Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Punaista silkkiä
Kirjoittanut: Silkkimekko
Kategoria: Eroottinen tarina

 

 

Nainen seisoi selin, hiukan erillään väkijoukosta. Pää oli hienoisesti kallellaan ja sormi kulki pitkin viinilasin reunaa, ympäri, ympäri hänen kuunnellessaan keskittyneesti musiikkia. Tummat hiukset valuivat kiiltävinä lapaluiden väliin. Naisella oli yllään vartalonmyötäinen punainen silkkimekko, joka oli selästä avoin vyötärölle asti. Miehen silmät kulkivat pitkin naisen selkää, ihailivat ihon alla värähtäviä selkälihaksia, jatkoivat kiireettömästi matkaa alaspäin. Miten ihana ristiselän kaari, miten pehmeästi selkä kaartuikaan ja muuttui kiinteäksi pyöreäksi takapuoleksi.

Nainen vaihtoi painoa jalalta toiselle ja silkki lähes nuoli naisen reisiä. Mies tunti vastustamatonta halua kävellä naisen luo, juoksuttaa sormeaan niskasta selkärankaa pitkin ristiselälle saakka, laskea molemmat kämmenensä vyötärölle ja pujottaa ne mekon alle, etsiä kämmeniinsä pienet, pehmeät rinnat, painautua naisen selkää vasten ja hengittää tämän niskaan. Mies käveli lähemmäs ja pysähtyi naisen taakse. "Kaunista musiikkia" hän totesi, "ja sinä olet täydellisesti muotoiltu." Nainen naurahti hiljaa ja katsoi yllättyneenä olkansa yli. Hän tapasi ruskeiden silmien kiinteän katseen ja katsoi kiinnostuneena tätä hauskan näköistä miestä, joka niin röyhkeän suorasukaisesti kävi suoraan asiaan.

Mies ojensi kättään. "Täällä on kuuma, mennään parvekkeelle." Nainen laski viinilasinsa tarjoilupöydälle, tarttui ojennettuun käteen ja antoi johdattaa itsensä ohi juttelevien, musiikkia kuuntelevien ja viiniä ja coctailpaloja maistelevien ihmisryhmien suoraan parvekkeen ovelle. Mies avasi oven ja veti seuralaisensa ulos viilenevään loppukesän yöhön. Nainen ei ollut sanonut vielä sanaakaan ja ihmetteli nyt vartalonsa reaktiota tähän illan saamaan kummalliseen käänteeseen, vartalonsa reaktiota tuohon tuntemattomaan mieheen, jonka kosketusta hän nyt odotti kiihtymyksestä väristen. Mies laski lämpimät kätensä naisen olkapäille ja ohjasi hänet parvekkeen kivikaiteen luo. "Ole ihan paikallasi" hän kuiskasi "tahdon tehdä sinulle nyt sen, jonka halusin tehdä siitä sekunnista lähtien, jolloin astuin saliin ja näin sinut seisomassa viinilasi kädessäsi.

Mies laski kätensä naisen niskaan, pujotti sormensa hiusten lomasta lämpimälle niskalle. Nainen veti terävästi henkeä ja tunsi miten miehen vahvan käden kosketus juoksutti tuhansia kihelmöiviä säteitä niskasta alas alavatsalle ja jätti sinne sykkivän, kuumottavan auringon. Hitaasti miehen käsi lähti laskeutumaan alas naisen selkää. Nainen sulki silmät ja hengitti raskaasti. Kun miehen käsi saavutti ristiselän, naisen huulilta pääsi pieni voihkaisu ja hän puraisi huultaan, että sai hillittyä itseään. Mies laski molemmat kätensä naisen lanteille ja nainen alkoi hitaasti liikuttaa lantiotaan puolelta toiselle, kuin tanssisi syvällä sisällään soivan musiikin tahdissa. Mies oli nyt niin lähellä, että joka kerran keinahtaessaan naisen takapuoli hipaisi hänen jäykistynyttä elintään. Nainen huomasi sen ja painautui tiiviimmin miestä vasten.

Mies pakotti kätensä jatkamaan samaa kiduttavan hidasta etenemistään, vaikka hän olisi halunnut repiä vaatteet naisen yltä, levittää tämän reidet ja työntyä yhdellä rajulla työnnöllä sisään. Nainen ei enää yrittänyt pidätellä ääntelyään vaan huohotti ääneen ja voihki hiljaa miehen kosketuksen pakottaessa veren pakkautumaan hänen häpyhuuliinsa, jotka jo huusivat kosketusta ja valuivat reisille märkää kiihkoa. Mies työnsi kätensä punaisen silkkimekon alle ja ujutti ne naisen pehmeälle vatsalle ja ylöspäin, kunnes sormenpäät tavoittivat rinnan pehmeän kaaren ja hivenen ylempänä koholle nousseet nännit. Miehen puristaessa kätensä kupeiksi naisen rinnoille, nainen huohotti ja hieroi pyllyään vasten miehen seisovaa kalua.

Nyt kumpikaan ei halunnut enää odottaa, himo kävi lähes ylivoimaiseksi kestää. Mies nosti silkkimekon helmat ylös naisen vyötäisille, avasi vyönsä ja housun napit, päästi kivistävän kalunsa esiin ja hieroi munansa päällä naisen kostuneita alushousuja. Yhdellä rajulle vedolla mies kiskaisi alushousut alas ja ahmi katseellaan edessään pyöristyvää takamusta. Nainen avasi jalkojaan ja ensimmäisen kerran heidän yhdessä viettämänään aikana aukaisi suunsa henkäistäkseen: "Tule jo!" Mies siirsi munansa liukkaiden häpyhuulten väliin ja työntyi yhdellä voimakkaalla työnnöllä kokonaan sisään. Nainen huusi ääneen nautinnosta, kun kova kuuma kalu täytti hänen halusta turvonneen pillunsa ja painui syvälle pohjaan saakka. Mies työntyi yhä uudelleen ja uudelleen, rajusti syvälle naisen kuumana sykkivään pilluun. Nainen siirsi toisen kätensä klitorikselle ja alkoi pyörivin liikkein hyväillä itseään samalla, kun mies pani häntä takaapäin lanteista kiinni pidellen.

Nainen tunsi kuinka ihana lämmin tunne alkoi kerääntyä hänen alavatsaansa, hän tunsi vain miehen voiman ja työntöjen tasaisen syvän rytmin, sormensa kiihtyvän paineen ja kun orgasmin aallot tulvivat yli, nainen huusi kaiken kiimansa mustaan yöhön. Mies työnsi vielä muutaman kerran syvälle märkään vakoon ja purkautui karjaisten naisen sisään.

Mies veti naisen hiestä kosteaa, kohoilevaa rintaa vasten, pyyhkäisi kostean suortuvan tämän ohimolta ja kuiskasi: "Sinä olet vielä upeampi kuin kuvittelin". Nainen kääntyi ja katsoi miestä suoraan silmiin. Sitten hän otti miehen kasvot käsiensä väliin ja suuteli tätä suoraan suulle.

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

 

 

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri