Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Rehtorin kansliassa
Kirjoittanut: Sitruunapippuri
Kategoria: Eroottinen tarina

 

Oli ihan tavallinen tiistai-aamu koulussa, kun minut yllättäen kuulutettiin rehtorin kansliaan. Matkalla yritin kuumeisesti miettiä mitä asia mahtoi koskee, en mielestäni ollut rikkonut koulun sääntöjä lähiaikoina millään tavalla. Saapuessani perille, rehtori pyysi minua istumaan ja kävi sulkemassa oven perässäni.

-Olen seurannut jo pidemmän aikaa kirjoittamiasi juttuja tuolla internetissä.
En ymmärtänyt mistä rehtori puhu, kunnes muistin kirjoitelleeni eräällä fantasiasivustolle juttujani ja lehahdin punaiseksi.
-Ei-eihän niistä jutuista kai voi rangaista?
-Ei toki, ajattelin ennemminkin antaa aiheen seuraavaan juttuun.
Rehtori oli jäänyt tuolini taakse ja nyt kuulin lyhyen vetoketjun äänen. Suljin silmäni tuntiessa rehtorin kädet niskaani hyväilemässä. Herra oli ilmeisen puutteessa kun tunsin jäykistyneen peniksen selkääni vasten, rehtorin käsien siirtyessä rinnoilleni.
-Käänny!

En voinut muuta kuin totella ja ottaa tuo iso jööti suuhuni. Rehtori otti kaksin käsin päästäni kiinni ja aloitti työntelemään. Tunsin kuinka kalu koveni entistä enemmän. Uskalsin avata silmäni vasta kun tuo rehtori lopetti ja otti kalunsa suustani. Nyt hän käveli pöytänsä luo, raivasi siltä vähäiset tavarat ja pyysi minut luokseen. Minulta pudotettiin hame ja pienet stringit nilkkoihin. Helläksi tarkoitettu tönäisy sai minut kaatumaan pöydälle ja karhea kieli eksyi jalkoväliini. En pystynyt pidättämään kiihotusta vaikka isokokoinen rehtori oli kaikkea muuta kuin mistä olin unelmoinut. Jalkani nostettiin koukkuun ja tuo aiemmin suussani ollut jättiläinen survaistiin sisääni. Mieleni teki huutaa kivusta mutta sain purtua hammasta kun pohjukkaani uppouduttiin kerta toisensa jälkeen. Parinkymmenen työnnön jälkeen elin vedettiin ulos ja sperma lensi vatsalleni.

Nousin, pyyhin paperilla pahimmat liat pois ja puin päälleni.
-Paljonko haluat? rehtori kysyi ja mieleni teki vastata: Neitsyyteni takaisin.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri