Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Serkun kanssa seksiä 4
Kirjoittanut: W.W
Kategoria: Serkkufantasia

 

 


Olimme olleet serkkujen luona mökillä ja olimme serkkulikan kanssa tyydyttäneet toisiamme saunarakennuksessa ennen nukkumaan menoa. Enää ei riittänyt pelkkä kädetys vaan leikki meni jo niin pitkälle, että olimme olleet ihan alastomia ja minä nuolin serkkulikan rintoja samalla kun hieroin hänen pimppiä. Yhdyntä ei kuitenkaan ollut käynyt mielessä.  Ja siks toisekseen poikuus oli vielä tallella, enkä tiennyt oliko serkkulikkakaan koskaan harrastanut kunnon seksiä. Luulen, että hänkin oli vielä neitsyt, vaikka olikin seurustellut jonkin aikaa poikaystävänsä kanssa.

Heräsimme aamulla siihen kun serkkujen äiti tuli saunalle lämmittämään padassa vettä.

- Huamenta nuoriso, hän sanoi ja meni ohitsemme saunalle. Itselle tuli heti sellainen syyllinen olo, että olimme olleet pahoilla teillä ja ei kai hän vain mitenkään voisi sitä huomata, ettei vaan saunan lattialle ollut jäänyt spermaa tai jotain. Huoli oli kuitenkin aiheeton. Hän sytytti vain tulen padan alle ja häipyi sitten takaisin mökille.

Aamun erektio teki tuloaan ja katsoin vieressä nukkuvaa serkkulikkaa. Hän ei kai ollut edes herännyt kun äitinsä kävi saunalla. Serkkulikka nukkui kyljellään sykkyrässä, tiiviisti peiton alla. Vain vähän hiuksia näkyi tyynyllä peiton lomasta.

Muna jäykistyi ihan kovaksi ja päätin hiljaa hoidella itseni nopeasti ennen kuin serkkulikka herää tai joku tulee takaisin saunalle. Menin kyljelleni peiton alle ja vedin nopeasti käteen niin ettei peitto aiheuttanut isommasti mitään kahina ääniä ja parissa minuutissa sain nautinnollisen orgasmin. Spermaa ei tullut paljoa koska puristin munaa tiukasti siemensyöksyn hetkellä, vain muutamia tippoja valui patjalle, jotka pyyhin kädellä pois. Käännyin rentoutuneena takaisin selälleen ja nukahdin nopeasti uudestaan.

Seuraava herätys tulikin nopeasti ja oli tavallista tylympi kun riiviö tuli saunalle ja häiriköi niin, että heräsimme serkkulikan kanssa kumpikin kokonaan. Hän sanoi, että hänet oli lähetetty hakemaan meitä aamupalalle. Nousimme serkkulikan kanssa vastahankaisesti ja puimme vaatteet päälle ja siirryimme mökille.

Aamupäivän aikana lähdimme sitten oman perheen kanssa kotia kohti. Vanhempani juttelivat, että olihan mökki ihan hyvällä paikkaa, mutta liian pieni. He olivat nukkuneet mökin puolella patjoilla lattialla ja muutenkin olo oli ollut kuin sillillä purkissa, liian tiivis. Se jäi sitten ainoaksi yövierailuksi sillä mökillä.

Aika kului, meni pari vuotta ettei oltu serkkulikan kanssa oikein missään tekemisissä, muuten kuin syntymäpäivillä ja silloinkin vain kahvin merkeissä. Seurustelin itse pariin otteeseen ja pääsin muutamia kertoja parin tyttöystävän kanssa tutustumaan seksin saloihin oikein kunnolla.

Sitten täytin kahdeksantoista, ajoin ajokortin ja aloin käydä yökerhoissa.

Kun kaupunkiin avattiin ihan uusi disco ja olin tietysti avajaisissa. Yhtäkkiä uudessa diskossa kaunis tyttö meikeissä tuli koputtamaan olkapäähän ja kysyi

- Muistatko vielä minut?

En ollut uskoa silmiäni, serkkulikka. Ja aivan helvetin seksikkäänä. Poskissa oli punaa ja huulissa vaaleaa kiiltävää huulipunaa, silmät meikattuna. Yllä oli musta lyhyehkö mekko, mustat sukkahousut ja jalassa hopean väriset korkokengät. Ranteissa ja kaulassa oli koruja. Mielipide on tietysti puolueellinen, mutta minusta hän oli sillä hetkellä koko yökerhon seksikkäin nainen. Menimme samaan pöytään ja tilasimme juomaa ja aloimme jutella. Olimme molemmat kivasti humalassa ja juttu luisti estoitta,

- Mulla onkin ollut ikävä sua. Muistatko kaikkia juttuja mitä lapsena tehtiin, serkkulikka kysyi
- Muistan, me oltiin ihan liian hurjia

Nauroimme asioille kun muistelimme lapsuuden tapahtumia ja mitä kaikkea olimme yhdessä kokeneet. Puhuimme myös seksijutuista ja siitä, että onneksi mitään vakavampaa ei ollut päässyt tapahtumaan. Yö jatkui ja joimme oluita ja paukkuja ja tulimme molemmat humalaan. Jätkät kävivät hakemassa serkkulikkaa tanssimaan, mutta hän ei lähtenyt. Olimme koko illan yhdessä.

Valomerkin jälkeen poistuimme diskosta samaa matkaa. Jotenkin päädyimme yhdessä vaatetusliikkeen takapihalle, kierreportaille istumaan ja juttelemaan. Oli syys ja aika viileätä ja kohta serkkulikka istui minun sylissäni ja suutelimme kiihkeästi. Humalassa kun olimme, kiihotuimme molemmat ja aloin jo hamuta kättä hameen alle. Vedin jo sukkahousuja alaspäin ja olin tunkemassa kättä pikkuhousujen sisään, kun yhtäkkiä joku auto tuli porttikongista takapihalle ja auton valot pyyhkäisivät ihan vierestämme. Auto meni onneksi pihan toiseen laitaan ja joukko humalaisia nuoria nousi kuselle verkkoaidan viereen. Nousimme ylös ja serkkulikka veti housut takaisin jalkaan ja juoksimme pikaisesti porttikongin läpi takaisin kaupungin kadulle. Kello oli jo paljon ja sovimme siitä, että saatan hänet turvallisesti kotiin.

Serkkulikka asui yksin opiskelija-asunnossa, eikä sinne ollut pitkä matka. Jo varttitunnin päästä hyvästelin häntä alaportailla. Jäähyväiset venyivät ja venyivät, ja tulimme siihen tulokseen, että halusimme molemmat jatkaa vielä juhlia, vaikka oli kello oli jo yli viiden. Serkkulikalla oli vielä jääkaapissa viiniä. Päätimme siis mennä sisälle vielä yhdelle lasilliselle.

Opiskelija-asunto oli vasta remontoitu, viihtyisä ja uudelta tuoksuva. Riisuimme ulkovaatteet naulakkoon. Heti eteisessä oli ovi vessaan ja kylpyhuoneeseen. Peremmällä asunnossa oli makuuhuone, olohuone ja pieni keittokomero. Helpotin heti aluksi painetta rakossa ja kävin wc:ssä. Vessa tuoksui hyvältä ja pieniä pulloja ja purnukoita oli joka paikka täynnä. Kädet virutettuani menin serkkutytön perässä keittiöön. Hän oli jo kaatanut kahteen lasiin viiniä. Kilistimme laseja yhteen ja siirryimme olohuoneeseen. Serkkulikka istui nojatuoliin ja minä viereiselle sohvalle. Huomasin stereot ja cd-levykokoelman.

- Mitä musiikkia sinulla on, saanko katsoa?

Hyppäsin lattialle stereoiden eteen ja selasin cd-levyjä. Enimmäkseen tyttöjen musiikkia. Löytyi sieltä sitten kuitenkin jotain vanhempaa mitä minäkin saatoin kuunnella, kuten Metallicaa, Rainbowta ym. vanhempaa heviä. Valitsin Rainbown koska ajattelin, että se sopii molemmille hyvin siihen hetkeen ja laitoin cd:n soimaan.

Tuli hiljaisuus, kumpikaan ei puhunut vaan istuimme siemaillen viiniä ja kuunnellen musiikkia. Serkkulikka keinutti itseään musiikin tahdissa. Mielessäni pyöri hetkeä aikaisemmin kokemamme suuteluhetki vaatetusliikkeen takapihalla. Serkkulikka alkoi uudestaan jutella menneistä asioista,

- Olipa ihana, että tapasimme näin yllättäen pitkästä aikaa
- Niin minustakin
- Muistatko ihan kaiken mitä ollaan tehty nuoruudessa? hän kysyi
- Kyllä varmasti, ainakin luulen
- Mä sain sun kanssa ensimmäisen orgasmin pojan kanssa
- Ihan totta?
- Joo silloin kun oltiin mökillä, saunalla
- Kyllä mä sen muistan. Oli ihanaa
- Niin oli... Mä kuvittelin teininä, että me mennään varmasti joskus naimisiin...
- Heh, aika hassua...
- Jäikö sinulle pahojakin traumoja meidän lapsuuden leikeistä? kysyin
- Ei tietenkään, hölmö. Lapset kokeilee kaikenlaista, se kuuluu asiaan...
- Mietitkö koskaan olisiko halunnut kokeilla sitä? kysyin
- Hölmö, älä kysele tollaista. Ei tuohon voi vastata
- Minun täytyy tunnustaa että olen joskus miettinyt asiaa, ja että millaista se olisi ollut jos...
- Niin no, niin kuin kerroin, luulin jopa murrosiässä, että me mennään joskus keskenämme naimisiin, että kyllähän sitä on tullut kaikenlaista mietittyä
- Niin, nuorena sitä kuvittelee kaikenlaista hassua....

Oli taas hetken hiljaista emmekä puhuneet mitään. Musiikki soi ja istuin lattialla ja katsoin kun serkkulikka keinui musiikin tahtiin nojatuolissa ja näytti minun tapaan miettivän jotain. Juuri sillä hetkellä hän näytti niin seksikkäältä. Kaikki lapsenomaisuus oli poissa ja hänestä oli tullut helvetin seksikäs kissa.

Serkkulikka nousi ja sanoi menevänsä vessaan. Katsoin hänen peräänsä ja voi pojat mitkä sääret ja peppu. Näytti niin seksyltä, että ahdisti. Hetken päästä serkkulikka palasi vessasta ja haki keittiöstä lasillisen kylmää vettä ja palasi nojatuoliin istumaan. Siirryin lattialla serkkulikan tuolin viereen ja nojasin tuoliin, ja otin hänen jalan syliin ja silittelin säärestä.

- Hullua sanoa näin humalassa, mutta, mä kyllä haluaisin yhden kerran olla sun kanssa, niinkö silleen

Hän oli hetken hiljaa ja vastasi,

- Olen minäkin sitä kyllä miettinyt, mutta ei.... Tai en tiedä

Taas oli hetken hiljaisuutta kunnes sanoin,

- Mennäänkö makuuhuoneeseen?

Taas tuli hiljaisuus ja vain musiikki soi taustalla. Tiesin, että molempia kyllä halutti. Vatsanpohjassa väreili ja kihelmöi. Sitten serkkulikka sanoi,

- En mä tiedä... Tai no mennään vaan

Nousimme molemmat, serkkulikka sammutti musiikin, valot ja menimme makuuhuoneeseen. Huoneessa oli tilava parisänky. Hän kurottautui sängylle ja poisti sängynpäällisen yhdellä heilautuksella.

- Käyn vielä vessassa, hän sanoi ja meni

Hänen sulkiessa oven, vilahdin viideksi sekunniksi eteiseen. Kaivoin povitaskusta lompakon ja sieltä kortsun ja sujautin sen housun taskuun. Sitten tulin takaisin makuuhuoneeseen ja istuin sängynlaidalle odottamaan. Vessasta kuului vesihanan kohinaa ja pientä kolistelua. Arvelin, että hän pesee meikit pois, ja oikeassa olin koska hetken päästä hän tuli takaisin makuuhuoneeseen kasvot fressinä ja hyvältä tuoksuvana.

Serkkulikka alkoi riisua sukkahousuja pois jalastaan ja vilkaisi minua ja sanoi hymyillen,

- Et saa kurkkia
- En en

Itse aloin samaan tapaan riisua päällyshousut, paidan ja sukat pois. Serkkulikka riisui mekon ja rintsikat pois. Muuten ihan alastomaksi, mutta jätti pikkuhousut jalkaan. Hänen timmi pyllynsä näytti yhä yhtä hyvältä kuin nuorempanakin. Pikkuhousut olivat mustat, hyvin ohuet ja pakaroiden vaon muoto näkyi pikkareitten läpi. Hän oli selin minuun ja tiuskasi,

- Et kurki, sä katsot koko ajan
- No en en katso

Hieman ujostellen, rintoja piilotellen otti vaatekaapista yöpaidan ja veti sen sitten päälle.

- Sammutanko jo valot, hän kysyi ja kun nyökkäsin, hän meni ovenpieleen ja sammutti valon.

Pimeys valtasi makuuhuoneen. Ensin ei nähnyt muuta kuin toisen hahmon. Siirryimme sängylle ja silmät alkoivat tottua hämärään. Tuli hiljaisuus, huokasin syvään, serkkulikka tuoksui ihanasti jollekin miedolle hajuvedelle, pesuaineelle, rasvalle tai meikinpoistoaineelle.

Menin ihan hänen viereensä, silitin hiuksista ja kysyin,

- Haluatko sä tätä?
- Haluan, hän vastasi hiljaa

Aloimme suukotella ja sitten suudella. Käännyimme toisiamme vasten ja halasimme ja koskettelimme toisiamme joka puolelle. Tuntui todella hyvältä, jotenkin rauhalliselta, mutta kuitenkin hyvin kiihottavalta. Oli juuri sellainen olo, että liika kiirehtiminen olisi pilannut koko rakastelun. Niinpä suutelimme ja koskettelimme toisiamme pitkään ja riisuin serkkulikalta yöpaidan pois ja suutelin häntä joka puolelle, rintoja ja kaulasta alavatsalle. Sitten otin häneltä pikkuhousut pois ja riisuin omanikin.

Koskin pimppiä ja totesin sen olevan ihanan kostea. Nousin suutelemaan serkkulikkaa ja hän veteli esinahkaa edestakaisin niin, että muna jäykistyi pienestä humalasta riippumatta aika kovaksi. Kuiskasin hänelle, että mulla on kortsu, ja nousin ja otin kortsun lattialla olevien housujen taskusta ja pujotin munan päälle. Sitten laskeuduin takaisin sänkyyn ja serkkulikan jalkojen väliin. Hän levitti jalkoja ja työnnyin hitaasti pimperoon sisään.

Pimppa tuntui mahtavalta, liukas, sopivan tiukka. Serkkulikka sulki kätensä ympärilleni ja aloimme hiljaa, hitaasti nauttien rakastella. Suutelimme ja kuiskailimme hiljaa toisillemme kuinka hyvältä tuntui. Annoimme alapään nauttia rauhallisesti toisistaan ja muutenkin vartalomme koskettelivat joka puolelta yhteen tuottaen nautintoa. Serkkulikan rinnat kutkuttivat rintakehääni ja suutelimme toisiamme suulle ja kaulalle. Pitkän ajan päästä aloimme rakastella kiihtyvään tahtiin ja kohta sain niin mahtavan orgasmin ettei aikoihin.

Rullasin spermaisen kortsun pois ja pudotin sängyn viereen lattialle. Palasin serkkulikan viereen ja kietouduimme toisiamme vasten ihan lähekkäin, jalat ja kädet toistemme ympärillä ja halailimme ja suukottelimme. Erektio ei ollut ehtinyt kokonaan edes vielä laskeutua kun olin halailusta ja suukottelusta johtuen jälleen muna ihan kovana. Kuiskasin serkkulikalle, että mua haluttaa taas, mutta ei ole mukana enempää kortsuja. Hän kuiskasi takaisin, että syö kyllä ehkäisypillereitä, että voisiko sitä kuitenkin...

Käänsin serkkulikan selälleen ja nousin hänen päälle. Asettelin munan pimpille ja työnsin paljaalla luikkaasti sisään. Nautinto tuntui kaksinkertaiselta kun paljas muna työntyi syvemmälle ja syvemmälle serkkulikan ihanaan pimppiin. Olin juuri lauennut ja pystyin nyt panemaan pitkään ja hartaasti niin lähetyssaarnaajassa päältä kuin välillä polviltaan takaapäin, ja välillä serkkulikka ratsasti päälläni. Seksi tuntui niin tajuttoman hyvältä, että serkkulikkakin sai ainakin kaksi tai kolme orgasmia seuraavan tunnin aikana, kunnes itsekin lopulta laukesin pää pyörryksissä serkkulikan pimppiin kunnon lopun hikipano rynkytyksen jälkeen.

Nukahdimme toisiimme kietoutuneena hieman sen jälkeen.

Paras seksikokemus mitä ikinä on ollut tähän päivään mennessä.

Päätimme kuitenkin herättyämme yhdessä, ettei se tule enää ikinä toistumaan. Parempi lopettaa hyvillä mielin ja päätös on pitänyt näihin päiviin asti. Parempi kuitenkin, että emme ole missään kahdestaan, ainakaan humalassa. Silloin sitä ei taas tiedä mitä tapahtuisi.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri