Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Seksiä exän kanssa?
Kirjoittanut: En kerro
Kategoria: Palaute tarinaan 'Vanha suola janottaa'

 

 

(Palaute tarinaan Vanha suola janottaa, lisätty omaksi sivuksi)

Vanha suola janottaa myös täällä. Haluaisin yhä seksiä exän kanssa vaikka olen seurustellut nykyisen mieheni kanssa reilut kaksi vuotta.
Ei suhteessamme sinänsä mitään vikaa ole, mies on ihan kunnollinen, mutta ehkä liiankin kunnollinen? Hän on rehellinen, luotettava, kiltti, paljon sitä mitä exä ei ollut. Tai kyllä exäkin oli ns. kiltti, mutta samaan aikaan jännittävä, hieman arvaamaton. Luotettava hän ei koskaan ollut. Petti minua, piti rinnakkaissuhdetta ainakin vuoden nuoreen tyttöseen. Seksi oli kuitenkin hyvää. Ei nyt ihan joka ilta, mutta pääasiassa. Rakasteltiin joka paikassa, autosta, ravintolan vessaan. Jopa lenkkipolun laidassa pikaisia. Hänen kanssaan oli koko ajan perhosia vatsassa hyvällä tavalla. Nykyisestä suhteesta puuttuu jännitys.

Exällä on tällä sivustolla esille tullut säärifetissi ja sääret ovat minussakin parasta, pepun ohella, kuinka näille sivuille eksyinkään;). Suhteen aikana halusin ja onnistuin viettelemään hänet melkein aina kun halutti, mutta ei se ollut kuitenkaan kirkossa kuulutettu, että saiko ihan aina kun mieli teki. Aina oli hieman jännitystä ja haastetta. Sama toisin päin, ihan aina ei minuakaan haluttanut heti, mutta hän sai halun syttymään. Se katse, taitavat kädet. Hänen kanssaan sain orgasmeja.

Nykyinen mieheni on niin kiltti ja haluaa tyydyttää tarpeeni. Saan hänen kanssaan suuseksillä orgasmin, mutta en yhdynnässä. Exän kanssa laukesin lähes joka kerta. Seksiä saan kyllä aina kun haluan, eli ei pitäisi olla puutetta, ei pitäisi ei, mutta kuitenkin elän jatkuvassa puutteessa, nimittäin exän puutteessa. Halut nykyistä miestä kohtaan ovat hiipuneet. Seksin aikana mietin vain exääni. Hänen kanssaan seksi oli parempaa, kiihkeää, monipuolista. Kaikkea ei voi kuitenkaan saada? Onko se todella niin?
Mietin usein exän, sitä, kuinka iso se oli ja kuinka se kaartui hieman sivulle. Ja sitä miltä se tuntui sisälläni. Ja niitä kosteita suudelmia, lämmintä vartaloa. Masturboin salaa ajatellen exää ja koen siitä huonoa omaatuntoa.

Käytimme exän kanssa seksileluja, puin ylleni seksivaatteita, stayup sukkia, korkokenkiä, korsetin. Kuvasimme rakasteluja videolle. Se seksuaalinen himo minua kohtaa näkyi hänen silmistä. Kaipaan sitä katsetta, himokasta katsetta. Sitä kuinka hän katsoi minua ja näin kuinka häntä halutti saada rakastella kanssani. Mutta valitettavasti en ollut ainoa hänen himonsa kohde. Ne nuoret naiset, ne nuoret naiset:(

Tiedän, että onnistuisin yhä viettelemään exäni sänkyyn. Olen jutellut hänen kanssaan puhelimessa ja ollaan tavattukin. Se sama himo minua kohtaan on yhä silmissä. Mutta kun se omatunto alkaa soimata? En halua loukata nykyistä miestäni. Hän on niin kiltti minulle. Olen kyllä yrittänyt kaikkeni nykyisen mieheni kanssa, ehdottanut leluja, pientä piristystä salarakastelusta, seksivaatteita, mutta hän ei halua kokeilla mitään uusia asioita. Hänelle riittää tavallinen perus seksi.
Olen miettinyt, että tapaisin exäni salaa, vaikka vain muutaman kerran. Olisi ihanaa kokea taas se himo, halu ja nykyään lisänä kaipaus. Pelkään kuitenkin, että alan haluta hänet takaisin. Tiedän, että saisin hänet takaisin jos kysyisin. Vanha suola janottaa. Odotan, että puhelin soi. Pelkään loukkaavani nykyistä rakasta:(

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri