Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Sellaista voi sattua
Kirjoittanut: Jesse
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Seisoin kadulla ja olin vihainen, suorastaan puhkuin raivoa. Äijä oli taas käynyt käsiksi ties monenko kerran. Nyt se oli loppu. Sanoin itseni irti siinä paikassa. Kello oli puoli kaksitoista ja minä seisoin kadulla, enkä tiennyt mitä tehdä. Ukko oli kähminyt muitakin työpaikan naisia, mutta minä olin ensimmäinen, joka lähti talosta sen vuoksi. Muut sanoivat vain, että pomo on niin urosta. Kyllä kai se oli urosta, hyi minua oksettaa koko mies.

Kouluaikana, bussissa oli mies, joka aina yritti käyttää täyden bussin tungosta hyväkseen käpälöimällä tyttöjä. Se oli pistänyt monesti kätensä minunkin hameeni alle ja yrittänyt tunkea sormeaan pikkareiden alle. Oli se onnistunutkin muutaman kerran. Keväällä päätin, että nyt annan miehelle opetuksen. Laitoin aamulla päälleni leveän hameen ja pikkarit koululaukkuun, että voin pukea ne koulunvessa. Sinä päivänä mies ei ollut samassa bussissa, joten hyvä juoni raukesi sillä kertaa. Varustauduin seuraavana päivänä samalla tavalla. Nyt tärppäsi, mies istui bussissa. Bussiin tunkeva väki työnsi minua taaksepäin käytävällä ja kuin ihmeen kautta jouduin seisomaan miehen viereen. Bussi nytkähti liikkeelle ja siinä samassa tunsin, miten miehen kädet alkoivat vaeltaa hameeni alle. Otin tukevan haara-asennon ja odotin, että miehen kädet olivat oikeassa paikassa. Juuri kun hän oli ujuttamassa sormeaan sisääni, pissin hänen käteensä. Pissa valui miehen hihaan ja sieltä eteenpäin. Katsoin miestä koko ajan kiinteästi ja hän nosti katseensa minuun hämmästyneen näköisenä. Kesti vielä hetken ennen kuin hän veti märän kätensä hameeni alta. Sen jälkeen mies ei koskaan enää yrittänyt kosketella minua hameen alta.

Aurinko paistoi vinosti lehmusten yli ja lämmitti. Vähät välitin nyt auringosta. En tahtonut mennä kotiinkaan hautomaan tapahtunutta. Menin läheiseen kahvilaan. Istuin ikkuna pöytään. Kahvilassa oli vain muutama asiakas minun lisäkseni. Kohta alkoi lounas aika, ja jännitin tulisiko minun entisestä työpaikastani ihmisiä lounaalle. Kahvila alkoi täyttyä. Lopulta jokaisessa pöydässä istui ihmisiä. Minun pöydässäni oli vielä vapaa paikka. Laiton laukkuni sille ikään kuin merkiksi, että se oli varattu. En juuri nyt välittänyt katsoa ketään itseäni vastapäätä.

Tuijotin vihaisena ulos ikkunasta. Lehmuskujalla ajoi ratikka ja kadulla kulki nuoria äitejä lasten vaunuineen ympärillään hälisevä kakaralauma. ”Tämä taitaa olla ainoa vapaa paikka, saako tähän istua, vai odotatteko jotakuta”, kuulin ystävällisen miehen äänen sanovan. Katsoin miestä vihaisesti ja oli sanomaisillani, että odotin ystävätärtäni, mutta muutinkin mieleni ja sanoin, ”on se vapaa, ole hyvä.” Nostin laukun lattialle viereeni ja keskityin taa kadun tapahtumiin. Mielessäni velloi kiukku, mutta nyt aloin myös miettiä, mistä saisin uuden työpaikan. Mies oli kiitänyt ja istunut pöytään kahvikuppeineen. En kiinnittänyt häneen mitään huomiota, vaan haudoin synkkiä ajatuksiani. Havahduin mietteistäni, kun mies kysyi, mitä haudot, niin synkän näköisenä. Ei siihen voinut sanoa, etten mitään sen kummempaa, vaan sanoin, että olin juuri sanonut itseni irti vihapäissäni. ”Tahdotteko kertoa minulle mitä oikein tapahtui? Tietenkin ymmärrän, ettei vieraille miehille kerrota herkkiä asioita,” hän vielä jatkoi.

Mietin hetken ja katsoin miestä suoraan silmiin. ”En tiedä miksi kysytte, oletteko vain utelias,” sanoin. Mies vastasi, ”olette niin vihaisen näköinen, uteliaisuuteni heräsi.” Kertoisinko tuolle pohdin mielessäni? Voin kai sanoakin. Sanoin itseni vihapäissäni irti. Mistä suutuitte, kysyi mies. pomoni lähenteli minua, hän on harrastanut sitä jo pitkään. Tänään vain tuli viimeinen pisara täyteen ja minä sanoin hänelle mitä hänestä ajattelen ja että eroan palveluksesta tällä punaisella minuutilla.

Mies kuunteli tarkkaavaisena kertomustani. Odotin, että hän olisi sanonut jotain lohduttavaa ja typerää, mutta hän kysyikin. ”Tunnetteko itsenne saastaiseksi ja jotenkin likaiseksi?” Tosiaan mies osui asian ytimeen. Tunsin kuin olisin tahriintunut esimieheni koskettelusta ja olisin suihkun tarpeessa. Niin oli joka kerta käynyt kun olin joutunut ruumiillisen ahdistelun kohteeksi. Nyökkäsin miehelle, samalla tunsin kyynelten alkavan valua pitkin poskiani. Olin kiukkuinen itselleni. Miksi vieraan ystävällisen miehen sanat saivat minut itkemään? Mies ojensi kätensä pöydän yli ja laittoi sen rauhoittavasti käteni päälle. Miehen käsi tuntui lämpimältä ja turvalliselta, se lohdutti enemmän kuin tuhat sanaa. Anteeksi sanoin ja kuivasin kyyneleeni vapaalla kädelläni lautasliinaan.

”Monesti teidän tilanteessanne ihmiset kokevat, että he ovat likaisia ja syyllisiä tapahtuneeseen. Se ei ole niin. Te teitte ihan oikein, kun lopetitte epäkelvon työsuhteen. Kyllä varmasti löydätte uuden työpaikan, vaikka juuri nyt ehkä tuntuu toivottomalta”, puhui mies hiljaisella pehmeällä äänellä. ”Oletteko joku psykologi tai psykiatri, kun puhutte minulle noin?” ”Ei, en ole, ”naurahti mies, ”olen mainosalalla. Onko oltava ihmistyön ammattilainen, että voisi ymmärtää toisen ihmisen tunteita ja ajatuksia?” ”Ei kai, tai en minä tiedä. Juuri nyt ajatukset pyörivät päässäni yhtenä mylläkkänä. Mies joi kahvinsa, kiitti ja toivotti kaikesta huolimatta hyvää päivän jatkoa. Hän nousi ja oli siinä samassa kadulla. Näin hänet hetken kahvilanikkunan edessä ja kiiruhtavan vasemmalle.

Oli se kummallinen mies. Olimme teititelleen koko ajan, vaikka keskustelu olikin saanut intiimin sävyn. kumma juttu. Ei todellakaan tavallista, että kaksi kolmikympistä ihmistä teitittelee toisiaan. Oli se myös kumma mies, miten muutamalla sanalla ja yhdellä käden kosketuksella hän saattoi luoda niin vahvan ymmärryksen taikapiirin.

Seuraavana päivä menin taas puoli kahdeltatoista kahvilaan siinä toivossa, että mies tulisi uudestaan minun pöytääni. Hän tosiaan tuli, vaikka kahvilassa olikin hyvää tilaa. Hän tuli minun pöytäni luo ja kysyi, ”sopiiko että tulen pöytäänne?” Olin jo sanomaisillani, että olin odottanut häntä, mutta tyydyin vain nyökkäämään. Istuimme hetken vaiti. Mies kysyi, ”sopiiko, että sinuttelemme. Minä olen Lauri.” Sopii minulle, vastasin, minä olen Jaana. Lauri sanoi, moi Jaana ja naurahti.” On vähän outoa teititellä samanikäisiä, mutta olit eilen niin synkän näköinen, etten uskaltanut muuta kuin puhutella etäältä eli teititellä,” selitti Lauri.

Tosi, niin on. Olin eilen kyllä poissa tolaltani. Voit uskoa, että harmitti. Minulla oli ihan kiva työpaikka, jos se pomo ei olisi ollut niin mäntti, niin itse työssä ei ollut mitään vikaa. Missä firmassa olet töissä? Sanoin firman ja Lauri rypisti otsaansa. Tiedän entisen työpaikkasi, sieltä meillä on yksi tuotepäällikkö asiakkaana.

Mitä teet nyt, joko olet hakenut uutta työpaikkaa? En vielä, ensin on annettava pölyn laskeuta mielestä. Ajattelin ensiviikolla ryhtyä tosi toimiin. Ehkä sunnuntain Hesarissa on jotain. Lauri, katsoi minua miettiväisen näköisenä. Tuletko illalla vaikka elokuviin, hän kysyi ja punastui hieman. ”Tämä nyt tuli niin äkkiä ja pyytämättä, mutta tulen minä”, vastasin. Minua hymyilytti Laurin ujo punastus, mikä kertoi, ettei asialla ollut kokenut naisten mies, vaan paremminkin aran ja ujon miehen yritys. Lauri, ei edes kysynyt olenko vapaa, tai jotain, vaan pyysi suoraan elokuviin, ihan niin kuin ihmiset tekivät ennen vanhaan. Rupattelimme niitä näitä. Oikeastaan minä puhuin ja Lauri kuunteli hiljaa, kommentoiden joitain asioita hymyssä suin. Hän oli mukavan tuntuinen. Nyt vasta katsoin häntä tarkemmin. Lauri oli pitkä, ruskeasilmäinen kapeakasvoinen ja tummatukkainen mies. Nenä oli kapea ja jalomuotoinen kapene sieraimineen kaunis, jos nyt nenästä saattoi sanoa kaunis. Laurin käsien sormet olivat pitkät ja kapeat. ”Sinulla on jännät kädet”, sanoin, tiesitkö että ne säteilevät lämmintä voimaa? En ole ennen kokenut kenenkään käsiä samalla tavalla kuin eilen, kun laitoit kätesi minun kädelleni.” Lauri naurahti ja totesi, ”se johtui vain eilisestä tilanteesta. En usko että käteni ovat erilaiset kuin muillakaan.” Sovimme tapaavamme kello 18 Kinopalatsin sisäänkäynnin luona. Lauri lähti töihin ja minä tyytyväisenä kaupan kautta kotiin.

Illalla olin Kinopalatsilla jo hyvissä ajoin. Katselin siellä esitettäviä elokuvia. Ainoa mikä tuntui kiinnostavalta, oli Leijapoika. Olin lukenut kirjan aiemmin keväällä. Se oli järkyttävä tarina. Olisiko elokuva yhtä hyvä kuin kirja, mietin? Lauri tuli hyvissä ajoin ennen kuutta. Ajattelin, että hän ehkä pyrkii olemaan hyvissä ajoin paikalla, ei siis viimetipan miehiä. ”Hei sinäkin tulit hyvissä ajoin, sanoin, onko sinulla jokin filmi, minkä tahtoisit katsoa?” Lauri ei edes katsonut mitä on tarjolla, hän oli ajatellut Leijapoikaa, olimme siis päätyneet samaan filmiin. Ostimme liput ja odotimme aulassa rupatellen Khaled Hosseinista ja hänen kirjastaan. Laurikin oli lukenut Leijapojan. Me olimme molemmat pitäneet kirjasta.

Elokuva oli juuri niin hyvä kuin kirjakin. Katselimme sitä vuoroin henkeä pidätellen, vuoroin ainakin minulla kyyneleet silmissä. Elokuvan jälkeen menimme vielä lasilliselle valkoviiniä. Tuntui tärkeältä purkaa elokuvakokemus toisen kanssa. Istuimme viihtyisässä pikkuravintolassa ja puhuimme lähes toistemme suuhun. Nyt Laurikin puhui. Hän kehui elokuvan visuaalista ja taiteellista tasoa. Mietimme yhdessä sodan julmuutta. Afganistan tuntui meistä pelottavalta paikalta.

”Olen tässä miettinyt”, Lauri sanoi. ”Uskallankohan kysyä sinulta yhtä juttua?” ”Kysy, niin sitten nähdään.” ”Lähden viikonlopuksi mökille, tahtoisitko tulla mukaan? Mitä sanot? ”Tulen minä, ei minulla ole mitään erikoista tekemistä viikon loppuna. Missä mökkisi on?” ”Se on Lopella pienen metsälammen rannalla.

Asuimme samalla suunnalla. Kävelimme yhdessä ratikkapysäkille käsi kädessä. Kotiovellani Lauri sanoi: ” haen sinut perjantaina kello 17 tästä rapun edestä”. Vaihdoimme vielä kännykkä numeroita ja Lauri suuteli minua varovasti ja pikaisesti. Hän lähti ja minä menin rappuun huulillani vielä Laurin suudelman kipunoiva tunne. Huh, ajattelin, mitä minulle on tapahtumassa?

Olin perjantaina valmiina oven edessä odottamassa, kun Lauri kurvasi paikalle muutamaa minuuttia vaille viisi. ”Moi”, tervehdin. ”Moi, moi, vastasi Lauri ja nousi samalla autosta. Hän avasi takaluukun. Heitin kasini tavaratilaan ja tulin istumaan etupenkille. ”Jaha, en tiedä osoitetta, mutta anna mennä,” sanoin. Lopelle ajetaan, totesi Lauri. Auto lähti pehmeästi liikkeelle. Istuimme molemmat hiljaa. Lauri ajoi keskittyneesti. kaikesta näki, että hän oli kokenut ajaja. Kurvasimme Hämeenlinnan tielle. Riihimäeltä käännyimme vasemmalle tie 54:lle. Tulimme Lopelle. Lauri kääntyi pikkutielle, joka kulki mäntyjä kasvavalla kankaalla. Pikkutieltä hän kääntyi vielä pienemmälle tielle ja olimme lopulta perillä. Lauri parkkeerasi auton tervatun hirsitalon vierelle. Edessä alhaalla häämötti järvi ja pieni hirsinen saunarakennus.

Nousin autosta ja katselin ympärilleni. Hieno paikka henkäisin. Lauri sanoi, että tämä oli hänen piilopirttinsä. Tänne hän tuli lataamaan akkujaan ja rentoutumaan. Kannoimme kasimme taloon ja Lauri Laittoi ruuat jääkaappiin ja leivät leipälaatikkoon. Lauri esitteli mökin minulle ja kysyi veitikka silmäkulmassa, halusinko nukkua vierashuoneessa vai hänen kanssaan makuuhuoneessa. Makuuhuoneessa oli parisänky, kun taas vierashuoneessa oli kerrossänky. Päätetään se myöhemmin, sanoin, eihän sitä koskaan tiedä, mitä ilta tuo tullessaan.

Lauri keitti kahvit. Kahvien jälkeen. Lauri sanoi menevänsä lämmittämään saunan. Kysyin, voinko olla avuksi. Tule mukaan, niin eiköhän se selviä, naurahti Lauri. Sauna oli puulämmitteinen, siinä oli löylyhuone ja pesuhuone. Lisäksi saunaan kuului pukuhuone, jossa oli pieni takka ja muutama tuoli pienen pöydän ympärillä.

Lauri viritti tulet saunan padan ja kiukaan alle. Istuimme sanan terassilla järvelle katsellen odottamassa saunan lämpiämistä. Emme puhelleet juuri mitään, istuimme vain vaiti omissa mietteissämme järvelle katsellen. Ilta hämärtyi ja järven vesi kimmelsi laskevan auringon heikossa hehkussa. Lauri lisäsi välillä kiukaan alle puita. Kun sana oli lämmin, kysyi Lauri, miten tahdoin saunoa. Menisikö hän ensin vai tahdoinko minä sanoa ensin? Istuin hetken ja mietin asiaa, mitä jos mentäisiin yhdessä, kysyin. Lauri naurahti ja sanoi, se vain sopii.

Riisuuduimme sanatuvassa. Lauri pujahti ensimmäisenä saunaan, näin vain hänen pienen kiinteän pyllynsä ja leveät haritat. Peittelin pikkuhousut ja rintaliivit puseron alle ja kipaisin Laurin perässä sanaan. Istuin lauteille Laurin viereen. Saako heittää löylyä, kysyi Lauri. Älä ihan vielä. Tahdon ensin lämmitä kunnolla. Lopulta sanoin, nyt voit heittää löylyä. Lauri nakkasi muutaman saunakuupallisen kiukaalle. Kivet sähähtivät ja ihana pehmeä löyly hiveli selkää. Istuimme löylyssä hikoillen, lopulta kumpikin kuin yhteisestä sopimuksesta pujahdimme sanasta mahtavan höyrypilven saattelemina kuistille jäähylle. Tuletko uimaan, kysyi Lauri.

Kirmasimme kilvan järveen. Huh vesi oli kylmää. Tunsin miten nännit kovettuivat kylmässä vedessä. Rinnanpäät suorastaan kihelmöivät. Se tuntui kiihottavalta. Lauri kahlasi rantaan ja nousi vedestä. Katsoin hänen miehuuttaan ensimmäistä kertaa. Kalu roikkui rauhallisesti kivesten päällä. Ajattelin, että se on kaunis, ihan kuin David patsaalla. Laurin häpykarvat olivat hassun kiharat ja niissä kiilteli vesihelmiä. Taisin tuijottaa liian innokkaana, kun Laurin kalu värähti hieman ja kasvoi.

Nousin vedestä ja menimme taas saunaan. Saanko pestä sinut, Lauri tiedusteli. Ei minua olekaan kukaan pessyt sitten pikkutyttö aikojen. Se voisi olla kivaa, pese vain. Menimme pesuhuoneeseen. Lauri käski minut penkille mahalleen. Hän saippuoi selkäni. Tunsin miten lujat sormet hieroivat selkääni. Laurin kädet siirtyivät pakaroiden päälle. Minä aloin hengästyä. Laurin kädet hieroivat pakaroitani niin, että jalkovälissä liike aiheutti väristäviä tunteita. Onneksi Laurin kädet siirtyivät pesemään ja hieromaan jalkapöytää, nilkkoja, sääriä ja lopulta reisiä. Voi luoja minä oloin taas kiihottua. Laurin kädet lähettivät sellaisia sähköiskuja, että tunsi kastuvani muustakin kuin pesuvedestä.

Käännyhän selällesi, niin pestään etupuoli, sanoi Lauri. Käännyin selälleni. Samalla näin miten Laurin kalu oli paksuuntunut ja kasvanut pituutta. Se oli puoliseisovana, ihana kalu ajattelin, mutta en sanonut mitään. Laurin kädet saippuoivat ensin ja sitten ne alkoivat taas pehmein liikkein hyvillä ensin olkapäitä, sitten hänen kätensä laskeutuivat rinnoilleni. Tunsin miten nännit sojottivat kovin ja sähköisiä. Ne nauttivat jokaisesta Laurin käsien hellästä kosketuksesta. Lauri käden hyväilivät rintojani hellän pehmeästi. Hänen kätensä liukuivat vatsalleni. Voi luoja miten olin kiihottunut. En olisi tahtonut näyttää Laurille, mutta Laurin kalu paljasti, että hän oli tietoinen mitä minussa tapahtui. Lauri pesi pyörivin liikkein häpykukkulan karvatupsun. Tunsin miten klitoris paisui ja kuumia aaltoja nousi lantioni uumenista. Huokasin tahtomattani. Lauri siirtyi taas jalkaterien pesuun. Se antoi minulle tuokion rauhoittua. Lopulta hän komensi minut istumaan ja pesi hiukseni. Se oli ihanaa. En varmaan koskaan ollut nauttinut sanasta niin kuin nyt. Lopulta Lauri huuhteli minut ja sanoi, valmis.

Istuin hetken paikallani ja sanoin. Nyt on minun vuoroni pestä sinut. Komensin Laurin mahalleen penkille. Saippuoin leveän selän. Hieroin sormenpäillä selän jokaisen lihaksen. Tartuin pakaroihin, pesin pyörivin liikkein pyllykannikat. Upotin käteni jalkoväliin. Pehmeät kivekset osuivat etsiviin sormiini. Otin kivekset hellästi käteen. Käteni puristeli ja hieroi. Laurin hengitys oli käynyt selvästi kuuluvaksi. Pesin Laurin pyllyvaon. Laurin pakarat supistelivat kun käteni koskettelivat herkkiä paikkoja. Olin kiihottunut itsekin. Nautin jokaisesta Laurin neliösentistä sormieni alla.

Komensi Laurin selälleen. Laurin kalu seisoi kovana ja paksuna. Se oli kuin Pisan kalteva torni, joka kurottui melkein napaan asti. Pesin ensin kaiken muun. Halusin jättää herkun viimeiseksi. Lopulta tartuin tuohon sykkivään ihanaan kaluun. Laurin esinahka oli terskan päällä. Esinahan pää hehkui punaisena kukkana ja se kiilteli kiimanesteestä. Vedin esinahan terskan päältä. Sieltä paljastui ihana punainen kiiltävä terska, se oli kuin mansikka. Minun teki mieleni ottaa se suuhun, mutten tehnyt sitä häveliäisyydestä. Pidin toisella kädellä kalua ja toisella kädellä hyväilin kiveksiä. Kivekset olivat kuin pienet linnunpojat käsissäni. Nostelin niitä ja tunsin miten ne liikkuivat sormien välissä. Pyöritin sormeani terskan päällä. Lauri värähteli ja huokaili. Vedin esinahan aivan alas ja sitten hitaasti ylös terskan päälle. Nyt minä en pese sinua enempää, että illaksi jää jotain. Ajattelin nukkua vieressäsi, sanoin. Lauri nousi penkiltä. Kalu seisoi paraatiasennossa. Oi se oli kaunis näky. Minulla alapää sykki ja tunsin miten se olit turvoksissa. Olisin halunnut tunkea tuon komean kangen heti sisääni.

Menimme vielä löylyyn. istuin lauteille ja nojasin seinään reidet levällään, niin että Lauri saattoi katsella minua. Tiesin olevani auki ja kaikki ihanat heltat tummina ja klitoris paksuna. Lauri katsoi minua, oi sinä ole ihana, sinulla on kaunis kukkanen jalkojesi välissä. Lauri ojensi kätensä ja hyväili sormellaan minua. Hän levitti hiukan rakoa. Laurin sormi kulki raossa ihanan tuntuisesti. Se käväisi reiän suulla, mutta ei mennyt sisälle. Se hyväili vain pehmeästi ja ihanan kiihottavasti. Tunsin miten minä sykin ja kuumia väristyksiä nousi nivusista aina rinnan kärkiin asti.

Ehkä meidän on pulahdettava vielä kerran järvessä, että vähän rauhoitumme, muuten jäämme vielä saunaan koko illaksi. Vaan ei sekään niin huonojuttu olisi, kysyi Lauri. Mennään uimaan, myönnyin. Arvasin, että minulla oli vielä paljon parempaa edessä. Uimme, kuivasimme ja puimme vaatteet päälle.

Lauri keitti saunakahvit tuvassa. Kahvin jälkeen hän kietoi kätensä ympärilleni. Hänen voimakkaat kätensä tuntuivat turvallisilta. Painauduin Lauria vasten. Kiedoin käteni hänen kaulaansa ja suutelin häntä. Laurin huulet olivat kuivat ja kuumat. Työnsin kieleni hänen huuliensa väliin. Etsin Laurin kieltä ja löysin sen terävän ja pehmeän kimmoisan kärjen. Minun kieleni tunnusteli Laurin keiltä, pyöritin sitä hänen kielensä ympärillä ja houkutteli sitä vetäytymällä hitaasti. Laurin kieli seurasi ja tuli huulieni väliin. Puristin sitä huulillani. Imin sitä. Koskettelin hänen kieltään kieleni kärjellä. Painoin lantioni vasten Lauria. Tunsin miten kalu sykki kovana minua vasten. Painoin häpykukkulani Lauria vasten. Liikuimme hitaasti kuin tanssien. Pujotin käteni Laurin paidan sisään ja puristin hänen rintaansa. Lauri ohjasi minua kohti makuuhuonetta. Samalla hänen kätensä irrottivat rintaliivieni hakaset. Hän riisui puseroni. Lauri kumartui eteeni polvilleen. Hän otti rinnan suuhunsa. Hän imi nänniä, niin minulla oli mennä varpaat sikkuraan. Lauri peitti rintani kuumilla suudelmilla, hän imi ja suuteli vuoron perään. Lopulta hän nousi taas ylös ja ohjasi minut sängylle.

Kaaduimme sängylle riuhtoen toisiltamme vaatteita. Kun olimme alasti, kietouduimme toisiimme niin, että tunsin Laurin kovan ja kuuman kalun itseäni vasten. Laurin suuteli minua kaikkialle. Minä tartuin Laurin kaluun ja pidin siitä kiinni. Se sykki paksuna kädessäni. Kiipesin Laurin päälle ja ohjasin hänen villin kalunsa reiälleni. Painoin alaspäin. Kalu liukui sisään ihanan pehmeästi vaikka se oli kivi kova. Minusta tuntui kuin se olisi halkaissut minut ja täyttänyt minut. Minä sykin ja imin kaikilla lihaksillani tuota ihan herkullista sauvaa sisälläni. Minä aloin keinua ylös ja alas. Kalu liukui sisälläni ja venytti minussa kaikkia herkkiä ihania kohtia. Me suutelimme, huohotimme, vikisimme, mielihyvästä. Minun lanteillani syttyi kuuma palo. Väristyksiä nousi minussa sitä mukaan kun kalu työntyi syvälle sisälleni. Puristin sitä jokaisella nostolla, ettei se liukuisi ulos minusta. Lauri oli paksuna ja kovana. Lauri sykki sisälläni. Kalu koveni, se paksuni ja minä tunsin miten orgasmin suuri laine oli tempaista minut. Minä juurruin kiinni Laurin tappiin, minä huusin. Laurin siemenet syöksyivät kuumina sykäyksinä sisääni ja pursuivat lopulta kuumana virtana minusta. Lepäsin Laurin rinnan päällä rentona hänen kalunsa syvällä sisälläni. Se seisoi yhä, vaikka ei enää niin kovana kuin hetki sitten. Suutelimme. Se tuntui jumalaisen hyvältä. Tunsin kuinka Laurin kalu pehmeni ja valahti ulos minusta. Rakas, se oli ihanaa, kuiskasin. Lauri vain nyökkäsi.

Makasin Laurin rinnan päällä vielä jonkin aikaa. Tai oikeastaan aika oli pysähtynyt. Laskeuduin Laurin viereen ja otin hänen märän pehmeän kalunsa käteeni. Hyväilin sitä hellästi. Se alkoi paksuta ja kovettua. Suutelin terskaa. Se maistui rakastelun kaikille mehuille. Kohta olimme taas valmiit uuteen rakasteluun. En ole koskaan ennen nauttinut rakastelusta niin paljon kuin nyt. Onneksi tätä ihanuutta jatkuu yhä tänään.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri