Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Syntymäpäivä"lahja"
Kirjoittanut: Pan
Kategoria: Eroottinen tarina

 

 

Olin yhden Riikan 18-vuotis bileissä. En tuntenut Riikkaa kovin hyvin. Olemme lukiossa muutamalla yhteisellä kurssilla. Pääsin bileisiin kun minun kaverin tyttöystävä on Riikan kaveri. Riikka oli täyttänyt 18 jo viikolla, mutta bileet pidettiin vasta perjantaina. Ne oli ihan normi kotibileet, otettiin vähän pohjia ja tanssittiin. Riikalla oli yllä tiukka tosi lyhythelmainen mekko. Tanssiessa ja muutenkin rajummin liikkuessa mekon helma nousi ylöspäin ja paljasti Riikan stringit. Riikallahan on siis tosi hyvän näköinen kroppa. Se on oikea tiimalasi vartalo. Hänellä on tennispallon kokoiset rinnat ja lantio on juuri oikean kokoinen. Reidet ovat juuri sopivan pyöreät, ne eivät ole mitkään rimat mutta eivät paksutkaan. Hän on juuri sellainen tyttö jonka perään miesten päät kääntyvät.

Puolen yön jälkeen oltiin kaikki jo kunnolla kännissä ja alettiin lähtemään baariin. Minun kaveri oli kuskina ja hän oli vienyt jo muut edellä baariin. Minä, Riikan poikaystävä, Riikka, Emppu ja Jonna jäimme viimeiseen kyytiin. Riikka tuli istumaan minun syliin kun sen poikaystävä välttämättä halusi etupenkille. Istuimme Riikan kanssa siinä sen poikaystävän takana. Silloin muistin, että Riikka on joskus sanonut tytöille, ettei sen poikakaveri oikein osaa naida. Minulle tuli heti pirut mieleen ja laitoin käteni Riikan jalkojen väliin. Silitin ensin varovasti Riikan pillua stringien läpi. Sitten työnsin toisen käteni sormet stringien sivulta pilluun. Riikka ei ole sheivannut karvojaan. Ne tuntuivat tosi karheilta sormiini. Työnsin sormeni, nyt jo, tosi kosteaan vakoon ja etsin klitan ja aloin hieroa sitä. Emppu siinä vieressä huomasi heti mitä tein. Hän kurkotti laittamaan radion täysille ja alkoi sitten pitää Riikan poikakaverille seuraa ja tarjosi tälle taskumatista ryyppyjä.

Kaikki muut autossa huomasivat mitä me Riikan kanssa tehtiin, mutta ei sen poikakaveri. Kaverini rupesi kiertelemään kaupungilla, että meillä olisi aikaa naida siinä takapenkillä. Minun muna seisoi jo kovana Riikan persettä vasten. Vedin toisella kädellä Riikan stringit polviin. Sitten kaivoin munani sepaluksesta esille. Samalla Emppu auttoi Riinaa riisumaan stringit kokonaan jalasta. Riikka laskeutui nätisti munani päälle. Se upposi vaivatta Riikan kosteaan pilluun. Riikka aloitti varovaisen ratsastuksen, jottei sen poikakaveri huomaisi mitään. Pidin tiukasti Riikan lantiosta kiinni. Riikka ratsasti koko ajan kiivaammin ja kiivaammin. Minä yritin panna häntä niin kovaa kuin voin. Riikka piti lujasti etupenkin selkänojasta kiinni ja painoi päätänsä niskatukea vasten. Onneksi radion musiikki peitti alleen meidän huohotukset. Tunsin kuinka orgasmi lähestyi. Työnsin munani niin syvälle pilluun kuin vain voin ja laukesin Riikan sisään. Riikka sai melkein heti perään orkun. Hän puri lujaa niskatukea, ettei huutaisi orkun voimasta. Muut hymyilivät ja naureskelivat meidän touhulle ja sille, ettei Riikan poikakaveri huomannut mitään mitä sen selän takana tapahtui.

Tämän jälkeen kaverini ajoi baarin eteen. Riikan poikakaveri oli jo siinä kunnossa, ettei se päässyt baariin sisälle. Minä, Riikka, Emppu ja Jonna mentiin baariin ja kaverini lähti viemään Makea kotiin. Kiertelimme vähän baarin sisällä mutta emme löytäneet muita bileissä olleita baarista. Sitten tapasin kolme työkaveriani. Olen kesätöissä samassa firmassa missä nämä jätkät ovat vakihommissa. Ne olivat paljon meitä vanhempia, jotain siinä 30-vuoden molemmin puolin. Jäin Riikan kanssa heidän seuraan. Emppu ja Jonna eivät halunneet jäädä siihen. He pitivät jätkiä liian vanhoina eivätkä tykänneet Latesta. Kieltämättä Late ei tosiaan ole mikään komea äijä. Hän on melko lihava ja epäsiisti, suorastaan ruman näköinen. Ohjasin piruuttani Riikan istumaan baarijakkaralle siihen jätkien pöydän viereen itse istuin jätkien kanssa pöytään matalammille tuoleille. Riikka ei huomannut, että me nähdään hänen mekon alla paljaana oleva pillu. Riikalla on tosi nätti pillukarvoitus. Se on tosi musta ja tuuhea. Mutta se ei ole vielä levinnyt häpykummulta kauemmaksi. Se näyttää tosi nätiltä pieneltä karvakolmiolta.

Valomerkin lähestyessä päätimme lähteä pois baarista, että saadaan paremmin taksi alle. Pentti keksi, että mennään hänen kotia jatkoille. Pentti asui isänsä kanssa kahdestaan omakotitalossa. Sen isä on vähän alle 60-vuotias ja sekin on samassa firmassa töissä missä mekin. Tullessamme sinne talolle taisimme pitää sen verran meteliä, että Pentin isäkin heräsi. Istuessamme siinä olohuoneen sohvalla Riikka istui minun ja Pentin välissä. Tietysti meidän molempien käsi oli Riikan jalkojenvälissä. Mekon helma oli noussut jo lantiolle ja kaikki huoneessa olijat näkivät Riikan pillun ja mitä me touhuttiin. Otin Riikkaa kädestä kiinni ja lähdin viemään häntä makuhuoneeseen päin. Pentti näytti, että heti siitä vasemmasta ovesta sisään.

Päästyämme makuhuoneeseen riisuin heti Riikalta mekon ja rintaliivit pois päältä. Suutelimme pitkään ja hyväilin samalla hänen rintojaan. Hänen rintansa oli juuri sopivan kokoinen minun käteeni. Puristelin sitä varovasti ja välillä hieroin peukalolla hänen jo kivikovaa nänniään. Riikka meni sängylle selälleen ja minä painoin pääni hänen jalkoväliin. Rupesin nuolemaan hänen pillua. Riikan pillu oli tosi märkänä. En ole koskaan ennen nähnyt niin kosteaa ja halukasta pillua. Hänen klittansa oli työntynyt reilusti esiin. Imiessäni sitä Riikka voihki melko äänekkäästi. Lopulta lopetin pillun nuolemisen ja laskin housuni puolireiteen ja nousin hänen päälleen. Riikka kietoi jalkansa lantioni ympärille. Riikan vittu tuli ihanasti esille ja minun muna upposi helposti pohjaan asti. Panin häntä kovalla tahdilla heti alusta alkaen. Riikka voihki ja valitti tosi kovalla äänellä. Se kuului varmasti olohuoneeseen asti. Naimme toisiamme pitkään ja tosi kiihkeästi tiukasti toisiimme kietoutuneina. Yhtäkkiä Riikka sai valtavan orkun. Se huusi niin lujaa kuin pystyi. Kiihdytin tahtini niin nopeaksi kuin vain voin ja nain häntä mahdollisimman rajusti kunnes sain sitten itsekin orkun. Työnsin munani aivan pillun pohjaan asti ja laskin spermani sinne. Lepäsimme siinä päällekkäin sen aikaa kunnes munani luiskahti pois pillusta.

Mentyäni takaisin olohuoneeseen Pentti lähti heti makuhuoneeseen Riikan luokse. Riikka tuli Penttiä ovella vastaan vedellen mekon helmaa alemmaksi. Pentti työnsi hänet edellään takaisin makuhuoneeseen. Melkein samassa Riikan mekko lensi avoimesta ovesta käytävälle. Makuhuoneesta alkoi heti kuulua kova nitinä ja natina kun sänky alkoi ryskyä. Kuulimme selvästi kuinka Pentti huohotti ja Riikka alkoi vähä ajan kuluttua hokea, että:

”Pane minua pane. Nussi saatana, nussi saatana minua.”

Hänen äänensä koveni koko ajan. Puhe muuttui pelkäksi voihkinnaksi ja ininäksi. Lopulta Riikka huusi suoraa huutoa. Sitten kuulosti siltä kuin Riikka olisi saanut orkun. Riikan huuto muuttui melkein karjunnaksi ja sänky rytisi vimmatusti seinää vasten. Tuntui, että se tulee seinästä läpi. Sitten Riikan huuto hiljeni sitten hennoksi voihkinnaksi. Vähän ajan kuluttua kuului Pentin parkaisu ja sängyn jyske lakkasi. Silloin Eki nousi ja meni ovelle odottamaan kun Pentti tuli pois makuhuoneesta. Kuulimme kun Riikka sanoi, että:

”Ei vittu, ei kaikille”
Siihen Eki vastasi:
”Älä sinä enää turhia ujostele. Ota vain kiltisti suihin”
Riikka vähän vastusteli suihinottoa, mutta Eki komensi tiukasti Riikaa:
”Älä huora yhtään vastustele. Ota suuhun se kun nyt käsketään.”

Sieltä alkoi kuulua Ekin hiljainen huohotus ja jotain muminaa Riikan imiessä hänen munaansa. Parin minuutin kuluttua alkoi taas sängyn jyske seinää vasten. Ja heti perään Riikan äänekäs voihkinta. Muutaman minuutin kuluttua kuului Ekin karjaisu hänen saadessaan orkun. Ekin tultua pois makuhuoneesta Late joi nopeasti juomansa pois ja lähti makuhuoneeseen. Sieltä alkoi taas kuulua sängyn jyske sekä Laten huohotus ja Riikan voihkinta. Sängyn jyske ja Laten sekä Riikan äänet kovenivat koko ajan. Late pani ainakin kymmenen minuuttia Riikkaa kunnes sieltä kuului ensin Riikan kevyt parkaisu ja heti perään Ekin karjaisu heidän saadessaan orkut. Pentti ja Eki olivat jo sammuneet ja Latekin laittoi heti sohvalle nukkumaan tultuaan pois makuhuoneesta. Sitten oli Pentin isän, Pekan, vuoro. Menin hänen perässään ovelle katsomaan kun hän pani Riikkaa. Ajattelin, että tämä on kyllä tosi pervoa. 60-vuotias ukko nai 18-vuotiasta tyttöä. Riikka valitti hennosti siinä Pekan alla. Pekka voihki koko ajan pannessaan:

”Vittuko on ihana vittu. Vittuko on ihana vittu. Vittu ko tekee hyvää. Vittu ko tekee hyvää.”

Samalla kuului valtava litinä ja lotina edellisten spermojen vatkaantuessa Riikan vitussa. Pekka pumppas tosi pitkään Riikkaa. Vihdoin Pekkakin sai orkun. Karjuen hän laski spermansa Riikan sisään. Hän makasi vähän aikaa siinä Riikan päällä ja kömpi sitten pois hänen päältään. Riikka hengitti tosi väsyneesti ja jäi makaamaan siihen sängylle jalat levällään. Riikalla oli tukka ihan sekaisin ja meikit levinneet pitkin kasvoja. Riikan vitun karvat ihan kiilsivät spemasta. Vitusta valui valtavasti spermaa sängylle. Sitä oli jo tullut siihen ainakin pään kokoinen läiskä. Minua kuvotti koko touhu. Ja hävetti vitusti se, että olin tuonut Riikan tänne porukalla nussittavaksi. Noh, saipahan ainakin syntymäpäivä lahjaksi kunnolla munaa. Eipä tarvitse enää sanoa, että ei saa kunnon panoja. Autoin Riikan ylös sängyltä ja mekon hänelle päälle. Riikan vitusta valui spermaa pitkin reittä. Riikka valitti, että vittu on niin saatanan kipeä, ettei hän pysty kävelemään. Siistin vähän Riikkaa ja soitin kaverini hakemaan meidät pois sieltä.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri