Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Sininen enkeli
Kirjoittanut: mtre
Kategoria: Eroottinen tarina / Sukkahousufetissi

 

 


Istun baaritiskillä rankan työpäivän jälkeen hyvin ansaitulla drinkillä, kun ohitseni pyyhältää nainen, joka oitis kiinnittää huomioni. Hän ei ole kasvoiltaan mikään missi, mutta on persoonallisella tavalla söpö. Hän on pukeutunut lyhyehköön vaaleansiniseen kellohameeseen ja helmat heilahdellen hän purjehtii baaritiskiä kohti. Taidan unohtua tuijottamaan hänen suloista keinuntaansa hieman liian kauaksi kun hän luo katseen takasin minuun, mutta nyrpeän nenän noston sijaan kasvoille ilmestyykin arvoituksellinen Mona Lisan hymy.

Hänen ilmaantumisensa kuin tyhjästä taisi todella pyyhkäistä minulta jalat alta, kun en hämmennykseltäni saa reagoitua hymyyn mitenkään ennen kuin hän on jo mennyt ohitseni. Takaa päin uskaltaudun - tai oikeastaan hänen miedon parfyymivanansa huumaamana unohdun tuijottamaan hänen kauniin pyöreätä peppuaan ja suloisen pehmeän näköisiä reisiään. Tuonne kun saisi laskea kätensä ja tuntea pehmeän - \"Otatko toisen?\" Terävä kysymys herättää minut haaveistani ja vastaan baarimikolle myöntävästi. Takaisin arkeen.

Kuinka joku nainen voi noin vaan ohi kävelemällä pyöräyttää pään sekaisin!? Jos olisin todellinen pelimies, syöksyisin häneen peräänsä ja puhuisin pyörryksiin. Miltähän se tuntuisi jos tuollainen nainen tuntisi samanlaista kaipuuta ja polttavaa intohimoa minua kohtaan? On käsittämätöntä, että kyllä läppä lentää sellaisen naisen kanssa jotka ovat mukavia, mutta joista ei ole kiinnostunut sillä tavalla, mutta annas olla kun vastaan tulee tuollainen seireeni, niin jo on kieli ylösalaisin suussa, muuttunut perunan kokoiseksi ja ilme on kuin George Bushilla kun se koettaa ymmärtää sanaa \"budjettivaje\". Mitenköhän Darvin tämän selittäisi?

\"Ehdota joku minun näköiseni drinkki...\" hän huikkaa baarimikolle aivan vierestäni. \"Sininen enkeli\" minä soperran ja yritän hammasta purren olla näyttämättä George W:ltä. Hänen silmänsä säteilevät kun hän katsoo minua, ja ennen kuin ehdin ruveta katumaan latteaa kommenttiani, hän suikkaa pusun poskelleni! - \"Kiitos. Et arvaakaan kuinka mä tarvitsin tota. On ollut tänään semmoinen päivä. Tuntuu kuin tältä enkeliltä olisi tänään katkaistu siivet.\"

Jessus sentään! Tuon suloisen ulkokuoren alla oli säkenöivä ja älykäs nainen! Tarjoan hänelle jakkaraani, mutta hän kertoo istuneensa töissä koko päivän ja seisominen tekee hyvää hänen jaloilleen. Samalla, kuin sanomaansa demonstroidakseen, hän sivelee kädellään reittään ja siinä ohessa nostaa hameen helmaa aavistuksen. Tuijotin lumoutuneena noita ohuiden sukkahousujen verhoamia reisiä ja hameen helmaa. Hän pitää edelleen sormellaan helmaa hieman koholla ja tuijottaessani tuota näkyä tajuan hänen katsovan minua. Nyt oli jo sitä myöten talkkunat suussa etten selviäisi tästä enää millään sukkeluudella. Niinpä koetan hieman nolona änkyttää hänen kauneudestaan ja kuinka hän oli tehnyt minuun melkoisen vaikutuksen ohimarssillaan. Hän katsoo minuun veikeästi ja väläyttää taas tuon Mona Lisa -hymynsä. Tänään oli selkeästi onnen päiväni, sillä hän ei pahastu tuijotuksestani vaan jää juttelemaan kanssani.

Mukavan ja älykkään naisen tavatessani normaalisti tässä vaiheessa keskustelu johtaa sellaisille urille, josta voi seurata hyvä ystävyys mutta ei muuta. Tällä kertaa jotain on kuitenkin toisin. Olen aistivinani keskustelussa hienoista vihjailevaa sävyä. Tosin kokemus on opettanut, että tässä ihastuksen asteessa oma arviointikyky ei ole aivan parhaassa terässä. Johtuneeko kasvavasta tungoksesta vai paineleeko hän tarkoituksella reittänsä toistuvasti omaa reittäni vasten? Ehkä hän vain on luonteeltaan sellainen, joka koskettelee ihmisiä, vai onko koskettelu ja se helman nostaminen tietoista flirttiä? Olen jo ihastunut tähän naiseen niin, etten haluaisi ottaa mitään mokan riskiä, mutta minun on pakko selvittää asia. Hänen irrotessaan hetkeksi kauemmaksi lasken käteni omalle reidelleni. Hänen hameensa helma on juuri käteni yläpuolella sitä hipoen ja hetken kuluttua silkinpehmeiden sukkahousujen verhoamat reidet painautuvat kevyesti kämmenselkääni vasten. Shokkiaallosta toivuttuani huomaan hänen katsovan minua ja selvästi odottavan vastausta edelliseen kysymykseensä, jota en ole ollenkaan kuullut! Mikä moka! \"Voisitko vapauttaa minut hetkeksi lumouksestasi\" saan soperretuksi. Hän naurahtaa, halaa minua kevyesti ja painaa molemmat reitensä kättäni vasten.

Shokkiaallosta toivuttuani yhdyn varovaisesti flirttiin. Hänen nojatessaan eteen päin hyväilen reittä aavistuksenomaisin liikkein kämmenselälläni ja sormeni tapailevat hameen helmaa. Hän katselee minua pilke silmäkulmassa. Kyllä elämä on ihmeellistä, enpä olisi tuntia aikaisemmin mitenkään osannut arvata missä tilanteessa hetken kuluttua olisin!

Keskustelu saa lisää flirtinomaisia sävyjä ja yhä rohkeammin hipaisen ohimennen hänen hameenhelmaansa, lanteita, ... Hän seisoo niin lähellä minua, että aina nostaessani käteni reideltäni baaritiskillä olevaan lasiini, minun on vaikea olla hipaisematta hänen rintaansa. Kehaisen hänen pukeutumistaan hurmaaviksi ja keskustelu kääntyy hänen vaatteisiinsa. Kuin selittääkseni hameen helmassa hänen reisiään vasten pidättyneen himokkaasti hamuavan käteni, ihmettelen kuinka hyvältä hänen sukkahousunsa tuntuvat. Hän kertoo niiden olevan hänen lempisukkiksensa, Wolford Fatalit. Hän kertoo niiden olevan poikkeuksellisen pehmeät. Keskustelun saama käänne saa pulssini nousemaan entisestään. Kuin ajatuksiani lukien hän nostaa reitensä reiteni, ja sillä lepäävän käteni päälle ja sanoo: \"Kokeile vaikka!\". Aivoni toimivat vielä sen verran, että tajuan salamannopeasti kääntää käteni kämmenpuoli ylöspäin, johon samassa tuon suloisen naisen reiden sisäpuoli laskeutuu. Lävitsemme virtaa sähköinen lataus ja hetkeen en pysty sanomaan mitään. Vaikka aivoni huutavat käymään hänen kimppuunsa, tyydyn vain hyväilemään reiden sisäpintaa ja saan mutistua jotain ihanasta. Hän on niin sietämättömän seksikäs, mieleni tekisi kaapata hänet syleilyyni ja antaa käden nousta ylemmäs, ylemmäs...

Hän sanoo sukkahousujensa olevan siitä erikoiset, ettei niissä ole haarakiilaa eikä saumaa ollenkaan, vaan ne ovat samaa ohutta kangasta läpikotaisin. Käteni hyväillessä hänen reitensä sisäpuolta ja hänen kertoessa mitä hameen alta löytyy minun on enää mahdotonta keskittyä älykkääseen puheen tuottamiseen. Saan joten kuten änkytettyä, etten ole sellaisia koskaan nähnyt. Hän sanoo ettei voi täällä nostella helmojaan korviin, mutta hänellä on idea. Voisin sormillani kokeilla hameen alla reittä ylös kun hän samalla vahtii ettei kukaan katsele meitä. - \"Siis tarkoitatko, sun... ihan ylös asti?\" Hän nyökkää.

Ja minä kun luulin äsken olleeni onneni kukkuloilla! Käännyn baarijakkaralta enemmän häntä kohden, lasken vasemman käteni hänen lanteilleen ja aloitan oikealla hitaasti hyväillen reiden sisäpintaa ylös. Hän pitää toista kättä kaulallani, puree alahuultaan ja vilkuilee ympärilleen. Välillä hän puristaa reitensä yhteen ja alkaa sitten hitaasti pienin liikkein siirrellä painoaan ensin vasemmalle jalalle, sitten oikealle, taas vasemmalle... Vasen käteni keinuvilla lanteilla ja oikea käteni toisiaan vasten liukuvien reisien välissä hyväilykäsittelyssä saa minut sekoamaan täysin. Olen jo edennyt hameen alle ja sormenpääni hapuilevat levottomasti ylös päin ja päätyvät lopulta kohtaan, jossa reiden sisäpinta alkaa kaartua sisään päin. Hänen lantionsa keinunnan ansiosta sormenpääni välillä hipaisevat jalkoväliä. Hän huokaisee, nojautuu minua vasten ja suutelee kaulaani.

- \"Ja nyt sitten tutkit huolellisesti löytyykö sitä saumaa\" hän kuiskaa korvaani.

En kestä enää, vaan siirrän kättäni viimeisen sentin ylös hapuilen sormenpäilläni hänen jalkoväliään edestakaisin. Toden totta, sukkahousujen kangas on pehmeää ja peräänantavaa, kuin iho. Tunnen sormenpäilläni selvästi kaikki yksityiskohdat. Hänellä ei voi olla alushousujakaan! Saan helposti livautettua sormeni häpyhuulten väliin. Sukkahousujen kangas myötäilee ihoa täydellisesti. Kun katselen hänen keinahtelevaa vartaloaan ja kättäni, joka menee reisien välistä hameen helman alle, lävitseni tulvahtaa valtava lämmin aalto. Tunnustelen aivan hulluna hänen pillunsa sopukoita ja hän avaa ja puristaa reisiänsä yhteen rytmisesti. Sormeni luiskahtaa vaivattomasti litimärkien häpyhuulten väliin. Hän inahtaa muutaman kerran ja lantio täristen runkkaa kättäni vasten ja samalla hänen reitensä painelee vimmaisesti penistäni joka sykkii halkeamispisteessä housun puntissa. Ei ole enää mitään keinoa pidätellä, tulisin laukeamaan tämän taivaallisen naisen syleilyyn. Lasken lantiolla olleen vasemman käteni alas reidelle ja nostan hameen alle pyöreälle pakaralle. Luoja miten suloiselta se tuntuu, sormenpääni kiertyvät pakaroiden välin kautta pillua kohti.

Siirrän lantiolla olleen vasemman käteni takaa päin hänen hameensa alle pyöreälle pakaralle, sormenpääni kiertyvät pakaroiden välin kautta pillun suulle yrittäen kiemurrella sisään ja oikella kädelläni hyväilen klitoriksen ympäriltä sitä kuitenkaan koskematta. Hänen orgasmista tärisevä vartalonsa sylissäni, tuoksuvat hiukset kasvoillani ja molemmat käteni hameen alla sykkivässä pillussa ovat liikaa ja laukean siihen paikkaan. Kaikki muu katoaa ja leijun ilmassa tuohon maailman suloisimpaan vartaloon liimautuneena.

Seuraavan kerran kun tajuamme ulkomaailmasta jotain, se on aiemmin meihin selin seisseen tätiseurueen ättimistä sopivasta käytöksestä. Suutelen häntä suulle, otan kädestä kiinni ja kysyn \"joko siipesi kantavat, sillä haluan lentää kanssasi pilviin?\". Häntä naurattaa kun yöhön poistuessamme yritän peitellä märkää läikkää housuillani.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri