Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Seksipäiväkirja osa 2 - Talvilomalla
Kirjoittanut: Raatikainen
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Olimme talvella erään ystäväpariskunnan ja viime talvisen, nyt ex- tyttöystäväni Katin kanssa viettämässä hiihtolomaa eräässä hiihtokeskuksessa. Ja niin kuin asiaan kuului, päivät kuluivat rinteessä ja illat baarissa. Olimme vuokranneet rinteen läheltä pienen mökin, missä oli kerros-sängyt, jääkaappi ja hella pienessä keittiön tapaisessa syvennyksessä ja pöytä keskellä lattiaa. Mökissä ei ollut omaa vessaa, vaan wc, pesukone ja suihku oli läheisessä yhteis-saunarakennuksessa. Emme kylläkään koskaan sitä saunaa lämmittäneet, vaan saunassa kävimme rinteen hotellilla. Hotelli oli myös siitä parempi kun siellä oli uima-allas ja saunomisen ohella sai käydä myös uima-altaassa pulahtamassa.

Vuokraamamme mökin sängyt olivat yhtä ahtaita kuin junan makuuvaunujen sängyt, niin lyhyitä ja ahtaita, että ei niissä mahtunut kunnolla vierekkäin nukkumaan, joten iltaisin kävin vain peittelemässä ja pussailemassa Katia alasängyllä. Vaikkakin kyllä minun osalta aina yritystä oli vähän enempäänkin kuin pussailuun. Hivelin tissejä tai hipelöin Katin pillua alushousujen päältä, mutta eipä se tuottanut muuta tulosta kuin äkäisen kuiskauksen korvaan, että ei nyt, ei tässä nyt voi. Minun mielestä päällekkäin ja sisäkkäin olo olisi onnistunut mainiosti, mutta mitään sellaista ei valitettavasti tapahtunut. No toisaalta ymmärrettävää kun toinen pariskunta nukkui muutaman metrin päässä vieressä. Mutta olisihan siinä ollut oma jännityksensä vaikka vain käsillä auttaa toisemme tyydytetyksi, tai edes minut päästää paineista, vaikka vieressä olikin muita ihmisiä.

Ja niin siinä sitten meni muutama päivä että ei ollut oikein kunnon yksityisyyttä eikä mahdollisuutta kunnon seksiin. Tai sanotaanko niin, että Kati ei suostunut mökissä mihinkään seksuaaliseen toimintaan vaikka minun mielestä siihen olisi ollut mahdollisuus.

Seksuaalisia virikkeitä mökissä ei ainakaan puuttunut ja sekös vielä lisäsi painetta palleissa. Aina näkyi paljasta reittä ja säärtä, pyllisteleviä peppuja tai rintsikka tissejä. Pieni mökki ja tiivis tunnelma piti kyllä paikkaansa. Oma nainen ja kaverin tyttöystävä liikkui mökissä paljon puolipukeissa, vaihdellen milloin mitäkin asustetta päälle, lasketteluhaalareista veryttelyhousuihin ja farkuista hameisiin, riippuen siitä minne milloinkin oltiin menossa ja sehän tietty sai mielikuvituksen liikkeelle ja painetta jalkoväliin. Parhaimpia ja panetuksen kannalta pahimpia tilaisuuksia oli illat, kun tytöt olivat aika-ajoin vähissä vaatteissa. Esimerkiksi ravintolaan laittautuessaan kun hekin ottivat hieman paukkua pohjiksi ja estot vähenivät, niin he liikkuivat pikku- tai sukkahousuissa ympäri mökkiä.

Lisäksi oli vielä pieni tirkistelyn mahdollisuus koska naapurin pariskunta nukkui päinvastoin kuin minä ja Kati, mies alhaalla ja nainen yläsängyllä. Jos satuin, ja aika usein satuin olemaan näköalapaikalla kun kaverini nainen kiipesi omaan sänkyynsä. Minulle avautui seksyt näköalat suoraan pyllyosastolle ja sekös oli kidutusta paineessa olevalle miehelle. Ajattelin sen asian niin, että kavereita tässä ollaan, joten ei kai se niin vaarallista ollut jos jotain näkyisi, ja kaverini katseli varmaan samaan tapaan Katia.

Tietty myös me miehet liikuttiin mökissä puolipukeissa. Jos käytiin saunamökissä suihkussa, ei jaksanut kuljettaa vaihtovaatteita mukaan vaan suihkun jälkeen pelkkä pyyhe ympärillä ja talvikengät jalassa, pakkasesta, lumen keskeltä pikaisesti mökkiin. Iho karaistui, hiukset jäätyi ja pallit kutistui viinirypäleen kokoiseksi pakkasessa. Kerran suihkun jälkeen kyykistelin perse pystyssä ja ihan tarkoituksella, pyyhe ympärillä Katin sängyn vieressä ja kaivoin laukusta vaatteita ym. Kati makasi alasängyllä ja kosketti kädellään pyyhkeen alle reiteen kysyen

"Jäätyikö munat", vastasin että kokeile niin tiedät

Hän nosti kättään ylöspäin reiden sisäpintaa pitkin ja tarttui kädellä palleistani pyöritellen niitä kevyesti  kämmenessään. Pallit tiivistyivät entisestään ja puutteessa oleva kulli alkoi kovettua. Nousin suoraksi ja nojasin käsilläni yläsänkyyn ja levitin vielä jalkojanikin, antaen Katille vapaat kädet kosketella vehkeitäni. Kulli jäykistyi ja koskettelu alkoi tuntua hyvältä.

"Kunnossa on vielä", sanoi Kati naurahtaen ja lopetti hiplaamisen. Vastasin että olisi sitä saanut pidempäänkin jatkaa, mutta Kati totesi että halusi vain varmistua että oliko vehkeet jäätyneet, mutta reaktiosta, tai erektiosta päätellen ei ollut syytä huoleen. Niinpä niin.

No sitten vihdoin, muutaman päivän lomailun jälkeen, kun oltiin hotellilla syömässä, niin ruuan päätteeksi, sanoisinko jälkiruuaksi menin Katin mukaan pieneen lukittavaan yksityisvessaan ja Kati armeliaasti, samalla kun itse istui pöntöllä pissalla, suostui ottamaan minulta suihin, ja se teki gutaa, mutta itse hän ei halunnut mitään käsittelyä. No sillä minä selvisin taas hetken aikaa. Ei se suihin otto kuitenkaan kunnon märkää pimperoa korvaa.

Ja taisi olla jo seuraavana iltana, kun oltiin nelistään hotellin uima-altaalla, ahdistin Katin uima-altaassa kulmaan ja painoin itseäni häntä vasten hieroen uikkarin etumusta Katin vatsaa vasten. No kyllähän se kalu siitä taas heräsi ja Katikin huomasi sen. Vettä oli minun rintakehään asti ja Katille melkein kaulaan. Kaveripariskuntamme meuhkasivat omia leikkejään altaan matalammassa päässä. Pidin altaan reunasta kiinni painoin itseäni Katia vasten. Hän arvasi mikä oli minulla mielessä ja laski uikkareitani hieman alas hivellen kalua hetken aikaa. Juuri kun alkoi tuntua niin hyvältä, kuului altaan toisesta päästä naispuolisen seuralaisemme huudahdus,

"Hyi, hei nyt lopetatte heti tuon iljettävyyden!"

Käännyin katsomaan taaksepäin ja meillehän se huuto oli tarkoitettu

"Ei sotketa uimavettä kiitos", kuului huudahdus ja naurua päälle. Valitettavasti Kati uskoi heti ja yritti asetella kovana jököttävän kalun takaisin uikkareiden sisään. Kurja homma, se ilo loppui sitten siihen. Hetken päästä altaalle tulikin taas muitakin saunojia ja tytöt katosivat naisten saunaosastolle. Itse kelluskelin vielä tovin altaassa että pahin jäykkyys katosi ennen kuin uskaltauduin altaasta ylös ja saunaan.

Mutta kun päivät kuluvat ja kun paineet käyvät kaikille riittävän koviksi niin alkaa tapahtua. Monena iltana olimme olleet kaljalla ja nyt tuli asioihin vauhtia, siitä puhe mistä puute. Olimme ravintolassa ja tytöt olivat tanssimassa. Molemmilla tytöillä oli hame päällä ja kaverini katseltua hetken aikaa heidän tanssia, hän sanoi minulle että nyt naitattaa. Sovimme puoleksi leikillään, puoleksi tosissaan, että ensi yönä saa rauhassa nussia välittämättä toisen pariskunnan läsnäolosta mitään. Kun tytöt palasivat pöytään, myös heille kerrottiin, että pidettiin kaverin kanssa palaveri aiheesta nussiminen, ja että kun näin kauan ollaan samassa mökissä ilman omaa rauhaa ja omia huoneita, pitää kuitenkin myös seksuaaliset tarpeet pystyä tyydyttämään jotenkin, joka tarkoittaa sitä että ensi yönä pakko saada pillua vaikka mikä olisi. Ensi yönä on kaikki sallittua, jopa ryhmäseksi tai parinvaihto jos oikein hurjalle päälle satutaan. Siinä vaiheessa tytöiltä tuli kuitenkin kyllä jonkin verran kielteistä palautetta, mutta ei nyt kuitenkaan ihan täyttä tyrmäystä.

Jätin itse tarkoituksella juomisen vähemmälle, että yöllä tarpeen tullen seisoisi kunnolla. Kaverin kanssa pidettiin huoli, että tytöt pysyivät humalassa ja juotettiin heitä ihan tarkoituksella ja kyllä ihan rehellisesti heillekin se kertoen että nyt juotte niin paljon ettei mökillä tarvitse sitten ujostella, ja kyllä he enemmän humalassa olivatkin kuin me. Jonkin ajan päästä molemmille pariskunnille yllättäen sopi se, että lähdimme hieman aikaisemmin pois, tilasimme taksin ja menimme takaisin mökille. 

Tunnelma oli mielestäni kaikilla aika odottava kun riisuimme ulkovaatteita pois ja ainakin minä kävin jo kuumana. Voin kertoa, että panetti jo niin perkeleesti. Tytöt istuutuivat pöydän ääreen "pesemään" meikkejä pois kasvoista ja minä siirryin sängylle riisumaan housuja pois jalasta. Tytöt istuivat vastakkaisilla puolen pöytää ja molempien sääret näkyivät seksikkäästi pöydän alta. Otin housut veks ja katselin kiihottuneena tyttöjen meikinpoistoa.

"Kestääkö vielä kauan?" kysyin

"Kyllä tässä vielä hetki menee", sanoi Kati hymyillen,

"Mikäs kiire sulla nyt on, voit sä jo laittaa nukkumaan jos väsyttää"

"No ei mitään kiirettä, mä voin tässä odotella"

Tytöt alkoivat keskenään kiusoitella meitä juttelemalla, että jaa, kylläpä meitä väsyttää, sitten nukkumaan, ei tässä nyt enää mitään muuta jaksa tehdä, ja että kyllä sitä nyt voi odottaa kotiinkin asti, ei voi jätkiä haluttaa niin paljon. Joopa joo, todettiin kaverini kanssa samaan ääneen ja jatkoin vielä sanoen Katille, että kiireesti nyt sänkyyn sieltä. Kati virnisti ja jatkoi kasvojen kuivapesua. Riisuin itseni alasti ja pujahdin peiton alle odottelemaan.

Vihdoin tytöt saivat meikit pois kasvoiltaan ja Kati nousi pöydän äärestä ylös ja tuli minun eteen riisumaan vaatteitaan. Hän riisui puseron, avasi hameen vetoketjun ja antoi sen pudota lattialle. Yllä oli vielä rintsikat ja sukkahousut. Kieltämättä täytyy sanoa, hän oli aika perkeleen seksikäs pakkaus, täytyy kirjoittaa hänestä lisää tulevissa seksipäiväkirjoissa. No kuitenkin, toisella puolella huonetta kaverini kaivoi laukkujaan ja yritti selvästi olla vilkuilematta Katia, mutta huonoin tuloksin. Kaverini oli jo riisuuntunut ja yllä oli enää pelkät kalsarit. Kalu pullotti selvästi housun läpi. Nyt myös kamuni tyttöystävä nousi pöydän äärestä ja siirtyi oman sänkynsä viereen ja alkoi riisuutua. Hänellä oli ihana perse, sitä kun joskus saisi niin...

Kaikki alkoi olla valmiita. Kaverini kysyi joko voi sammuttaa valot. Vastasimme myöntävästi ja hän meni housut pullottaen ovelle ja naksautti valot pois. Huoneeseen tuli aluksi pilkkopimeää ja kesti hetken aikaa että silmät tottuivat pimeyteen. Kaveri hapuili pimeydessä naisensa viereen. Kati riisui loput vaatteet ja kaivautui peiton alle viereeni. Kaluni oli jo hetken aikaa seisonut puolikovana ja nyt Katin tullessa ihokosketukselle, kalu jäykistyi kivikovaksi. Vedin hänet itseäni vasten ja huokasin syvään, vihdoinkin olisi tilaisuus purkaa paineet pois oikein kunnolla. Aloimme suukotella hiljakseen ja hivelin Katia niskasta, kaulasta, selästä, rinnoista, pepusta.
Koko vartaloni värisi halusta kun Kati kosketti hellästi kädellään seisovaa kaluani. Molempien hengitys kiihtyi ja hän puristi tiukemmin kalustani, runkaten sitä hitaasti edestakaisin. Kiihko nousi ja naapurinkin sänky nitkahteli äänekkäästi heidän hakiessa ahtaassa sängyssä parempaa asentoa.
Suutelimme Katin kanssa himokkasti ja hän nosti jalkansa lantioni päälle. Laskin takakautta käteni hänen jalkoväliinsä. Häpyhuulten väli oli kuuma ja märkä, se ei paljoa lämmittelyjä enää kaivannut. Asettelin terskan pään häpyhuulten väliin ja työnnyin helposti sisään Katin inahtaessa nautinnosta. Ah vihdoin pillua, tästä pitää nyt nauttia oikein kunnolla, ajattelin ja aloin työnnellä lantiolla pientä edestakaista liikettä, kulli ihan pillun pohjassa.

Naimme kyljellään ja pidensin rauhallisesti työntöjä. Kati alkoi raapia kynsillään pakaroitani ja halusi vauhtia lisää. Työntelin hetken voimakkaammin ja hän tuli. Tuntui ihanalta kun hän laukesi niin helposti ja nopeasti. Tiesin että hän nautti tilanteesta täysin rinnoin. Hän rauhoitti hetkeksi lantioni liikkeitä ja olimme jonkin aikaa melkein liikkumatta pillun supistellessa kovan kullini ympärillä. Samaan aikaan naapureiden sänky nitisi äänekkäästi. Pienen tauon jälkeen Kati pystyi taas jatkamaan.
Nousin hänen päälle ja katsoin hämärässä kuinka viereisellä sängyllä oli täysi tohina päällä. Kaveri rynkytti lähetyssaarnaaja asennossa tyttöystävänsä reikää ja molemmat huohottivat äänekkäästi. Kati levitti jalkansa ja minä työnnyin hänen sisäänsä. Reikä oli orgasmin jälkeen tiukka, liukas, ja se puristui kaluni ympärille tiukasti. Aloitin nautinnollisen ja tasaisesti kiihtyvän pumppauksen Katin liukkaaseen reikään. Hetken päästä naimme kuin kanit enkä enää edes muistanut että huoneessa oli toinenkin pariskunta. Ahdas sänky notkui kovaäänisesti ja pelkäsin jossain vaiheessa että se hajoaa. Onneksi se oli metallia ja pultattu seinään kiinni.

Emme vaihtaneet kertaakaan asentoa vaan jatkoimme tasaista, nautinnollista lähetyssaarnaaja rynkytystä vaikka kuinka pitkän aikaa. Jossain vaiheessa Kati raapi selkää ja niskaani ja huusi melkein ääneen. Minulla alkoi myös tuntua palleissa se tuttu tunne ja laukesin paineella hänen sisäänsä. Makasimme päällekkäin ja huohotimme hiestä märkänä. En tiedä kauanko aikaa oli kulunut, mutta seksi oli tuntunut aivan taivaalliselta. Kati oli ahtaasta sängystä ja orgasmeista ihan krampissa ja halusi minut pois sisältään ja päältään ja oikoa jalkojaan ja itseään. Kellahdin hänen viereensä ja nukahdimme aika nopeasti. Mahduimme nyt hyvin nukkumaan samassa sängyssä.

Aamulla oli aika vapautunut tunnelma kun mökki oli täynnä saaneita ihmisiä. Vitsailimme kaverin kanssa, että tämä pitää joskus ottaa uusiksi. Ja niin me teimmekin. Olimme näet liikkeellä heidän autolla ja he toivat meidät loman jälkeen ensin kotiin ja jäivät siinä samalla vielä yhdeksi yöksi.

Lämmitimme saunan. Ajatuskin siitä että pääsi omaan saunaan ja kunnon suihkuun oli niin hieno. Menimme ensin Katin kanssa kahdestaan. Pieneksi yllätykseksi Kati alkoi ensin hiplata kulliani kuumassa saunassa. Siitä siirryttiin aika nopeasti pesuhuoneen puolelle. Nostin Katin pesukoneen päälle ja työnnyin vauhdilla sisään. Kiihkeää naintia ja molemmat lauettiin nopeasti. Käytiin pesulla ja mentiin saunaoluisille olohuoneeseen. Toinen pariskunta oli jo siellä levottomana ja kyseli että koska on heidän vuoro mennä saunaan. Siitä se sitten kehittyi idea, että he voivat tulla saunomaan samaan aikaan meidän kanssa. Minun ja Katin vielä siemaillessa olusia, toinen pariskunta lähti jo edeltä saunaan. Menimme hetken päästä perässä. Olimme jo viikon olleet yhdessä ja naineetkin samassa huoneessa, alasti yhdessä saunominen ei nyt heti ainakaan minusta tuntunut juuri miltään. Vain pientä vilkuilua tyttöjen rintoihin ja perseisiin pesuhuoneessa, mutta ei mitään sen kummempaa. Jatkuu...

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri