Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Serkun kanssa seksiä 1
Kirjoittanut: W.W
Kategoria: Serkkufantasia

 

 

Näin tapahtui hamaassa nuoruudessa. Serkkulikan kanssa oltiin juuri pahimmassa murkkuiässä ja riittävän vanhoja jäämään keskenämme kotiin ja lisäksi riittävän vanhoja vahtimaan muutamaa vuotta nuorempaa serkkupoikaa vanhusten lähtiessä viikonloppuisin tansseihin.

Vanhempamme kävivät aina yhdessä tansseissa ja me jäimme keskenämme kotiin. Emme kuitenkaan protestoineet, sillä ne lauantai illat olivat meille tosi kivoja. Vanhemmat olivat hyvällä tuulella ja heidän humaltuessa ja korvatessa huonoa omaatuntoa, saimme aina rahaa käydä kioskilta ostamassa illaksi mitä halusimme. Kioskilta palatessa talo tuoksui vahvasti alkoholilta, deodorantilta ja hajuvedeltä ja aikuiset olivat oikein hilpeällä tuulella, lauantaitansseihin lähtö lähestyi.

Illan pimetessä he soittivat taksin ja saimme viime hetken ohjeet illan varalle. Nuorempi serkkupoika piti saada ajoissa sänkyyn nukkumaan ja itsekkään ei saanut valvoa koko yötä, nukkumassa piti olla ennen kuin vanhemmat palasivat kotiin. Ja mikä tärkeintä, takan kanssa eli tulella ei saanut leikkiä. Mutta meillä olikin muut leikit mielessä.

Keksimme nimittäin joku kerta serkkulikan kanssa suutelemisen ihanuuden. Heti vanhusten lähdettyä, taksin takavalojen kadottua mutkan taakse, hyppäsimme olohuoneessa television edessä olevalle vihreälle kangas-sohvalle makaamaan ja estoitta suukottelemaan keskenämme. Nuorempi serkkupoika siitä yleensä heti suuttui ja kaksin käsin repi ja huusi itku kurkussa, että lopettakaa tuo. Suutelu oli kuitenkin niin mielipuuhaa, että emme tietenkään heti uskoneet vaan kiristimme, että jos hän ei lopeta, niin ei saa enää karkkia eikä limonadia ja muutenkin hän kärsisi illan aikana. Emme tietenkään tehneet niin, mutta uhkailimme.

Myöhemmin leikit etenivät pelkästä suukottelusta astetta pidemmälle kun serkkulikan kanssa jätimme riiviön katsomaan yksin televisiota ja pujahdimme itse salaa saunalle piiloon. Suljimme saunan ovet, mutta emme laittaneet valoja päälle. Saunan ikkunasta tuli hieman valoa ettei ihan pilkkopimeässä oltu. Sitten aloimme suukotella ja kohta oikein kunnolla suudella. Nojasimme seinään ja kielet liikkuivat toistemme suussa ja se tuntui ihan valtavan hyvälle. Hyvin salaista ja kiihottavaa. Kokeilin hänen rintoja yöpaidan läpi. Tissit tuntuivat mahtavalta. Molemmat olimme mukana oikein tunteella ja se aiheutti minulle tietenkin erektion. Muna jäykistyi housuissa ja jökötti pystyssä kovana. Onneksi oli hämärää. Tunsin samaan aikaan kuumotusta, himoa ja häpeää. Toisaalta toivoin, ettei serkkulikka huomaisi mitään, mutta toisaalta halusin että hän koskettaa sitä. Minulla oli yllä poikien valkoiset pyjamahousut ja paita. Pyjaman alla ei ollut erillisiä alushousuja. Muistan yhä sen tunteen, miltä se tuntui kun muna jäykistyi ja kovettui ohuessa housupyjamassa.

En muista kuin kerran itse runkanneeni siellä vessassa ennen nukkumaan menoa kun paineet olivat valtavat. Nukuin serkun kanssa kaksin samassa sängyssä tai yksin olohuoneen sohvalle tehdyssä petissä. Olimme kiehnanneet serkkulikan kanssa koko illan ja sitten mentiin nukkumaan. Menin sillä kertaa serkkulikan kanssa samaan sänkyyn ja halutti ihan sairaasti saada orkku. Odotin että hän nukahti ja liukahdin nopeasti vessaan ja runkkasin nopeasti mällit suoraan vessanpönttöön. Sitten takaisin serkun viereen nukkumaan.

Ensimmäisen kerran kun koskin pimppaa niin se oli serkun herkku. Vanhukset olivat jälleen tansseissa. Oli joulun aikaa ja joulukuusi nurkassa. Nuorempi serkkupoika juoksi sisällä villisti ja kompastui mattoon juostessaan ja kolhi itsensä aika kovaa tiilisen takan kulmaan. Ja kamala itku ja huuto siitä seurasi. Lohduttelu ei auttanut ja riiviö meni itkemään omaan sänkyynsä, ja nukahti sille reissulle. Käytimme tilaisuuden hyväksi ja menimme serkkulikan kanssa kahdestaan hänen huoneeseen. Suljimme oven ja istuimme sängyllä ja ei mennyt kauankaan kuin sammutimme valot ja olimme kyljittäin sängyllä ja suutelimme toisiamme. Koskettelin yöpaidan kankaan läpi rintoja ja erektion se jälleen aiheutti.

En vielä silloin tiennyt paljon kukista ja mehiläisistä, teini-ikäinen poika kun olin, ja aloin innokkaasti etsiä kädellä tietä serkkulikan haaroihin. Kelasin yöpaitaa reittä pitkin ylöspäin. Vyötärölle päästyäni laitoin käden reidelle, reisien väliin, ja siitä käsi hitaasti pikkuhousujen sisään. Karvoitus tuntui silkinpehmeältä. Aloin riisua serkkulikan pikkuhousuja pois jalasta ja hän antoi sen tehdä. Samalla suutelimme kuin viimeistä päivää. Kun pikkuhousut olivat alhaalla, vein kättä varovaisesti takaisin jalkojen väliin. Käsi kosketti pillua joka oli lämmin, liukas ja hieman limainen. Oma muna oli niin jäykkä ja pystyssä ettei koskaan ennen aikaisemmin. Toivoin, että hän olisi koskettanut sitä, mutta ei, en uskaltanut kuitenkaan sanoa mitään. Serkkulikka hengitti raskaasti ja itse lähes värisin kiimasta. Oltiin molemmat neitsyitä, täysin kokemattomia ja nyt oltiin menty jo hyvin pitkälle luvattomille teille, pidemmälle kuin koskaan ennen.

Löysin sormellani reijän ahtaan aukon ja työnsin keskisormea sisään. Reikä oli hyvin tiukka, kuin kostea tiivis rengas sormeni ympärillä ja serkkulikka värähti kuin sähköiskusta sormen mennessä syvemmälle sisään. Aloin liikuttaa sormella edestakaisin ja serkkulikka vapisi, pimppi muuttui entistä liukkaammaksi. Samalla tunsin pyjaman housujen läpi kun serkun käsi etsi kaluani. Hän kosketti kovaa kohoumaa housun päältä ja vatsassani värisi. Suutelimme entistä kiihkeämmin. Taivas repesi siinä vaiheessa kun serkun käsi tuntui pyjaman liitingillä ja meni housujen sisään, ja löysi pää paljaana sojottavan munan. Käden kosketus sai reidet jännittymään ja pakarat värisivät, niin hyvältä ja jännittävältä se tuntui. Lämmin silkin pehmeä käsi puristui kivistävän kaluni ympärille. Pienen hetken hään tunnusteli kulliani ja tunsin kun kalu alkoi nytkähdellä ja outo vinkuna kurkusta kuuluen päästin mällit tulemaan. Ensimmäiset roiskaukset tulivat serkkulikan ranteelle ja hänen vetäessä käden pois housuista, ja loput mällit tulivat sitten housuihin.

Olin aluksi hieman nolona kun laukesin hänen seurassa. Olin aiemmin tehnyt sitä vain yksin. Kiihko laantui ja otin sormen pois pimpistä. Serkkulikka nousi istumaan ja puki pikkuhousuja takaisin jalkaan. Nousin ja kävin vessassa pyyhkimässä kaikki mällit pois housuista ja iholta. Hieman nolostutti, mutta menin takaisin serkun viereen nukkumaan miettien illan tapahtumia.

Aamulla riiviö oli yhtä villi kuin aina ennenkin, vanhukset krapulasta vaisuja. Suhde serkkulikan kanssa oli muuttunut. Meillä oli nyt salaisuus. Jatkuu -->

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri