Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Rehtorin tytär
Kirjoittanut: mtre
Kategoria: Eroottinen tarina / Sukkahousufetissi

 

 

- Hei, voisiksä opettaa mulle matikkaa viikonloppuna? Mulla on ens viikolla koe ja mä en tajuu mitään?

Kysymys yllättää mut. Olenhan mä auttanut muutamaa luokkakaveria, mutta en tunne Satua kovin hyvin. Tiedän, että hän on rinnakkaisluokalla ja ilmeisesti uskovaisesta perheestä. Satu on melko pitkä ja naisellinen, vyötärön ja lantion ympärysmitassa on selvä ero. Satun lantion geometrian lähempi tutkiminen kiinnostaisi kyllä, mutta Satu ei ole tunnettu siitä, että flirttailisi poikien kanssa. Ja sitäpaitsi olisi muutakin tekemistä.

- No muuten, mutta mulla ois vähän menoa viikonloppuna.
- Et mitenkään vois auttaa? Mun on pakko päästä siitä kokeesta läpi!

Satulta tipahtaa kädessä ollut pyörän avain ja kyykistyn nostamaan sitä. Satu kyykistyy myös laskien toisen polvensa maahan. Satulla on pitkä, melkein polvet peittävä murretun vihreä hame enkä voi olla vilkaisematta reisien välistä avautuvaa näkyä. Ihonväristen sukkahousujen alta näkyy valkoiset pitsialushousut ja jalkovälin kohta näyttää tummemmalta, pikkarit ovat hieman läpinäkyvät! Satu ei ole mikään koulun seksisymboli, ennemminkin hieman taustalle vetäytyvä, mutta nyt tuijotan tuota seksikästä näkyä kunnes huomaan hänen katsovan minuun kysyvästi teevadin kokoisilla silmillään. \"Mä koetan keksiä sulle jotain kivaa korvaukseksi.\"

- Okei, ehkä mä voisin pistäytyä perjantai-iltana.

Sovimme ajan ja Satu katsoo mua pilke silmäkulmassa. Mitä tää flirtti tarkoitti? Lupailiko Satu lisää samanlaista? En voi uskoa, että uskovaisen perheen hiljainen tyttö osaisi käyttää flirttiä noin taitavasti manipuloiden. Ehkä se kiva tarkoitti kupillista kuumaa kaakaota ja syvällistä keskustelua elämän tarkoituksesta. Alkoi jo hieman harmittaa, että tuli luvattua.

Soitan perjantaina Satun ovikelloa sovittuun aikaan. Satu tulee avaamaan. Hänellä on yllään punaruudullinen vekkihame, beessi pusero ja sääret ja polvet peittävät saman väriset säärystimet. Hame on Satun tyylille yllättävän lyhyt, ja säärystimien yläreunan ja hameen helman välistä näkyy mustiin sukkahousuihin verhottua kaunista reittä. Todella suloinen näky. Tiedossa on, jos ei muuta, niin ainakin silmänruokaa. Juttelemme niitä näitä, ja jotenkin tuo aiemmin harmaavarpusena pitämäni tyttö viehättää minua kovasti. Satu näyttää todella sievältä ja seksikkäältä reidet hameen helman ja säärystimen välistä vilahdellen.

Satun perhe on mennyt viikonlopuksi maalle ja Satu on saanut jäädä kotiin matikkaa pänttäämään. Kuulostaa siltä, että tämä on hyvin poikkeuksellista. Menemme keittiöön pöydän ääreen, mihin Satu on kattanut pikku purtavaa. Käymme käsiksi oppikirjoihin ja aloitamme pänttäämisen. Satulla todella on paljon tekemistä matikan kanssa ja keskitymme geometrian ihmeellisyyksiin. Pikku hiljaa toiveeni pienestä kivasta alkaa hiipua ja kellon lähestyessä yhtätoista alan vihjailla lähdöstä. Silloin Satu painaa reitensä omaani vasten ja pyytää minua jäämään vielä. Kokeesta läpi pääseminen on kuulemma elämän ja kuoleman kysymys.

Lähden peliin mukaan, lasken käteni hänen reidelleen ja vastaan katseeseen. Satun reisi tuntuu lämpöiseltä ja pehmeältä kuin poutapilvi. Satu ei sano mitään, mutta käteni liukuessa reiden sisäpinnalle, hän painaa reitensä yhteen ja käteni jää seksikkäiden reisien väliin. Vien kättäni reisien välissä ylemmäs helman alle. Satu puristaa reisiään tiukemmin yhteen ja ehdottaa, että siirrymme olohuoneen sohvalle. Hmmm, hieman torjuvaa, mutta ajatus sohvasta kuulostaa mukavalta.

Satu tulee sohvelle viereeni ja istuu sääriensä päälle. Palaamme geometriaan. Käyn sen verran kierroksilla noista suloisista reisistä, että vähän väliä hipaisen Satun polvea tai reittä. Jätän käteni reidelle, mutta kun hivelen sormillani reittä ylös, hameen helman kohdalla Satu laittaa kätensä omani päälle pysäyttäen etenemiseni.

- Mitä kivaa sä oikein olit ajatellu? Kysyn
- No ehkä pientä flirttiä ja sellasta.
- Millasta flirttiä?
- No mitä sä haluaisit?
- Jos vaikka nostaisit kauniit sääresi tähän syliini.

Satu täyttää muitta mutkitta toiveeni ja hänen nostaessa jalkojaan syliini näen vilaukselta hameen alle. Hänellä on sukkahousujen alla samanlaiset läpinäkyvät pitsipikkarit. Seksikäs nainen! Otan kaksin käsin vastaan syliini laskeutuvat sääret ja hyväilen niitä. Säärtä alas hyväillessäni vedän hitaasti myös säärystimiä alas paljastaen ohuisiin sukkiksiin verhotut kauniit sääret. Hyväilen sääriä ja Satu on hieman vaivautuneen oloinen, muttei vastustele.

Vien käteni Satun polvelle ja siitä reidelle. Ei reaktiota. Hyväilen reisiä, oi miten suloiselta ne tuntuvat. Minua alkaa hirveästi himottaa nähdä tuon helman alle. Nostan Satun toista polvea koukkuun. Satu katsoo minua silmiin ja minä häntä. Kumpikaan ei sano mitään ja jalka jää ylös paljastaen uudestaan nuo aiemmin näkemäni sulot. Katselen haltioituneena hameen alle. Satulla on todella kauniit reidet. Ne levenevät naisellisesti ja ennen jalkoväliä reiden sisäpinta kaareutuu kuin täyteläinen hedelmä johon tekisi mieli upottaa hampaansa. Pakaraa pilkistää vähän reiden alta. Pehmeiden reisien välissä kapea pitsikaistale onnistuu peittämään vain osittain naiseuden keitaan. Mustien sukkahousujen sauma erottuu selvästi keskellä jalkoväliä valkoisten pikkareiden päällä. Mietin mahtaako Satu tajuta millainen näkymä minulle avautuu.

Hyväilen sääriä, polvia, reisiä joka puolelta, mutta aina kun yritän viedä kättäni hameen alle edessäni aukeaville suloille, Satu pysäyttää käteni.

- Keskitytään välillä tähän matikkaan.

Alan taas tentata Satua, mutta jatkan säärien ja reisien hyväilyä. Suloinen jalkoväli on koko ajan näkyvillä mutta koskea ei saa. Välillä Satu antaa käteni mennä pitkällekin hameen alle reiden alapintaa, mutta hyväillessäni reiden sisäpuolelta hän laittaa helman kohdalla stopin. Onnistun välillä hivuttamaan helmaa ylemmäs jolloin hameen alle pääsee enemmän valoa, ja näen tuon himojeni kohteen paremmin. Välillä Satu kuitenkin työntää helman takaisin. Siirrän Satun koukussa olevaa jalkaa siten, että jalkaterä tulee housuissa pullistelevan penikseni päälle. Satu säpsähtää ja katsoo minuun, pullistelu ei jäänyt hiomaamatta. Jatkan reisien hyväilyä ja jalka painelemassa miehuuttani tuntuu taivaallisen hyvältä. Hyväilen toisella kädellä koukussa olevan reiden sisäpintaa ja suutelen ulkopuolelle. Toinen käteni liukuu hameen alle reiden alapinnalla. Suloinen nainen, voi miten ihana unelma. Satu pyörii levottomasti ja nousee lopulta ylös.

- Mennään keittiöön juomaan jotain.

Menen hänen perässään ja hypistelen samalla peppua. En ole aiemmin tajunnut miten ihanan pyöreä Satun peppu on. Satu kiihdyttää kävelyvauhtiaan ja minä perässä peppua hamuten. Keittiössä Satu pysähtyy ja kääntyy minuun päin. Menen häneen kiinni ja suutelen suulle. Satu vastaa suudelmaan. Satun suudelma on epävarman hapuileva, mutta hellä ja sensuelli. Hyväilen peppua hameen päältä ja Satu vain jatkaa suutelua. Satun peppu tuntuu ihanan pyöreältä. Ahmin kädelläni suloisia muotoja huuliemme hamutessa ja näykkiessä toisiaan. Hyväilen toisella kädellä Satun vartaloa.

- En mä ihan näin ajatellu, tää etenee vähän nopeesti. Tuu, mä näytän sulle
mun huoneen.

Seuraan Satua yläkertaan. Portaissa ihailen helmojen keinuntaa ja Satun kauniita muotoja. Hipaisen muutaman kerran reisiä. Hyvin on tyttö koulussa aina onnistunut vaatteillaan peittämään miten kaunis nainen hän oikeasti on. Satu ohjaa minut pieneen, mutta kodikkaaseen huoneeseensa. Satu istuu sängylle.

- Selitä mulle vielä se yksikköympyrä.

Menen Satun viereen kylkeen kiinni ja nostan toisen säären syliini. Satu laskee suosiolla säärensä jalkoväliini. Säären silkinpehmeä kosketus käsissäni ja paine peniksen päällä saa minut näkemään tähtiä. Toinen käteni on jäänyt väliimme vartaloidemme alle ja saan pujotettua sen sylissäni olevan reiden alle. Hivelen sormenpäillä alakautta sisäreittä. Aiemmin Satu ei päästänyt minua näin ylös reiden sisäpuolella. Pehmoinen unelma! Satu painaa säärellään penistäni ja liikuttelee jalkaansa hitaasti edestakaisin. Hyrisen nautinnosta. Satu katsoo minua uteliaasti, kuin reaktioitani tutkien. Hyväilen kiimoissani säärtä vapalla kädelläni, ylemmäs, kohti helmaa, helma kohoaa ja paljastaa kaunista jalkaa joka niin taivaallisia säkenöitä aiheuttaen hieroo etumustani.

Hyväilyni etenevät pikkuhiljaa pidemmälle hameen alle ja Satu ei aina pysäytä kättäni. Satu on kuitenkin levoton ja vetäytyy sivummalle. Nyt näen hameen alle, mutta en yllä hyväilemään enää niin pitkälle. Katselen hameen alle ja se ei tunnu vaivaavan Satua.

- Sä voisit ottaa noi pikkarit pois.
- Oho, sähän ehdottelet ihan levottomia!
- Sä lupasit mulle jotain kivaa. Ois aivan ihana katsella sua..
- Saat valita lähteekö sukkarit vai pikkarit. Toiset jää.
- Pikkarit lähtee.

Satu nousee ja menee vessaan. Kun hän tulee sieltä hän pyörittelee pikkareita etusormensa päässä ja linkoaa ne syliini. Ne tuntuvat vielä lämpimältä. Pulssini hakkaa tuhatta ja sataa pelkästä jännityksestä nähdä hameen alle. Satu tulee sängylle vinottain vastapäätä minua ja nostaa säärensä syliini. Polvet ovat hieman koukussa mutta tiiviisti yhdessä. Hyväilen sääriä ja koetan nostaa polvea ylemmäs, mutta Satu ei anna. Hän kuitenkin katsoo minua kujeillen. Jatkan hyväilyjäni ja Satu päästää käteni pitkälle hameen alle, mutta aina kun alan lähestyä jalkoväliä hän vetäytyy, vaihtaa asentoaan tai muuten estää pääsyni.

Kauniiden reisien hyväily hameen alta ja satunnaisesti vilahteleva jalkoväli saavat minut sekaisin kiimasta. Ahmin hulluna Satun suloja ja muutaman kerran onnistun hipaisemaan jalkoväliä, jonka seurauksena Satu säpsähtää puoli metriä ilmaan ja vähän aikaa pääsy hameen alle on kokonaan pannassa. Lopulta Satu antaa minun katsella hameen alle jos lupaan etten koske. Satu raottaa uskomattoman kauniita reisiään ja erotan hämärästi mustien sukkahousujen läpi isojen häpyhuulien välistä pilkistävät pienet häpyhuulet. Satu on ajellut jalkovälinsä posliiniksi häpykummulla olevaa pientä tupsua lukuunottamatta. Katselen näkyä lumoutuneena ja kuvittelen miltä tuntuisi painaa poskensa sisäreidelle ja upottaa sormensa tuonne väliin.

Aamu sarastaa ja alamme molemmat olla jo väsyneitä. Äkkiä alakerrasta kuuluu oven kolahdus ja puhetta.

- Ei voi olla! Mun porukat on tullu! Sä et voi olla täällä, äkkiä piiloon jonnekin!

Haen huoneesta sopivaa piilopaikkaa. Kaapissa on vain hyllyjä, ei tilaa. Sängyn alla on iso vetolaatikko joka on täynnä tavaraa. Ei mitään paikkaa minne piiloutua.

- Ehkä ne ei tuu sun huoneeseen?
- Varmasti tulee, mun mutsi on täällä heti kattomassa mitä mulle kuuluu ja selittämässä ties mitä.

Sängyn päässä on valtava kasa tyynyjä ja nukkeja, varmaan koko lapsuudeen ajalta.

- Nyt teet nopeesti niin kuin mä sanon. Mä meen sun peiton alle ja kasaat noi tyynyt tähän seinää vasten mun päälle.

Satu avaa sängyn ja ryömin peiton alle jalat koukuun kasan alle. Satu korjailee kasaa ja vetää peiton päälleni.

- Ei onnistu, mun mutsi näkee sut heti.
- Sä tuut tänne peiton alle, asetut kyljittäin kiinni muhun ja otat sen kirjan eteesi.

Satu istuu pääni viereen ja nostaa säärensä ylitseni ja alkaa työntyä peiton alle. Satun liukuessa alemmas hameen helma jää ylös ja syliini laskeutuvat Satun kauniit sukkahousuihin verhotut reidet. Painan kasvoni Satun etureisiä vasten ja asetan molemmat käteni reisien taakse. Tämä ei tunnu hidastavan Satua yhtään. Hän tulee vauhdilla alemmas ja käteni päätyvät Satun pepulle ja kasvoni häpykummun päälle. Himoitsemani lanteet ovat syleilyssäni. Satun vartalo tuntuu lämpimältä ja pehmoiselta kuin kissanpentu.

- Tää möykky on vieläkin liian iso, Satu vaikertaa hätääntyneenä.
- Nosta tää ylempi jalkas mun yli, niin tänne tulee tilaa.

Nostan merkiksi kädelläni Satun ylempää reittä. Satu tottelee nopeasti, nostaa jalkansa ja laskee sisäreitensä poskeni päälle. Painan huuleni Satun reisitaipeeseen ja Satu kiertää säärensä selkäni taakse. Satu kohentelee peittoa. Painan kasvoni Satun lanteita vasten ja työnnän käsilläni vastaan pepusta ja reidestä. Samassa ovi aukeaa.

- Hei kulta, vieläkö sä olet nukkumassa?
- Mä tässä lueskelin vähän... miten te nyt jo tulitte?
- Voi kun mökillä halkesi vesiputki ja koko mökki on veden vallassa. Isä jäi korjaamaan ja siivoamaan.

Satun isä on rehtorina naapurilukiossa ja näen mielessäni tuon pyylevän äijän ähkivän tiskipöydän alla.

Ajatukseni eivät viivy kauaa rehtorissa kun tunnustelen peiton alla tyttären peppua, lasken toisen käteni reidelle ja hivelen reiden sisäpintaa. Peppu tuntuu taivaallisen ihanalta, pyöreä pakara on kädessäni ja naisellinen reisi toisessa, välissä on vain silkinohut ja pehmeä sukkahousukangas. En uskalla liikuttaa päätäni, mutta suutelen kevyesti reisitaivetta ja häpykumpua. Häpykarvat kutittelevat poskiani sukkahousujen läpi. Satun silkinpehmeän reiden kosketus poskellani ja ajatus, että Satun jalkoväli on ilman pikkareita edessäni saa pääni kiehumaan. Ylempi käteni on vapaa liikkumaan Satun koukussa olevan jalan muodostaman teltan sisällä.

- ... ja vettä tuli taivaan täydeltä... isä ei löytänyt työkalupakkia ...

Satun äiti todella pulputtaa ummet ja lammet ja Satu vastailee vaivautuneesti: \"mm, aha, jaa\". Hyväilen sisäreittä ylemmäs. Pehmeä reisi kaareutuu häpykolmioon. Olen ekstaasissa päästessäni hyväilemään sisäreiden pehmeää kaarta, hyväilen ja nautiskelen antaumuksella. Hipaisen varovasti jalkoväliä. Tunnen kuinka Satun vartalon kaikki lihakset jännittyvät kuin gasellilla sen kuullessa risahduksen, mutta Satu ei liikahda. Satu yrittää puristaa reisiään yhteen, mutta ei onnistu koska olen hänen reisiensä välissä. Pyörittelen sormiani häpykolmiossa, koskettelen varovasti Satun jalkoväliä, sormeilen pepun ja reiden yhtymäkohtaa, Satun jalkoväli on edessäni kuin auennut ruusu. Painan huuleni reisitaipeelle. Satu on jännittynyt kuin viulun kieli. Painan pepusta lantiota itseäni vastaan. Taivaallisen ihana seireeni!

Etsin pakaroiden välistä sukkahousujen sauman. Seuraan sitä sormeillen peppuvakoa pitkin jalkoväliin. Sukkahousut ovat pehmeät ja myötäilevät Satun suloisia muotoja. Ilman pikkareita aistin sormissani pillun muodot ohuen ja ihonmyötäisen sukkahousukankaan läpi. Sormeilen häpyhuulia varovasti. Satu liikahtaa vaivautuneesti. Äiti jatkaa tarinaansa jota en enää pysty seuraamaan. Minun aistini keskittyvät poskeani vasten jännittyvään reiteen, reisitaipeeseen huulillani ja pepun kaariin alemmalla kädelläni ja pillun sopukoihin sormenpäissäni.

Tunnustelen häpyhuulia eteen päin klitorista etsien. Löydän sormenpäälläni pienen kovan nipukan. Painelen sitä kevyesti. Pyörittelen sormiani ja koetan ujuttautua häpyhuulten väliin. Sukkahousujen sauma liukuu helposti sormieni edeltä häpyhuulten väliin. Hivelen taaemmas pillun suulle. Painan kevysti sormenpäätä pillun aukkolle. Tunne sukkahousujen läpi kuinka se on märkä. Satu on kiihottunut. Pyörittelen hurmiossa sormiani pillun suulla, häpyhuulilla, etsin välillä klitorista ja pyörittelen sitä kevyesti. Satun pillu kostuu yhä enemmän ja enemmän ja kohta sukkahousut ovat aivan märät koko jalkovälin alueelta. Hyväilen onnessani pehmeitä reisiä ja peppua ja siirryn taas sormeilemaan jalkoväliä. Märät sukkahousut ovat häpyhuulten välissä joten minun on helppo sormeilla pillun sopukoita joka puolelta. Olipa onni, että Satu otti pikkarit pois. Avaan häpyhuulia hieman ja sormeilen klitorista molemmilta puolilta. Tunnen kuinka Satu jännittää pakaransa ja painaa reittään vimmaisesti poskeani vasten.

Satun kohentaessa asentoaan minäkin uskallan liikahtaa. Siirrän päätäni enemmän jalkoväliin. Satu liikuttaa koukussa olevaa jalkaansa ja lanteitaan ettei äitinsä huomaisi liikkeitäni. Satun liikkuminen auttaa minua asettumaan paremmin jalkoväliin ja saan huuleni Satun pillulle. Raotan häpyhuulia sormillani ja tunnustelen klitorista kielelläni. Se on kova kuin pieni mutteri. Satu painaa kantapäätään selkääni niin kovaa, että sattuu. Painan huuleni Satun klitoriksen ympärille, olen hiljaa paikallani ja aistin Satun kosteutta ja lämpöä. Hyväilen taas reisiä ja peppua hipaisten välillä jalkoväliä. Hyväilen himoissani reiden kaarta, reisitaivetta ja häpyhuulia. Voi mikä nautintojen taivas! Sormeilen taas jalkoväliä, häpyhuulia joka puolelta, reiden taivetta, häpyhuulten välistä, pillun suulta. Keskityn häpyhuulten väliin, mutta nyt sormeilu alkaa saada aikaan kuuluvaa litinää ja pelkään paljastuvamme. Täytyy olla varovainen. Koetan sormeilla oikein hitain liikkein ja se auttaa, litinää ei kuulu, mutta Satun hengitys alkaa käydä raskaaksi.

- Voitko sä hyvin, äiti kysyy.
- Jooh, Satu huokaa
- Tai oon mä vähän väsyny, mä oon lukenu melkein koko yön.
- Tuonko sulle lasin vettä?
- Uh, joo.

Äiti poistuu huoneesta. Samassa kun äiti poistuu huoneesta Satu hakkaa minua päähän.

- Saakelin jätkä! Satu tiuskii kuiskaten.

Käyn pillun kimppuun kuin peto. Suutelen, hyväilen, pyörittelen, näykin - voi kuinka rakastan tätä vartaloa!

- Äläää, sä tapat mut, Satu huohottaa ja koettaa työntää pääni irti jalkovälistään.

Sormeilen jalkoväliä. Satu nytkähtelee ja voihkii tukahdutetusti. \"Oooh eiih\", Satu painaa pääni takaisin jalkoväliinsä ja työntelee lanteitaan vimmaisesti kasvojani vasten.

- Uuuuuh, mutsi tulee kohta, sun on pakko lopettaa! Pliis! Ouuuh!

Painan pitkän suudelman pillulle ja pyörittelen pillun suulla sormeani. Sukkahousun kangas venyy ja sormeni uppoaa hieman tärisevän lantion sisälle.

- Ooooo! Satu huohottaa. - Mutsi tulee!

Satu vetää peiton päälleni. Satun äiti tulee huoneeseen ja istuutuu vuoteelle Satun viereen. Satu koettaa estää äitiään huomaamasta minua ja nojautuu hieman eteen päin. Samalla Satu joutuu avaamaan reisiään, häpyhuulet aukeavat ja avoin ruusu painautuu suutani vasten. Jähmetyn paikalleni Satun suloihin kietoutuneena. Tunnen huulissani kuinka Satun märkä pillu sykkii ja vartalo nytkähtelee vaimeasti.

- Herra jumala lapseni, sinähän täriset. Onko sinulla kuumetta?

Satu ei vastaa mitään.

- Voi kultani, haen kuumemittarin ja Buranaa.

Äidin suljettua oven Satu puhkeaa valtavaan orgasmiin. Koko vartalo tärisee ja minä imeydyn kiinni Satun jalkoväliin kuin mustekala korallin onkaloihin. Imen ja näykin Satun pillua ja pyörittelen hulluna kieltäni ja sormiani. Puristelen toisella kädellä Satun peppua joka on jännittynyt ja nytkähtelee rajusti.

Lopulta orgasmi tasaantuu ja saan riisuttua housuni. Penikseni ponnahtaa Satun säärtä vasten. Kosketus tuntuu ihanalta. Samassa Satun äiti tulee takaisin. Äiti istuu taas Satun viereen. Tunnen peiton kiristyvän äidin takapuolen painosta. Aika koomista olla tässä äidin ja tyttären lantioiden välissä sormet tyttären pillussa. Satu sopertaa vapisevalla äänellä ettei ota lääkettä vielä ja laittaa mittarin kainaloonsa. Tekisi mieli kommentoida peiton alta että anna se mittari tänne, täältä voisi tulla kovat lukemat. Tämä ei kyllä ole oikea hetki osoittaa nokkeluuttaan.

Satun äiti jää valitettavasti Satun viereen pulisemaan ja minä pyörittelen sormeani ympäri Satun pillua. Löydän sukkahousun saumasta pienen reiän. Aikani pyöriteltyä reikä suurenee sen verran, että saan ujutettua sormeni läpi. Työnnän sormeni pienten häpyhuulten väliin, väli on edelleen kuuma ja kostea. Työnnän sormeani hieman Satun sisään. Satu on selvästi auki kiihotuksesta ja sormeilen märkää pillun suuta. Vien sormen klitorikselle ja Satu nytkähtää. Oho, tätä täytyy varoa kun äiti istuu vieressä. Sääri painautuu penistäni vasten. Himottaa aivan mielettömästi käydä Satun sulojen kimppuun, mutta joudun taiteilemaan koko ajan riskirajalla.

Vien sormeni takaisin pilluin suulle ja koetan kiemurrella sisään. Satu puristaa lihaksillaan tiukasti ja koettaa estää aikeeni. Jonkin aikaa se onnistuukin, mutta Satu on niin märkä ja liukas, ettei loputtomiin pysty estämään sormeni liukumista pilluun. Pyöritän sormea pillussa. Satu puristaa sormeani pillunsa lihaksilla. Työnnän sormea sisään, ulos, sisään, mutta siitä syntyy litinää ja lopetan siihen paikkaan. Vedän sormen pois Satun sisältä ja pyöritän kahta sormea pillun aukolla koettaen saada sukkahousujen reikää suuremmaksi. Satun lihakset herpaantuvat hetkeksi ja molemmat sormeni uppoavat sukkahousuinen päivineen hieman Satun sisään. Pyöritän kahta sormeani pillun suulla ja sormeni uppoavat hitaasti syvemmälle. Satu puristaa taas pillunsa lihaksia, tunnen kuinka pakarat jännittyvät, mutta sormeni liukuvat hitaasti syvemmälle Satun lanteiden sisään. Tunnustelen Satun pillua sisältä ja Satu voihkaisee.

- Mikä sulla on, äiti kysyy.

Voi helvetti. Satu koettaa selviytyä tilanteesta selostamalla jotain hengästyneellä ja jännittyneellä äänellä. Nyt täytyy olla varovainen. Koetan vetää sormeni ulos Satun pillusta, mutta kun alan vetää, niin Satun lantio alkaa taas vapista. Olen aivan liikkumatta sormet Satun kuumaassa pillussa ja koetan olla hengittämättä. En tiedä kumpi on lähempänä, Satun orgasmi vai kiinni jääminen. Tunnen satunnaisia pillun supistuksia ja vartalon nytkähdyksiä ja mieltäni polttaisi sormeilla tuo ihana tyttö tainnoksiin. Lämmin ja pehmeä reisi nytkähtelee poskeani vasten, huuleni kiinni Satun orgasmin kynnyksellä sykkivässä pillussa ja säären silkinpehmeä paine penikselläni kiihdyttävät pulssini punaiselle. Sormeni ja huuleni ovat ruutitynnyrillä ja sytytyslanka palaa. Aistin Satun kiiman tuoksun ja toivon hartaasti, että äiti lähtisi huoneesta. Vain muutama liike, hipaisu klitorikselle ja Satu saisi hurjan orgasmin. Satu jännittää pakaroitaan ja puristaa reisiään yhteen.

Satun hellittäessä puristusta sormeni luiskahtavat ulos pillusta. Satu nytkähtää pari kertaa mutta saa vaimennettua nytkähtelyn pieneksi tärinäksi jännittämällä vartalonsa äärimmilleen. Hyväilen peppua ja pidän huuleni liikkumatta kiinni pillussa kunnes värähtely vaimenee. Sitten en malta olla pujottamatta sormiani sukkahousun reiästä pillun aukolle. Satu on litimärkä ja pillun suu auki. Nyt pitäisi pysyä paikollaan, mutta sormeni liukuvat kuin itsestään häpyhuulten väliin. Tärinä alkaa taas ja vedän sormeni pois. Nyt värinä ei enää ota vaimetakseen ja irrotan huulenikin pillusta. Tuo ihana vartalo on kuitenkin minulle liikaa ja himoissani suutelen ja hyväilen reisiä pillun viereltä ja puristelen taivaallisen ihanaa peppua. Varon kuitenkin koskemasta pilluun. Satu tärisee vaimeasti vieläkin. Koetan hyväillä varovaisemmin, mutta tärinä vain voimistuu. Lopulta minun on pakko lopettaa kaikki koskettelu ja olla ihan paikallani. Satu avaa hieman reisiään ja työntelee
lantiotaan kasvojani kohti.

- Hei äiti, mä haluaisin olla vähän aikaa rauhassa, kuulen Satun huohottavan.

Äiti ei tottele, vaan tenttaa tyttärensä vointia. Pikku hiljaa Satun lanteiden tärinä vaimenee jolloin työnnän kieleni pillun keskelle. Sukkahousujen kangas on painunut häpyhuulten väliin ja pyöräytän kieleni märkään väliin klitorikselle. Satu säpsähtää ja päästää pienen voihkaisun. Lantio nytkähtelee ja Satu puristaa reittään poskeani vasten.

- Mikä sinulla on kulta, äiti säikähtää.

Satu selittää jotain mista en saa selvää. Satu on tosi herkässä ja minä sekaisin kiimasta tähän tyttöön. Nyt on pakko pysyä irti tuosta ihanasta pillusta tai käy hullusti. Satu työntää lanteitaan kasvojani vasten ja nytkähtelee orgasmin kynnyksellä. Käännän pääni sivuun alavatsalle ja reisitaipeeseen. Naiselliset lanteet syleilyssäni tuntuvat niin suloiselta etten voi olla hyväilemättä Satun vartaloa. Aistin käsilläni Satun reisiä, peppua, mutta vaikka halkean himosta en uskalla viedä kättäni sykkivään jalkoväliin.

Satu nytkähtelee edelleenkin, mutta nyt vaimeammin. Suutelen reisiä, alavatsaa, häpykumpua, ahmin käsilläni Satun ihanaa peppua, pakaroiden välistä, hieman alemmas, lähemmäs jalkoväliä, taivaallisen seksikästä, pikkuisen vielä - Satu puhkeaa taas orgasmin tärinään. Voi taivas! Satun äiti pulputtaa jotain. Nyt kädet pois jalkovälistä! Puristelen ihania reisiä kiimoissani ja painaudun täriseviä lanteita vasten. Uskomaton nautinto leviää lävitseni ja painaudun tiiviimmin kiinni Satun vartaloon.

Vaikka kiimani huutaa halusta työntää tykyttävä penikseni Satun sisään, niin tämä tunne Satun pehmoista ja lämmintä vartaloa vasten on niin uskomaton, etten enää toivo Satun äidin lähtevän, haluan vain olla tässä Satun vartaloa vasten nautinnosta sykkivät lanteet syleilyssäni.

Toiveeni ei toteudu. Satu on tanssinut orgasmin kynnyksellä liian kauan ja nyt malja vuotaa yli. Vaikken koske Satun jalkoväliin, niin lanteiden tärinä voimistuu voimistumistaan ja Satu ei pysty enää pidättämään huohotustaan. Jokaisella hengenvedolla Satu päästää kimeän vinkaisun. Satu työntelee lanteitaan kasvoihini, minulla ei ole mitään keinoa vastustaa tällaista kauneutta. Työnnän sormeni sukkahousujen reiästä Satun pilluun ja Satun koko vartalo tärisee. Levitä sukkahousujen reikää, niin että koko jalkoväli paljastuu ja painan huuleni Satun pilluun samalla kun kiemurtelen kaksi sormea Satun sisään. Nuolen, imen ja näykin Satun pillua, hivelen kielen kärjellä klitorista ja työnnyn sormillani yhä uudestaan syvälle Satun sisään, ulos, sisään... Satu päästää kimeän kiljahduksen ja koko tärisevä vartalo jännittyy kaarelle.

Satun äiti on tässä vaiheessa ymmärtänyt mitä tapahtuu, huutaa ja koettaa repiä minua irti Satun jalkovälistä. Satu repii minua hiuksista kiinni pilluunsa ja Satun äiti toiseen suuntaan. Minä koetan imeytyä yhä tiukemmin Satun jalkoväliin, mutta Satun äidin onnistuu leijonaemon voimin repiä minut irti tyttärestään ja sitten minua viedään. Viimeisenä vilauksena näen Satun käden sukeltavan jalkoväliin ja anovan kiimaisen ilmeen ennen kun lennän pihalle kuin leppäkeihäs.

Vaeltelen pää sekaisin Satun talon ympärillä toivoen hänen tulevan perääni, mutta lopulta luovun toivosta. Satua ei myöskään näy seuraavana päivänä koulussa.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri