Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Raskausseksi
Kirjoittanut: Aviopuoliso
Kategoria: Tositarina

 

 

Tulipa seurusteltua, nussittua tuhannen kertaa kortsulla, joskus humalassa ilman ja viimein muutettiin yhteen ja kun mentiin naimisiin, vaimo alkoi käytti e-pillereitä.

Siitä huolimatta hän oli yhtäkkiä raskaana, siunatussa tilassa. Ensin se oli katastrofi, sitten onni <3

Sitten alkoi pahoinvointi ja seksistä kieltäytyminen.

Sitä jatkui varmaan puoli vuotta, siis seksistä kieltäytymistä. Sain vastauksia, 'Olen niin väsynyt', 'Anteeksi joka paikkaan sattuu', 'En tunne itseäni seksikkääksi', 'Etkö voi runkata vaikka suihkussa?', 'Hae seksiä jostain muualta jos noin paljon haluttaa!'

Sitä rataa mentiin ainakin puoli vuotta, ehkä seitsemän kuukautta ja sain ehkä kerran kuussa seksiä mutta huokailujen kera ja toimitus piti hoitaa pikaisesti.

Vatsa alkoi pyöristyä viikoittain huimaa vauhtia, myös rinnat tummuivat ja kaksinkertaistuivat! Hän alkoi taas harrastaa itsetyydytystä. Teimme sitä vierekkäin.

'Ota minusta alastomana kuvia. Haluan ikuistaa tämän!', 'Pidätkö minua enää seksikkäänä?', 'Olen lihonut', 'Mitä jos minulle tulee raskausarpia?', 'Voidaanko rakastella?'.....

Mitä hän sanoi? Voidaanko rakastella????

'No voidaan me rakastella! Ai nyt heti?'

'Niin pane mua! Mennään sänkyyn. Rakastele mua'

Hän oli jo alastomana kuvien oton jälkeen ja meni edeltä makuuhuoneeseen. Riisuin jo kävellessä housuja pois ja kalu vapaaksi. Housut jäivät lattialle ja menin vaimon perässä sänkyyn.

'Jos sä nuolet mua ensin??'

'Okei se sopii oikein hyvin'

Siis mitä? Onko tämä totta? Hän meni sängylle selälleen ja laittoi jalat koukkuun. En aikaillut hetkeäkään ja menin jalkoväliin ja aloin nuoleskella. Nuolin pimppiä, pyllyä ja aloin nuolla ja imeä klitorista.

'Ah Uh Oi jatka tuota... *U*uhhhh tekee hyvääääää... Ai ai ai oo Oi oi mä saaaaaaaaan AAAAAHHHHHHHH!'

Hän sai orgasmin todella helposti. En edes muistanut milloin hän olisi saanut orgasmin niin nopeasti kun nuolin. Minulla oli kalu puolikovana. Nousin polvilleni ja hieroin kullia häpyhuulten väliin. Kulli jäykistyi ja työnnyin sisään. Märkää pillua, Ah! Pantiin lähetyssaarnaajassa niin paljon kun maha antoi tilaa ja sitten takaapäin. Muutaman minuutin jälkeen hän huutaa 'AAAAAAAAH SAAAAAN TAAAAAAAAAAAS'. Jatkoin panemista ja laukesin nopeasti itsekin.

Sen jälkeen tytön syntymään asti pantiin ja paljon. Hän halusi koko ajan. Pukeutui välillä seksikkäästi ja halusi seksiä vaikka keskellä yötä, 'Nuole mua, pane mua'. Kun tulin töistä, 'Mennään sänkyyn!'. Illalla ' Eikö voitais taas panna tai nuole mua, tai jos otan sulta suihin?!'. Voi kun mua haluttaa koko ajan!'

Todella aktiivista seksiaikaa. Jalkojen väli aina märkänä. Jopa minä aloin jo ajatella, 'Taasko seksiä????' Imin ja nuolin klitoriksen lisäksi myös rintoja jotka oli arat, kipeät, herkkänä räjähtämäisillään ja niistä tuli jo maitoa ja samaan aikaan sormi pimperossa ja hän sai siitä orgasmin melkein repien minua hiuksista. Lopuksi juuri ennen synnytystä vatsa oli jo todella pyöreä. Nuolin pimperoa, nuolin rintoja ja pantiin takaapäin, lusikka-asennossa, hän oli päällä, kaikkia asentoja mitä vaan pystyi käyttämään...

Todella hurjaa aikaa.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa