Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Sukellus uuteen
Kirjoittanut: Orja
Kategoria: Jalkafetissi

 

 

Sukellus uuteen ..

Kaikki alkoi eräänä torstaina toukokuun alkupuolella. Minulla oli juuri tulemassa neljännes vuosisata ikää täyteen. Olin eksynyt puuhissani erään Englantilaisen dominan sivustolle ja mietin, että olisi mukava joskus kokea jotain saman suuntaista. Tästä sitten aloin miettimään löytyisikö jostain pääkaupunkiseudun alueelta neitoa jolla olisi taipumuksia tähän suuntaan.

Luin sivustolta dominoitten omakuvaukset, eri sessio mahdollisuudet ja katselin gallerian kuvia. Yleensä kiinnitän naisissa ensimmäisenä huomioni kasvoihin, gallerian kuvista selvisi viimeistään Dominan todellinen kaunis ja kuinka kuvankauniit hänen kasvonsa olivatkaan. Tuli eittämättä mieleen kaunotar ja hirviö asetelma miettiessäni tapaamista, tai vähintäänkin kaunotar ja karhu. Pitkän mietinnän jälkeen päätin lähettää mailia hänelle ja kysellä olisiko juuri minun fantasiastani toteutettavaksi. Mainitsin viestissäni olevani tuntemattomilla seuduilla minulle. Ehkä hieman yllättäen seuraavana iltana katsoin mailini läpi ja olin saanut Dominalta vastauksen: \"Fantasiasi on toteuttamiskelpoinen, otathan yhteyttä\".

Tässä vaiheessa iski pieni paniikki, olenko tosiaan tekemässä tämän nyt ? Päätin vielä lähettää yhden mailin Dominalle, että ensi viikolla sitten kun on kaikkea mukamas tärkeää tekemistä. Sain taas vastauksen mailiini. Viikonloppu sujui tuskaisen hitaasti, olin päättänyt tehdä sen. Maanantaina tartuin puhelimeeni ja soitin
hänelle. Pelkkä puhelinsoitto jännitti. Hetken päästä hyväntuulinen neitokainen vastasi puhelimeen, koitin saada ääntä lähtemään ja sain lopulta esiteltyä itseni. Hän muisti minun lähettämäni viestit ja kysyi sitten, että tahtoisinko varata ajan. No tahdoinhan minä. Olin varannut ajan tunnin sessioon parin päivän päästä, enää ei olisi paluuta.

Olisi luvassa kevyttä piiskausta ja jalkojen palvontaa. Minulla kun on aina ollut pieni fetissi korkeissa koroissa oleviin naisiin. Seuraavat päivät menivät todella hitaasti ja jännitys kasvoi tapaamisen lähestyessä. Tapaamispäivän aamuna heräsin normaalia aiemmin, ilman herätyskelloa, mikä ei kuulu tapoihini. Jännitys kasvoi, vaikka olenkin jo saavuttanut 25 vuoden iän ei minulla ole hirveästi naiskokemuksia mikä lisäsi jännitystä edelleen. Lähdin vihdoin ajelemaan, suuntana Dominan studio.

Saavuin paikalle hyvissä ajoin, olin lähtenyt ainakin puoli tuntia liian aikaisin liikenteeseen. Hyvät päivät toivotettuamme jätin nahkatakkini ja kengät naulakkoon. Domina tiedusteli josko minulla olisi jotain kysyttävää. No tässä vaiheessa jännitys oli vielä niin kova, että pääkoppa oli aivan tyhjänä. Hän pyysi minua
seuraamaan peremmälle taloon. Saavuimme olohuoneeseen jossa oli mustat nahkasohvat ja tuoleja. Allekirjoitin vielä sessiolomakkeen ja tämän jälkeen sessio alkoi.

Domina oli pukeutunut nahkahameeseen ja toppiin, sekä korkeisiin korkoihin. Aivan kuten olin pyytänyt. Hän oli todella kaunis näky asussaan. Kauaa en ehtinyt ihailla tätä asukokonaisuutta kun minut komennettiin maihin ja Rouva tarjosi minulle jalkansa. Hän sanoi kävelleensä pihan metsässä ja risut olivat kovasti olleet kovakouraiset hänen jaloilleen. Haparoivin käsin kosketin hänen pohjettaan samalla suudellen jalkapöytää. Kävin kummankin jalan huolellisesti läpi ja hoidin risujen jättämiä jälkiä niin hyvin kuin pystyin. Seuraavaksi hän nousi seisomaan ja käveli tuolille keskellä huonetta. Nyt olisi vuorossa säärikarvojen ajaminen. Hänellä oli kone odottamassa, hetken hapuilun jälkeen aloin tekemään työtä käskettyä, toinen käsi hellästi pohkeella ja toisella kädellä vetäen pitkiä vetoja. Tässä kohtaa sain kuulla kun työskentelyäni kehuttiin. Rouva piti siitä, että toinen käsi oli hellästi hänen pohkeellaan ja olin varmaotteinen. \"Kielellä tuntee hyvin onko jalka sileä\". Tässä vaiheessa en voinut olla huomaamatta hänen mustia pikkuhousujaan, ahh miten seksikkäät. Nuolin hänen kauniita sääriään ja olin tyytyväinen lopputulokseen ja onneksi hänkin oli. Olin ollut niin jännittynyt, että huomasin vasta tässä vaiheessa hänen punaiseksi lakatut varpaankyntensä. Hän kysyikin mitä mieltä olin niistä, koska oli vartavasten aamulla ne lakannut minua varten. Tottakai pidin niistä, hän myös mainitsi, että pitää muistakin väreistä kuten lila ja ruskea. Minä pidän myös. Nuolin vielä hänen varpaansa varmistaen ettei säärikarvoja ollut jäänyt ajamatta.

Käsiteltyäni hänen säärensä hän passitti minut hakemaan hoitoöljyä jalkoihinsa. Käskyn saatuani ei kauaa tarvinnut odotella. Rouva oli jo varmaan huomannut miten intona olin. Avasin pullon ja kaadoin öljyä kädelleni, hieroin kumpaankin kämmeneen ja aloin levittämään sitä säärille. Öljystä kiiltävä iho sai minut valtaansa, lisäsin öljyn määrää ja tässä vaiheessa rouva nuhteli minua. \"Käytät aivan liikaa öljyä, sinä olet aivan liian innoissasi. Öljyä toinen jalkani ja siirrä tämä ylimääräinen öljy tästä jalasta siihen.\" Tässä vaiheessa olin vielä autuaan tietämätön tulevasta. Hoidin toista jalkaa antaumuksella, mutta Domina joutui silti toppuuttelemaan öljyn käyttöäni. Seuraavana hän laittoi minut hakemaan stay-up sukkansa ja pukemaan ne päälleen. Ensimmäinen sukka jäi aivan liian alas ja sain nuhtelut kömpelyydestäni. Toisen sukan olisi mentävä paremmin. Tein työtä käskettyä ja se sujuikin jo paremmin. Nyt hänellä oli päällään stay-upit ja hän näytti entistä seksikkäämmältä.

\"Sujuihan se jo huomattavasti paremmin, mutta en voi jättää rankaisematta sinua aikaisemmista virheistäsi. Käytit aivan liikaa öljyä ja haparoit stay-upien kanssa. Tuo minulle tuo vasemmanpuoleisin piiska.\" Vai niin, ajattelin. Tein parhaani ja otan rangaistuksen vastaan kuin mies. Vein piiskan rouvalle kuten oli pyydetty. \"Housut pois. Käännä selkäsi minulle.\" Vyö avautui ja napit farkuista, laskin housuni hitaasti lattialle tuntien rouvan katseen selässäni. Tämän jälkeen minut käskettiin makaamaan vatsalleni penkille jolla hän oli seissyt. \"Pylly paljaaksi!\" Kyllä rouva. Hän käveli minua kohti ja lukitsi pääni jalkojensa väliin tehden oloni näin avuttomaksi. Piiska halkoi ilmaa ja saavutti peppuni kovan läiskähdyksen saattelemana. Viuh, ja uudestaan. Kuulin hänen leikkisästi toteavan, että palvelija taitaakin pitää tästä. Olin hiljaa ja taas läiskähti. Rouva ilmoitti istuvansa päälleni. Tässä vaiheessa hänellä ei ollut enää pikkuhousuja. Tunsin kuinka hän istuutui toiselle pakaralleni, hänellä oli pieni karvoitus pillussaan. Rouva mainitsikin, että pitäisikö minun ajaa ne pois. Tämähän oli kompa kysymys, olin jo nousemassa innoissani kunnes kuulin rouvan nuhtelun taas. \"Sinä olet taas innokas, niin ei voi olla.\" Släp ja taas mentiin.

Hetken kuluttua rouva haki tuolin ja istuutui eteeni. Nahkatoppi oli poissa ja näin hänen kauniit rintansa, olisin tahtonut koskettaa niitä, mutta en juljennut. Makasin edelleen tuolissa vatsallani. Tästä oli suora näky hänen haaroihinsa. \"Taidat tykätä katselusta, pidä katseesi maassa.\" En tietenkään voinut olla katsomatta, oli näky niin kaunis ja rietas. \"Käännypä selällesi.\" Käännyin ympäri ja hän huomasi, että minulla seisoi. \"Mitäs tämä on, liikkuuko se?\" Vastasin kieltävästi. \"Mitä? Olenko minä väärässä?\" Tässä vaiheessa tajusin puhuneeni itseni pussiin ja inahdin vain. Tunsin kun rouva käsitteli hellästi piiskallaan seisokkiani. \"Palvelijat ovat kovin tehottomia tällaisessa tilassa, ethän sotke tai rouva suuttuu.\" Kyllä rouva, en sotke. \"Et tahdo nähdä rouvaa vihaisena, jos sotket, niin tapahtuu.\" Hitaasti hän käveli eteeni ja otti korkokengät pois jaloistaan ja alkoi käsitellä minua jaloin. Se tuntui taivaalliselta, mutta hän kuitenkin lopetti pian ja käski minut ylös laittamaan korkokenkänsä takaisin jalkoihinsa. Nyt rouva siirtyi takaisin sohvalle istumaan ja käski minut eteensä polvillaan. Hänen katseensa oli kiinnittynyt alavartalooni ja hän leikitteli kanssani kosketellen jaloillaan. \"Olen rouvan oma leikkikalu. Sano se!\" Toistin tämän perässä, seuraavaksi hän käski minun kääntyä selin. Tunsin jalan kasseillani. \"Ensi kerralla ne täytyy olla ajellut.\" Myöntyvästi totesin tekeväni näin. Tunsin vielä korot pakaroillani hetken. Tämän jälkeen rouva nousi ylös ja tarjosi kätensä suudeltavaksi.

Ensimmäinen sessioni oli ohi, Domina opasti minut alakerran suihkuun. Peseydyttyäni palasin takaisin ja näin hänet istumassa tuolissa pienoinen hymy huulillaan, tai niin sen ainakin tahdoin tulkita. Puin farkut vielä päälleni ja huomasin mustat pikkuhousut lattialla. Nappasin ne mukaani ja vielä viimeisen kerran totesin \"Rouvan pikkuhousut olivat unohtuneet.\" Hän puki ne päällensä ja vaihdoimme vielä pari sanaa. Vielä ennen lähtöä sain Iran hellän halauksen joka täydensi koko kokemuksen, olin varma että tulen vielä tapaamaan hänet jatkossakin.

Kotiin päästyäni lähetin mailia, josta ehkä hieman paistoi hyvänolon tunne lävitse, mutta minkäs teet. Loppuviikko sujui erittäin leppoisasti muistellen kaikkea kokemaani ja olinkin vielä yhteydessä Iraan. Näin alkoi erään vielä opiskelevan ihmisen matka kinkyilyyn.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri