Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Rajua nussimista
Kirjoittanut: Panettaa
Kategoria: Eroottinen tarina

 

Johanna oli aikoinaan stripannut saadakseen opintojaan maksettua ja oli samalla paneskellut strippiklubin pomoa Tonia. Yhtenä perjantai-iltana Johannalla oli treffit Jarmon kanssa, jota oli tapaillut muutaman kuukauden. Johanna oli hetki sitten uskaltautunut kertomaan Jarmolle strippimenneisyydestään ja vastoin Johanna luuloja se ei ollut haitannut Jarmoa ollenkaan, päin vastoin. Niinpä Johanna oli rohkaistunut myös ehdottamaan seuraavia treffejä klubille, joka oli häntä aiemmin työllistänyt.

Johanna oli pukeutunut iltaa varten seksikkääseen mustaan minimekkoon ja oli tarkoituksella jättänyt alushousut kotiin. Johanna tiesi, että ilta päätyisi kuitenkin naiskenteluun, koska tunnelma klubilla oli aina kiihottava ja se tarjosi juhlijoilleen myös omia \"panolooseja\" siltä varalta, että tunnelma kävi niin kiihkeäksi, että panemaan oli päästävä heti.

Johanna saapui klubille Jarmoa aiemmin ja hän meni tiskille nojailemaan ja tilaamaan drinkkiä. Pian Johanna tunsi kuinka häntä tartuttiin napakasti vyötäröltä ja pehmeä ääni kuiskasi Johannan korvaan \"ihana nähdä, mua panettaa\". Johannaa hymyilytti ja hän tunsi kovan elimen nojautuvan hänen alaselkäänsä. Miehen kädet nousivat vartalolla puristelemaan Johannan rintoja ja Johannaakin alkoi panettaa. Yht\'äkkiä Johanna kuuli Jarmon huutavan, että \"mitä helvettiä täällä tapahtuu!\" Johanna kääntyi paikoillaan ja tajusi, ettei häntä hyväillyt mies ollutkaan Jarmo, vaan paikan omistaja Toni. Johanna alkoi selitellä Jarmolle hätäisesti, mutta Jarmo oli jo vetäisemässä Tonia turpaan. Johanna huusi Jarmolle, ettei löisi Tonia, hän on paikan omistaja ja hänen entinen pomonsa! Jarmo rauhoittui hieman, mutta puuskutti edelleen kiihkeänä. Toni pyyteli anteeksi ja sanoi ettei tiennyt Johannan olevan varattu. Toni tarjosi rauhan eleenä parille panosviittiä käyttöön ja Johannan todisteltua Jarmolle, että sviitti kannatti kokea, Jarmo suostui tarjoukseen.

Johanna sanoi käyvänsä ensin vessassa ja Toni saattoi Jarmon sviittiin, joka sijaitsi käytävän päässä. Käytävän varrella oli muitakin pieniä huoneita. Tonin saateltua Jarmon sviittiin hän meni naisten vessaan, jossa Johanna pesi käsiään. Jarmo painoi Johannan takaapäin pesualtaaseen ja kuiskasi huohottaen haluavansa Johannaa. Johannaa kiihotti Tonin kova kyrpä, jonka hän tunsi alaselkäänsä vasten eikä hän estellyt, kun Toni nosti Johannan mekkoa ja työnsi kaksi sormeaan Johannan kostuneeseen vittuun. Toni työnteli Johannan pillua sormillaan ja suuteli naisen niskaa Johannan hengittäessä raskaasti silmät kiinni. \"Tuu ensin mun kans panohuoneeseen, nussitaan äkkiä ja meet sitten sinne sviittiin?\", Toni sanoi Johannalle. Johannaa panetti niin paljon, että hän olisi ollut valmis pikapanoon siinä klubin vessassa, mutta hän tiesi ettei Toni halunnut panna paikassa, jossa asiakkaat olisivat saattaneet nähdä hänet hommissa.

Toni ja Johanna sulkeutuivat huoneeseen, jossa oli sisä -ja ulkopuolella miesvartijat. Vartijoita oli joka huoneessa siltä varalta, ettei niissä olisi tapahtunut tahdonvastaista seksiä. Johanna asettui sängylle makaamaan ja Toni laskeutui polvilleen lipomaan Johannan märkää pillua. Toni nuoli sitä kuin viimeistä päivää työnnellen välillä kieltään vittuun. Johanna voihki ja puristeli rintojaan, kun Toni nussi häntä naamallaan. \"ahh, nuole sitä lujaa!\" Johanna huusi kiimoissaan ja Toni nuoli eläimellisesti pillua,joka alkoi sykähdellä kiimasta. Tonin kyrpä oli paisuksissa ja terska osoitti pohjoiseen, kun hän tarttui kyrvästään ja survaisi sen Johannan tiukkaan pilluun yhdellä kertaa kokonaan. Johanna huusi halusta ja Toni alkoi rytkyttää munaansa Johannassa. Toni oli sängyllä polvillaan ja piti Johannan jalkoja ylhäällä päästen yhä syvemmälle tiukkaan pilluun. \"Voi vittu, nussi mua, nussi mua. aahh, tunge sitä kyrpää mun kiimavittuun ja nussi mua!\" Johanna huusi. Toni katseli kuinka Johannan isot rinnat pomppivat hänen rytkyttäessä himoissaan. Toni otti mulkkunsa ulos Johannan pillusta ja laittoi sen tissien väliin alkaen hinkata munaansa kiivaasti niiden välissä. Toni tunsi kuika hänen pallinsa nousivat, kyrvässä tuntui painetta ja hän alkoi rynkyttää yhä rajummin ja rajummin, kunnes laukesi Johannan rinnalle voimakkaasti voihkien.

Huoneessa ollut vartija oli katsellut aktia ja kiihottunut niin voimakkaasti, että oli alkanut itsekin runkata. Tonin maatessa orgasmin lamaannuttamana sängyllä vartija lähestyi Johannaa muna kädessään, hinkaten sitä voimakkaasti. Johanna ei ollut vielä tullut, joten hän pyysi melkein tuskaisena vartijaa nussimaan häntä. Vartija käänsi Johannan mahalleen ja Johanna nosti persettään ylös liikuttaen sitä edestakaisin, vaikkei vartija ollut vielä edes Johannan sisällä. Pillusta valui kiimalimaa ja se kimalsi punaisena halusta. Varija työnsi ahnaasti kyrpänsä Johannan takavittuun ja alkoi nussimaan rajusti, kuten Johanna halusi. Toniakin oli alkanut taas panettamaan ja hän hieroi kyrvän nuppiaan välillä äännähdellen halusta. Vartija pumppasi Johannan tiukkaa pillua ja voihki. Johanna oli niin kiimainen, että tuli pian hyvin voimakkaasti ja yritti kiemurrella vartijan otteesta, jotta olisi voinut vapaasti kouristella orgasmiaan. Mutta vartija piti Johannaa tiukasti lantiolta kiinni ja rytkytti kiivaasti vittua pidentäen samalla Johannan räjähdysmäistä orgasmia. Vartija laukesi vitun sisään ja huusi kuin leijona kullin sykkiessä tiukassa pillussa.

Toni asetti punaisen ja spermaisen terskansa Johannan huulille ja Johanna alkoi imemään sitä halukkaasti. Toni tunki kyrpäänsä puolilleen suuhun ja Johanna lutkutti sitä puristellen samalla Tonin palleja ja painaen sormellaan välilihaa. Tonin nussiessa Johannaa suuhun, vartija alkoi nuolemaan spermojaan Johannan pillusta. Näky kiihotti Tonia ja hän nai Johannan suuta syvemmälle ja huohotti. Vartija alkoi sormettaa Johannaa kyrpä ojossa ja sen päästä pirskahteli välillä kirkasta nestettä. Nopea sormettaminen ja kiimaiset miehet kostuttivat Johannaa niin paljon, että hänen pillunsa lotisi limasta miehen tunkiessa sormiaan sisään. Toni tuli Johannan suuhun ja spermat valuivat naisen huulipielistä. Vartija nosti Johannan naamalleen istumaan ja söi sykkivää pillua ahnaasti. Pillu haisi voimakkaasti kiimalle ja spermalle. Johanna alkoi nussimaan miehen naamaa niin lujasti, ettei vartijan kieli pysynyt enää vauhdissa mukana ja lopulta Johanna naikin koko miehen naamaa. Vartija laukesi himoissaan ja kiemurteli himokkaan Johannan alla, kunnes lämmin neste purkautui Johannan vitusta pitkin miehen naamaa.

Rajusti nussittu Johanna nousi sängyltä sperman sekainen lima reisillä valuen ja puki ylleen. Hän pyyhkäisi limat Tonin paitaan ja lähti huoneesta sviittiin tyydyttämään Jarmon tarpeet.

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri