Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Seksipäiväkirja osa 1 - Kesälomalla
Kirjoittanut: Raatikainen
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Olin etelässä kesälomalla tuttavieni luona. Viikonloppu meni juhliessa. Kaverillani ja hänen avopuolisolla ei ollut kesälomaa. He kävivät molemmat arkisin töissä. Jäin siis maanantai aamulla nukkumaan kun he lähtivät töihin.

Heräsin yksin vasta 10 jälkeen. Vedin käteen kun ensimmäistä kertaa kolmeen päivään sain olla rauhassa. Kävin suihkussa, söin aamiaisen, siivosin keittiön ja lähdin bussilla keskustaan. Aurinko paistoi lämpimästi ja torin laitamilla käveli tajuttoman seksikkäitä nuoria naisia, lyhyissä hameissaan, koululaisia kesälomalla. Vietin päivän kaupungilla katsellen paikallisia nähtävyyksiä. Otin pari tuoppia terassilla ja lähdin bussilla takaisin kohti ystävieni asuntoa.

Vartin matkustuksen jälkeen nousin bussista ja lähdin kävelemään pyörätietä, mikä menee bussipysäkiltä ystävieni asunnon suuntaan. Joku toinen bussi olisi kuulemma tullut lähemmäksi asuntoa, mutta tälläkin pääsi ihan nurkille. Pyörätie kulkee pellon laitaa kunnes tulee sen omakotitaloalueen laitamille minne olin matkalla. Edessä on T risteys. Reilu parikymppinen nainen tulee vasemmalta, kohtaamme risteyksessä, hidastelen ja jään odottamaan että hän kävelee ohitseni. Vaihdamme katseita, hän on nätti brunette, ruskeatukkainen tyttö.

Annoin hänen mennä edelle. Seisoin hetken ja odotin, että hän meni kymmenen metrin päähän eteeni, sen jälkeen jatkoin matkaa hänen takana. Ihana perse. Tyttö käveli edessäni ja tunsin heti jännitettä meidän välillä. Outoa, mutta niin se vain oli ja tiesin vetovoima oli molemminpuolista. Sen näki tytön katseesta kun hän meni ohitseni, katse oli lämmin ja suoraan silmiin.
Olen pitkä, tumma, ja pitkät naiset ovat aina kiinnittäneet minuun erikoisesti huomiota, tai lyhyet jotka haluavat pitkää. Tämä brunette oli varmaan 175- 180 kengät jalassa.

Hänellä oli yllä punainen hiaton paita ja mustat perseestä tiukat farkut, jotka levenivät lahkeesta. Jalat olivat pitkät ja hän oli hoikka. Hän keikutti minulle pyllyään ja vilkaisi taakse. Parinkymmenen metrin päästä hän vilkaisi uudestaan taakse minua ja pyöritti lanteet keikkuen pyllyään. Alkoi haluttamaan. Tie kääntyi jyrkästi vasemmalle ja taloja oli molemmin puolin tietä. Jokaisen talon kohdalla odotin milloin hän kääntyy pihaan. Kävelimme peräkkäin ja pylly keikkui. Hänen talo oli sitten neljäs talo vasemmalla mutkan jälkeen. Hän pysähtyi postiluukulle tien laitaan ja kaivoi avaimet laukusta.

Olin hänen kohdalla kun hän työnsi avaimen postiluukun lukkoon. Ohitin hänet ja mietin, mitä nyt tehdä. Kuulin kuinka postiluukku avautui ja tunsin että hän katsoi vuorostaan perääni, persettäni ehkä. Olin jo viisi metriä ohi. Muutama sekunti ja välimatkaa oli jo kymmenen metriä. Sitten pysähdyin, käännyin, katsoin häneen päin ja töksäytin,

"Saitko postia"
Hän katsoi minua ja katsoi paperipinoa käsissään
"Taitaa olla mainoksia"
"No hyvä ettei laskuja", pieni hiljaisuus
"Asutko tuossa" kysyin ja osoitin kaksikerroksista taloa. Vau mikä kysymys, tottahan hän asuu kun otti postitkin luukusta.
"Joo, tai oikeastaan en. Vanhempani asuvat tässä ja olen täällä nyt talovahtina"

En selosta joka sanaa mitä vaihdettiin, mutta kävelin askel askeleelta lähemmäksi ja tunsin suurta seksuaalista vetovoimaa häntä kohtaan. Lopulta päädyttiin tilanteeseen jossa kysyin häntä kahville. Hän suostui ja sovittiin treffit kahden tunnin päästä samaan paikkaan, postiluukulle. Menin kavereille ja kerroin treffeistäni. Eivät ensin uskoneet, mutta kun kävin suihkussa ja tein lähtöä uudestaan ulos, uskoivat sitten kai lopulta.

Kävelin talon eteen ja mietin juuri, että käyn soittamassa ovikelloa, mutta hän tulikin melkein heti ulos. Mentiin lähellä olevalta bussipysäkiltä bussilla kaupunkiin ja ensin kahville pikku kuppilaan. Tulimme mukavasti juttuun. Hän kertoi itse asuvansa keskustassa, opiskeli yliopistossa ja parina päivänä käynyt vanhempiensa upeassa talossa, kun he olivat lomalla, tyhjentämässä postin ja kastellut kukkia ym. Ihmettelimme, että olipa sattumaa kun tapasimme ja sen täytyi olla kohtalo. Kerroin itsestäni että olen kesälomalla käymässä kavereideni luona. Illemmalla jatkettiin viihtyisään baariin ja otettiin siiderit - oluet. Hänellä oli seuraavana päivänä jotain sovittua menoa heti aamusta ja sovittiin, että lähdetään ajoissa kotiin. Kello 23 päätettiin poistua kuppilasta. Luulin, että menisimme yhdessä bussilla takaisin laitakaupungille, mutta hän sanoi menevänsä kotiin, omaan asuntoon joka oli kuulemma ihan muutaman korttelin päässä. Jäähyväisten aika. Halusin antaa hänelle hyvänyön suukon. Se oli pieni suukko, joka johti suuteluun ja kuiskutteluun, joka johti taas siihen, että sovittiin, että lähden hänen luokse yöksi. Kävelimme muutaman kadunvälin satamaan päin ja sitten porttikongista kerrostalon pihaan ja numerokoodin antamisen jälkeen portaikkoon, hissiin ja asuntoon sisään. Asunto oli siisti, naisellinen yksiö.

Eipä aikaakaan kun suutelin häntä himona. Riisuin vaatteita pois ja hänen kaunis vartalonsa paljastui koko ajan enemmän. Pienet kiinteät rinnat ja pyöreä lantio, tiukat reidet. Riisun itseltäni kaikki pois ja annoin kullilleni luvan seisoa. Hänellä oli ihana vartalo, vaalea häpykarvoitus josta häpyhuulet näkyivät ja tuntuivat selvästi, seksikäs pakkaus. Kulli kovettui entisestään. Vedin hänet itseäni vasten ja puristelin pakaroista. Hän kävi ihan yhtä kuumana ja silitteli minua aina karvaisista reisistä, ylös hartioihin. Hieroin kovaa kulliani hänen vatsaansa vasten ja laskeuduimme sängylle. Hän kertoi, että ei pidä kondomista ja levitti jalkansa ollessaan allani. Työnsin kovana seisovan kullini hänen märkään reikäänsä. Ihanaa, kiihkeää seksiä, monissa asennoissa ja yöllä lisää vielä kahteen kertaan. Kun olin ensimmäisen kerran lauennut hänen sisäänsä, makasimme vierekkäin ja kulli kävi hetken aikaa hieman velttona, mutta pienen koskettelun jälkeen se seisoi taas kovana. Jälleen ihanaa seksiä ja nautintoa. Joskus yöllä nukahdimme. Aamulla pari pientä kosketusta ja kulli oli taas kovana. Rajua seksiä hieman kosketusherkillä, punaisena hehkuvilla kullilla ja pillulla. Naimme ja nauroimme ääneen todeten, että tämä on ihan hullua, sattuu, mutta tuntuu niin ihanalta, ja sitten suihkuun. Söimme, joimme kahvit ja keskustelimme vielä tunnin tai kaksi, vaihdoimme puhelinnumerot ja lähdin tyytyväisenä taas takaisin kohti kavereideni asuntoa.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri