Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Serkun kanssa seksiä 2
Kirjoittanut: W.W
Kategoria: Serkkufantasia

 

 

Serkkulikka pyöri mielessä yötä päivää. Odotin lauantaitanssi viikonloppuja ja vatsassa väreili kun tiesin aina mitä tulisi tapahtumaan kun vanhukset poistuivat ravintolaan ja riiviö nukahti. Menimme silloin aina serkkulikan huoneeseen ja yhteisestä tahdosta kävimme sängylle vierekkäin ja aloimme hiljalleen kosketella toisiamme joka puolelle. Siitä tuli ihan tapa, että tyydytimme toisiamme ennen nukahtamista käsin aina niin kauan, että laukesin ja roiskin mällit milloin housuihin, milloin sängylle. Niitä sitten pyyhin aina vessapaperilla pois ja todistusaineiston vedin vessanpöntöstä alas. Kumpikaan ei halunnut enempää. Seksi ei käynyt edes mielessä. Koskettelu riitti.

Jossain vaiheessa muistan, että vanhempamme riitaantuivat ja vierailut serkkujen luona loppuivat kuin seinään. Joskus harvoin me lapset olimme toistemme luona yökylässä, mutta silloin vanhuksetkin olivat kotona. Emme saaneet jäädä enää keskenämme ja se haittasi suuresti salaisia puuhiamme. Etäännyimme serkkulikan kanssa toisistamme niin, ettemme pitkään aikaan olleet enää kosketelleet toisiamme.

Aika kului ja olin jo mopo-ikäinen, koska muistan kuinka kävin serkkujen luona aina mopollani kylässä. Usein ajatuksissani oli, että jos serkkulikka olisi yksin kotona ja jotain tapahtuisi taas meidän välillä, mutta niin ei vain käynyt. Jossain vaiheessa tajusin, että serkkulikka seurusteleekin jonkun pojan kanssa ja olin siitä mustasukkainen. Kyläilyt heille vähenivät entisestään.

Mutta kuitenkin jossain vaiheessa riita saatiin sovittua ja vanhukset alkoivat jälleen pitää yhteyttä. Samaisena kesänä saimme kutsun serkkujen uudelle kesämökille. Kutsun tarkoitus oli taas palauttaa vanhusten välejä parempaan kuntoon ja päästä esittelemään, rehvastelemaan uudella hienolla mökillä. Ei kuitenkaan voi kieltää, kyllä serkkuperheen jälleennäkeminen olikin riemukas. Ja uusi kesämökki oli kosken rannalla, hienolla paikalla.

Mökkeilyyn kuului tietysti uiminen ja saunominen. Vanhukset kävivät saunassa ja heidän kanssaan en suostunut saunaan. Eikä myöskään serkkulikka. Istuimme keskenämme mökin portailla ja murjotimme koska mökkielämä oli mielestämme tylsää. Riiviö oli onneksi kuitenkin vanhusten kanssa saunassa ja saimme olla siltä rauhassa. Hieman se oli rauhoittunut muutenkin kun ikää oli tullut lisää.

Istuimme serkkulikan kanssa tylsistyneenä kesämökin portailla. Kaikki muut saunoivat ja pitivät hauskaa keskenään. Näki, että perheillä oli ollut ikävä toisiaan. Pariin otteeseen he kävivät uimassa ja kiljuivat roiskuttaen toistensa päälle vettä tai kelluivat joessa traktorin renkailla. Huomattavaa oli, että vanhukset uivat ja saunoivat alasti, vain riiviöllä oli uikkarit. Hävetti vanhusten puolesta vaikka monia vuosia oli mennyt niin etten ollut nähnyt asiassa mitään ongelmaa, mutta nyt viimeinen asia mitä halusin nähdä oli omat vanhemmat alasti uimassa. Vastenmielisempää näkyä sai hakea. Serkkulikan kanssa oltiin kuitenkin yhä vähän ujoissa väleissä.

Eipä aikaakaan kun serkkujen isä tuli pyyhe lanteen ympärillä mökkiä kohti.

- Mitä nuoriso täällä murjottaa, käyttekö saunassa?
- Älä unta nää, sanoi serkkulikka isälleen
- No äläs nyt. Kai tekin nyt pesulla käytte?
- Ei me nyt käydä, hän vastasi ja nousi ylös ja jatkoi minulle, - Tule, lähdetään...

Nousin ylös ja seurasin serkkua.

- Minne te nyt menette? serkun isä kysyi perään
- Kävelylle, serkkulikka vastasi ja jatkoimme matkaa

Suuntasin serkun perässä tontin laidalle, mistä lähtikin heinikon seasta pieni polku kohti metsää.

- Minne tää polku menee? kysyin serkkulikalta
- Tää menee kohti rantaa ja jatkaa tuota kosken laitaa pitkin sinne tielle asti mistä tekin tulitte. Tämä päättyy sinne puusillalle mistä tulitte autolla joen yli.

En vastannut mitään, asia tuli selväksi. Seurasin vain serkkulikan perässä kun hän meni edellä pitkin kapeaa polkua. Hänellä oli jalassa tiukat, kuluneet vaaleat farkut ja takapuoli näytti äärimmäisen hyvältä piukkoine pakaroineen. Tuijotin pakaroiden liikettä kuin lumoutuneena. Matkalla serkkulikka välillä kumartui ja pyllisti minuun päin, poimien käteensä jonkun kukan tai heinän, mitä sitten pyöritteli kädessä.

- Minne ollaan menossa? kysyin
- En minä tiedä, jonnekin hän vastasi ja jatkoi vaan matkaa eteenpäin

Polku mutkitteli rannan myötäisesti ja kävelimme varmaan kilometrin verran eteenpäin. Kohta serkkulikka sanoi,

- Tuolla on semmonen kiva puumaja. Varmaan mökin edellisen omistajan lapset on sen rakentaneet.

Vilkaisin eteenpäin ja totta tosiaan, rantapolulta poikkesi pieni kapeampi, vähemmän käytetty polku hieman metsään päin ja puiden lomasta näkyi harmaata laudoitusta puolentoista metrin korkeudella maasta. Menimme lähemmäs ja majan viereen.

- Kiva maja, sanoin kun kiipesin lahot tikapuut ylös, avasin oven ja menin sisälle.

Serkkulikka tuli perässä ja sulki oven. Majassa oli aika hämärää koska siinä oli vain yksi pieni sumealla muovikelmulla peitetty ikkuna. Lattialla ei mahtunut muuta kuin istumaan. Seinän vieressä oli yksi rispaantunut patja, kostuneita Aku Ankkoja, kynttilän jämiä ja pari kynttilänjalkaa. Maja haisinkin hieman kynttilälle ja joku oli leikkinyt tulella ja polttanut seiniin mustia jälkiä.

- Jos olisi tulta, saisi valoa, sanoin
- Mutta kun ei ole, tuli vastaus

Serkkulikka konttasi ohitseni ja meni patjalle makaamaan.

- Oispa tupakkaa, hän sanoi
- Poltatko?
- Kyl mä aina välistä, en kokoaikaa. Poikaystävä poltti ja opin siltä.

Serkkulikka oikaisi jalat suoraksi ja oli muutamaa senttiä vaille majan seinän pituinen. Itse istuin polvet koukussa ja nojasin oven viereen seinään.

- Täällä vois olla vaikka yötä, sanoin
- Joo mutta pitäis olla makuupussit tai jotain, peitto ainakin ja tyyny

Katselin kun serkkulikka makoili patjalla ja nosti välillä toisen jalan ylös kattoon ja työnsi tennarillaan kattolautoja niin, että laudat natisivat ja jotain roskaa varisi päällemme.

Halusin ihan hulluna koskea häntä, mutta olimme olleet niin kauan erossa, että lähellä oleminen jännitti kovasti eikä tuntunut luontevalta. Aika kului ja kumpikaan ei puhunut mitään. Alkoi tulla kiusaantunut olo, että pakko keksiä sanomista. Laukaisin yhtäkkiä ääneen,

- Mä tulen sun viereen
- Joo tule vaa, hän vastasi

Hivuttauduin serkkulikan viereen. Emme mahtuneet molemmat makaamaan patjalla selällään joten menin hänen viereen kyljelleen. Patja oli varmaan jostain lasten sängystä koska oli niin lyhyt ja kapea. Nyt olimme ihan vartalot vierekkäin ja osittain ne koskettivat toisiaan. Jälleen tuli kiusallisen hiljaista kunnes serkkulikka rikkoi hiljaisuuden,

- Jäätteköhän te tänään yöksi?
- En mä tiedä. Kyllä mä voisin jäädä. Ois ehkä ihan kiva
- Mä kans toivon, että jäätte

Sen sanottuaan hän käänsi päätään puoleeni niin, että olimme kasvot vastakkain. Ihan itsestään kasvot lähenivät ja huulet koskettivat yhteen. Hänen huulet tuntuivat niin pehmeiltä ja kosteilta. Aloimme pussailla ja suudella oikein kunnolla. Vieterin lailla alapää jäykistyi ja puristi housuissa. Laitoin käden serkkulikan rinnoille. Paidan alla oli rintsikat mutta rinnat tuntuivat ihan selvästi. Hengitykseni alkoi muuttua kiihkosta johtuen huokauksiksi kun koskettelin serkkulikan vartaloa. Silmäni olivat kiinni kun suutelimme ja käteni lähti liikkumaan alaspäin housuja kohti. Serkkulikka värähti kun käteni kosketti paljasta ihoa puseron alla, vatsan alaosassa ja liukui siitä hitaasti farkkujen ja pikkuhousujen sisään, karvoituksen yli ja pimpille.

Olimme jo lukuisia kertoja tyydyttäneet toisiamme käsin, mutta edellisestä kerrasta oli kyllä paljon aikaa. Kostea liukas reikä löytyi jälleen ja sormen mennessä sisään, serkkulikka alkoi kiihkoissa, kaksin käsin avata housujeni nappia ja vetoketjua. Minun sormettaessa pimppiä, hän kaivoi munani esiin ja alkoi runkata sitä kädellään. Avasin serkkulikan housut kunnolla auki ja laskin ja työnsin housut ja pikkuhousut reisiin. Sitten aloin kädellä hieroa pimppiä ja välistä sormetin reikää. Kiima nousi ja otteet kovenivat. Serkkulikka runkkasi munaani tiiviimmin ja mällit lähtivät liikkeelle. Munan sykkiessä päästin lastin hänen kädelle.

- Huh huh olipa mahtavaa, kuiskin hänen korvaan

Nousimme istumaan ja serkkulikka pyyhki kämmeneltään mäskit majan seinään.

- Yy-jäk näitä mällejä. Aina kamala sotku

En vastannut mitään, vaan autoin kädelläni viimeiset mällin pisarat ulos munan varresta, ja pyyhin niitä Aku Ankan sivuun, ettei ne myöhemmin sitten valuneet housuun. Puimme housut takaisin jalkaan ja lähdimme hitaasti laahustamaan takaisin kohti mökkiä.

Kävimme matkalla keskustelun siitä, että jos jäisimme yöksi, niin kysyisimme jos voisimme nukkua yön puumajalla kahdestaan. Jatkuu -->

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri