Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Serkun kanssa seksiä 3
Kirjoittanut: W.W
Kategoria: Serkkufantasia

 

 

Olimme olleet serkkulikan kanssa puumajalla, missä tyydytimme toisiamme pitkästä aikaa käsin. Tunteet toisiamme kohtaan olivat taas lämmenneet tauon jälkeen.

Lähdimme majalta kulkemaan kohti mökkiä, missä vanhukset ja riiviö olivat. Matkalla kävimme keskustelun siitä, että jos jäisimme yöksi, niin kysyisimme jos voisimme nukkua yön puumajalla kahdestaan.

Mökkiä lähestyttäessä totesimme, että kaikki olivat jo menneet saunalta ja uimasta mökkiin sisään. Kun pääsimme takaisin sisälle, siellä oli jo iloinen seurue pienissä kaljoissa. Naiset tekivät juuri jotain ruokaa.

- No katsos, nuoriso suvaitsee saapua, äitini sanoi ja kysyi, - Missä olitte kun ei ole näkynyt?
- Metsässä yhdellä majalla, vastasin
- Jaaha, yhdellä majalla. Ei tarttis mennä niin kauas, että ei ole huutomatkan päässä...
- Ei se ole kaukana, ihan lähellä, serkkulikka vastasi nopeasti väliin

Keskustelu tyrehtyi siihen ja istuuduimme pöydän ääreen odottamaan ruokaa.

Kysyin äidiltäni hetken päästä,

- Jäädäänks me tänne yöksi?
- Kyllä se nyt siltä näyttää, että jäädään, äitini vastasi ja katsoi isääni, joka serkkujen isän kanssa istui syrjemmässä kaljapullot kädessä ja juttelivat jotain.

Serkkulikka ehätti heti kysymään omalta äidiltään,

- Voidaaks me nukkua yö tuolla puumajassa?
- Missä se maja on? kysyi serkkujen äiti
- No se puumaja tuolla joen varressa
- Se on niin vanha ja lahonnut, että ei siellä ole turvallista yöpyä! kommentoi serkkujen isä
- Joo minä haluan sinne yöksi, nuorempi riiviöserkku innostui kesken sarjakuvan lukemisen
- Ei, et varmasti tule, serkkulikka kimpaantui
- Niin ei, et sinä tai kukaan muukaan ei siellä yövy, jos se on kerran lahonnut. Olette täällä meidän kanssa, serkkujen äiti vastasi
- Ei! kun me halutaan sinne majaan yöksi. Kyllä siellä voi ihan hyvin nukkua, vastusteli serkkulikka
- Ei!!! Kukaan ei mene sinne yöksi, PISTE! Saatte nukkua keskenään saunarakennuksessa.

Siihen asiaan ei ollut enää vastaan väittäminen.

Hetken päästä oli ruokailu ja vanhukset avasivat ruuan kanssa viinipullon. Kun ruokailut oli ohi, yritimme taas kuluttaa aikaa lorvimalla pihalla ja rannassa. Illalla minä, serkkulikka ja riiviö pelasimme vielä korttia, ja ihan lopuksi hämärän tullen rannalla oli vielä nuotio missä paistoimme makkaraa.

Ehkä jotain puolenyön aikaan vanhukset olivat niin kännissä, että alkoivat tehdä sänkyjä valmiiksi ja mekin serkkulikan kanssa levitimme saunarakennuksen pukuhuoneen puulaverin sängyksi ja saimme asiaankuuluvat lakanat, tyynyt ja peitot. Kukaan vanhuksista ei kyseenalaistanut mitenkään meidän yhdessä nukkumista. Ja miksi olisivatkaan koska ei he tienneet mitään meidän yhteisistä salaisista leikeistä.

Hetken päästä hiljeni ja kaikki vetäytyivät hiljakseen yöpuulle.

Riisuunnuimme serkkulikan kanssa alusvaatteisilleen ja hän harmitteli sitä, ettei mökillä ollut hänelle yöpaitaa vaan piti nukkua alusvaatteet päällä.

- Täällä on kyllä ihan sikakuuma nukkua, hän sanoi ja oli oikeassa. Sauna oli ollut päivän kuumana, että pukutila oli varmasti vieläkin vähintään 35-40 asteinen, tai tuntui ainakin siltä.

Sammutin ovenpielestä kattovalon ja menimme sängylle maaten. Toivotimme toisillemme hyvää yötä menimme molemmat makaamaan oman peiton alle. Mielessäni oli kyllä, että haluaisin tehdä jotain muutakin. Olin kuin nuori kiimainen kolli joka tarvitsi taas tyydytystä. Vaikka silmät olivat kiinni, näin mielessäni serkkulikan riisumassa farkkuja pois peppunsa päältä ja miltä hänen peppu näytti pikkuhousuissa. Muna alkoi taas jäykistyä, mutta en arvannut tehdä asialle mitään.

Hetken maattuani hikipisarat alkoivat ilmestyä otsalle ja selkä kostua lakanaa vasten. Huoneessa oli tosiaan kuuma. Eikä oloa helpottanut ollenkaan alkkareissa jäykkänä venkoileva muna, joka kaipasi kosketusta. Rohkaisin mieleni ja käännyin serkkulikan puoleen ja kuiskasin,

- Nukutko jo?
- En, hän vastasi
- Täällä on niin kuuma ettei pysty nukkumaan
- Niin on. Pitäis nukkua ilman peittoa
- Niin pitää

Nousimme kumpainenkin istumaan ja serkkulikka käänsi peiton kaksinkerroin ja asetti sen jalkopäähän sängyn päädylle roikkumaan. Tein saman perässä ja sitten laskimme itsemme takaisin sängylle maaten.

Alkkarit olivat koholla munan siellä jäykistellessä, mutta serkkulikka ei kai huomannut mitään. Kuumuus helpotti hieman ilman peittoa maatessa, mutta nyt serkkulikan vartalon näkeminen vaivihkaa kurkkiessa aiheutti ahdistavaa tykytystä munassa. Erektio ei näyttänyt pienintäkään merkkiä laantumisesta. Halusin taas, että tyydyttäisimme toisiamme ennen nukahtamista.

- Aika kuuma vieläkin, kuiskasin
- Joo niin on, hän vastasi
- Riisutaanko alasti?

Serkkulikka oli pienen hetken hiljaa, kunnes sanoi

- Okei

Serkkulikka ei heti tehnyt elettäkään vaan odotimme kumpikin, että toinen aloittaa. Itse rohkaistuin ensin ja nostin takapuolta ilmaan ja laskin alushousut nilkkoihin ja potkin ne kokonaan pois. Muna törötti jäykkänä viistosti ylöspäin harvan karvoituksen seasta. Serkkulikka teki samoin, nosti pyllyä ja laski pikkuhousut pois jaloistaan. Hänen nostaessa lantiota, katsoin hänen tiukkaa vatsaa ja omaa karvoitusta tummempaa häpykarvoitusta. Sitten serkkulikka otti rintaliivien olkaimet alas ja käänsi rintsikan hakaset etupuolelle ja riisui rinnat paljaaksi. En ollut ennen nähnyt hänen rintoja, paitsi ihan lapsena, mutta sitä ei voi vielä tisseiksi sanoa. Hänen ollessa selällään, rinnat olivat hieman koholla kuin pyramiidi ja pienet nännit nöpöttivät kivasti. Alkoi olla jo tosi kuumat paikat ja mielessä oli vain tyydytys.

Makasin hetken paikallani kunnes rohkaistuin. Serkkulikka oli silmät kiinni kun tulin ihan hänen viereen ja kurkotin päätäni pussatakseni häntä huulille. Huulet olivat ihanan pehmeät ja aloimme suudella kiihkeämmin kuin ehkä koskaan aiemmin. Jäykkä munani kutkutti kivasti serkkulikan lantiota ja aiheutti värinää syvällä vatsani pohjassa. Halusin pussata hänen rintoja. Laskeuduin hieman alaspäin ja ensimmäistä kertaa nuolin kielelläni rintojen ympäriltä ja imin nännejä. Sillä olikin hurja vaikutus serkkulikkaan ja hän alkoi haroa sormillaan hiuksiani. Annoin välillä suukkoja suulle ja sitten taas nuolin rintoja. Nännit muuttuivat koviksi ja serkkulikan hengitys kiihtyi. Jatkoin imemistä ja jonkin ajan päästä joka kerta kun nuolin ja imin rintoja, hänen vatsansa alkoi väristä ja hän veti jalkoja koukkuun. Taisin tietämättäni tehdä hänelle niin hyvää, että ei koskaan aikaisemmin.

Kun ymmärsin tuottavani hänelle suurta nautintoa, aloin nuolla ja imeä rintoja entistä tiiviimmin oikein nuoruuden innolla. Serkkulikan vatsa värähteli ja aaltoili hillittömästi ja hän koukisti jalkojaan, välillä ilmaan ja välistä haki jaloilla tukea patjasta. Kiihotus kasvoi ja kuljetin kättäni yli värisevän vatsan ja haaroihin alas pimpille samalla kun imin nännejä. Silloin koin ensimmäistä kertaa millainen on oikeasti märkä pimppa. Pimpero oli limasta liukas ja reikä oli auki niin, että pari sormea upposi helposti reikään. Olin yllättynyt ja samalla tyytyväinen. Ymmärsin nyt tuottavani hänelle suurta nautintoa.

Hetken päästä serkkulikka oli ihan kuin muissa maailmoissa nautinnon huumassa. Jatkoin rintojen imemistä ja aloin hieroa pimppiä ja häpyhuulia ihan innoissani. Serkkulikka tarttui sormillaan hiuksiini kiinni ja tukisti. Hänen hengityksensä oli huohottavaa ja vartalon liikkeet todistivat, että ensimmäistä kertaa tuotin myös hänelle suurta nautintoa, eikä vain toisiamme kädettämällä minulle orgasmia. Hän voihki ja värisi ja sormet upposivat hiuksiini niin, että se alkoi jo sattua. En välittänyt siitä vaan jatkoin rintojen nuolemista ja liukkaan pimpin hieromista. Pienen ajan päästä hän sai ensimmäistä kertaa minun toimesta orgasmin. Vatsa ja reidet vapisivat ja hän käänsi jalat koukkuun sivulle niin, etten enää voinut koskea pimppaan. Hänen hengitys oli huohottavaa ja vartalo hehkui kuumana. Huomasin itsekin, että olin ihan hiestä märkänä. Pukuhuoneen kuumuus oli nyt totaalista.

Annoin hänen rauhoittua ja hengityksen tasaantua. Itsellä muna uhkui tummana ja kovana. Terska kiilsi punaisena ja turvonneena. Serkkulikka nousi istumaan ja aika päättäväisesti työnsi minut rintakehästä selälleen sängylle makaamaan. Hän nosti jalan koukkuun vatsani päälle ja otti munasta kiinni ja alkoi runkata. Taivaallinen väreily levisi koko lantion seudulle ja serkkulikan käsi tuntui paremmalta kuin koskaan ennen. Munassa oli niin kova paine, että sain orgasmin alta minuutissa ja roiskeet lensivät vatsalleni ja serkkulikan reidelle.

Hän pyyhki mällit reidestä kädellään vatsaani ja nousi ja vilahti saunalle. Menin hetken päästä perässä ja otin kauhalla haaleaa vettä saunapadasta ja kaadoin sitä vatsalle ja veltostuvalle munalle ja virutin mällit pois. Serkkulikka pesi vieressä pimppiä ja reittä puhtaaksi ja kuivasi sitten itsensä pyyhkeellä.

Menimme samaan aikaan takaisin sänkyyn ja puimme kumpikin alusvaatteet takaisin päälle. Hetken kuluttua olo alkoi jotenkin viilentyä ja tasaantua ja nukahdin uneen. Yöllä heräsin siihen kun paleli ja kurotin ottamaan peittoa päälleni. Serkkulikka nukkui vieressäni kyljellään, selkä minuun päin, peittonsa alla ja hengitti tasaisesti. Vedin peiton päälle ja nukahdin itsekin uudestaan. Jatkuu -->

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri