Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Seksipäiväkirja osa 6 - Kolmen kimppa
Kirjoittanut: Raatikainen
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Uusia uutisia. Nyt on sitten sekin koettu, kimppaseksi, eli kolmen kivaa, eli kolmen kerho, tuli oltua kolmas pyörä tai miten vaan. Uskomatonta, mihin loistavuuksiin sitä usein kännireissuilla sekaantuukin.

Olin jokin aika sitten etelässä hyvän ystäväpariskunnan luona käymässä. Ei se Turkulainen pariskunta, mistä olen kertonut aiemmin. Tämä on eräs toinen.

Vierailuihin kuuluu aina olennaisena osana juhliminen ja baarissa käynti. Tavalliseen tapaan joimme kaikki hieman liikaa, ja joskus yöllä raahauduimme humalassa takaisin kämpille.

Hieman muisti pätkii, mutta tässä noin lähimain kaikki se mitä yöllä tapahtui.

Kämpille tultuamme, koska olemme niin fiksuja, joimme tietysti vielä hieman lisää. Seuraa pieniä muistikatkoksia kunnes yllättävää selviämistä tapahtuu ja muisti palaa. Aamuyön tunneilla kaverin tyttöystävä halusi kuunnella musiikkia ja tanssi meille niin seksikkäästi kuin vain humalassa voi. Hänellä oli vielä kaiken lisäksi yllä sellainen pitkä nilkkoihin asti yltävä hame, jossa roikuin kaikenmaailman hapsuja ja jota piti nostella ylös, vilautella säärtä kuin jossain flamencossa konsanaan. Yhden tanssin aikana hänen pyöriessä keskellä olohuonetta karusellin lailla, hiukset hulmusivat ja hame nousi upeasti ylös niin, että polvet ja reidet näkyivät. Pyöriminen on vain perkeleen vaarallista humalassa ja kohta hän makasikin kaatuneena ja nauraen olohuoneen matolla. Onneksi ei lyönyt päätään pöydän kulmaan.

Miehensä siihen sitten tietenkin heti päälle makaamaan ja kimppuun ja kättä hameen alle, jopa niin, että oikeasti hän laski sukkahousuja alas ja käsi oli pikkuhousuissa.

"Wow wow wow, nyt alkaa mennä jo niin pitkälle, että poistun kohteliaasti...", mutta eivät he minua mitenkään noteeranneet vaan käsi pysyi hameen alla.

Menin parvekkeelle tupakille ja käryyttelin yhden jos toisenkin savukkeen. Olisinkohan ollut jotain viisi minuuttia pois, saattoi mennä kymmenenkin, jos poltin kaksi tupakkaa putkeen niin kuin humalassa tulee tehtyä. En ihan kunnolla muista. Joka tapauksessa kun tulin takaisin olohuoneeseen, pariskunta oli päässyt lattialta ylös sohvalle, naisella oli sukkahousut ja stringit mytyssä nilkoissa, hame vyötäröllä, jalat koukussa harallaan ja pillu paljaana.

"Wow wow wow, hei herrasväki, muistutan, että teillä on vieraita". Ei mitään vaikutusta vaan,

"C'mon" sanoo mies ja nostaa kesken suutelun päätään. "C'mon, sekaan vaan, meillä ei pihtailla"

Tyttöystävänsä alkaa nauramaan ja sanoo, "Niin kato, kimppakivaaaa ha ha haaa"

"Juuri niin, sehän tässä onkin ollut mielessä, kimppakiva" vastasin ja istuin olohuoneen pöydän vieressä olevaan nojatuoliin, mistä oli kuitenkin hyvät näkymät neidin haaroihin ja päätin kuitenkin nauttia tarjotusta showsta, vaikka ihan humalan piikkiin se menikin mitä oli tarjolla. Eipä tällaista ollut ennen tapahtunut. Aiemmat vierailut olivat kyllä tapahtuneet pariskunnittain. Nyt olin eronnut ja sinkkuna liikkeellä.

"Eiku c'mon, sekaan vaan, kolmas pyörä" humalainen talon isäntä toisti ja käsi touhusi neidon pillussa.
"No niin varmasti"
"Joo joo c'mon, älä nynnyile"
"Oletteks te tosissaan?"
"Joo joo c'mon"

Täysin kännipiikkiin se tietysti meni, varmasti selvänä näin ei olisi tapahtunut, mutta kun katsoin neitosen ympäriinsä posliiniksi ajeltua pillua ja miten hyvän ystäväni kaksi sormea upposivat uudestaan ja uudestaan niin liukkaan oloisesti neidon pimppiin, niin alkoi se parempi hermoisemmallakin tehdä mieli.

"No okey, c'mon beibi c'mon" toistin ja otin miehekkään otteen farkkujen läpi omasta munasta ja aloin puristella.

Eipä aikaakaan kun sain ihan hyvän oloisen seisokin aikaiseksi housuihin rutistelemalla ja katselemalla pariskuntaa sohvalla. Heidän imeskely alkoi muuttua aika kiihkeäksi kielareiksi ja ystäväni aukoi yhdellä kädellä housujaan ja kaivoi puolikovan peniksen esille. Neito otti sen ensin käteensä ja sai sitten idean ja pyrki sen jälkeen ylös istumaan. Ystäväni antoi tilaa, kääntyi selälleen sohvalle ja neito repi ystäväni housuja reisiin, kumartui pää haaroihin ja alkoi imeä munaa.

"Tää on parasta" mies sanoi ja kuin kädellä minulle esitellen osoitti tyttöystäväänsä munansa kimpussa ja leveä virnistys päälle.

Kieltämättä se näytti hyvälle. Neito nojasi puolimakuulla miehensä reisiin ja otti suihin niin innokkaasti, että pitkät vaaleat hiukset valuivat koko aika silmille. Pienen hetken päästä ystäväni penis oli ylväästi juhlakunnossa ja hän sanoi minulle, "Your turn".

Ajattelin mielessäni, että toki, jos se vain neidolle sopii niin miksikäs ei. Aina pienet blow jobit on paikallaan. Ystäväni nostikin hiuksista neidon päätä ja keskeytti suihin oton. Hän nousi ja riisui penis jo jäykkänä heiluen, housunsa lattialle ja sanoi tyttöystävälle, "Kaverille kans". Neito hymyili viekkaan oloisesti ja lipoi huuliaan. Ystäväni siirsi yhdellä nostolla olohuoneen pöytää matolta metrin sivummalle ja ohjasi tyttöystävänsä karvalankamatolle ja polvilleen eteeni.

Minulla oli jo omasta takaa puolikova seisokki housuissa kun avasin farkut ja riisuin ne ja boksereiden kanssa nilkkoihin. Neito otti kädellä hellän otteen kullistani, katsoi minua silmiin niin seksysti ja otti munan suuhunsa.

Hänen blow job tekniikka oli hyvä. Imu oli loistava, kieli märkä, huulet pehmeät. Tätä oli harjoiteltu enemmänkin. Ei ihan ensimmäistä kertaa muna suussa. Ystäväni polvistui tyttöystävänsä takapuolen taakse ja nosti hameen selän päälle, riisui sukkahousut ja pikkuhousut pois roikkumasta neidon nilkoista, sylkäisi sormiinsa, pyyhki muutaman viivan neidon vakoa, totesi sen hyväksi ja asetteli peniksen takaapäin neidon pillulle, ja työnsi yhdellä työnnöllä sisään.

Neito päästi pienen vinkaisun, mutta ei ottanut kulliani pois suustaan vaan imi kahta kovemmin. Ystäväni otti neidon lantiosta tiiviimmän otteen ja alkoi nussia. Neito alkoi pitää pientä ininää, mutta jatkoi suihin ottoa vaikka heiluikin rytmikkäästi nussimisen tahdissa. Hänen vaaleat hiukset alkoivat jälleen valua kasvoille, mutta suihin otto jatkui siitä huolimatta. Katselin nojatuolissa rennosti istuen ystäväni panemista ja nautin blow jobista. Ystäväni nautti suuresti dog-stylestä ja välillä hän välistä virnisti minulle tarkoittaen, että eiks ole upeeta ja välillä hän jyysti silmät kiinni nauttien mahtavasta tunteesta.

Suihin otto jatkui ja pari kertaa siirsin neidon hiuksia sivulle, että näin hänen kasvonsa kun kullini meni edestakaisin hänen suussaan, käden auttaessa blow jobbia. Neito katsoi yläviistoon suoraan silmiini seksy ilme päällä ja näytti nauttivan kullini mausta. Seisokki alkoi olla jo kivikova, mikä on humalassa harvinaista, mutta niin oli harvinainen tilannekin. Ensimmäistä kertaa kolmantena pyöränä. Olin kyllä ennenkin pannut omaa tyttöystävää toisen pariskunnan ollessa samassa huoneessa, mutta en koskaan kaverin naista kolmantena pyöränä.

Ystäväni nussi vielä muutaman minuutin takaapäin neidon pilluun, neidon ottaessa minulta koko ajan tiiviisti suihin, kunnes isäntä kyllästyi doggystyleen ja veti munansa ulos ja sanoi minulle, "Your turn".

Neito nousi ylös polvilleen ja vaihdoimme ystäväni kanssa paikkaa. Hän tuli nojatuoliin istumaan ja minä riisuin housut kokonaan jaloista ja siirryin polvilleni neidon taakse. Neito alkoi ottaa kuuliaisesti mieheltään suihin ja minä työnnyin jalat seksysti harallaan olevan neitosen punertavana hohkaavaan koloon.

Neidon pillu oli lämmin ja kostea. Panin rauhalliseen tahtiin lantiosta kiinni pitäen ja kuuntelin kun neito inahteli miehensä penis suussa. Ystäväni keräsi tyttöystävänsä vaaleat, hartioille ylettyvät hiukset ponnariksi käteensä ja veti hieman päätä taakse nähdäkseen kasvot kunnolla ja kysyi neidolta,

"Miltä tuntuu kyrpää suussa ja pillussa, saat nyt kunnolla kyrpää?"

Neito ei sanonut ääneen mitään, mutta mumisi muna suussa kovempaa myöntävään ääneen, jonka saattoi tulkita niin, että hyvä tekee. Pillukin tuntui kostuvan koko ajan enemmän, että ei neidollakaan yhtään huonot oltavat olleet. Nussimme neitoa tässä asennossa muutaman minuutin, kunnes talon isäntä jälleen kyllästyi ja nosti hiuksista neidon irti munastaan. Vedin kullin ulos pillusta ja peruutin polvillani pienen matkan. Isäntä halusi rinnat esille ja nousi kunnolla istumaan ja riisui tyttöystävän puseron ja rintsikat pois. Neidolla olikin upeat c-kupin puolikkaat greipit. Mies kumartui hyväilemään rintoja ja hetken nuoltuaan, isäntä ohjasi tyttöystävänsä takaisin sohvalle selälleen ja vetäisi mekon rääsyn pois neidon lanteita. Nyt neito oli täysin alaston. Mies painoi naisensa sohvaa vasten ja nosti hänen jalkansa hartioille ja asetti kyrvän pillulle ja työntyi rajusti sisään. Neidon suusta pääsi huudahdus kun kyrpä upposi yhdellä työnnöllä pohjaan asti. Sitten mies kurottautui tyttöystävänsä päälle niin, että tämä oli kaksinkerroin allansa ja alkoi jyystää naista aika vauhdilla.

Istuin matolla muna pillunesteistä kiiltäen ja katsoin panoa ja kuuntelin kun neidon suusta alkoi kuulua vikinää ja voihkintaa kun miehensä pumppasi pilluun oikein kunnolla. Pidin omaa seisokkia yllä runkkaamalla kevyesti kullia ja katsoin naimista. Se oli kyllä kiihottavaa. Ei tiedä, vaikka vieras pääsisi vielä liukkaille. Neito nautti suunnattomasti ja mies pani parastaan. Siihen väliin ei ollut meneminen. Parin minuutin päästä ystäväni vartalo alkoi nykiä epämääräisesti ja hän päästeli matalia örähdyksiä. Lantion rytmi alkoi sakata ja kroppa kouristella. Matalasti örähtäen mies päästi kunnon lastit sisään, kyrpää koko lantion paineella pohjaan painaen. Neito voihki ääneen, "Ooh ja aaah!!!", kunnes ystäväni sai pussinsa tyhjiksi. Sitten hän päästi neidon jalat alas ja nousi polvilleen sohvalle. "Ah se teki gutaa, your turn", hän sanoi minulle ja nousi sohvalta pois.

Ajattelin mielessäni jälleen, että toki, jos se vain neidolle sopii niin miksikäs ei voisi pusseja tyhjentää vierailun kunniaksi.

Ystävä nousi seisomaan ja meni kulli spermasta kiiltäen suorilta keittiön pöydältä hakemaan tupakkaa, ja paita päällä, muna hauskasti paidan helman alta vilkkuen painui parvekkeelle ja veti oven kiinni.

Okey,.,.,.., nousin matolta ja katsoin sohvalla raukeana makaavaa alastonta neitosta. Neidon meikit olivat hieman levinneet, mutta neidolla oli kasvoissa kestohymy. Hän näytti kyllä olevan humalassa, ehkä enemmän kuin miehet, mutta kuitenkin silminnähden tyytyväinen olotilaansa, niin kuin me kaikki olimme.

Nousin sohvalle ja painauduin neidon päälle. Ilman erillisiä kehoituksia, neito veti jalat koukkuun ja teki tilaa haaroihinsa. Asettelin hieman pehmenneen kullini pillulle. Pimpsasta valui spermaa ulos ja liukkaus oli sitä luokkaa ettei kitkaa ollut ensinkään. Ensimmäisten työntöjen jälkeen piti oikein kurottaa päätä uudestaan alas ja katsoa, paninko pilluun vai menikö muna pillun ohi haaroihin. Kyllä se sisälle meni ja pienen ajan päästä kun kulli alkoi jälleen kovettua kunnolla, alkoi myös tuntemusta tulla sinne suuntaan, että sisällä ollaan. Yläpäässä olikin jo valmiiksi ihan uskomattomat fiilikset. Tässä sitä vaan nussittiin kaverin hyvännäköistä naista ja luvalla.

Ystäväni oli yhä parvekkeella tupakilla kun aloin painaa neidon pillua oikein asenteella. Ah, valkohiuksinen hyvännäköinen blondi. Siniset silmät, c-kupin rinnat, sopusuhtainen vartalo, hyvät sääret. Sellainen pakkaus oli allani ja vielä kaverin luvalla. Nousin polviseisontaan nauttiakseni naisesta visuaalisesti vielä enemmän. Painoin polvitaipeesta hänen jalat vatsan päälle ja aloin nytkyttää pillua. Pillusta kuului epämääräisiä tyrähdyksiä kun jalat olivat koukussa vatsalla ja ystäväni spermaa roiskahteli valuen ulos kullini lomasta. Neidon rinnat hölskyivät seksikkäästi edestakaisin työnnön tahdissa. Neidon ääntely oli voihkivaa ja kasvot seksikkään rivot levinneiden silmämeikkien ansiosta. Kalu alkoi tulla ihan kovaksi ja tunne vain parani. Nousin kunnolla käsinojaan pitäen kädet neidon polvitaipeissa ja kurotin hänen päälle, samalla tahtia kiihdyttäen. Neito otti otteen rinnoistaan ja alkoi hyväillä niitä hivellen ja puristellen. Tunsin, että se oli lopun alkua. Jyystin paineella tuota ihanuutta ja suljin silmäni. Hetken kuluttua laskin vartalo nautinnon huipussa sykkien mällit neidon pilluun ja lyhistyin hetkeksi hänen päälle.

Neito huohotti allani ja minulla suuta kuivasi. Ensimmäisenä mietin, että vittu mikä pano. Ja heti perään, että näkikö ystäväni, oliko hän jo tullut sisään. Vilkaisin taakseni ja totesin, että hän oli yhä parvekkeella. Ehkä hän ei halunnutkaan nähdä lopun climaxia. Nousin ylös ja silitin raukeaa, kestohymyllä varustettua neitoa vatsasta ja sanoin ehkä vähän kömpelösti, "Kiitos" vaikka tosimies ei pillusta kiittele. Neito hymyili takaisin ja muiskautti suullaan, "Pus, eipä kestä. Ilo oli minun puolellani"

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri