Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Pyynikin uimarannalla
Kirjoittanut: PeeMax
Kategoria: Eroottinen tositarina

 


Oli lämmin kesäpäivä viime kesänä ja päätin lähteä uimarannalle. Puin jo kotona uimahousut jalkaani ja vedin sortsit ja valkoisen T-paidan päälleni. Heilautettuani olalleni rantakassin eväineen ja pyyhkeineen, hyppäsin pyörän selkään ja suuntasin kohti läheistä Pyynikin uimarantaa.

Rannalle päästyäni pysähdyin hetkiseksi puntaroimaan sopivaa paikkaa itselleni. Katselin erikokoisia ja -näköisiä uima-asuisia vartaloita ottamassa aurinkoa, kahlaamassa veteen tai vedestä rannalle ja etsin
jotakin, joka kiinnittäisi huomioni ja kiihottaisi mielikuvitustani. Silloin näin sinut, sirovartaloisen naisen, pienen poikasi kanssa ja mukana seurueessa oli myös vanhempi nainen, taisi olla pojan mummu.
Sinulla oli siro teinivartalo vaikka et enää mikään teinityttö ollutkaan ja pitkät, ristiselkään ulottuvat hiukset, juuri sellaiset mistä pidän. Eipä siis kahta kysymystä siitä minnepäin rantaa suunnistaisin.

Jätin pyörän hietikon reunaan ja suunnistin kohti rantaa. Pudotin rantakassin olaltani siihen parinkymmenen metrin päähän teistä ja riisuin vaatteet pois uikkarisilleni ja istuin pyyhkeelle katsomaan teidän
touhujanne. Poika kävi välillä uimassa ja teki hiekkalinnoja, sinä juttelit ajoittain äitisi kanssa, välistä taas lueskelit joitain lehtiä ja kirjoja. En voinut olla ihastelemasta vartaloasi ja kuinka siro ja hoikka olit. Arvelin, että olit varmasti urheillut koko pienen ikäsi. Sitten nousit seisomaan ja näin kiinteän pienen pyllysi. Niin täydellinen pieni pylly, etten ollut ennen nähnyt ihanampaa ja heti kävi mielessäni miltä sitä tuntuisi nussia takaapäin.

Pyörit siinä hetken seisaallaan ja järjestelit jotain tavaroita. Röyhkeä tuijotukseni teki tehtävänsä ja sinä aloit kiinnittää huomiota ajoittain myös minuun. Aloit vilkuilla minua, etkä pystynyt pidättelemään pientä hymynkaretta, kun huomasit miten kiinteästi olin kiinnittänyt katseeni sinuun. Aloit sormeilla pitkiä hiuksiasi ja levitit lisää aurinkorasvaa siroille harteillesi, kiinteille reisillesi, kuin minulle esiintyäksesi ja jälleen vilkaisit minuun kiusoitteleva selvä pilkahdus silmissäsi ja istuuduit takaisin isolle pyyhkeelle ja jatkoit lukemista.

Minä tunsin, että meillä oli jokin näkymätön yhteys ja sähköinen värinä täytti koko vartalon ja alkoi ihanasti kihelmöiden laskeutua alavatsasta kohti nivusia ja kullin vartta. Nojasin käsivarrella pyyhkeeseen ja katselin välillä merelle, mutta vilkuilin koko ajan sinua. Välistä aina katseemme kohtasivat ja hymyilit viekottelevasti ja tunsin, että välillämme kipinöi kutkuttavasti. Kihelmöivää kissa ja hiirileikkiä. Jos
äitisi ei olisi ollut vieressäsi, olisin heti tullut juttusille, mutta nyt tyydyin vain katselemaan ja odottamaan mitä tapahtuisi.

Yhtäkkiä laitoit lukemiset pois ja nousit istumaan ja aloit venytellä vartaloasi. Vedit sormilla varpaista ja venytit reisiä, käännyit vatsalleen ja venytit selkää kaarelle. Sitä jatkui jonkin aikaa ja
jooganäytöksestä johtuen kutkutus lisääntyi alavatsassa ja tunsin kuinka kulli nyki ja veri pakkaantui varteen eli toisin sanoen panetti jo ihan hirveästi. Nousin istumaan. Äitisi oli minuun selin ja lapsesi
vesirajassa leikkimässä. Nyt olisi pakko toimia tai muuten se jäisi mietityttämään loppuelämäksi, että mitä jos? Niinpä heilutin sinulle kättä, että saisin huomion ja se toimi. Katsoit hieman kummeksuen, mutta et kääntänyt katsetta pois, vaan tuijotit minua kysyvästi juuri niin kuin olin toivonutkin. Hienovaraisesti vinkkasin päällä takaviistoon pukusuojien suuntaan tarkoittaen, 'Tule mun kanssa tuonne' ja katsoin mikä vaikutus sillä oli.

Pienen harkinnan jälkeen aloit toimia. Nousit seisomaan pikku bikinit päällä ja kuulin kun huusit pojalle: "Tule tähän mummun kanssa välipalalle, äiti käy tuolla asioilla!" Minäkin nousin ylös ja keräsin vaatteeni ja pyyhkeen kassiin ja laitoin kassin uikkareiden etumuksen suojaksi, koska puolikova kalu pullotti ohuen kankaan läpi.

Näin kun sanoit äidillesi jotain ja kaivoit kasseista syötävää esille ja annoit sen pojallesi. Sitten lähdit tulemaan suuntaani. Lähdin edeltä kävelemään pukusuojien suuntaan. Vilkaisin taakseni ja näin, että tulet perässä. Kävelin vapaana olevan pukusuojan eteen ja käännyin suuntaasi ja katsoin, ettei lapsesi eikä äitisi katsoneet meihin päin, vaan olivat nyt jo keskittyneet välipalan nauttimiseen. Pysähdyit  viereeni, tartuin kädestäsi kiinni, avasin pukukopin oven ja ohjasin sinut sisään ja tulin itse perässä.

Heitin kassini kopin penkille, otin sinut syleilyyni ja tunsin kuinka välillämme säkenöi. Kalu sai kuin sähköiskun ja jäykistyi kivikovaksi.

Aloimme suudella kiihkeästi ja vedin sinut tiukasti vartaloani vasten, jotta tuntisit miten kovana kaluni seisoi ja himoitsi sinua. Riisuin bikiniesi yläosan pois, aah pienet kauniit rinnat. Hivelin rintojasi ja
nännisi jäykistyivät. Otin sinut tiukkaan syleilyyn ja kätesi sivelivät selkääni pitkin alaspäin pakaroille ja siitä etupuolelle ja kosketit uikkareiden kankaan läpi jäykkää kulliani. Uuh se tuntui hyvältä!

Kiihko lisääntyi, suutelimme ahnaasti ja hinasin bikinihousuja pois jalastasi ja ne solahtivat nilkkoihin. Kokeilin pieniä pyllynposkia ja ne tuntuivat taivaallisen ihanilta. Ujutin takakautta sormea pillulle ja
huomasin, että se oli ihan märkä.

Tunne kullissa oli taivaallinen, kun tunsin pienen kätesi menevän uimahousujeni sisään ja koskevan sormilla terskaa. Tartuit kulliini, liu'utit esinahkaa alaspäin ja sitten runkkasit hitaasti edestakaisin,
kunnes viimein riisuit uikkarini pois jalasta.

Otin sinua olkapäistä kiinni ja käänsin kohti uimakopin takaseinää. Nojasit kämmenilläsi kopin seinään ja nostin sinut polvillesi seinänvieruspenkin päälle. Sivelin kädelläni sisäreisiäsi ja avasit jalkasi hiljaa uikuttaen. Nostin pyllyäsi tyrkylle ja lanteistasi kiinni pidellen työnnyin jäykällä kullillani hitaasti märkään pilluusi. Sinä vedit terävästi henkeä ja päästit tukahtuneen voihkaisun. Pidin sinusta kiinni ja  työntelin hitaasti edestakaisin ja ahmin silmilläni vartaloasi, samalla kun kaluni nautti pillusi kiihkeästä kosteudesta. Nautit silminnähden suunnattomasti ja selkäsi oli kaarella ja pylly pystyssä. Sivelin välillä pieniä rintojasi ja puristelin pitkiä hiuksia nyrkkini sisään ja kulli nautti suunnattomasti sinun märästä ihanuudestasi, liukkaasta pikkupillusta.

Aikamme naituamme takaapäin, vetäydyin sinusta erilleen ja levitin pyyhkeeni pukukopin lattialle ja rantakassin tyynyksi. Samalla suudellen laskin sinut pyyhkeen päälle pikku pyllyllesi istumaan. Näytit ihanalta kun katsoit minua alaviistosta ylöspäin kauniilla kissansilmilläsi. Laskeuduin alas ja käänsin sinut alleni ja tulin samalla jalkojesi väliin.

Mahduimme juuri ja juuri olemaan makuulla, kun nostit jalkasi ylös koukkuun ja minä olin polvillani reisiesi välissä. Asettelin kaluni pillulle märkien häpyhuulten väliin ja laskeuduin kokonaan päällesi ja
samalla suudellen työnnyin uudestaan märkään kuumaan pilluusi sisään ja aloimme suudella, naida ja nauttia siitä ihanasta yhteisestä tunteesta,  joka kasvoi kasvamistaan jokaisella työnnöllä.

Vauhti kiihtyi ja jo muutaman minuutin päästä kiihko oli mieletön. Panin ihanaa pilluasi ja työntelit lantiolla vastaan. Jalkasi olivat ensin koukussa vierelläni, mutta sitten tunsin kun puristit sääresi reisiäni
vasten, sitten nostit ne lantiolleni ja vedit minua tiukasti itseäsi päin. Vaivoin hillitsin itseni, etten tulisi heti siinä paikassa. Kiersit kätesi niskani ympärille ja jalat tiukasti ristiin selän päälle ja vedit minua joka työnnöllä tiukemmin pilluasi vasten.

Pillu alkoi litistä äänekkäästi joka työnnöllä ja tunsin kuinka märkää kiimanestettä valui kullin juureen ja karvoitukseen ja sitä valui varmasti myös pyllyvaloasi pitkin pyyhkeelle. Aloimme kumpikin äännellä
ja huohottaa raskaammin ja naimisen tuoksut ja kuumuus pukukopissa lisääntyivät. Kullissa alkoi tuntua paisumista ja lähestyvän orgasmin kutkutus tuntui jo selvästi. Katsoin sinua kuinka huohotit raskaasti allani ja jalkasi pumppasivat selässäni samaa tahtia lantioni kanssa ja ihana nautinnon kliimaksi lähestyi.

Silloin en voinut enää pidätellä, vaan orgasmin ihana sykähtely, nautinnon tunne lähti syvältä nivusista, eteni kullin varta pitkin paisuneeseen terskaan ja sitten alkoi ihana sykkiminen. Tunsin kuinka
kulli ruikki spermaa sykäys sykäykseltä syvälle märkään pilluusi. En ollut aikoihin saanut niin ihanaa orgasmia ja tuntui, että spermaakin tuli vaikka kuinka paljon.

Läähätin selkä hikisenä päälläsi kuumassa kopissa ja muna alkoi pehmetä. Huohotit allani posket punaisena, katse hieman sumeana ja vedit minua alas suutelemaan lisää. Suudellessamme kalu luiskahti pois liukkaasta pillusta ja pieni törähdys kuului samalla kun pillusta valui kalun myötä spermaa ulos. Ääni nauratti meitä kumpaakin ja se sai pillun supistelemaan vielä lisää ja pusertamaan lisää spermaa ulos. Kuiskasin korvaasi, että sitä taisi nyt tulla aika paljon. Sanoit hymyillen, että kiitos siitä.

Nousimme ylös. Spermaa valui reittäsi pitkin ja pyyhin sitä pyyhkeellä. Puimme päälle ja pyysin puhelinnumerosi. Kerroit sen ja näpytin sen kännykkääni. Sovimme, että menen ensin ulos pukukopista ja katson, että reitti on selvä. Avasin oven, mummu ja poika söivät yhä ja katse oli poispäin meistä. Vinkkasin, että nyt voit tulla ja vilahdit vauhdilla ulos. Katselin perään kuinka pikku pyllysi keikkui bikineissä ja päätä kääntämättä, hiukset pörrössä heilutit kättäsi ylhäällä ja sitten lähempänä lapsia vilkaisit minua ja asettelit pikkusormen suulle ja peukalon korvalle merkiksi, että soitellaan ja perään valloittava hymy. Nostin peukkua, että niin teemme ja varmasti seuraavan kerran jo pikapuolin.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri