustissa sukkiksissa. Hän istuutui pukuhuoneen penkille ja pyysi minua laittamaan käsissäni olevat kengät jalkaansa. Polvistuin Jatan eteen ja asettelin nuo mustat avokkaat hänelle jalkoihin. Nyt Jatta nousi seisomaan ja alkoi riisua minulta vaatteita pois. Paidan risuin itse ja annoin Jatan keskittyä housuihini. Farkut riisuttuaan hän näki komeasti seisovan kullini joka venytti sloggi alushousuni aika piukalle. Märkä munanpää oli kastellut jo housujani jonka Jattakin huomasi ja totesi että kiva nähdä että minäkin saan jonkun miehen noin kuumaksi. Saatuaan kullini esiin hän aloitti rauhallisen runkkauksen, hieroen kiimapisarat terskan päähän.

Katselin Jatan sukkia ja kenkiä ja pyysin että saisin haistella niitä. Jatta runkkaili vielä hetken kulliani antoi suukon terskan päähän ja sanoi:\"Okei, saat haistella mutta anna minun tyhjentää pussisi omalla tavallani\". Sovittu vastasin ja siirryin pukuhuoneen penkin päähän jolle Jatta asettui selinmakuulle. Seisoin penkin päässä kulli komeasti seisten ja terskan pää punoittaen ja nostin Jatan jalan kasvojeni tasalle. Riisuin kengän ja työnsin nenäni sukkiksen pohjaa vasten ja haistelin tuota ihanaa hikituoksua joka sukkiksen kärkiosasta irtosi. Jatta pyysi minua riisumaan myös toisen kengän ja tein työtä käskettyä. Nuuskin Jatan sukkisjalkaa ja nuoleskelin jalkapohjaa ja samalla tunsin kuinka Jatta alkoi hieromaan kulliani toisella sukkisjalalla. Hän pyöritteli terskaani varpaillaan ja välillä hieroi kullini vartta välillä taas siirtyen pusseilleni. Jatta vaihtoi asentoa ja kysyi minulta olinko myös runkannut hänen kenkiinsä ja vastasin myöntävästi. Nyt Jatta nousi istumaan ja tarttui kenkäänsä tuohon mustaan avokkaaseen ja asetteli seisovan kyrpäni kengän sisään. Terska painui kengän kärkeen ja pussit hän asetteli kantapään kohdalle, sitten hän aloitti kengän liikuttelun joka tuntui taivaalliselta, varsinkin kun sitä oli nainen tekemässä. Varoittelin Jattaa liiasta runkkaamisesta tai muuten lastini lentäisi kenkään. Jatta lopetti mutta jäti kengän roikkumaan seisovaan kyrpääni. Nosti jalkansa ylös haisteltavakseni ja hieroi hikisillä sukkisjaloilla naamaani samalla puristellen tissejään. Kerroin kyrpäni kohta sylkevän spermat pihalle ja otin kulini pois avokkaan sisältä. Terska hehkui punaisena ja tykytti kuin aikapommi ja kiilsi kiimanesteistä. Jatta tarttui kulliini ja alkoi vedellä esinahkaa edestakaisin koko matkalta ja taas välillä vain terskan yli. Sain riisuttua sukkikset Jatalta ja nostin ne naamani eteen. Toisen kärkiosan otin suuhuni ja maistelin tuota suolaista ihanaa makua ja toisen painoin nenääni vasten ja vedin hikiaromia sisääni. Tunne oli mahtava ja Jatta vielä runkkaamassa kulliani.

Jatta keskeytti runkkauksen ja riisui tissiliivinsä etteivät ne spermaannu niinkuin hän itse sanoi. Esiin syöksyi isonänniset pystyt tissit joita Jatta hetken puristeli samalla hamuten seisovan kullini huultensa väliin. Nyt Jatta aloitti imemisen jota en ole sen jälkeen kokenut. Ensin hän pyöritteli kieltään terskan ympärillä, sitten imaisi koko terskan suuhunsa ja jatkoi imemistä kunnes koko kyrpä oli hänen nielussaan. Tunsin kuinka terska tökki hänen kitalakeaan ja Jatta painoi pakaroistani kyrpää yhä syvemmälle suuhunsa. Näin sukkisten läpi kuinka hän tuijotti minua ylöspäin silmät puoliummessa aivan kuin pornofilmeissä. Viimein hän vapautti kyrpäni kuumasta suustaan ja aloitti kiivaan runkkauksen. Minä jatkoin sukkisten haistelua ja maistelua ja katselin kuinka terskani välillä käväisi Jatan tissien välissä, välillä hän hotkaisi sen suuhunsa, vilkaisi minua ja kysyi ääni hiukan käheänä:\"Joko kohta laukaiset spermat päälleni?\". Vastasin lastin lähtevän liikkeelle aivan kohta. Vedin hikiaromia nenääni ja lutkutin suussani toista sukkista ja silloin tunsin kullini räjähtävän. Sperma lähti liikkeelle valtavalla voimalla ja lensi sykäyksittäin Jatan kasvoille ja tisseille, osa suuhun osa poskille ja Jatta jatkoi kullini lypsämistä ja viimeiset pisarat hän nuolaisi terskani päästä.

Pudotin sukkikset penkille ja vapisin orgasmin voimasta, niin että oli pakko istua alas. Jatta katseli puoliseisokissa olevaa spermaista kyrpääni ja kysyi koska se on taas toimintakuntoinen. Sanoin että tämmöisen jälkeen ehkä ensi viikolla. Jatta otti sukkikset penkiltä levitti spermaa kullilleni tisseiltään ujutti kullini sukkiksen kärkiosaan ja aloitti runkkauksen. Kun hän samalla katseli minua suu hiukan raollaan ja silmät puoliavoimina kyrpäni heräsi uudelleen eloon. Jatta runkkasi kyrpääni sukkiksilla niin kauan että se seisoi täysillä ja samalla riisui pikkuhousunsa pois ja asettui eteeni selin samalla kyrpääni runkaten. Märkä kyrpäni solahti Jatan pilluun helposti hänen istuessaan syliini. Välittömästi hän aloitti hurjan ratsastuksen kyrvälläni, naimisen lätinä täytti pukuhuoneen. Puristelin Jatan tissejä jotka pomppivat ylös ja alas naimisen tahtiin, pyörittelin nännejä jotka paisuivat käsittelyssäni. Jatta ratsasti sylissäni ja tunsin haarojeni kastuvan eritteistämme. Sain kähistyä Jatalle että kohta tyhjenee pusseista loputkin spermat ja ymmärsin Jatan kurkkuäänistä että hänkin on saamassa orgasmin. Yhtäkkiä Jatta alkoi vapista ja voihkia ja saman tien hän nousi sylistäni ja hoki taukoamatta: suuhun,suuhun,suuhun. Hän kyykistyi eteeni tarttui kyrpääni aloitti villin runkkauksen välillä terskaa lipoen ja taas tuo katse minuun alhaaltapäin. Jäykistyin kun tunsin sperman lähtevän liikkeelle. Paljon sitä ei nyt tullut mutta riittävästi kuorruttamaan Jatan posket ja huulet. Hetken huilattuamme siivosimme paikat, kävimme yhdessä suihkussa, suutelimme hellästi, Jatta lukitsi ovet lähtiessämme, antoi käyttämämme sukkikset minulle. Kävimme juomassa oluet jotka minä maksoin koska olin saanut sukkikset. Lupasimme pitää yhteyttä muutenkin kuin näissä merkeissä. Yhteydenpito on jäänyt, mutta muistot ovat tallella.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri