Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Tallinnaan
Kirjoittanut: Sniff
Kategoria: Jalkafetissi / Jalkojen, sukkien nuuskimista

 

 

Oli kesä parhaimmillaan joten suunta Tallinnaan katsomaan tarjontaa. Yö laivalla ja päivä maissa, illaksi kotiin. Olin jo ehtinyt nappailla useamman paukun ennen kuin laiva irtosi satamasta. Aluevesirajan jälkeen suunta baariin josta sai juomaa. Nojailin baaritiskiin ja naukkailin paukkua kun huomasin sivupöydässä istuvan noin kolmekymppisen naisen. Hän oli pukeutunut vaaleaan paitaan, mustaan puolihameeseen ja mustiin sukkiksiin. Kengät olivat mustat korkokengät. Rohkeasti lähdin tekemään tuttavuutta ja sainkin luvan istua seuraksi. Nainen esitteli itsensä Niinaksi ja kertoi olleensa koko päivän aamusta alkaen ihmissuhde kurssilla. Risteilylle piti suunnitelman mukaan lähteä joku hänen ystävänsä, joka kuitenkin joutui perumaan lähtönsä. Nyt minulla on kahden hengen hytti yksinään käytössä, sanoi Niina ja kertoi samalla jalkojensa olevan väsyneet koska kengät olivat olleet jalassa koko päivän.

Tästä riemastuneena hain meille lisää juomaa tiskiltä ja yritin pysyä aiheessa. Kyselin mitä esimerkiksi sinä haluat viestittää sukkiksien värillä? Aikani puhuttuani sukkiksista aloin jo kiihoittua koska Niina alkoi näyttää hiukan humalaiselta \"haisteltavalta\". Kerroin harrastavani naisten jalkapohjien hierontaa ja kaikki jotka sen ovat kokeneet kehuvat sen rentouttavan. Niina ei ollut kuullutkaan semmoisesta ja kikatti: kas kun et harrasta tissien puristelua. Sanoin senkin käyvän mutta en tiedä rentouttaako se samoin.

Niina pyysi että mentäisiin hänen hyttiinsä Tax-freen kautta ja ostetaan jotain juomaa. Sehän sopi minulle ja puolikovalle kalulleni. Ostosten jälkeen Niina vei minut pikaisesti hyttiinsä ja sinne päästyämme korkkasimme juomat ja hän ilmoitti käyvänsä pesemässä jalkansa että voin aloittaa hieronnan. Seis nainen. Jos haluat hieronnan tehdään se minun tavallani, sanoin Niinalle ja istahdin sohvalle. Mutta jalkani ovat aivan hikiset ja kengät olleet jalassani koko päivän. Pyysin Niinan sohvalle istumaan ja nostamaan jalkansa syliini. Pyysin että Niina vain katsoo ja nauttii hieronnasta.

Otin ensin toisen kengän pois Niinan jalasta ja nostin sukkisjalan nenäni eteen ja aloitin haistelun. Tuoksu oli aivan mahtava, hikeä ja hiukan nahan tuoksua kengästä. Tarkastin nenälläni myös toisen jalan. Haju vakuutti minut täysin siitä että Niina on juuri oikea henkilö tarkoituksiini. Aloitin jalkapohjan hieronnan ja samalla haistelin toisen jalan sukkaa ja työnsin kieleni kärjen lipaisemaan sukan pohjaa. Tunsin ihanan suolaisen maun kielelläni. Niina tuijotti minua ihmeissään. Kysyin voinko ottaa farkut pois koska niissä alkaa olla ahdasta. Niinan silmät pyöristyivät ja hän kysyi alkaako munasi seistä sukkien haistelusta. Lupasin näyttää mitä se saa minussa aikaan.

Nousin ja availin housujani samalla naukkaillen siideriä. Sain housut pois jalasta ja kullini venytti alushousujani aika komeasti. Istuin sohvalle takaisin ja jatkoin hierontaa ja haistelua. Niina tuijotti alushousujen iristynyttä etuosaa ja hänen katseeseensa tuli outoa kiiltoa. Niina vei kätensä tisseilleen jotka eivät olleet aivan pienet ja alkoi hieroa ja puristella. Minä jatkoin haistelua enkä ollut huomaavinaan hänen tissileikkejään. Hetken päästä nännit sojottivat pystyssä hänen paitansa läpi. Lopetin jalan hieronnan ja tartuin kaksin käsin toiseen jalkaan ja aloin nuolla jalkapohjaa kantapäästä aina varpaisiin asti. Niina tuijotti minua ja alkoi hieroa toisella jalalla seisovaa kulliani alushousujen päältä. Kullini tuntui kovenevan lisää. Niina riisui paitansa ja rintsikat pois vapauttaen runsaat tissinsä näkyville,kysyen samalla ilkikurisesti haluaisiko kullini nähdä minkälainen jalka sitä hieroo?

Niina vaihtoi asentoa ja siveli kulliani ensin housujen päältä ja pikkuhiljaa alkoi kaivaa sitä esille. Saatuaan kullin esiin hän aloitti varovaisen runkkauksen, pientä liikettä terskan päässä ei kuitenkaa vetänyt esinahkaa terskan yli. Tuijotin sukkiksia ja tissejä joita Niina halukkaasti esitteli. Niina puristeli pussejani ja ihmetteli että onpas sulla tavaraa täällä, aioitko tyhjentää ne Tallinnan tytön pilluun. Kerroin että jos en olisi sinua tavannut olin käynyt ne tyhjentämässä mutta en pilluun vaan jonkun kaunisjalkaisen ilotytön jalkaterille.

Varoitin Niinaa runkkaamasta liikaa koska alkoi jo tuntua siltä että sperma on kohta käsillä. Niina jatkoi runkkaamista nyt kullin varresta kun oli vetänyt esinahan terskan taakse. Niina kysyi että jos pelkkä sukkien haistelu ja nuoleminen sekä runkkaus riittää minulle, voisiko hänkin pyytää jotain. Ilmoitin että teen voitavani jos siihen pystyn. Olen aina haaveillut miltä tuntuisi jos terska hieroisi nännejäni, ne kun ovat minulla niin herkät sanoi Niina ja nousi sohvalta. Vaihdoimme paikkoja Niina kävi sohvalle istumaan ja minä seisovan kullini kanssa hänen eteensä. Kullini pää oli aivan kostea kaikesta tästä kiihoittavasta puheesta, sukkisten haistelusta ja noista tisseistä. Niina kohotti tissejään kulliani kohti ja ensin työntelin tissien väliin muutaman kerran ja Niina lipaisi kielellään terskani alapintaa joka meinasi lähettää lastin liikkeelle. Siirsin terskani hieromaan nänniä ensin toiseen ja sitten toiseen. Kysyin Niinalta onko tämä sitä mitä kuvittelit.

Niina pyöritti kieltään huulilla ja sanoi sen tuntuvan taivaalliselta, saat työntää kyrpäsi suuhuni jos haluat. Työnsin kullin Niinan suuhun samalla puristellen ja hieroen nännejä. Niinan silmät sulkeutuivat ja suusta kuului epäselvää muminaa kullini täyttäessä sen. Kiihdytin tahtia ja hetken päästä Niina päästi kullini ulos suustaan ja pyysi minua jatkamaan nännien hierontaa, usko tai älä hän huohotti, samalla runkaten kulliani multa alkaa tulla. Ja saman tien hän alkoi vapista ja vikistä nautinnosta, vielä hän ehti hotkaista kullini suuhunsa ennenkuin heittäytyi taaksepäin sohvalla jonne hän jäi makaamaan su auki ja silmät kiinni.

Aloitin kullini runkkauksen koska se oli hiukan pelästynyt Niinan reaktiota ja aavistuksen pehmennyt. Nostin Niinan jalat naamani eteen ja aloitin jälleen haistelun. Hetken haisteltuani kullini seisoi taas täysillä. Nyt Niinakin oli jo toipunut orgasmistaan ja kysyi voisiko hän vuorostaan auttaa minua. Niinan hame oli noussut ylös äskeisessä touhussa ja huomasin sukkisten haaraosan olevan aivan märkä.Perkele, ajattelin se tosiaan sai orgasmin. Saat auttaa runkkaamalla ja puhumalla rivoja, sanoin Niinalle. Niina sanoi heti: anna se seisova kyrpäsi minun käsittelyyn kyllä minä sinun pussisi tyhjennän. Samalla aloitti runkkauksen ja pussien puristelun. Hetken runkattuaan hän kysyi halusitko sinä haistella sukkiani senkin seisovakyrpä. Riisu sukkikset minulta pois ja nuuski oikein kunnolla. Riisuin Niinan sukkikset ja työnsin ne naamani eteen ja vedin tuota mahtavaa hiki aromia varmaan koko pääni täyteen. Niina jatkoi runkkausta ja kyseli ammutko spermasi tisseilleni että voin hieroa sen niihin? En voinut vastata koska olin niin kiimassa noista sukkisaromeista, mutta Niina ymmärsi olevansa henkilö joka voi määrätä suunnan ja laukaisuhetken.

Niina nuoli terskani päätä ja pyöritti peukaloa terskan alapinnalla ja välillä veteli esinahkaa täysin terskan päälle ja pois hitaasti ja taas kiihtyvällä tahdilla. Kerroin että kohta alkaa lentää, ole valmiina. Niina kiihdytti runkkausvauhtia ja samalla kohotteli tissejään paremmin kullini eteen. Runkkausvauhti kiihtyi ja aistin jalkahien tuoksun sukkiksista ja silloin sperma läksi liikkeelle. Sitä lensi sykäyksittäin Niinan tisseille, leualle, avonaiseen suuhun ja taas tisseille. Jalkani vapisivat orgasmin voimasta ja Niina jatkoi runkkausta sperman liukastamalla kullin varrella.

Toivuttuamme kävimme suihkussa ja yön tunteina kun Niina runkkaili kyrpäni pystyyn, nussimme perinteisesti paitsi että puin Niinalle sukkikset jalkaan joihin olin repinyt haaroihin kullin mentävän aukon. Jouduin tosin ostamaan Niinalle Tallinnasta muutamat uudet sukkikset. Emme ole pitäneet yhteyttä tapahtuneen jälkeen, mutta jos jossain Niinan näen, varmasti muutaman sanan vaihdan.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri