Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Pöytä
Kirjoittanut: Antti Penaali
Kategoria: Eroottinen tositarina

 

 

Tämä tarina on kaksiosainen.

Olin siirtynyt reilua vuotta aikaisemmin suuren suomalaisen konsernin pienen teollisuulaitoksen palvelukseen.
Elettiin huhtikuun loppua. Firma järjesti eläköityneelle kollegalleni lähtöjuhlan. Se pidettiin vuokrattavalla edustussaunalla.
Paikalle oli kutsuttu kaikki toimihenkilöt. Meitä oli siellä vajaa kaksikymmentä henkilöä, suurin osa miehiä. Naisia oli vain 4 tai 5 kappaletta.

Juhla aloitettiin johtajan juhlapuheella ja tervetuliaispaukulla. Kun puheet oli pidetty ja yleinen keskustelu tauonnut, niin ilmoitettiin että miehet menee ensin saunaan.
Sen saunan puketumistila oli erikoinen. Huoneen läpi kulki käytävä. Käytävän molemmin puolin oli pieniä loosheja, joihin mahtui kasi henkilöä. Looshien seinät olivat noin 160 cm korkeat.
Siellä oli kaksi vastakkain olevaa penkkiä ja niiden välissä seinään kiinnitetty pieni taso juomia, silmälaseja ja muuta tilpehööriä varten. Penkkien kohdalla oli seinässä naulakot joihin vaatteet laitettiin.
Valitsin looshin lähimpää saunaa ja kaverikseni tuli tuttu mies. Riisuduttuamme kiirehdimme saunaan. Pesutilan yhteydessä oli tavallinen sauna ja ulkoterassin toisella puolella savusauna.
No mehän mentiin kaikki sinne savusaunaan, löylyteltiin ja tultiin ulos vivoittelemaan ja nauttimaan olutta. Tätä jatkui reilun tunnin ajan. Sitten minäkin menin pesulle ja pukemaan päälleni.
Kaveri oli jo lähtenyt looshista, koska yksi viimeisistä jotka lopettivat saunomisen. Istuskeli hetken jotta hiki laskisi ja ryhdyin sitten pukeutumaan. Yht'äkkiä totesin, että olin viimeinen siellä pukuhuoneessa.
Jatkoin pukeutumista kun kuulin jo naisten ääniä. Muutama siitä jo meni saunaankin pyyhkeeseen kietoutuneena. Kiirehdin pukeutumista ja minulta puuttui enää solmio kaulasta ja takki päältä.
Silloin sinne looshin ilmestyi Seija. Hän toimi teknisenä sihteerinä laitoksella. Seija oli lähes viisikymppinen nainen, vaalea lyhyt tukka, pyöreähkö vartalo, mittaa n.165 cm ja melko isot tissit.
Kiinnitin huomioni niihin tisseihin, koska Seijalla oli yllään pitkät housut ja rintaliivit. Ei muuta.
- Saanko tehdä sinulle kravattisolmun, hän kysyi. - Siitä on niin kauan aikaa kun olen tehnyt sen toisen kaulaan, että osaankohan vielä.
Totta kai hän sai sen tehdä. Hän tarttui solmiooni ja minä tuijotin hänen rintojaan. Olin saunassa juonut melko monta olutta ja päässä hieman kihisi.
Rohkaisin mieleni ja trrasin häntä tisseistä kiinni.
- Ei noin saa tehdä, sanoi Seija.
Irrotin välittömästi otteeni ja jatkoin tuijottamista. Hetken kuluttua sanoin:"Saakos näin sitten tehdä?" ja pistin käteni liivien sisään ja kaivoin hänen raskaat rinnat näkyville.
- Ei saa, hän toisti, mutta nyt en siitä välittänyt vaan jatkoin rintojan puristelua ja nännien hieromista.
Seija ei vetätynyt vaan posket hieman punehtuen jatkoi solmun tekemistä. Seija yritti saada solmun valmiiksi ja minä nännit koviksi. Kumpikin onnistui.
Kun solmu tuli valmiiksi kiristi Seija solmion kaulaani ja painautui minua vasten kietoa kädet ympärilleni. Minä puolestani jouduin irrottamaan käteni hänen tisseistään. Hänen isot paljaat rinnat painautuivat vatsaani vasten.
Hetken kuluttua hän irrottautui, pisti tissit taas piiloon ja sanoi:" Ei noin saa tehdä!"
- Miksei? Etkö sää pitäny siitä?
- Pidin, mutta minä olen jo vanha nainen.
Sitten hän poistui looshistani ja minä vedin takin päälleni ja menin jatkamaan juhlintaa, Yritin illan mittaan iskeä yhtä nuorta kirjanpitäjää, mutta ei se onnistunut. Sitten otin kännin.

Seuraavaksi elettiin saman vuoden kesäkuun viimeistä viikkoa. Laitoksella oli seisokki ja minulla niukasti hommia. Katselin työhuonettani ja totesin, että yhteen nurkkaan voisi laittaa sellaisen pienen pöydän.
Koska en tiennyt mistä sen löytäisin, niin kävelin Seijan luo. Hän oli ollut laitoksella pitkään ja tiesi kaikesta kaiken. Selitin hänelle mitä etsin ja kysyin tietäisikö hän mistä semmoinen löytyisi.
- Käy katsomassa B3:sta. Sinne on kerätty kaikkea ylimääräistä tavaraa.
B3 oli kaksikerroksinen puutalo tehdasalueella muutaman sadan metrin päässä.
- Saankohan mää sen auki avaimillani?
- Kyllä varmaan, mutta minä voin tulla aukaisemaan varmuuden vuoksi. Eyttei tartte kävellä edestakaisin.
Seija otti avainkaapista rakennuksen avaimen ja lähdimme kulkemaan talolle päin. Seija kulki hieman edelläni ja katselin miten hänen kevyen kesähameen peittämä pylly keinahteli.
Meinas ottaa jo eteen. Yläosan peittona Seijalla oli lyhythihainen paitapusero.
Seija avasi talon ulko-oven ja astuimme sisään. Siellä oli hämärää, koska kaikki sälekaihtimet oli laitettu kiinni, jotta sinne säilötyt tavarat ei haalistuisi. Emme laittaneet valoja päälle, vaikka sähköt, vesi ja lämmitys siellä edelleen oli.
Nousimme muutaman askelman ja tulimme eteiseen, jossa oli ovi kolmeen huoneeseen. Menimme keskimmäiseen, joka oli ollut joskus varmaan talon sali.
Huone oli täynnä vanhoja kirjoituspöytiä, tuoleja, pöytiä, kaappeja ja kaikkea muuta konttoritarviketta. Vanhoja kirjoitus- ja laskukoneita.
Seija kulki edellä ja minä perässä. Seija näki jonkin esineen lattialla ja kumartui poimimaan sen. Hänen pyöreä pyllynsä oli siinä aivan edessäni, enkä voinut vastustaa kiusausta.
Tarrasin häntä oikealla kädellä pakarasta lujasti kiinni.
- Mitä sä oikeen teit?, sanoi Seija, ja oikaisi vartalonsa kuin jousen voimasta. Hän oli hieman kyljittäin minuun ja katsoi suoraan silmiini.
- Aattelin vaan koittaa onko pyllys yhtä pehmoinen kuin tissis viime keväänä? Mulla otti eteen jo oikeesti.
- Ei noin saa tehdä, sanoi Seija ja käänsi minulle selkänsä. Mulla oli hirvee kiima ja siksi tarrasin häntä kainaloiden alta rinnoista kiinni ja sanoin:"Saakos näin sitten tehdä?"
- EI SAA, sanoi Seija ja tarrasi minun ranteista kiinni ja yritti irrottaa niitä rinnoiltaan. Samalla hän myös pyllisti taakse päin, mutta minun jäykkä kaluni lopetti sen heti kättelyssä.
Puristelin hänen rintojaan ja samalla kumarruin suutelemaan hänen niskaansa ja kaulaansa.
Seija käänsi välillä päätään hieman vinoon ja minun oli helppo imeskellä ja nuoleskella hänen kaulaansa ja niskaansa,
Ote ranteistani tuntui löystyvän ja se lisäsi kiimaani. Lisäsin kourimista ja kaulan suutelua. Se tepsi! Seija irroitti otteensa ranteistani ja nosti kätensä ylös kaulalleni.
Tiesin nyt, että homma onnistuu.
Irroitin otteeni Seijan rinnoista ja ryhdyin avaamaan hänen paitansa nappeja. Kun paita oli auki, kaivoin hänen rintansa liivien suojista ja ryhdyin puristelemaan Seijan paljaita tissejä.
Samalla kun suutelin Seijan kaulaa, puristelin hänen paljaita rintoja ja nypin hänen paisuvia nännejään.
Sitten laskin oikean käteni alemmaksi ja ryhdyin keräämään hänen hamettaan ylöspäin. Kun käteeni osuin hameen helma, laitoin käteni hamen ja alle ja suoraan Seijan haaroihin.
- Ei sinne saa mennä!
Nostin hieman kättäni ja pujotin sen Seijan pikkuhousuihin. Käteni laskeutui alaspäin ja tunsin kämmeneni alla karkeaa karvoitusta. Puristin Seijan paljasta pillua.
- Ei saa!
Kaivoin käteni Seijan reisien väliin ja työnsin kaksi sormea hänen märkään pilluunsa. - Ei saa, kuului Seijan suusta heikosti.
Enää minua ei pysäyttänyt mikään. Runkkasin Seijan pillua kaikin voimin ja samalla yritin saada hänen pikkuhousujaan alaspäin. Lopulta Seija auttoi ja nosteli jalkojaan niin, että pikkuhousut laskivat hänen nilkkoihinsa.
Katselin ympärilleni mihin Seija nojaisi, kun nussisin sitä takaapäin.
Huomasin metrin päässä ison Billnäsin kirjoituspöydän, jonka päälle ei ollut kasattu mitään tavaraa. Raahasin Seijan sen viereen ja Seija yritti kääntyä siten, että tulisin takaapäin, mutta käänsin Seijan kuitenkin ympäri ja
nostin hänet pöydän kannelle. Kun Seija istui pöydän reunalla, tartuin häntä hartioista ja työnsin hänet selälleen. Katselin kiimaisena hänen vapaana liikkuvia rintojaan.
Kun Seija oli selällään pöydällä, riisuin hänen pikkuhousunsa, sitten tartuin hänen hameenhelmaansa ja nostin sen hänen vyötärölleen. Seija nosti jalkansa ylös ja avasi reitensä. Katselin edessäni eritteistä kimaltelevaa vaaleaa karvoitusta.
Eipä siinä nuori mies muuta voinut kuin painaa päänsä Seijan jalkoväliin ja aloin nuolla ja imeä Seijan kosteaa pillua.
- Ei saa, parkaisi Seija ja tarttui hiuksiini kiinni. Hän ei kuitenkan loppujen lopuksi yrittänyt vetää päätäni pois jalkovälistään, vaan päin vastoin painoi sitä syvemmälle.
Nuolin Seijan pillua, Työnsin kieleni niin syvälle kuin pystyin. Välillä vedin henkeä ja sen aikana runkkasin Seijaa sormillani.
Lopetin nuolemisen ja Seijan huvikumpua katsellessani laskin housuni alas ja kaivoin täyteen mittaan kasvaneen kullini esiin ja asetin sen Seijan häpyhuululle.
Työnsin kullini hitaasti Seijan sisään juurta myöten. Seija huokasi. - Lisää!
Ryhdyin liikkuttaman kulliani Seijan pillussa entistä voimakkaammin. Seija huokaili ja voihki. -Ah, ooh!
Minulla on sellainen huono ominaisuus, että laukean liian aikaisin, varsinkin jos edellisestä panosta on aikaa tai saan ekaa kertaa uutta pillua. Nyt meinas käydä niin!
Onneksi ajoissa ryhdyin miettimään työasioita. Kulli hieman veltostui, mutta erektion aika lisääntyi. Jatkoin Seijan pumppaamista. Hän voihki ja valitti.
Sitten Seija teki sellaista, mitä minulle ei ollut aiemmin tapahtunut. Hän nosti jalkansa olkapäilleni ja näin tuli väliimme lisää kitkaa ja pääsin syvemmälle Seijan sisuksiin.
Kuului vain litinää ja läiskettä, kun panoin kuin nuori orhi. Katselin kuinka Seijan isot tissit heiluivat joka työnnön tahtiin.
Pidin milloin kiinni Seijan lantiosta, milloin pöydän reunoista ja panin koko mitalla.
Sitten Seijan hengitys muuttui huohotukseksi. Hän piti suutaan auki kuin huutaakseen, ja sitten se tuli. Orgasmi.
Seija taivutti vartaloaan ylöspäin kaarelle ja suusta kuului hiljaista valitusta ja vaikerrusta. Minä lopetin panemisen ja pidin vain kullini niin syvällä Seijan pillussa kuin mahdollista.
Se orkku kesti pitkän tovin ja sitten Seija laskeutui takaisin pöydän pinnalle. Hän avasi silmänsä ja hymyili. Ja sitten se nussiminen vasta alkoikin.
Minä painoin minkä kykenin, mutta Seijalla oli sellainen vauhti, etten meinannut mukana pysyä. Hän nosti pilluaan joka työnnölläni ja veivasi lantiotaan siihen malliin, että hyvä kun sisällä pysyin.
Sitä pumppaamista kesti vielä useamman minuutin, kunnes tunsin että nyt tulee. En edes yrittänyt vetää kulliani ulos vaan laskin koko satsin perille asti.
Seija huokas ja nautti joka hetkestä. Kun kullini nytkähtely loppui vetelin vielä muutaman kiitos vedon. Sitten otin kullini pois Seijan pillusta ja seisoin hänen edessään huohottaen.
Seija ei pitänyt kiirettä peitelläkseen itseään, vaan makasi pöydällä selällään ja jalat levällään esitellen tavaraansa minulle oikein avuliaasti. Hän rintansa kohoilivat hänen hengityksensä tahdissa.
Viimein hän nousi ylös ja laskeutui lattialle, Vieläkään hän ei peittänyt rintojaan, vaan nosti pikkuhousunsa lattialta ja lähti kohti eteisessä olevaa vessaa. Katseli kaihoisasti hänen menoaan.
Seisoin siinä housut kintuissa ja eritteistä kiiltelevä veltto kulli roikkuen. Sitten huomasin, että viereisessä huoneessa oli keittonurkkaus. Menin sinne ja pesin kullini lavuaarissa,
Kun palasin takaisin tekopaikalle, niin Seijakin ilmestyi takaisin. Hänen rintansa olivat taas kesäpuseron peitossa ja pillua peitti mitä ilmeisimmin pikkuhousut ja kesähame.
- Onko mun selässä mitään, hän kysyi ja käänsi minulle selkänsä. Huidoin muutaman kerran hänen puseronsa selkämystä ja sanoin -Ei mitään.
Sen jälkeen Seija kääntyi, otti minua kaulasta kiinni ja antoi pitkän ja kiihkeän suudelman.
- Ei noin saa tehdä!
- Miksei?, kysyin.
- Koska mä oon vanha nainen.
No, yhteisen lähes kymmenen vuotta kestäneen työuran aikana, me tarkistimme muutaman kerran konttorin ullakon ja kellarin.
Jaa niin. Sopiva pöytä löytyi ja vein sen työhuoneeseeni.

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri