Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Puolison tyttäret
Kirjoittanut: Neuvoton
Kategoria: Tositarina? / Eroottista huumoria

 Kuinka minun pitäisi nyt suhtautua tilanteeseen, kun seurustelen mukavan naisihmisen kanssa. Siirillä on isot tissit ja pehmoset reidet ja pyöreä pehmeä takamus. Niistä minä niin tykkään. Se on juuri sellainen kuin olen aina haaveillut. Aina se on halukas ja hyväluontonen, ei riitele, eikä komentele niin kuin teki minun ex-puoliso kaupungissa. Mutta kun Siirillä on myös kaksi aikuista edellisestä avioliitosta olevaa tytärtä.

Kun minä muutin Siirin luo asumaan, niin ei sillä ollut ko se nuorempi tyttö kotona. Vanhempi oli jo ihan omillaan kaupungissa ja miehen kanssa asui. Nyt molemmat asuvat taas kotona. Vanhempikin muutti eron jälkeen takaisin omaan huoneeseensa. Mitä se silleen meni eroamaan? Onneksi ne ei lapsia ehtineet tekemään. Nuorempi nyt ei ole vielä miestä löytänyt, vaikka riijailee kaupungista poikia. Hienoilla autoilla käyvät sitä pihasta hakemassa, mutta sisälle eivät uskalla.

Siirin kanssa suhde sujuu kyllä ihan hyvin, vaikka arvasin minä, että kyllä ne tytöt kuulevat kun me naijaan. Samassa taloudessa kuitenkin kun nyt taas molemmat asuvat. Kun se Siiri on naijessa niin kovaääninen, vaikka olen minä sitä aina koittanut hillitä että olisi hiljempaa. Mutta kun se vaan sannoo, että se minun kyrpä tekkee naijessa niin hyvvää, eikä pysty sitten olemaan hiljempaa. Siiri sanoo, että kyllä ne aikuiset tytöt tietävät, että ne on vaan niitä rakkauven ääniä. Kyllähän minua kuitenkin aamiaispöyvässä hävetti vähän kun ne katsovat juuri niin että tietävät.

Tuossa viime syksynä se vanhempi tytöistä alkoi kiristämään minulta seksiä Siirin ollessa töissä. Siiri kun lomittaa ja joutuu heräämään jo neljän jälkeen ja viideltä lähtee tien päälle, kun sillä sitä ajomatkaakin kertyy lähemmäs sata kilometriä suuntaan, niin eikö tämä vanhempi tytöistä keksinyt alkaa hiipimään jo viiden jälkeen sänkyyn viereen. Siinä se sitten kiehnasi reittä vasten niin pitkään, että heräsin. Sanoin sille että nyt olet tyttö erehtynyt sängystä, mutta eihän hän ollut siitä moksiskaan. Sanoi vain, että pitää antaa hänellekki kun eron jälkeen on niin pitkään puutteessa ollut. Vastustin että älä nyt tyttö, ei me voija naija, että Siiri siitä riemastuisi ja heittäisi minut pellolle. Tyttö ei ottanut sitä kuuleviin korviinsa vaan kädellä alkoi parrusta kosketella. Kyllähän se alkoi sitten minuakin naitatuttamaan ja erektio tuli täysillä päälle. Se kun on muutenkin aamuisin niin herkässä. En sitä sitten pystynyt vastustamaan vaan käänsin sen sitten siihen alle, mutta tokaisin ensin ettei sitten saamari sano vaan äitillensä mittään, kun kerran itte aloitti. Vaikia sitä on vastustaa nuorta tyttöä!

Hyvä reikä silläkin kyllä on kun ei ole vielä synnyttänyt, niin tiukka ja hyvän tuntonen. Märkänäkin se aina on ihan niin kuin äitinsäkin, äitiinsä tyttö tullu. Ei sillä, kyllähän minä siitä seksistä sen kanssa nautin. Sillä on hyvä kroppa, ihan muhkeat reidet ja kiinteämmät tissit sillä on kun äitillänsä, vaikka on yhtä isot, mutta jotenkin se minua kuitenkin häiritsi jos Siiri saisi tietää. Sattuuhan noita aina kerran, mutta sitten se tyttö otti tavaksi tulla aina aamuisin kun Siiri lähti töihin. Se hiippailee heti auton äänen loitottua sänkyyn ja houkuttelee rakastamaan sinne aamu seittemään asti kun kello herättää ja minun pitää nousta ja alkaa valmistamaan työmaalle lähtöä.

Enkä minä sillä ettenkö olisi Siiristä ja vanhemmasta tytöstä selviytynytkin aivan kunnialla, mutta nyt joulusta lähtien se nuorempi tytär sanoi kahvipöydässä kun kaksin oltiin, että kyllä hän tietää, mitä sisaren kanssa teen aamulla kun äitee lähtee töihin. Se alkoi juonimaan, että jos sisarensa ei ole kotona niin hän tulee sitten sijasta aamulla sänkyyn. Ja tosissaan se oli, kyllä tässä keväällä nyt sitten muutamaan otteeseen aamulla ennen kuutta on ovi käynyt ja nuorempi tytär luikahtanut saman peiton alle. Sitä minä ihmettelen että mistä sekin ne seksitemppunsa on oppinut kun ikää on vasta rapiat 20 ja suuhun jo mieheltä ottaa ja sillä on niitä asentoja jos vaikka minkälaisia, alta ja päältä. Vaikka eipä sillä, en minä valita, vaihteluahan se on kun Siirin kanssa aina lähetyssaarnaajassa tai takaapäin naijaan. Mutta sitä minä ihmettelen että kuka sille ne asentojutut on opettanut kun tyttö ikänsä on kotona ollut, eikä vielä miehen kanssa yhdessä asunut. Se taitaa olla ne naistenlehdet mistä ne nuo tytöt riehaantuvat ja temppunsa oppivat. Niitä niillä on molemmilla yöpöyvät pullollaan, kosmoja, eevaa ja klooriaa. Kieltää pitäisi kaikki.

Eipä sillä, kovasti kaunis tyttöhän se nuorempikin kasvoista on, vaikka onkin niin pieni perä ja muutenkin laiha ja pienet tissit. Syyä sen pitäisi enemmän, että saisi lihaa luitten päälle niin kuin sisarellansa on, mutta se vaan niitä muotilehtiä lukee ja niistä mallin ottaa. Ei uskoisi että sama äiti niillä on. Niin on toisella muodot kohdillaan niin kuin äitillänsä. Tissit ja takamus on runsaat ja toinen on kuin muotilehdistä repaistu laiheliini. Luut paistaa lantiosta ja jalat on kuin tulitikut. Jotenkin ilikiää katsoa sitä sitten siinä alasti kun luut töröttää, mutta en minä siltä raaski seksuaalista iloa kieltääkään, kun se siitä niin pitää. Kaunis tyttö se olisi jos vain söisi. Joskus se haluaa ratsastaa päällä, mutta ei sillä etes siinä tissit pompi kun mandariinin kokoiset tisulit on ja kylkiluut paistaa. Eikö ne laihat mallit maailmalla jotain huumeita käytä ja siksi anoreksiassa riutuvat. En minä kyllä tästä nuoremmasta usko että huumeita käyttäisi, vaikka hienoilla ja kalleilla autoilla ne sen kavaljeerit sen hakevat ja ties mistä rahat autoihinsa hankkivat.

Mutta kyllä se olisi kuitenkin hyvä tyttöjenkin joku vakituinen kumppani löytää, ettei minun tarvitsisi heidän rakkaudenhaluja tyydyttää. Eipä sillä toisaalta ymmärrän hyvin tyttöjä, kun asutaan täällä vähän syrjässä kaupungista niin ei täällä ole sitä miestarjontaa niin tyrkyllä ja usein ovat viikonloputkin vaan kotona äitinsä kanssa, niin ymmärtäähän sen, että kun ne kuuntelee seinän läpi kun me Siirin kanssa naijaan, niin haluaisi myös ittelle sitä miestä. Onhan ne pirtsakoita likkoja, en minä sillä, mutta voisivat kyllä yrittää löytää omat poikakaverit, ettei vaan äitinsä saa joskus tietää. Nyt kun niitä on jo kaksi tytärtä ja Siiri tyydytettävänä, niin sitä minä olen alkanut pelätä että riittääkö potenssi kaikille, ja kun kolmelle pitää siemennet riittää, niin alkaahan se Siirikin jo ihmetellä kun päästän latingin, ja sieltä vaan tipoittain tulee ulos, eikä purkaannu paineella sissään niin kuin ennen.

Mutta kyllä se vaan aiheuttaa huonoa omaatuntoa. Nuorin tyttö kyllä sanoo, että vaikken minä sitä tiiä, niin kyllä se äiti sen aina jollain tasolla aavistaa ja hyväksyy, että minä niitäkin aamuisin nain. Nuorempi sanoi, että keskenään ne tytöt ovat siitä kuulemma jo puhuneet ja että voidaan jatkaa näinkin. Mutta että ei minun kannata siitä kuitenkaan Siirille mitään puhua, koska vaikka se Siiri siitä jollain tasolla tietää, niin saattaa olla, että se sattuisi siitä suuttumaan ja heittäisi minut pellolle huolimatta siitä, että sille uuden Mersun vasta ostin kun sillä ne työmatkatkin on niin pitkiä. En minä tiedä sitten siitä pitäisikö se sanoa Siirille vaiko ei. Lopettaako ne tytöt sitä sitten koskaan. Työpaikalla kun kerroin työkaverille niin se kysyi, että miten minä itteni olen saanut semmoseen pulaan ajettua ja älä vaan sano Siirille mittään, että se ei varmasti tykkää tommosista hommista.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri