Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Sukkahousuissa naiselle tärkeintä
Kirjoittanut: Meikku
Kategoria: Sukkahousufetissi

 

 

Miehet ovat nettisivuilla ja lehtien yleisönosastokirjoituksissa kertoneet, että kiiltävät sukkahousut ja kantavahvikkeet saavat pään pyörälle. Kantapäättömät sukat puolestaan ovat heidän mukaansa tylsiä. Ehkä sallitaan sukankäyttäjänkin mielipide.

Istuvuus, kestävyys, mukavuus ja hinta; niin ja kauneus, tottakai. Siinä ovat sukkahousujen keskeisimmät kriteerit naisen kannalta, joka lystin kuitenkin maksaa.

Sukkahousuissa naiselle on tärkeintä istuvuus, niin että ne tuntuvat mukavilta eivätkä näytä heti nuhruisilta. Housuosan pitää istua napakasti ja sääriosan olla sopiva, oli sitten lyhytjalkainen tai pitkäsäärinen. Siksi tarvitaan erilaisia mitoituksia. Ei ole olemassa yhdenkoon naisia, vaikka sellaisia sukkahousuja meille naisille yritetään markkinoida!

Kestävyys ja kauneus ovat olennaisia ominaisuuksia sukkahousuissa. Kertakäyttöisiin sukkiksiin ei liene kellään varaa. Kantavahvikkeelliset  sukat ovat kalliimmat kuin vahvikkeettomat, mutta selvästi kestävämmät ja kauniimmat. Muotoillut kanta- ja kärkivahvikkeet parantavat istuvuutta ja samalla ulkonäköä. Ohuissa juhlasukissa kantavahvike on suorastaan välttämätön. Joissakin kantavahvikkeissa käytetään jopa kiiltoa sensuellina tehosteena.

Laadukkaimmissa kantapäissä on i- tai y-kavennus ja ne pysyvät varmasti paikallaan. Ne myös kestävät katseet vaikka avokantaisissa kengissä. Kantavahvike käy sukkien meikistä, joka luo tasapainoisen vaikutelman.

Hyvä kärkivahvike ulottuu sievästi kaikkien varpaiden yli. Sulkurivi varmistaa sen, ettei silmäpakoja tule kärjestä kovin helposti. Vahvike ei saa olla liian peittävä vaan läpikuultava, jotta varpaankynnet näkyvät läpi. Muutenhan kynsien lakkaaminen menisi hukkaan.

Jalkapohjan vahvike pidentää sukan ikää ja jotkut miehet pitävät jopa seksikkäänä kapeaa jalkapohjan vahviketta varsinkin saumasukissa.

Sukan materiaali vaikuttaa mukavuuteen ja näyttävyyteen. Sileä pinta on siisti ja mukava. Kiiltäväpintaiset sukkikset suorastaan imartelevat sääriä, mutta materiaali hieman nipistelee - vaan mitäpä nainen ei tekisi kauneutensa hyväksi!

Kaikki vahvikkeettomat sukat eivät suinkaan ole yhdenkoon sukkiksia. Ne voivat olla hyvinkin kalliita laatutuotteita, joista lähinnä Amerikasta levinneen pelkistetyn muodin vuoksi on tarkoituksella jätetty kantapää ja kärki vahvistamatta. Kyse on kai trendistä ja makuasiasta. Jos ovat amerikkalaisnaiset luopuneet kantavahvikkeista, niin Yhdysvalloissahan saumasukatkin poistuivat nopeasti katukuvasta "epämuodikkaina".

Pohjoismaissa ja Saksassa on sitä vastoin kantavahviketta pidetty juhlasukkaa kaunistavana yksityiskohtana. Tämä näkyy esimerkiksi
mainoksissa, joissa kantavahvikkeellisia sukkia on mainostettu nimenomaan remmikenkien tai avokantaisten juhlakenkien kanssa. Ehkäpä myös kestävyyttä arvostava perinne on antanut vahvan sijan kantavahvikkeille.

Hyvä laatu sukissa ja sukkahousuissa tuottaa iloa niin naisille kuin miehillekin!

Annan tässä samalla linkin brittiläiselle nettisivustolle, jossa naisten sääriä ja sukkia on kuvattu hienostuneesti ja yksityiskohtia korostaen. Osoite on http://www.ho-hose.com/Frame.htm vasemmasta palkista voi valita sivun. Aloittakaapa vaikka sivusta 19 tai 20, niin näette, että arkiselta vaikuttava kantavahvike saadaan tihkumaan aistikkuutta.

Yhteistyöterveisin ja pilke silmäkulmassa Meikku

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri