Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Tanssiinkutsu
Kirjoittanut: Augusti
Kategoria: Eroottinen tarina / Neitsyyden menetys

 

 

Paikkakunnan päivätansseissa tapasin tutun nuorehkon n 30v, naisen, joka tunnisti minut välittömästi. Viimeksi olimme nähneet 10 vuotta sitten. Ulla oli silloin 17 ja minä 40v. Tanssimme oli kevyttä, hitaassa tunsin tutun painautumisen itseäni vasten, luottavaisesti pää nojasi leukaani. reiteni ei enää päässyt toisen reisien väliin kuin ennen, sen esti kapea hame. Olen varma, että tanssiparini kuitenkin tunsi alkavan seisokkini lantiollaan. Kauniit rinnat olivat hieman täyteläisemmät, kuin ne pienet tisut, jotka muistan yli 10 vuoden takaa. Rinnat olivat tarjolla avokaulaisen puseron kätköissä. Silloin olimme myös tansineet näin lähekkäin, Ei kyllä me olimme lähempänä.

Kumpikin olimme eläneet omaa elämäämme, itse edelleen eronneen poikamiehen  jo rauhoittunutta elämää, Ullasta en tiennyt mitään , oliko hän mahdollisesti naimisissa. 

Ulla, haluaisin näyttää sinulle jotakin, uskallatko tulla luokseni ?
Yleensä vältän menemästä tuntemattomien miesten matkaan, mutta sinä et ole minulle tuntematon.

Asetin pöydälle tutut viinilasit pöydälle ja nautimme hiljalleen kuohuvaa  parisohvalla vierekkäin. Normaalisti olisin tässä tilanteessa jo suudellut saalistani ja olisin riisumassa naisen puseroa ja käteni avaamassa rintsikoiden hakasia riisuakseni rinnat paljaiksi käsieni hyväiltäviksi. Halusin nauttia Ullasta rauhassa ja palata aikaan 10 vuotta sitten. Etsin kätköistäni wideokasetin, avasin poikamiehen asunnon tärkeä kalusteen, ison taulutelevision.

Rentoudu, anna kätesi ja muistele. Kuvassa avaan ulko-oveni ja 17 kesäinen Ulla astuu sisälle raikkaana. Autan päällystakin pois, kaadan eteisaulan pöydälle oleviin laseihin samaa kuohua, kuin meillä nytkin on nautittavana. Asetan tyhjät lasit pöydälle, ja otan tytön tanssiotteeseeni. Siihen aikaan kameroissa oli jo mikrofoonit, niin että taustalta kuuluu hidas tanssisävel.. Askeleet ovat tutut yhteiseltä tanssikurssiltamme, jolla sattumalta tutustuimme.

Ullan poikakaveri oli kyllästynyt omaan kömpelyytensä ja minä nappasin tytön parikseni. Eniten minä ja uskon, että myös Ulla odotimme hitaiden tanssien opiskelua, jolloin on miehellä on lupa ja velvollisuus pitää daamiaan tiukassa tanssiotteessa. Näin tutustuin Ullan hentoon vartaloon, kapeaan vyötäröön, josta sain pitävän otteen, terhakkaat pienet rinnat, joiden kovettuneet nännit tunsin rinnallani. Ulla tuntui olevan ”lukutoukka”, joka eli tiukassa kodin valvonnassa. Tanssikurssille pääsy oli ollut hengähdyspaikka , luotettavan poikaystävän kanssa, joka kuitenkin oli pettänyt luopuessaan kurssista. Näin hänessä perhetytön, joka oli pukeutunut valkoiseen edestä napitettavaan puseroon ja leveään leninkiin.  Hitaassa tanssissa sain mahdollisuuden pitkällä askeleella työntää reiteni Ullan reisien väliin yhä rohkeammin niin, että voin tuntea tytön häpykummun reidelläni. Siinä tilanteessa minun oli pakko vähän löysätä otettani, jotta tyttö ei huomaisi alkavaa seisokkiani.

Kuvassa Ulla nojaa luottavaisesi minuun, silmät kiinni, käteni hyväilee tytön selkää. Tytön tuttu leveä hame antaa mahdollisuuden reidelleni työntyä pehmeiden reisien väliin ja pyörähdyksessä tuntea reittäni vasten painautuva häpykumpu. Tanssimme pitkään, minulla ei ole kiire. Näin loin rauhallisen luottavaisen tunnelman. Musiikkikappale loppuu. Ulla oli luottavaisena sylissäni, hyväilen hänen selkäänsä, käteni käyvät pyöreillä lantiolla, valmistan saalista. Pyörähdän Ullan selkäpuolelle, siirrymme tanssiaskelin eteisen pelin eteen. U l l a n  käsi puristuu kädessäni. O l e t kuvannut meitä? O l i k o  kamerasi koko ajan käytössä?  Oli, se oli valmiina suunnattuna tänne, kun soitit ovikelloa. Toivon, että haluat katsoa videota eteenpäin. K y l l ä  haluan, muistan nuo peilissä näkyvät kätesi, jotka siirtyivät vyötäröltä  ylöspäin , tunnen ne vieläkin rintojeni alla ja siitä rinnoillani, mikä viattoman tytön valkoinen pusero. Kuten näet yritin estää röyhkeitä käsiäsi, mutta vangitsit omani selkäni taakse isolla kädelläsi ja näin pääsit toisella kädelläsi availemaan puseroni napit. Olin tottunut sinun turvalliseen seuraasi, lujiin käsiisi ja lähellä tuntuvaan vartaloosi. Olin varmaan kauhuissani,  kukaan ei ollut koskaan pyrkinyt riisumaan minua. Uskoin, että halusit vain nähdä rintaliivini, eihän se hirvittävää olisi. Pienet rintaliivini tuntuvat kuvassa nytkin seksikkäiltä. Nyt en lainkaan ihmettele, että halusit myös riisua ne. Näet kuinka suljin silmäni, kun hyväilit paljaita rintojani. Päästit otteesi käsistäni, mutta ne jäivät selkäni taakse tuntemaan kohonnutta housujesi etumusta.

Näet, että avaan silmäni ja näen isojen käsiesi hyväilevän pieniä paljaita rintojani, tunsit varman terhakkaat pystyssä olevat nännini. Tunsitko itsesi saalistajaksi, kun nostit minut syliisi ja kannoit pois. Miten ehdit vaihtaa kameran makuuhuoneen puolelle. Et varmaan tehnyt sitä ensimmäistä kertaa, kun sidoit käteni ylös sängyn tolppiin. S i i n ä  vaiheessa siirsin kameran . Näet, että riisuuduin. Olen siinä alastomana katselleen saalistani. Sinulla oli silloin erityisen seksikkäät pienet tisut, erektiossa seisova penikseni ilmaisee himoni saada kosketella ja imeä niitä. Haluan edetä, leveä hameesi peittää vielä alavartalosi, mutta ei kauan, haluan nauttia sinun riisumisestasi, haluan Sinut alastomaksi.

K u u l e n  kyllä nyt, että sanot haluavasi riisua minut kokonaan, en ole varma kuulinko sen kuiskauksen silloin. Kätesi avaavat hameeni sivulla olevan vetoketjun ja vedät hameen yltäni . Muistan hyvin avuttomuuteni, vedät minut vuoteen laidalle, niin että jalkapohjat ulottuvat lattiaan. Katso miten erektiosi on mahtava, kun katselet saalistasi. Sinun kätesi hyväilevät rintojani, sinun suusi imee nännejäni ja siirtyy alaspäin, isot kätesi lantiolla, tarttuvat alushousujeni reunoihin ja  liukuvat alaspäin paljastaen vähitellen   lantiotani. Näet, että silmäni ovat kiinni. Näen, että nautit, haluat nauttia kuin lapsi karamellista, kun hennon karvan peittämä korkea häpykumpuni saa huultesi kosketuksen, kätesi liukuvat paljaalla lantiollani siirtäen housuni reisille ja edelleen lattialle. Kuinka saatoit riisua minut, joka aina olin elänyt suojattua elämää ja jonka nyt näin kuvaruudussa alastomana lantio koholla paljas häpy katseltavanasi. Näen, että nojaat poskeasi häpykumpuuni ja oikean käden etusormi liikkuu häpyhuulillani, kieltämättä kiihottava näky, sormi raottaa häpyhuulia ja tunkeutuu sisälle, olen liukas, sormi painaa klitorista ja tunkeutuu syvemmälle minun neitseelliseen vaginaani . Kuvassa näkyy miten kova himosi olikaan, kun istut vatsalleni, sivelet penikselläsi rintojani ja liikutat sitä yhteen painamiesi rintojeni välissä. Pidän silmiäni kiinni, olin varmaan hyvin peloissani.

Siirrät kameraasi sivulle ja näin saat kuvalle miten levität väkisin reiteni ja ohjaat ison peniksesi neitseellisille häpyhuulilleni. Haluat nautiskella, kiiltävä terskasi on jo sisällä, mutta maltat hivuttautua hitaasti syvemmälle, tunnet varman käytävän ahtauden, valituksestani tiedät, että immenkalvoni on repeytymässä. Peniksesi painuu ja tulee takaisin ja painuu aina vain syvemmälle. Valitukseni on loppunut, tilalle on tullut lantioni liike. Liike kuvaa nautintoa, jonka silloin tunsin, nuoren tytön lantio alkaa liikkua aina rajummin, kunnes vartalo nousee kaarelle ensimmäisessä orgasmissani. Vetäydyt minusta, kuvan nuoresta alastomaksi riisumastasi Ullasta. Peniksesi on limainen verisestä eritteestä. Kuvan tyttö makaa reidet levällään turvonneiden häpyhuulilta valuu verensekaista eritettä.  Joko lopetit, ei olet nautiskelija, siirrät tahdottoman tytön vatsalleen pöydän reunalle, levität jalat. Avoimet häpyhuuleni odottavat seisovaa penistäsi, jolla tunkeudut minuun. Näky on kiihottava kun mahtavaksi paisunut peniksesi työntyy pyöreiden pakaroiden väliin. Pidät kiinni lantiosta, kurottaudut välillä tarttumaan pöytää vasten hankaaviin rintoihin . P  y s ä y t ä nauha.

Kuvaruudulle jää kuva miehestä kädet tytön lantiolla, penis on melkein ulkona tytönhäpyhuulista. A n n a  kätesi, hyväile rintojani, riisu puseroni, niin kuin silloin ,ota rintsikat pois, noin haluan tuntea isot kätesi hyväilemässä rintojani. Ennen kuin käynnistät nauhan, haluan saada peniksesi käteeni.  Voisit riisuutua kokonaan, haluan sinut nyt vierelleni yhtä alastomana kuin tuossa kuvassa . Ulla haluaa penikseni rintojensa väliin. Nussin hänen rintojaan, joita hän puristaa penistäni vasten. Haluan kuitenkin jatkaa katselua. Ullan käsi liikkuu peniksen varressa. Videon kuva on kiihottavaa katseltavaa, penis liikkuu edestakaisin tytön häpyhuulista sisään ja ulos. Kuvan tekee kiihottavaksi se, että tuo pyöreä lantio, josta pidän kiinni on silloisen 17-kesäisen Ullan, jonka pieniä rintoja ajoittain tavoittelen niiden hangatessa pöydän pintaa työntöjen tahdissa.  Nauha etenee hillittöminä naimisliikkeinä, kunnes karjahtaen purkaudun tytön pilluun.

Olemme hengästyneitä. Muistan, että myöhemmin kerroin Ullalle,  että tuhkarokko oli vienyt minulta mahdollisuuden siittää lapsia, joten raskauden pelkoa ei ollut ja voin nauttia turvallisessa seurassa yhdynnästä ilman kondomia. Kuvassa vetäydyn tytöstä ja nostan vuoteelle.

Tytön vaginasta valuu minun sinne purkamaa spermaa punaiseksi värjäytyneenä. Asetun tytön viereen. Tyttö makaa rauhallisesti, hengitys on tasaantunut. Silitän hänen kasvojaan, suutelen avoimia huulia, jotka vastaavat. Katselen kaunista tyttöä, jonka olen ottanut. Vien hänen kätensä penikselleni, jota hän hiljaa hieromaan.

M u i s t a t k o  Ulla tämän hetken?
M ui s t a n, että minulla oli hyvä olla. Olin kokenut pelottavat  kivut, jotka olivat muuttuneet ihaniksi nautinnoiksi.
Mitä ajattelet nyt kun katselet itseäsi alastomana kanssani ja hyväilet suurenevaa penistäni?
K u v a  on kiihottava kun näen miten hyväilet rintojani.   

Miten hellät kädet sinulla onkaan. Muistan myös jatkon vielä kun se nyt onkin kuvaruudussa. Peniksesi on noussut juhlakuntoon, samanlaiseksi, kun se nyt tässä käteni hoidossa. Nouset vuoteelta sen jalkopäähän ja kuulen miten pyydät minua levittämään reiteni sinulle, hyväilet levällään olevia reisiäni, tulet päälleni ja työnnyt minuun. Pyydät minua hyväilemään rintojani, työnnyt pitkin ja voimakkain vedoin minussa, kierryt selällesi vieden minut mukanasi päällesi, ohjaat minut ratsastukseen, hyväilet heiluvia rintojani. Näen kasvoillani kiihkoa ja nautintoa.  Miten pitkään saankaan sinulla ratsastaa. Näemme ja kuulemme purkaantumisesi.

Video loppuu,

Ulla nojaa kiihtyneenä selkänojaan. Minun on pakko riistäytyä Ullan kädestä. Tanssimme, minä alastomana, penis pystyssä, Ullan himoittavan kauniit rinnat käsissäni. Hameen vetoketju aukeaa ja kapea hame putoaa pois. katselen vuotella makaavaa naista, kauniit rinnat entisestä vähän pyöristynyt lantio, enää yllään pienemmät alushousut kuin silloin ennen. Seksikkyyttä lisää sukat ja sukkanauhaliivit, jotka jätän paikoilleen, riisun Ullalta housut pois. Asetan tyynyn Ullan lantion alle, jolloin saan itselleni hänen himoittavan posliiniksi ajetun häpykummun ja reisiä levittäen avaamaan itselleni tien hänen kosteille häpyhuulilleen. Löydän hyvin kehittyneen ja paisuvan klitoriksen ja saan palkinnoksi ensimmäisen orkun . Paineeni oli kova, kun työnnyin lämpimään pilluun, syvälle yhä uudelleen ihanaan naiseen. Mielessäni oli vielä muistikuva pöydällä makaavasta nuoresta Ullasta. Halusin uusia sen. halusin ja sain työntyä Ullaan takaapäin pakaroiden välissä odottivat himoittavat häpyhuulet ja vielä Ullan reidet olivat yhdessä,  ahtauden tuoma nautinto  oli  melkein samanlainen kuin 10 vuotta sitten.

Sen illan ja yön aikana sain kokea, että ennen niin viattomasta tytöstä oli kehittynyt rohkeasti seksiin suhtautuva kaunis ja haluttava nainen, joka osaa tyydyttää miehen.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri