Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Sain kunnolla vierasta munaa
Kirjoittanut: Amie
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

Mieheni ja lapseni olivat talvilomalla lapissa laskettelemassa. Minä en päässyt mukaan kun minulla oli töitä sillä viikolla. Torstaina minulla oli vapaa päivä ja menin kaupungille kuluttamaan aikaa. Istuuduin yhteen kahvilaan päiväkahville. Siellä oli melko vähän asiakkaita, pari vanhaa mummoa ja yksi vitun ruman näköinen äijä.

Se oli naamasta tosi ruman näköinen. Sillä oli varmasti ollut paljon finnejä nuorena. Ainakin sen naamassa oli paljon finni arpia. Sen nenä oli paksu kuin joillakin komedioiden juopoilla. Sillä oli tosi paksut silmäkulmat. Se näytti ihan neadertal ihmiseltä, se oli tosiaan vitun ruman näköinen.

Hän oli myös aika iso kokoinen äijä, melko pitkä ja painoi varmasti yli 100 kiloa. Mutta hän oli ennemminkin tanakka kuin lihava. Minä olen itse 165 senttinen ja painoa minulla on 55 kiloa. Tämä kokoero ja se, että se oli tosi ruman näköinen, taisi saada minussa perverssit halut liikkeelle. Olen joskus haaveillut, että jokin ruma olento panee minua.

Ehkä juuri tästä syystä, ja siksi kun minua oli oikeastaan koko viikon naitattanut aivan vitusti, minua alkoi haluttaa naida tuota äijää. Vilkuilin sitä ja se vilkuili takaisin. Itse olen kolmenkymmenen ja tuo äijä oli varmasti yli viidenkymmenen. Vedin olkapäitäni taaksepäin jotta rintani tulisivat paremmin esiin. Vilkaisin sitä ja lipaisin samalla kielellä huuliani ja yritin hymyillä hänelle mahdollisimman seksikkäästi.
Käännyin vähän enemmän kyljittäin häneen päin. Nostin jalkani toisen päälle ja samalla hieroin vähän kädelläni reittäni. Yritin saada reiteni näkymään hänelle mahdollisimman seksikkäästi.

Toisella kädellä vedin muka vahingossa paitani helmaa hiukan ylemmäksi, jotta vatsani paljastuisi sille äijälle. Jännitin vatsani mahdollisimman litteäksi. Hipaisin kädellä vatsaani nostaen samalla paidan helmaa vieläkin ylemmäksi. Se äijä katsoa tapitti minua melko julkeasti. Huomasin, että sillä housuissa pullotti melko reippaasti. Silloin se nousi ylös ja tuli siihen viereen ja sanoi hiljaa.

- Tulisitko minun luokse juomaan toisen kupin kahvia?

Tiesin kyllä mitä siellä tapahtuisi, tuskin me mitään kahvia juotaisiin. Nousin ylös ja lähdin sen äijän perään. Minä halusin tyydyttää perverssit haluni. Ajattelin, että nyt kyllä olen tosi typerä. Lähden tuollaisen vanhan ja ruman äijän mukaan. Itse olen kolmenkymmenen ja tuo äijä oli varmasti yli viidenkymmenen. Mutta minussa oli melkoinen kiima häntä kohtaan. Halusin saada tuolta äijältä kunnolla kyrpää.

Se asui melko lähellä sitä kahvilaa. Tultuamme sisään hänen asuntoonsa. Riisuin kengät eteiseen sekä laitoin takin naulakkoon ja menin peremmälle asuntoon. Hänellä oli ihan normaali pieni yksiö Hän tuli taakseni ja alkoi heti aukaisemaan farkkujani. Olin tosi kiimassa. Halusin nussia tätä vitun rumaa äijää. Saatuaan sepaluksen auki hän työnsi kätensä sisään farkkuihini. Minä ihan vavahdin ja minulta pääsi raskas huokaisu hänen ottaessaan tukevan otteen pillustani.

Hän lääppi rajusti pilluani. Otin edessä olevan sohvan selkänojasta tukea ja levitin samalla hiukan jalkojani. Olin tosi kuumana himosta. Hän työnsi sormensa vakooni ja alkoi hieroa klittaani. Huohotin hiljaa hänen kouriessa pilluani. Vähän ajan kuluttua hän piti pienen tauon pilluni lääppimisessä ja veti paidan yltäni ja alkoi hyväillä toisella kädellä rintojani ja toisella pilluani.

Vähän aikaa hyväiltyään minua hän nosti minut lantiosta sohvan selkänojan päälle makaamaan. Makasin siinä pylly pystyssä, pääni oli sohvan istuin osalla ja jalkani roikkuivat selkänojan takana ilmassa. Hän veti housuni puolireiteen. Ja otti minua lujasti lantiosta kiinni. Samalla hän työnsi kalunsa pilluni huulille. Hän piti sitä siinä vähän aikaa. Tunsin, että se oli normaalia isompi kyrpä joka oli tulossa sisääni. Samassa hän survaisi kyrpänsä voimalla pilluuni. Se tuntui vitun isolta ja paksulta. Se tuli voimalla pilluni pohjaan asti tehden samalla ihanasti kipeää, minä huusin ja kirosin samalla suoraa huutoa sen minkä osasin.

Hän alkoi panemaan minua pitkillä ja rajuilla työnnöillä. En ole koskaan ennen huutanut niin kovaa kuin nyt. Minä huusin ja voihkin koko ajan vitun kovalla äänellä hänen nussiessa minua.

Yhtäkkiä sai aivan valtavan orkun. Menin ihan sekaisin sen voimasta. Huusin suoraa huutoa niin kovaa kuin vain voin. Potki jaloilla selkänoja ja hakkasin käsillä sohvatyynyjä, samalla heilutin vartaloni edestakaisin.

Kun olin vähän rauhoittunut orkusta. Hän nosti minut syliinsä ja kantoi sänkyynsä. Laskettuaan minut selälleen sängylle hän veti housuni kokonaan pois jaloista. Sitten hän nousi sängylle kahareisin päälleni ja työnsi kyrpänsä kasvojani vasten. Se oli tosiaan tosi iso muna. En ole koskaan aikaisemmin nähnyt niin paksua ja isoa kyrpää kuin sillä oli. Hän painoi kirkkaan punaisen terskansa huuliani vasten. Aukaisin suuni ja hän painoi kyrpänsä suuhuni. En saanut edes puoliakaan siitä uppoamaan suuhuni. Puristin lujaa huulillani kyrvän vartta ja imin sitä sen minkä voi. Hän otti pääni sivuilta kiinni ja alkoi naimaan minua suuhun. Hän huohotti melko äänekkäästi naidessaan rauhallisesti minua suuhun. Hänen kyrvästään alkoi samalla valua hiukan spermaa suuhuni.

Aloin olla taas kiimassa. Olin taas valmis naimaan tätä äijää. Aivan kuin hän olisi arvannut, että vittuni halusi taas hänen kyrpäänsä. Hän veti sen pois suustani. Hän nosti jalkani rintaani vasten ja tuli uudestaan päälleni siten, että jalkani olivat hänen olkapäillään. Hänen paksu kyrpänsä upposi helposti sisääni. Hän alkoi naimaan minua pitkillä rajuilla työnnöillä. Vetäen kullinsa niin ulos, että vain terskan kärki oli sisällä ja survaisi sen sitten voimalla pohjaan asti. Hän jyysti minua sen minkä pystyi. Minusta tuntui, että upposin joka työnnöllä syvemmälle sänkyyn. Minä voihkin ja huusin taas niin kovaa kuin voin.

Hän nussi minua koko ajan kovemmalla ja kovemmalla tahdilla. Työntelin itseäni hänen työntöjään vastaan sen minkä pystyin. Sänky ihan rytisi meidän alla. Se paukkui lujaa seinää vasten, työntöjen tahdissa. Meillä kummallakin alkoi hiki virrata pitkin ihoa. Hän läähätti koko ajan kovempaa ja kovempaa. Sain taas valtavan orkun. Päässäni ihan pimeni sen voimasta. Pääni pyöri puolelta toiselle ja selkäni jäykistyi kaarelle. Huusin taas vitun kovaa orkun voimasta. Raastoin samalla käsilläni lakanan ihan ryttyyn.

Hän jatkoi minun jyystämistä. Survoi kyrpäänsä pilluuni sen minkä ehti. Hän huohotti tosi raskaasti ja samalla hiki virtasi norona pitkin hänen ihoaan. Se jyysti ja jyysti minua. Se tuntui aika tylsältä eikä oikeastaan ollut enää mukavaa. Tuntui, että se kestää ikuisuuden. Minusta alkoi jo tuntua ettei se saakaan orkkua. Lopulta hän työnsi kyrpänsä pilluni pohjaan ja piti sitä siellä. Hän parkaisi kovaa korvaani ja laski spermansa syvälle pilluuni, suoraan kohdun kaulalle. Hän nytkytti ja puristeli viimeisetkin sperma tipat palleistaan sisääni. Vähän aikaa maattuaan päälläni hän kierähti viereen selälleen. Hän oli tosi hengästynyt. Lopulta hän sanoi:

- Kiitos! En ole saanut vittua kolmeen vuoteen. Tämä teki kyllä tosi hyvää!
- Vittu! Minun se pitää sinua kiittää. Teit vitun hyvän työn. Minua ei ole koskaan ennen naitu näin rajusti kuin nyt. Tämä oli tosi suurenmoista! Sanoin hänelle takaisin.

Kyllähän se teki vitun hyvää ja on tehnyt senkin jälkeenkin, kun ollaan muutaman kerran naitu yhdessä. Joka kerta se on astunut minua melkein tunnin verran niin kuin tällä eka kerrallakin.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri