Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Sain sittenki kunnon orkun
Kirjoittanut: Naapurintyttö
Kategoria: Eroottinen tarina / Eläinseksitarina

 

 

Olin elokuun lopulla iltavuorossa Siwan kassalla kun Matti soitti, että haluaa taas minulta pillua. Pidän siitä kun hän vaatii ja puolittain pakottaa minut antamaan persettä. Aluksi tietenkin kieltelin vedoten siihen, että olen töissä yhdeksään asti. Mutta hän pyyteli ja aneli, ja lopulta vaati minua tulemaan treffeille. Lopulta sovittiin, että kun minä lähden töistä, niin Matti lähtee ulkoiluttamaan kaverini isän koiraa ja me tavataan yhdellä vähän syrjäisellä uimarannalla.

Oli jo melko hämärää kun saavuin uimarannalle. Matti oli jo Pojun kanssa siellä odottamassa minua. Matti tuli luokseni ja talutti minut heti rannalla olevaan pukukoppiin. Hän jäi seisomaan minun taakseni ja työnsi kätensä paitani sisään ja painoi minut rinnoista itseään vasten. Hänen munansa oli jo täydessä seisonnassa ja hän painoi sitä housujen läpi minun persettä vasten. Matti kuiskutteli korvaani kuinka ihanat rinnat minulla on. Ja kuinka upea, pyöreä ja kiinteä, pylly minulla on. Sitten Matti avasi farkkuni ja veti housuni polviini. Hän painoi minut kontalleni maahan ja työnsi minua kopissa olevan penkin päälle. Laitoin kädet pääni ja penkin väliin pehmusteeksi.

Matti tuli taakseni polvilleen ja ohjasi paksun munansa takaapäin pilluuni. Hän otti lujasti lantioltani kiinni ja alkoi vetelemään minua pitkillä kiihkeillä työnnöillä. Hän veti joka kerta munansa lähes kokonaan ulos ja survaisi sen sitten voimalla niin syvälle kuin vain sai. Voihkaisin joka kerta kun Matti survaisi munansa pilluni pohjaan. Kuului pieni pauke kun se penkki, johon nojasin, hakkasi työntöjen tahdissa kopin seinää. Matti lisäsi koko ajan tahtia ja minäkin aloin päästä vauhtiin mukaan. Voihkeeni kävi kuuluvammaksi ja kuuluvammaksi. Yhtäkkiä Matti sai orkun. Hän painoi munansa pilluni pohjaan ja laski lastinsa sinne. Hän piti sitä vähän aikaa niin syvällä sisälläni kuin vain voi. Pyöritin persettäni Mattia vasten ja yritin saada itsenikin tulemaan. Mutta Matti veti kalunsa ulos ja nousi ylös.

Olin vielä täysin kiimassa. Nojasin päälläni käsiäni vasten ja ajattekin siinä, että: Voi vittu. Juuri kun pääsin itse vauhtiin niin se pruutasi mällinsä sisälleni.
Samassa tunsin kuinka jokin kostea koski pyllyyni. Vilkaisin taakseni ja Poju seisoi siellä haistelemassa minun kiimaista persettä. Aloin käskemään sitä pois sieltä kun se lipaisi karhealla kielellään pilluani. Ihan kylmät väreet kulkivat pitkin kehoani ja parkaisin vitun kovaa, että: Aa…ah saatana. Voi vittuuuu…!

Sen kieli kulki pitkin vakoni pyyhkäisten klittaani ja sen jälkeen reiälläni, käyden vähän sisälläkin. Poju alkoi nuolemaan pilluani puhtaaksi Matin panon jäljiltä. Se nuoli välillä pillua ja pyllyreikää sekä pakaroitani. Se sai minut ihan ekstaasiin. Voihkin äänekkäästi ja perseeni teki tahattomasti pientä pyörivää liikettä. Samassa sain valtavan orkun. Huusin suoraa huutoa sen minkä kurkusta lähtee. Se varmasti kuului siinä puolen kilometrin päässä oleviin taloihin. Perseeni heilui ihan hullunlailla valtoimenaan edestakaisin. Hakkasin samalla nyrkillä kopin seinää. Tuntui, että sekoan täysin sen orkun voimasta. Tärisin ihan kuin kuumeessa.

Minusta tuntui, että jalkani eivät kanna minua, vaan lysähdän siihen maahan. Odotin kunnes hengitykseni tasaantui ja sain voimia jalkoihini. Sitten nousin seisomaan. Vieläkin pillustani valui spermaa. Sitä levisi myös pitkin reiteni sisäpintaa. Ajattelin, että olen aivan kuin raiskatun huoran näköinen. Pikkarini ja farkut olivat aivan spermassa. Vähän inhoten puin ne spermaiset housut jalkaani ja lähdin nopeasti Matin ja Pojun perään ennen kuin joku tulee katsomaan mitä meteliä me pidettiin.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri