Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Sain täyden lastin
Kirjoittanut: Hanna
Kategoria: Eroottinen tarina

 

 

Tämä sattui kolme vuotta sitten. Siis pari vuotta ennen kuin "näytin heille penaalini" tapahtui.

Minun piti hankkia meille kesän juhliin viinat. Yks Matti on ihan mukava papparainen ja hän on aikaisemminkin hakenut meille viinoja. Sovimme hänen kanssaan, että tulen illalla hakemaan häneltä lastin. Jostain syystä menin nyt eka kertaa yksin hänen luokse hakemaan viinoja. Menimme hänen keittiöönsä. Ja hän nosti tiskipöydälle kolme omenaviini pulloa joista olimme sopineet. Juttelimme siinä vähän aikaa niitä näitä. Matin jutut olivat melko kaksimielisiä, niin kuin lähes aina. Minä vähän lämpesinkin niistä jutuista. Minulla oli päällä vain sellainen paitamekko jossa oli tosi lyhyt helma. Istuin jalat ristissä toistensa päällä ja salaa näytin Matille pitkiä reisiäni. Sitten aloin kaivamaan laukustani rahoja viinoihin. Kiusallani käännyin selin Mattiin ja pyllistin vähän hänelle. Juuri sen verran, että mekon helma nousi ja pikkarini näkyivät hänelle.

Matti tuli taakseni. Hän laittoi kätensä lantiolleni ja hiveli sitä hellästi. Hitaasti hän nosti mekkoni helmaa. Kielsin häntä hiljaa mutta samalla levitin jalkojani ja nojasin tukevasti pöytään. Jännittyneenä odotin, että mitä on tulossa. Matti siirsi varovasti toisen kätensä etupuolelleni ja hyväili hellästi vatsaani navan alapuolelta. Toisella kädellä hän jatkoi lantioni hyväilyä ja välillä hän silitti pyllyäni. Varovasti hän siirsi kätensä pikkareihini ja aloitti pilluni hyväilyn. Huokailin hiljaa hänen käsittelyssä. Tämä tuntui suorastaan taivaalliselta, verrattuna ikäisteni poikien käpälöintiin. Matti veti pikkarini alas reisille ja nosti sitten mekkoni pääni yli pois päältäni. Hän jatkoi pilluni hyväilyä ja alkoi toisella kädellä hieroa rintojani. Tunsin kuinka hänen kovettunut munansa painoi selkääni. Hän puristeli ja hieroi koko kämmenellään rintojani ja välillä hän pyöritti nänniäni sormiensa välissä. Toisella kädellään hän jatkoi pilluni hyväilyä. Hän liikutteli sormeaan vaossani ja hieroi klittaani välillä rajusti ja voimalla, välillä hellästi. Voihkin melko äänekkäästi hänen käsittelyssä. Lantioni teki tahattomasti pientä pyörivää liikettä hänen sormensa tahdissa.

Matti nosti minut vatsalleni siihen ruokapöydän päälle. Lantioni oli pöydän reunalla mutta jalkani eivät ihan ylettyneet lattialle vaan jäivät ilmaan. Hän veti pikkarini kokonaan pois jaloistani ja suuteli samalla pyllyäni. Sitten tunsin kuinka hän asetteli munaansa pilluni huulille. Parkaisin vitun kovalla äänellä hänen työntäessään munansa voimalla sisääni, ihan pohjaan asti. Matti alkoi heti naimaan minua vitun rajusti ja kovalla voimalla. Hänen kalunsa täytti minut ihan kokonaan. Puristin lujasti pöydän reunaa ja voihkin kovaa hänen pannessa minua todella rajusti. Sain tosi nopeasti valtavan orkun. Potkin jaloillani rajusti ilmaa ja puristin täysillä pöydän reunaa. Samalla huusin ihan suoraa huutoa orkun voimasta.

Matti otti ja käänsi minut selälleni siihen pöydälle. Hän nosti jalkani olkapäillensä ja otti minua lantiosta kiinni. Hänen valtava kalunsa upposi helposti pilluuni. Matti jatkoi minun panemista. Hän veti lantiosta minua jokaista työntöään vastaan. Hän pani minua niin rajusti kuin vain pystyi. Siinä ei ollut hellyydellä mitään tekemistä, se oli suoranaista nussimista. Kuului selvästi kuinka hänen pallinsa läsähtivät pyllyäni vasten työntöjen tahdissa. Pääni heittelehti puolelta toisella ja voihkiessani taas kovalla äänellä. Hiki virtasi pitkin Matin kasvoja. Hänen silmät ihan seisoivat päässä ja hän hengitti todella raskaasti ja hoki kokoajan, että: Vittu ko on tiukka vittu –vittu ko on tiukka vittu…!

Samalla tunsin kuinka toinen orkku lähestyi minua. Jännitin selkäni ihan kaarelle ja puristin lujaa pöydän reunoja. Purin hammasta yhteen etten olisi huutanut yhtä lujaa kuin eka orkulla. Mutta siltikkin suustani pääsi voimakas parkaisu. Matti jyysti minua vielä vähän aikaa. Sitten hän työnsi munansa voimalla pilluni pohjaan ja piti sitä siellä. Hän veti minua samalla rajusti itseään vasten. Hän nojautui hiukan taakse päin ja päästi kauhean örinän lauetessaan sisääni. Tunsin kuinka hänen kuuma spermansa syöksyi sisääni valtavalla voimalla. Sitä tuli aivan valtavasti. Matti piti munaansa kokoajan syvällä sisälläni ja herutti viimeiset pisaransakki minuun. Lopulta hän veti kalunsa ulos mutta jäi seisomaan siihen jalkani hänen olkapäillään. Pillustani valui spermaa pitkin häpyäni ja pyllyäni. Oli ihan hiljaista. Kuului vain meidän raskas hengitys ja kuinka pillustani valuvat eritteet tippuivat lattialle.

Makasin siinä pöydällä ja minua hävetti aivan vitusti ja vähän itkettikin. Olinhan antanut vittua sellaiselle miehelle joka sopisi minulle isoisäksi. Ja minä vielä nautin siitä ja sain parhaimmat orkut kuin koskaan.

Silti neljän kuukauden kuluttua hakiessani pikkujouluviinoja panin uudestaan Matin kanssa :)

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

 

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri