Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Seksipäiväkirja osa 5 - Aamu kaverilla
Kirjoittanut: Raatikainen
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Tämä on niitä elämän ihanuuksia ja juuri niitä tapahtumia joista ne muistot tulevat sinne eläkepäivien kiikkustuoliin.

Olin kylässä tuttavieni luona. Heräsin klo 5.15 aamulla kun miespuolinen kaverini teki lähtöä töihin. Oli aika pimeää, makasin patjalla olohuoneen lattialla ja kuulin kuinka hän kolisteli keittiössä. Olimme edellisenä yönä olleet baarissa, minä, kaverini ja kaverin tyttöystävä Mari. Eipä käynyt kaveria kateeksi, olikohan hän edes työkunnossa saati sitten kykenevä auton rattiin. Hän keitti kahvit, söi ja lähti. Auto starttasi pihalla ja hetken päästä tuli hiljaista. Nukahdin uudelleen.

Seuraavan kerran kun heräsin, boksereissa oli ahdasta. Kulli oli täydessä seisokissa, oli pieni krapula ja suuta kuivasi. Oli jo valoisaa, kello oli kohta kymmenen aamulla. Nyt olisi saatava jotain juotavaa. Nousin istumaan ja yskäisin kurkkuni auki. Se riitti, pariskunnan valtava koira hyökkäsi ryminällä selkäni takaa olohuoneeseen tarkistamaan kuntoni ja nuolemaan naamaani.

"Joo kiva koira, ei nuole, nyt pois" työnsin koiraa kaikin voimin taaksepäin.

Koira luovutti muutaman minuutin taistelun jälkeen ja poistui taka-alalle pariskunnan makuuhuoneeseen. Olipa rajut aamupesut, ohimoilla tuntui pieni jyskytys, verenpaine oli koholla kiivaan taistelun jäljiltä. Ihmettelin mielessäni miksi ihmiset ottavat koteihinsa tuollaisia valtavia petoja. Kullikin säikähti niin paljon että seisokki oli katoamassa, mikä oli kyllä hyvä. Piti päästä juomaan ja kuselle.

Nousin ylös ja seurasin koiran perässä liukuovesta käytävälle. Pariskunnan makuuhuone oli heti vastapäätä ja ovi oli auki. Vilkaisin sisään, Mari nukkui jossain peittokasan alla, vain jalkapohjat näkyivät kasan alta. Peto makasi nyt sängyn vieressä, tuijotti minua ja heilutti häntää. Livahdin pikaisesti vessaan ennen kuin se ehti taas hyökätä. Kusin krapulaisella kullillani ja tunsin, että kohta olisi pakko yrittää jossain vaiheessa vetää käteen. Ravistelin viimeiset tipat ja vedin vessan. Siina samalla tein pikaisesti parit vedot, esinahka taakse, eteen, taakse, eteen. Ai vittu kun tuntui hyvältä. Koko varsi oli erikoisen herkkänä. Oli pakko lopettaa, alkoi jälleen seisomaan.

Siirryin kiva kohouma boksereissa vessasta keittiöön ja avasin jääkaapin etsiäkseni jotain mehua tai limua. Koira tuli taas tarkistamaan josko hänelle annettaisiin jotain. Ei tippunut mitään, enkä löytänyt itsellenikään muuta juotavaa kuin hanasta vettä. Repaisin mukaani pari siivua talouspaperia, että saisin siivottua hetken päästä syntyvän sotkun siististi pois. Menin takaisin olohuoneeseen ja vedin liukuoven lähes kokonaan kiinni ettei koira pääsisi enää yllättämään minua. Asettelin talouspaperit patjan viereen ja menin makuulle, tykytys kullissa koveni, nyt olisi pakko vedellä pahimmat paineet pois.

Avasin television ja säädin äänen ihan hiljaiselle. Ajattelin että se toimisi taustametelinä, eikä runkkaaminen kuuluisi makuuhuoneeseen. Laskin bokserit nilkkoihin, vedin peiton päälle ja aloin hitaasti vedellä kulliani. Suljin silmäni ja käytin mielikuvitusta. Loihdin mieleeni joitain vakiofantiasoitani, kaupan kassata työkavereihin. Vetelin esinahkaa edestakaisin silmät kiinni ja kuvittelin mielessäni kaupan kassaneidin, niin kauniin blondin sinisine silmineen. Seuraavaksi työpaikan varaston kirjanpidon nainen, melkein aina hameessa ja mustissa sukkahousuissa ja täydellisen kauniit kasvot. Olimme usein flirttailleet toisillemme aika rankasti. Pidin hänestä todella.

Runkkasin hitaasti ja vajosin syvemmälle fantasioihin ja aina orgasmin lähestyessä hidastin tahtia ja annoin sen mennä ohi. En halunnut laueta ja lopettaa runkkaamista, kullissa tuntui niin hyvältä ja jatkoinkin sitä ties kuinka kauan. Ehkä jotain puolen tunnin jälkeen alkoi tulla pakottava tunne laueta. Vatsalihakset olivat jo ihan krampissa. Heitin peiton kokonaan pois päältäni etten sotkisi sitä spermaan. Aloitin hitaan kiihdytyksen kohti loppua. Tuntui hyvältä, kiihdytin vauhtia ja tiukensin otetta kunnes olin siinä pisteessä mistä ei enää ole paluuta. Laukeaminen oli muutaman vedon päässä.

Samassa havahduin johonkin ääneen. Mikä se oli, liikkuiko koira vai kuuluiko se televisiosta. En tajunnut että mistä ääni tuli. Vatsassa alkoi jo kouristella, orkku oli jo ihan tulollaan. Hidastin käteni vauhtia ja avasin silmäni, mutta jatkoin runkkaamista vielä sen muutaman vedon verran kunnes pallit supistelivat ja lasti lähti liikkeelle kohti tulipunaisena hehkuvaa terskaa. Samassa pääni takana oleva liukuovi vedettiin auki. Olin patjalla, ilman peittoa, pää ihan sekaisin fantasioista, bokserit nilkoissa, ja kulli alkoi nytkähdellä, ja spermaa alkoi tulla sykäyksittäin vatsani päälle. Katsoin pääni taakse. Mari seisoi ovella ja katsoi minua suu hämmästyksestä auki. Kylmänviileästi vetelin vielä muutaman kerran esinahkaa eestaas, kunnes koko lasti oli vatsani päällä. Sitten nousin istumaan ja kuivailin talouspaperilla vatsaani, niin kuin ei mitään olisi tapahtunut.

"Ohhoh, anteeksi" Mari sanoi ja peruutti pari askelta takaisin käytävälle, mutta peto tietenkin ryntäsi huoneeseen ja minua tervehtimään. Puskin sitä kulli yhä pystyssä poispäin. Ensihämmästyksestä toipuva Mari komensi koiraa:
"Tänne, tänne sivulle viereen pois....."
Koira uskoi hetken päästä ja minä olin ihan nolona. Kaaduin takaisin patjalle ja vedin peiton pääni yli. En osannut sanoa mitään.
Mari avasi keskustelun uudestaan ja sanoi: "Sorry en mä tiennyt että olit jo herännyt. Kun mun pitäis päästää tuo koira takapihalle"
"Joo tottakai, ole hyvä vaan" vastasin peiton alta
Mari meni ohitseni takaovelle ja päästi koiran ulos. Jääkylmää ilmaa virtasi sisään. Hän veti oven nopeasti kiinni. Sitten hän sanoi puoleksi jo nauraen:
"Hyiiiiiiiiiiiiii sua, en olisi halunnut nähdä tuota"
"Anteeksi anteeksi anteeksi" mumisin peiton alta. Hävetti mutta paljastin kuitenkin punaiset kasvoni ottamalla peiton pois pääni päältä
Mari repesi lopullisesti,
"HAH HAH HAAAAAAAAAAAAA, ei se haittaa" hän nauroi jo ihan katketakseen kädet polvissa
"Oli pakko, kamalat paineet päällä aina krapula aamuina"
"HAAHHAHAAAAAAAAA, mutta ei se oikeesti haittaa mitään, yllätyin vain kun näin sut ... ilman vaatteita, hah hah haa, HAH HAHAAAAA"

Nolotti nyt entistä enemmän kun ajattelin miltä todellakin olin mahtanut näyttää, juuri  laukeamassa, kulli kädessä. Miehinen itsetuntoni oli tuolla hetkellä nolla. Hymyilin puoliväkinäistä hymyä Marin hekottaessa pitkät ajat ja lopuksi vielä pyrskähdyksittäin hihittäessä ovella, sitten hän sanoi,

"No niin, se siitä. Anteeksi ei ollut tarkoitus nauraa, enkä nauranut sulle vaan... hah hah haa", vielä kerran hän repesi nauramaan.

"Joo kivaa kiitos", vedin peiton taas korville.

Toivuttuaan naurukohtauksesta vielä kerran, hän kertoi, että kuuli kuinka televisio oli ollut auki, ja ajatteli tietysti että olen hereillä, mutta ei osannut ollenkaan edes kuvitella että olisin juuri "aamutoimissa" niin kuin hän asian ilmaisi.

Niinpä!

No aamupäivän ajan kulutimme katsomalla teeveetä ja syömällä sipsejä. Asia oli loppuunkäsitelty vaikka aina kun Mari katsoi minua niin pieni hymynväre kävi suupielessä. Kaverin tultua kahden jälkeen töistä, sain vuorostani kuunnella kun he menivät "päiväunille"

"Uuh aah lits läts tunk tunk tunk tunk tunk tunk tunk tunk tunk ahhhhhhh"

Sitten tuli hiljaista. Kaveri tuli ja nukahti koska kuorsaus alkoi kuulua hetken kuluttua. Vartin päästä Mari tuli pyyhe ympärillä pois makuuhuoneesta ja meni suihkuun.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri