Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Siittiösolu
Kirjoittanut: Vaimo
Kategoria: Eroottinen tarina

 

 

 male - uros - koiras - The shield and spear of the Roman god Mars, which is also the alchemical symbol for iron, represents the male sex Siittiösolu

- Hei! Minun nimeni on pienen pieni siittiösolu ja minä tulin heppi nimisen putken läpi vinhaa vauhtia. Kävin kovaa kilpajuoksua samannäköisten kavereiden kanssa, mutta onneksi se kesti vain muutaman sekunnin ajan. Arvaa vaan miten kävi? No, minähän se voitin, tietenkin! Siis, itse juttuhan on alkanut jo aikoja sitten. Minä puhun vain tästä isännälleni tärkeimmästä hetkestä eli hetkestä jolloin minun näköiseni kaverit uivat kilpaa ja heittäytyvät maaliin.

Olen nimittäin huomannut isäntäni mielenlaadussa suuria eroja, johtuen siitä kuinka ahtaaksi solukämppämme käy. Eli mitä ahtaampi kämppä sitä huonommalla tuulella hän on, mutta toisaalta taas….mitä suurempi joukko muuttaa kerralla ulos ja mitä vauhdikkaammin, sitä enemmän mieli piristyy ja ruumis rentoutuu.

No, se siitä, minä kerron nyt joka tapauksessa ensin minun tarinani, kerro sinä sitten sinun?

Koska olen siittiösolu ja täynnä testosteronia haluankin perehtyä vain ja ainoastaan viimeisen tunnin aikana tapahtuvaan hikiseen nautinnonhuipulle päättyneeseen limaneritteiseen kliimaksiin aaaah, kerro sinä sitten niitä liirumlaarum juttuja siitä mitä sitä ennen tapahtui, sopiiko???

female - naaras - The hand mirror and comb of the Roman Goddess Venus is often used to represent the female sex Munasolu

- Anteeksi nyt vaan mister sperma. Luulen, että kerron sinun orgasmintäytteiselle päällesi ensin OMAN naisellisen, sensuellin ja herkän kertomukseni siitä miten kaksi ihmistä rakastelivat ja nauttivat toistensa vartaloista ja tuoksuista. Miten kaksi ihmistä sulautuivat yhdeksi ja samaksi. Varastivat tältä kiireiseltä maailmalta hetken olla yksi ja sama.


Itse tarina

Kaikki alkoi siitä kun, tulin illalla kotiin ja näin mieheni keittiössä tukka söpösti peikonpehkona. Ihanat isot ruskeat silmät nauraen ja koko olemus tyytyväisyyttä hehkuen. Voi kuinka ihana on tulla kotiin ja huomata että mieheni on hyvällä tuulella ja kaikenlisäksi järjestänyt minulle yllätyksen vanilja teetä ja herkullisia voileipiä. Riisun vaatteeni ja istahdan keittiön pöydän äärelle seuraamaan mieheni puuhastelua, voi kuinka rakastankaan häntä!

Leipä ja tee maistuvat tänään paremmalta kuin koskaan ja mieheni näyttää haluttavalta. Kaikki on vain niin hyvin. Kiitokseksi tästä annan miehelleni suukon, se tuntuu samalta kuin meidän ensimmäinen suudelma, kehoani alkaa kihelmöimään ja huuleni haluavat lisää….
Pehmeitä, helliä, lämpimiä ja kosteita suudelmia. Huomaan miehenikin vartalon huutavan lisää kosketusta, lisää nautintoa, seksiä.
Siirrymme makuhuoneeseen samalla toisiamme kosketellen. Tunnelma on kuin silloin joskus, liian kauan sitten, me kaksi ja intohimo.
Riisumme vaatteet pois ja menemme sängylle, mieheni heppi on jo täydessä terässä, niin komean, oikean maailmanvoittajan näköisenä, himottaa!

Painaudun varovasti päällesi, tuntuu kuin vartalomme olisi tulessa ja jos painautuisimme liian nopeasti yhteen syntyisi salamoita. Räjähtäisimme lopulliseen yhteyteen……..mutta me molemmat olemme sanattomasti päättäneet nauttia näistä ihanista hetkistä. Nämä hetket maalautuvat mieliimme tauluna, kauniina tauluna jota kukaan toinen ei näe.

Vartaloni värisee odottaen, että tunkeudut sisääni, mutta vielä ei ole sen aika. Huulesi ja kielesi tutkivat vartaloani ihan kuin piirtäen karttaa, rakastelun karttaa. Vartaloni on sinulle tuttu mutta siitä huolimatta löydät uusia alankoja ja ylänköjä joissa on paljon uutta ja jännittävää. Nämä paikat kertovat sinulle tarinaa naisesta jonka vartalo on alkanut vaipua uneen, uneen jossa ei ole läheisyyttä eikä seksiä. Ei näiden maailman tärkeimpien asioiden tuomaa onnea. Onneksi sinä onnistut herättämään nukkuvan tulivuoren………

Koskettelen sinua kevyesti sormenpäilläni, pystyn aistimaan vartalosi kiireen, et jaksaisi enää odottaa, ei enää hetkeäkään tätä nautinnon suomaa piinaa. Tunget kivikovan heppisi jalkojeni väliin ja molemmat värähdämme nautinnon tunteesta. Pilluni on kostunut märäksi ja on erittäin valmis vastaanottamaan sen mitä sinulla on tarjota.

Niin kuin avain lukkoon, heppisi uppoaa pilluuni. Vaginani limakalvot turpoavat kyrpäsi ympärille imien sitä ahnaasti. Liikutat lantiotasi edestakaisin, minun myötäillessä vartalosi liikkeitä. Tanssimme yhteistä tanssia jonka askeleet muotoutuvat musiikin edetessä. Tempo kiihtyy, tunnen kuinka värinä lähtee varpaistani edeten kehoani ylöspäin, ravisuttaen sitä ihanasti. Uudestaan ja uudestaan.. Sinun liikkumisesi hidastuu työntöjen voiman kasvaessa, lujaa, lujaa pohjaan saakka. Tunnen kyrpäsi turpoavan, lähtölaskenta on alkanut, vielä yksi, kaksi, kolme.... Purkaus on valtava, voihkimme molemmat yhteen ääneen ja vartalomme painautuvat yhä lujemmin toisiaan vasten, olemme hetken ihan liikkumatta, hiljaa. Keskityn tuntemaan vielä viimeiset värähdykset jonka jälkeen kehomme alkavat rentoutua. Hitaasti irrottaudumme toisistamme ja käperryn kainaloosi levähtämään. Oloni on onnellinen ja raukea. Sinunkin vartalostasi huokuu täydellinen tyytyväisyys. Nuuskin hikistä ihoasi ja ajattelen: Tässä on minun paikkani, rakastan sinua! male+female-love-rakkaus

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri