Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Talvilomalla osa 1
Kirjoittanut: NSLM
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Oltiin kaveriporukan kanssa lähdössä Himokselle laskettelemaan viikoksi. Meitä oli seitsemän Minä, Mikko, Rami, Silja, Kiia, Maria ja Tuuli. Eli kolme poikaa ja neljä tyttöä.

Perillä Mikko ja Tuuli kävivät noutamassa avaimen. Me odotimme isäni isossa tila-autossa. Heillä meni kauan, joten minä ja Rami heitimme Siljan lumihankeen, ilman housuja. Siljaa oli kiva kiusata, koska se vaan aina nauroi. Pidin hänestä aika paljon. Ja uskoin, että hänkin piti minusta.

Parin päivän päästä istuimme iltaa mökillä. Juotiin viiniä, syötiin sipsejä ja puhuttiin paskaa, kunnes minun piti mennä vessaan. Olin jo hoitanut tarpeeni, kun joku tuli vessaan. Käännyin kuivauskaapin taakse, koska minulla oli housut kintuissa. Silja tuli vessaan. olin jo vetämässä housuja jalkaan ja tulossa esiin, mutta huomasin että Silja riisui housujaan! Hetken kuluttua hän oli jo hieromassa kritoristaan aika rajusti. Kyrpäni nousi hetkessä kohti kattoa. Laitoin käteni hitaasti housuihini ja aloitin runkkaamisen. Silloin horjahdin ja Silja huomasi minut.

Odotin, että Silja olisi alkanut kiljua, mutta hän nousi hitaasti ja hymyillen seisomaan ja alkoi kävellä minua kohti. Suutelimme kauan, hyväilimme toistemme vartaloa ja teimme fritsuja. Silja kyykistyi ja rupesi imemään munaani. aaah... Kun olin ruiskuttanut mällit siljan päälle, hän istui pöntölle ja rulesin nuolemaan hänen klitoristaan. Sormetin samalla perseeseen ja pimppiin. Hetkessä silja alkoi voihkia lujaa, mutta laitoin käteni hänen suulleen ja estin häntä.

Nostin Siljan pesukoneen päälle selälleen, levitin hänen haaransa ja upotin kaluni hänen haaroihinsa. Naimme pitkään ja hartaasti. Tälläkin kertaa Silja voihki lujaa, mutta tällä kertaa en estänyt häntä.

Tulimme muina miehinä ulos vessasta. Menimme jääkaapille ja joimme paukut.

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri