Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

Poikaystävän isää
Kirjoittanut: Taika
Kategoria: Tositarina / Nuori tyttö / Vanhempi mies / Pettäminen

 

 

Olen usein unelmoinut seksistä vanhemman miehen kanssa. Nykyisen poikaystäväni kanssa seurustellessani, fantasiani on keskittynyt pelkästään poikaystäväni isään. Siinä vasta karismaattinen, maskuliininen mies. Minusta on ihanaa kuunnella hänen matalaa ääntä. Matala basso saa aikaan väristyksiä vartalossani ja pienet perhoset kutittavat vatsassa.

Tykkään myös seurata hänen rauhallista, määrätietoista olemusta kun hän tekee asioita. Ruumiillisesta työstä johtuen hänellä on aika hyvä vartalo nelikymppiseksi mieheksi. Pieni vatsa on, mutta leveät hartiat ja vahvat käsivarret ja isot kädet, määrätietoiset ja vaativat. Hän ei ole koskaan yrittänyt mitään, mutta antautuisin hänelle milloin vain jos hän sitä haluaisi.

Olen kuitenkin jo pitkään pannut merkille kuinka hän joskus vilkuilee minua, mutta kääntää nopeasti katseen pois jos huomaan. No eihän häntä voi siitä moittia koska kiusaan häntä tarkoituksella. Olen aina kuullut kehuja, että olen mukavan pienikokoinen, pieni pyöreä pylly, siro ja nätit kasvot. Toisaalta minua ällöttävät vanhemmat miehet jotka yrittävät iskeä minua vain siksi kun olen nuori ja nätti, mutta poikaystävän isä on ihan eri asia. Hän ei ole yrittänyt tietenkään mitään mutta hänelle antaisin milloin vain jos hän haluasi.

 

Tulen koulusta kotiin jo valmiiksi tympääntyneenä koska edessä on yksinäinen viikonloppu. Poikaystävä on alkutaipaleella armeijassa ja kolme viikkoa kiinni ennen kuin hän pääsee lomille. Miten kestän sen? En mitenkään!

Mieli maassa, heitän koululaukun nurkkaan ja laahustan makuuhuoneeseen. Harmistuneena riisun vaatteen kerrallaan pois ja heittelen ne yksinäisyydestä muistuttavalle parisängylle. Alastomana laahustan pesuhuoneeseen ja lasken ammeeseen lämmintä, höyryävää vettä ja lisään sekaan ihanalta tuoksuvaa, rentouttavaa kylpyvaahtoa. Veden valuessa sidon hiukset tiukalle nutturalle ja katselen samalla alastonta vartaloani kylpyhuoneen suuresta pyöreästä peilistä. Hoikka varteni on kyllä ihan kaunis. Itse toivoisin suurempia rintoja, mutta poikaystävän mielestä ne ovat juuri sopivat. Yksi viikonloppu armeijassa oli joku perhevierailupäivä ja kävin tutustumassa armeijaoloihin ja käytiin lopuksi poikaystävän kanssa pikapanolla auton takapenkillä. Ja moni muukin auto heilui sillä tapaa, että niissäkin tapahtui muutakin kuin pussailua. Aluksi haluni olikin kova. Olin jopa jättänyt pikkuhousut pois mekon alta mutta poikkis tuli niin nopeasti, että hyvä, että ehdin itse edes päästä alkuun. Jäin ihan puutteeseen.

Kylpyhuoneen peili alkaa hiljalleen huurtua vesihöyrystä kun amme täyttyy lämpimästä vedestä. Sammutan hanan ja astun lämpimään kylpyyn. Lämmin vesi rentouttaa ja haikea mieli piristyy hieman. Ammeessa liotessa tulee aina haaveiltua kaikenlaista ja viime vuosina se salainen asia on ollut poikaystävän isä. Rakastan poikaystävääni, mutta fantasioissa hänen isänsä vain hiipii aina mieleeni. Vertailen heitä usein mielessäni tai haen samankaltaisuuksia ulkonäöstä ja käyttäytymisestä. Seksuaalisuudessa kiihottavuudessa isä menee minun fantasiassa kirkkaasti poikaystäväni edelle. Hän on salainen fantasiani.

Poikaystävän äiti on myös pienikokoinen niin kuin minäkin, mutta paljon suuremmat rinnat ja kurvikkaampi vartalo. Mietin onko se juuri sitä mitä miehensä haluaa, vai voisiko hän salaisesti haaveilla vielä sirommasta, nuoremmasta vartalosta ja pienistä rinnoista.

Suljen silmät ja alan kosketella itseäni. Löysin itsetyydytyksen jo nuorena, noin kymmenvuotiaana. Kiinnostus omia sukupuolielimiä kohtaan heräsi ja koskettelu tuntui hyvälle, jopa niin hyvälle, että muistan joskus myöhemmin tyydyttäneeni itseäni hiusharjan varrella kokeillessani reikää ja hiusharjalle taisin menettää neitsyyteni. Klitoriksen löydyttyä olen aina masturboinut kädellä vähintään kerran viikossa tai käyttänyt suihkua tai sähköhammasharjaa. Minulla erittäin herkkiä paikkoja kosketukselle ovat myös ranteet, kyynärtaipeet, nilkat, polvitaipeet, sisäreidet, niska, myös korvalehdet ja huulet, suutelu on ihanaa.

Ihoni on pehmeä, sileä ja liukas. Hyväilen rintoja, nännit kovettuvat. Pitäisikö poikaystävän isä siitä? Vedän jalkoja koukkuun ja hyväilen reisien sisäpintoja. Haluaisin hänet nyt juuri tähän jalkojeni väliin. Vien käden haaroihin ja kosketan sormilla klitorista. Värähdän. Klitoris on kovettunut ja häpyhuulet ovat kuroutuneet auki. Halu kasvaa niin suureksi, että avaan ammeen käsisuihkun ja käännän sen hierovaan asentoon missä suihku tulee yhtenä pisteenä. Säädän lämpötilan mahdollisimman korkeaksi ja upotan suihkun veden alle vieden sitä kohti haarojani. Lämmin vesivirta löytää häpyhuulet ja klitoriksen. Pidän suihkua paikoillaan ja ihania aaltoja kulkee pitkin vartaloa. Ohjaan suihkun välillä pakaroiden vakoon, se kutittaa kivasti. Ja sitten taas takaisin kohti klitorista. Hyvän olon tunne kasvaa, vatsanpohjassa kivistää ja varpaat kipristyvät. Pimppi alkaa turvota ja paine kasvaa. Tiedän kokemuksesta, että pimppi on jo ihan tummanpunainen.

Amme täyttyy vedellä ja kylpyvaahtoinen vesi alkaa virrata loristen laitojen yli lattiaviemäriin. En välitä siitä, vaan laskeudun vielä syvemmälle veteen niin, että veden vaahtoinen pinta yltää jo leukaani asti. Olen niin kevyt, että kellun höyryävässä vedessä peppu irti ammeen pohjasta ja nostan jalat ammeen laidoille. Vatsalihakset rentoutuvat hetkeksi kun kohdistan suihkun välillä pois klitorikselta ja hivelen taas vesivirralla pakaroiden väliä ja pepunreikää. Laittaisipa joku nyt sormen pyllyyni. Tuen päälläni ammeen päätyyn ja valmistaudun lopulliseen nautintoon. Kuljetan suihkun vesivirran takaisin herkimpään kohtaan. Klitoris odottaa kovana sykkien. Liikutan suihkua häpyhuulten välissä ylös ja klitorikselle. Reidet jännittyvät ja jalkani puristuvat tiukemmin laitoihin. Varpaat menevät jälleen kippuraan. Painan suihkun kiinni pimppiin ja hieron sillä klitorista samaan tapaan kuin kädellä. Salaman lailla vatsani jännittyy ja pakarat, jalat, varpaat, kädet, hartiat ja selkä alkavat kouristella ja kääntävät vartaloani sivulle. En pysty enää hallitsemaan vartaloani. Painan suihkun tiukasti klitorista vasten. Pidätän hengitystä ja orgasmi vyöryy voimakkaana. On täysi työ pysyä paikoillaan, etten luiskahda veden alle. Se etenee mielihyvän aaltoina koko vartaloon. Tunne on ihana. Orgasmi jatkuu vähintään minuutin, ennen kuin jatkuvat kouristukset alkavat jo sattua ja päästän suihkun kädestäni. Keho rentoutuu lähes samantien ja jännittyneet jalkani valahtavat takaisin ammeen pohjalle. Vettä loiskahtaa ammeen laitojen yli ja luiskahdan kokonaan veden alle niin, että joudun kamppailemaan itseni takaisin pinnalle ja istuma-asentoon.

Täydellisesti rentoutuneena ja tyydyttyneenä poistun pesuhuoneesta makuuhuoneeseen. Ihana orgasmi toi helpotuksen hetkeksi. Kuivaan itseni ja sujahdan raukeana lämpimän peiton alle päiväunille.

 

Olen sellainen, että juuri herättyäni, minua haluttaa aina kaikkein eniten, varsinkin aamuisin. Se sopii onneksi hyvin yksiin poikaystäväni halujen kanssa, joka herää myös ihan joka aamu kikkeli pystyssä. Jos poikaystävä vielä nukkuu, otan häneltä suihin niin, että hän herää kovana. Joskus annan hänen nauttia loppuun asti ja hän laukeaa suuhuni. Kutsumme aamupanoja leikkisästi aamuliukkaiksi, koska olen usein herättyäni niin märkä, kiimainen ja herkkä, että klitorista hyväillen laukean muutamassa minuutissa. Siitä saan energiaa ja hyvän olon tunteen koko päiväksi. Sitten menen hyvätuulisena suihkuun, sitten syön, pukeudun ja meikkaan ja lähden kouluun. Mutta huomenna, lauantai aamulla ei ole koulua, eikä poikaystävää. Olenhan sotaleski.

 

Poikaystävän isä on näppärä käsistään ja on aina valmis auttamaan kun tarvitsemme jotain apua. Pesuhuoneen lavuaari vetää huonosti. Siinä syy miksi hänen pitää nyt tulla avukseni. Tiedän, että hän kyllä tulee aina kun pyydän. Lähetän illalla harmittoman tekstiviestin jossa kerron kuinka vesi ei enää poistu vessan lavuaarista ja ehtisikö hän tulla sitä lauantaina aamulla katsomaan. Lavuaari on ihan hyvä syy, ei mitään epäilyttävää, koska lavuaari todellakin vetää huonosti. Ja aamulla sitten kerron hänelle kuinka se ei illalla vetänyt ollenkaan vaan vesi jäi makaamaan. Vastaus tekstariin tuleekin nopeasti, "Tulen aamulla 9 jälkeen jos sopii?". Vastaan, että se sopii hyvin.

Herään aamulla jo hyvissä ajoin ihan itsestään. Käyn pikasuihkussa ja sheivaan pimppini pehmeäksi. Tarinani vahvistukseksi kerään vielä hiusharjasta hiuksia ja huuhtelen ne lavuaarista alas. Ilokseni huonosti vetävä lavuaari tukkeutuu entistä pahemmin. Vesi jää seisomaan ja soljuu hitaasti loristen pois. Kylpytakki päällä juon aamukahvit ja jännitys tuntuu ihan vatsassa perhosina. Olen ihan märkänä jo ajatuksesta, mitä tuleman pitää. Nyt pitää valmistautua. Eihän sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu, jos vaikka... En kuitenkaan aio liikaa tyrkyttää itseäni, se ei tunnu sopivalta koska onhan hän kuitenkin poikaystäväni isä. Jos jotain tapahtuu niin hyvä. Jos ei, niin tyydyn olemaan puutteessa. Aina voin kuitenkin edesauttaa asioita tapahtumaan, olenhan aika haluttava mitä olen kuullut.

Menen makuuhuoneeseen ja harjaan pitkät hiukseni suoraksi ja vedän ne ponnarille niin kuin ne yleensä aina kotona ovatkin. Ei mitään epäilyttävää. Haluan pukeutua seksikkäästi, mutta ei liian provosoivasti. Etsin vaatekaapista valkoiset push-upit ja valkoiset pikkuhousut jossa kulkee nauhat sivuilla, niissä pieni peppuni näyttää hyvältä. Ihan pikkuisen hajuvettä. Päälle puen lyhythihaisen vartalonmyötäisen topin, missä hoikka vyötäröni vain korostuu ja pienet rinnat tulevat kivasti esille. Jalkaan puen ohuet valkoiset sukkahousut jotka korostavat siroja sääriäni ja kaiken kruunaa lyhyt, reidet paljastava hieman pinkki minihame, joka on vain kotikäyttöä varten, poikaystävän pyynnöstä hankittu. Baariin sen kanssa ei voi mennä koska se on liian seksikäs, mutta appiukko on sen ennenkin nähnyt, joten ei mitään epäilyttävää. Tunnen itseni tosi seksikkääksi ja se saa aikaan kutkutusta. Kaiken pitää näyttää siltä, että en ole liikaa etukäteen valmistellut tapaamista vai onko tämä kuitenkin liian läpinäkyvää. Minä, valkoisissa sukkahousuissa ja minihameessa heti aamusta, joo joo ihan varmasti muka normaali lauantai-aamun asu. Vielä kun puen jalkaan korkokengät niin ei varmasti herätä epäilyksiä, no eipä! Korkkarit saavat kuitenkin jäädä kaappiin.

 

Istun hermostuksissani ikkunan vieressä ja näen auton kurvaavan parkkipaikalle. Poikaystävän isä saapuu aina täsmällisesti sovittuun aikaan. Tuntuu, että tarvitsisin drinkin tai rauhoittavia, niin hermona olen. Ovikello soi. Pyyhkäisen kädellä minihameen suoraksi ja menen ovelle. "Huomenta, oletkin jo hereillä" hän sanoo ihanalla matalalla äänellään ja olen pissata housuihini. Yritän kuitenkin heti ryhdistäytyä ja vastaan, "Hei, ihana että pääsit tulemaan", ja halaan häntä varvistellen niin kuin aina teen kun hän on niin paljon pidempi. Nyt se hali vain tuntuu jotenkin rikolliselta, koska olen päättänyt vietellä hänet. Alan hermostuksissani heti perustella, miksi pyysin hänet, "Vessan lavuaari on tosiaan ihan tukossa ja ---- pääsee lomalle vasta kolmen viikon päästä ja eihän sitä voi niin pitkään odottaa ja en tiedä ketään putkimiestä ja..." Appiukko keskeyttää ja vastaa tavalliseen tapaansa, rauhallisella äänellä, "Ei hätää, avataan se tukos", hän näyttää kädessään olevaa pulloa. "Tällä avautuu tukkoisempikin rööri". Samalla kun appi riisui takin naulakkoon ja kengät pois, kiittelen häntä vielä, että hän oli tullut näin pikaisesti hätiin.

"Käydäänkö heti asiaan?" appi kysyy ja hölskyttää pulloaan. Minä ajattelen heti jotain muuta asiaa ja olen valmis antautumaan vaikka heti, mutta appi jatkaa, "Tämän pitää antaa vaikuttaa ainakin 20 minuuttia". Menemme peräkanaa pesuhuoneeseen. "Katsotaanpa", hän sanoo ja avaa vesihanan auki. Seison hänen takana niin herttaisen avuttoman näköisenä kuin osaan. "Niin, aivan oikein, tämä ei vedä kunnolla. Sinne on varmasti kertynyt hiuksia ja muuta, mikä sen on tukkinut". "A-haa aijaa en minä tiedä?", vastaan avuttomana. Appi kääntyy ja vilkaisee minua hymyillen. "Kun taloudessa on noin pitkiä hiuksia kuin sinulla niin näin käy kaikilla". Punastun, mutta kysyn heti perään, "Ja avaako se sinun aine sitten sen tukoksen?". "Kyllä tämän pitäisi avata jos tukos johtuu hiuksista tai muusta huokoisesta materiaalista. Mutta jos siellä on jotain, mikä ei liukene tällä aineella niin sitten pitää avata tuo viemärilukko. Hmmm ehkä se olisi hyvä katsoa kuitenkin ensin..." Appi hieroo kädellä leukaansa ja pohtii ääneen, "Hmmm joo niin me teemme". Hän kääntää katseensa taas minuun ja sanoo, "Avataan ensin tuo hajulukko ja sitten vasta aineet sisälle...."

Appi käy tuumasta toimeen ja kyykistyy lavuaarin alle. Lasken vessanpöntön kannen alas ja istun sen päälle seuraamaan mitä hän tekee. Tapansa mukaan apella on homma heti hallussa ja varmat, päättäväiset otteet. Appi ruuvaa valkoista pallukkaa auki viemärin alta. Olemme niin vierekkäin, että kun oikaisen jalat suoriksi ne tulevat lavuaarin alle. Samalla nojaan eteenpäin ja katson altaan alle apen työskentelyä. Hän vääntää palloa auki ja katsoo vaivihkaa hoikkia sääriäni ja pieniä jalkojani, mutta ilmekään värähtämättä jatkaa työtä putkiston parissa. "Nyt tämä on auki, väistä vähän, täältä saattaa loiskua likavettä, kaadetaan se vessanpönttöön". Pomppaan ylös kuin vieteri ja siirryn sivummalle. Appi pitää kädessään muoviputkiloa missä on mustaa vettä. "Yök mitä siinä on?". "Tänne on kertynyt moskaa" hän vastaa ja avaa vessanpöntön kannen ja kaataa mönjän sinne. "Hyi yäk, ja mikä haju" sanon ja poistun pikaisesti vessan ovelle. Appi nauraa ja vetää vessan. "Älä nyt, kaikilla sitä samaa töhnää kertyy tuonne hajulukkoon. Se pitää vain joskus siivota. Ja se on viemäri mistä se haju tulee". "Hyyi" vastaan naama rytyssä. Appi nauraa ja ottaa vessapaperitupon käteensä ja pyyhkii lavuaarissa ja putkissa roikkuvat hiusrihmat pois ja heittää paperin pönttöön. Sitten hän ruuvaa muoviputkilon takaisin kiinni ja jatkaa, "Sitten vain aineet sisään niin puhdasta tulee."

Katselen ovelta hänen varmaa työskentelyä kun hän vahvoin käsin kääntää putken kiinni ja nousee lattialta ylös. Hän kiertää pullonsa auki ja kaataa ainetta lavuaariin. "No niin, nyt vain sitten odotellaan. Voisimme odotellessa juoda vaikka pullakahvit, mitä sanot siihen?" "Se sopii" vastasin, mutta olin pettynyt. Ei tämän nyt näin helppo juttu pitänyt olla. Olin etukäteen suunnitellut, että appi rynkyttää rööriä ja minä istun vessanpöntön päällä mahdollisimman avuttoman näköisenä ja sitten hän rynkyttää minua. Nyt kaikki tapahtuu liian nopeasti. Menen kuitenkin keittiöön ja laitan kahvit tippumaan. Minulla on siis vain kahvin verran aikaa yrittää vietellä appiukko.

Kahvinkeitin alkaa jo suhista ja porskuttaa äänekkäästi kun appi vihdoin tulee perästä keittiöön ja sanoo, "Pesen kädet tässä kun vessassa on se aine nyt putkistossa vaikuttamassa". Sitten hän istahtaa pöydän ääreen. Hyvä, että hän istuu vastapuolelle pöytää ja näkee kaiken mitä teen. Vessan epävarmuus on poissa ja nyt teen kaiken minkä voin ja osaan, juttelen mukavia, flirttailen, keimailen ja yritän saada hänen kiinnostuksen heräämään. Vai onko se herännyt jo? Osaisinpa lukea ajatuksia. Appi kertoo koko ajan jotain hiuksista, lavuaareista ja putkista, mutta en kuule tai kuuntele oikeasti. Vilkaisen taakseni ja hymyilen söpösti ja varmistan että appi katsoo minuun päin. Kyllä katsoo. Käännyn ja annan hänen katsella minua ihan rauhassa. Seison hetken tiskikaapin edessä kuin miettien, mitä pitikään seuraavaksi tehdä.

Nostan kädet ja irroitan hiusrenksun päästäen hiukset vapaaksi ja poimin pitkät hiukseni käden sisään heilutellen niitä hiukan. "Ai niin seuraavaksi tietysti kahvikupit" sanon muka hieman hajamielisenä ja kerään uudestaan hiukset kasaan vedän ne ponnarille ja sitten käännän vielä hiukset kaksinkerroin ja nostan hiukset löysälle nutturalle ja pienet pyöreät korvani esille. Menen tiskikaapille, avaan kaapin ovet ja kurotan kädet ylös samalla päkiälle varvistellen. Nilkkani ja sääreni suoristuvat. Tietääkseni yksikään mies ei pysty silloin olematta katsomatta naista takaapäin kun saa rauhassa mittailla vartaloa ilman kiinnijäämisen pelkoa. Varvistelen ja poimin astiakaapista kaksi kuppia ja sitten viivytellen kaksi pientä pullalautasta. Tunnen hänen katseen selässäni, mutta haluan vielä varmistaa. "Hmm mitäs muuta tarvitsemme", käännyn hieman sivuttain, että näkisin edes vilaukselta katsooko appi minua. Kyllä selvästi silmäkulmasta näin kuinka katse kulkee ylös hiuksiin ja alas nilkkoihin. Hihhii miehet ovat niin helppoja! Siro vartaloni on kyllä aina herättänyt miehisen sukupuolen huomion, joskus liikaakin, ihan riesaksi asti. Onpa käynyt myös niin että tytöt ovat tulleet minua iskemään keskellä ruokakauppaa tai baarissa luullen minua lesboksi. Se tyttöjen välinen rakkaus olisi kyllä kiehtovaa joskus kokea jos löytyisi joku oikein suloinen nainen?

 

Appi katselee taas muina miehinä pöydällä olevaa aikakauslehteä. Hymyilyttää, voi raukkaa mitähän hänelläkin nyt pyörii mielessä. Kiusasinkohan liikaa. Hetken aikaa tunnen lähes sääliä häntä kohtaan... Mutta en kauaa. Nyt en anna armoa, olen niin miehenpuutteessa. Menen kuppien ja lautasten kanssa apen viereen, ihan lähelle, liian lähelle. Seison vieressä polven lähes koskettaen apen reittä ja asettelen kuppia ja lautasta hänen eteen. Jos hän uskaltaisi, hän voisi ihan helposti koskettaa minua. Tilanne kiihottaa minua enemmän kuin olisin koskaan uskonut, mutta eikä, appi nojaa vain taaksepäin. Nyt hävettää, olinko jo liian tunkeileva. Puna nousee poskilleni. Voi ei, haluan vajota maanrakoon. Peruutan hieman ja viimeistelen molempien kupit ja lautaset paikoilleen. Taisin mennä jo liian lähelle. Toivottavasti en pilannut kaikkea. Kahvinkeitin jatkaa porskuttamista kun menen lusikkalaatikolle. Aikomuksenani oli ihan pikkuisen pyllistää niin, että appi näkisi minihameen alle. Avaan laatikon ja poimin lusikat jotenkin epämääräisesti kumartamalla tai niiaamalla. Sekin meni pieleen ja hävettää entistä enemmän. Miksi, miksi, miksi edes aloin tällaiseen yritykseen. En kehtaa enää edes kääntyä tai katsoa appea kasvoihin. Se varmasti nauraa minulle päin naamaa. Tyttönen muka yrittää hurmata aikuisen miehen ja vielä näin nolosti.

Melkein säikähdin kun appi sanoi selän takanani, "Entä missä ne lupaamasi pullat on?" appi kysyy, juuri niin, naurahtaen minulle, arvasin. "Niin, iiik pullat on vielä jäässä pakkasessa". Pitihän se arvata. Kun joku lähtee menemään pieleen, se menee sitten kanssa oikein ryminällä. Lusikat kädessä hyökkään pakastimelle ja kaivan jäistä pullaa pakkasesta. "Ei sinun minun vuoksi tarvitse niitä sulattaa, pelkkä kahvi kyllä riittää" sanoi appi, mutta en uskonut häntä, vaan halusin korjata tilanteen ja lopettaa tyhmän esitykseni. Alun itseluottamus katosi täysin ja olin nyt paremminkin nyyhkyttävä hiiri kuin viettelevä naispaholainen. Menen suu mutrussa mikrolle ja lyön pullat lautaselle ja mikro sulatukselle. Naks ja hrrrr, mikro lähti päälle.....

 

Nojaan tiskipöytään mikron huristessa vieressä. Katson suu mutrussa alaspäin. Nolottaa, nyyh appi varmasti nauraa minulle selän takana. Sulatus kestää aikansa ja vilkaisen taakseni. Appiukon katse harhaili jälleen sukkahoususäärilläni ja takapuoleni kohdilla ja hän käänsi katseen pois kun katsoin. Ehkä peli ei olekaan vielä menetetty. Ehkä minulla on vielä mahdollisuuksia.

Sitten selän takaa kuuluu jotain odottamatonta, "Taika, sinä olet kyllä jumalaisen kaunis nainen".

Juuri ne sanat mitä olin odottanut. Iso kivi vierähti pois sydämeltäni ja musta pilvi väistyi. "Ai no k-kiitos". Appi jatkoi, "En minä millään pahalla tätä sanonut, älä loukkaannu, mutta olet vain niin valtavan nätti tyttö". Taioin hurmaavimman Taika-hymyni kasvoille ja käännyin appeen päin. Hän hymyili hieman väkinäisesti ja kyllä, kasvoistaan näen, että hän tarkoittaa mitä sanoo.

Apen puheesta rohkaistuneena tein hetken mielijohteesta jotain todella minun mittapuussa rohkeata. Menen hänen viereen ja halasin hänen päätä rintaani vasten sanoen, "Kiitos, en loukkaannu, juuri tuon halusinkin kuulla." Appiukko nojaa päällään rintakehääni vasten ja sydämeni hakkasi tuhatta ja sataa.

Appi liikauttaa päätään rintani päälle ja huokaisee syvään. Pitkä iiiiiiiks ajattelen mielessäni. Nytkö se sitten tapahtuu. Perhosparvi pörähti jälleen lentoon vatsassani ja ajankulku tuntui hidastuvan. Suljin silmäni ja odotin. Appi huokasi toistamiseen syvään ja hieroi päätä rintojani vasten. Samalla tunsin käden koskettavan reiden sisäosaa, ihanan ison käden kosketus herkällä reidelläni. Oliko se vahinko? Odotin hengitystä pidellen mitä käsi tekisi? Ensin se pysyi paikoillaan, sitten se liikkuu alas herkälle polvitaipeelleni. Tuntui, että kostun silmänräpäyksessä. Pystyin jo haistamaan oman tuoksuni vai kuvittelenko vain? Olen silmät kiinni ja nielaisen kun käsi lähtee hitaasti ylöspäin.

"Ethän loukkaannu jos kosketan sinua? Haluan koskettaa sinua jos en ole väärin tulkinnut niin sinäkin olet ajatellut sitä? Olen ollut niin pitkään ilman kosketusta... Tiedäthän pitkä avioliitto ja..." Keskeytän hänet.

"Ymmärrän. Saat koskettaa. Haluan sitä myös"

Sormet liikkuivat reittä pitkin ylöspäin kiduttavan hitaasti ja minihameen alle saavuttuaan koskettavat jo sukkahousujen kangasta haaroista, sitten pepusta.

"Sinä olet kaunis, niin ihana" hän sanoo ja vetää minut tiukemmin itseään vasten. Hän nuuskii rinnustani ja käsi on minihameen alla hivellen pientä pyllyäni. "Saanko minä koskettaa sinua?, hän kysyy uudestaan.

"Saat, haluan sitä" vastaan pimppi märkänä. Hänen varmat kädet tarttuvat minihameeseen ja pudottavat sen lattialle. Sitten kädet hyväilevät pyllyäni ja hän nuuskii tuoksuani ja tarttuu sukkahousuihini kiinni ja laskee niitä alas. Otan tukea hänestä ja nostelen vuoron perään jalkoja, että appi saa sukkahousut pois.

Hän koskettelee pikkuhousujen läpi takapuoltani, "Tämä on niin pieni ja tiukka" hän sanoo ja jatkaa, "Sinä tuoksut niin hyvältä". Hän pudottaa pikkuhousuni nilkkoihin ja kääntyy kokonaan minuun päin ja vie isot kourat lantiolleni laittaen toisen polvensa reisieni väliin.

"Olet niin hoikka ja siro, teet aikuisen miehen hulluksi". Jalkovälissäni alkaa sykkiä ja tuntuu, että pimppini valuu pitkin reisiä.

Appi koskettaa viimein haaroihini. Isoilla käsillään hän koskettaa todella hellästi vakoani. "Sinä olet paljas, märkä ja tuoksut todella ihanalle". Hän hivelee hellästi vakoa ja käy välillä klitoriksella ja takaisin häppäreiden väliin. Tarraan uudestaan häneen kiinni etteivät jalkani pettäisi. Takaani kuuluu äänekäs KLING, mikron ajastin sammui, mutta se ei enää kiinnostanut. Samaan aikaan kahvinkeitin pörisee viimeisiä pisaroita.

"Voi Taika...."

Appiukko riisuu toppini ja rintsikat pois. Ainoa mies kenellä rintaliivien riisuminen onnistui kertaheitolla. Olen hänen edessään alastomana selkä kaarella valmiina antautumaan. Minun pienet nännit ovat kovat ja pönöttävät pystyssä kun hän painaa huulensa niille ja alkoi imeä ja nuolla. En voinut kuin huokailla. Istuudun märällä pimpillä appiksen reidelle ja kosketan hänen haaroja.

"Taika sinä teet miehen hulluksi halusta."

Tunsin kyllä sen. Hänen housunsa olivat haaroista kireät ja toisessa lahkeessa pullotti. Avasin housujen vetoketjun ja ujutin käteni sisään. Paksu seisova kalu oli puristuksissa lahkeessa. Hän hyväili ensin rintojani ja suuteli minua ja sitten siirsi minut vahvoin käsin hetkeksi seisomaan ja avasi sitten vyönsolkensa ja riisui housunsa ja alushousut pois. Täydellisen kokoinen ja muotoinen hieman käyrä kalu pongahti suonikkaana eteeni terska punaisena ja paljaana, iso miehinen elin. Siitin on ainakin siron ranteeni paksuinen ja pituus, se on pidempi verrattuna poikaystävääni! Kalun pää on kauniisti paljaana ja kalussa sinertävät verisuonet koholla. Poikaystävän penis tuntui nyt aika tavalliselta tähän fallokseen verrattuna. Tuijotan vartalon edessä jäykkänä heiluvaa kalua ajatellen, että voi iiiik nyt vihdoin saan! Hän vetää minut uudestaan syleilyynsä ja istun hänen syliinsä ujuttaen samalla kädelläni kullin märkään puutteessa olevaan pilluuni.

Appiukko sanoi; "Onhan sinulla ehkäisyä?". "On tietysti. Rakastele minua!"

"Oi Taika. Olen ollut niin kauan ilman seksiä... Olet niin ihana ja kaunis."

 

Aloin liikkua hänen syleilyssä. Hän suutelee minua, kaulaa, korvia ja kosketteli isolla kädellään rintojani, hiuksiani, selkääni, peppuani ja otti minut niin ihanasti huomioon. Hän oli samalla huomioonottavainen ja hellä, samaan aikaan määrätietoinen ja raju kun kalu upposi märkään pilluuni mikä tuotti minulle suunnatonta nautintoa. Appiukko nousi kalu sisälläni ja nosti minut helposti ilmaan. Pidin häntä kiinni niskan ympäri ja hän käveli makuuhuoneen ja laskeuduimme sisäkkäin sängylle. Antauduin hänelle täysin levittäen jalkani melkein spagaattiin. Pilluni oli litimärkänä ja sanoin; "Pane mua kunnolla. Saat tehdä mulle ihan mitä haluat!" Appis riisui paidan ja sukat pois ja koko aikuisen miehen vartalo paljastui. Hän laskeutuikin pillulleni ja alkoi nuolla ja imeä klitorista. "Saat ensin nauttia"

Hän nuoli ja imi ja nuoli ja kädet kävivät rinnoillani ja sitten hoikalle lantiolle vaativina pitäen tiukasti kiinni. Pilluni oli niin herkkä ja märkä, että olin valmis orgasmiin lähes heti. Pidin silmiäni kiinni ja puristin käsillä päiväpeittoa. Uuh kuinka hyvä hän oli nuolemaan. Reidet levällään aloin huohottaa ja voihkia ääneen. Orgasmi läheni ja appis keskittyi juuri oikein klitorikseeni. Hetken päästä lähes huusin kun orgasmiaallot kulkivat edestakaisin pitkin vartaloani, kokovartalo-orgasmi. Olin taivaallisessa olotilassa varmaan minuutin kaksi ja sitten tunsin kun kulli alkoi liikkua edestakaisin pillussani. Appis nosti jalkani pystyyn ja näykki huulillaan varpaitani ja nuoli pieniä jalkojani jalkapohjista ja jalkapöydiltä, herkistä nilkoistani ja alkoi sitten imeä varpaitani. Kukaan ei ollut koskaan aikaisemmin tehnyt minulle niin ja se tuntui kutkuttavalta pillussa asti. Selvisi se miksi olin saanut häneltä joululahjaksi jalkahemmottelulahjakortin. Olin aivan litisevän märkä ja niin turvonnut orgasmin jälkeen, että kalu sisälläni tuntui todella suurelta ja paksulta.

 

Hän tuli päälleni lähetyssaarnaajaan. Aivan täydellinen kalu halukkaaseen pilluuni. Olin ihan taivaissa kun appis rakasteli minua ja en pystynyt tekemään muuta kuin nauttimaan. Tunsin, että appis oli sisälläni aivan kivikova. Käsi herkän niskani alla, korvalehdelläni tuntuva huulet, kieli ja parransänki antoivat nautintoa miehestä ja tuntemukset sekoittuivat päässäni olevaan mielikuvaan siitä kuinka olin ison miehen alla ja hänen valtava kyrpänsä pumppasi loputtomasti kiimasta sykkivään kyltymättömään pilluuni. Hän halusi todella antaa minulle nautintoa. Olin päästäni aivan pyörryksissä.

Hän nussi ihanasti ja odotin milloin hän tulee mutta hän kääntää minut vielä vatsalleni ja työntyy takaapäin sisääni. Olen taas aivan kiimassa kun ajattelen kuinka hän nauttii kun panee pientä pilluani, tiukkaa pyllyäni takaapäin. Välillä tuntuu, että taju lähtee tuosta niin ihanasta ja kiihottavasta tunteesta. Tarjoan hänelle herkimmän sopukkani hänelle saaden hänet niin syvälle kuin mahdollista. Appis hivelee pyllyäni ja tarjoan sitä hänelle nostaen lantiota ja pikku pyllyäni niin pystyyn kun voin. Hän tarttuu vyötäröstäni kiinni ja pumppaa ties kuinka kauan kiimaista pilluani. Sitten hän kääntää minut taas ympäri. Valtava kiihko näkyi hänen kasvoista ja appi haukkoi henkeään, "Voi taivas kuinka kaunis olet ja tuoksut kuin neitsyeiden puutarhassa."
Tuntui, että tämä oli kuin hänen unelmien täyttymys ja se oli minusta niin kiihottavaa. Appi kumartuu ja suutelee minua. Sitten hänen poski painuu poskeani vasten, suusta kuuluu raskasta hengitystä. Ihana tunne, kierrän kädet hänen niskaan ja levitän jalkojani enemmän auki. Kulli täyttää alapääni kokonaan. Jokainen sentti emättimessä on tiiviisti elimen ympärillä haluten sen kosketusta. Lukitsen jalat hänen reisiin. Suljen silmäni ja näen mielessäni ulkopuolisin silmin kuinka käteni, jalkani ja hoikat sääreni ovat kietoutuneena appiukon ympärille ja mielikuva suonikkaasta elävästä käärmeestä tunkeutumassa yhä uudestaan syvälle sisääni kosteaan pieneen koloon. Raavin kynsilläni hänen selkäänsä.

"Voi tyttö kuinka tiukka sinä olet, sattuuko sinua?" appi huohottaa korvani juuressa.

"Ei kun sulla on nii-in ihana kalu. Pane mua!" ja tunsin pilluni olevan ääriään myöten täynnä. Hän rakasteli minua niin taitavasti. En ollut pitkiin aikoihin kokenut sellaista nautintoa. Jokainen työntö tuntui lopuksi pieneltä orgasmilta. Olin kuin kostea kiimainen sieni, joka imi häntä sisäänpäin. Avauduin haaroista hänelle kuin kukka. Märkä sateen jälkeinen kaunis kukka joka avautuu ja levittää terälehtensä loistoonsa. Hän työntyi yhä syvemmälle, siltä ainakin tuntui. Oiiiiii että oli ihanaa. Hänen suonikas kullinsa upposi sisääni aina vaan saaden pääni ihan pyörälle ja taisin jo huutaa nautinnosta. Kiemurtelin appiksen alla varmassa otteessa. Hän oli päättäväinen ja äärimmäisen taitava. En olisi päässyt hänen alta pois enkä halunnutkaan vaan puristin häntä käsillä ja jaloilla tiukemmin. Hän työnsi sisään, veti ulos, taas enemmän sisään, ulos... Kunnes sitten työnnöistä tuli hyvin syviä ja rytmikkäitä. Varpaani alkoivat kipristellä ja reiteni alkoivat väristä. Maailman ihanin tunne hiipi koko ajan lähemmäs ja appi näki sen kasvoiltani. Hän suuteli minua ja imi kieltäni suuhunsa ja oikein kunnon työntöjä, pitkiä työntöjä koko suonikkaan kalun mitalla... "Täytä minut spermalla" läähätin hänelle ja hän kiihdytti lopuksi työntöjä ja sai sitten kunnon orgasmin ja purkautui sisääni voimalla uhkuen matalalla äänellään "Ooooh!". Lämmin paineaalto täytti minut, tuntui kuin olisin täynnä spermaa ja taisin ollakin.

Olin aivan poikki ja huohotin. Sydän paukutti niin että tuntui, että se tulisi rinnasta läpi. Appiukko teki vielä pieniä työntöjä sisälläni kunnes veti kullin ulos ja makasi päälläni hikisenä huohottaen ja puhalteli, "Ei tällaisia orgasmeja vanha mies enää kestä". Repesimme molemmat hekottamaan. Totuuden nimessä ihanin pano pitkiin aikoihin.

Appi painui suihkuun ja minä jäin sängylle peiton alle makaamaan hyvin raukeana. Tunsin kuinka spermat valuivat tyydyttyneestä pillustani valkoiselle päiväpeitteelle. Kaivauduin vielä kaikkien peittojen alle. Ehdin jo nukahtaa kun appi tuli vaatteet päällä sanomaan, "Join kahvit ja söin pullan ja nyt vessan lavuaari vetää hyvin." Hän kysyi, että kaikki on hyvin. Vastasin kaiken olevan paremmin kuin hyvin ja sanoin, "Kiitos". Appi hymyili ja vastasi, "Taika sinä olet ihana tyttönen, kiitos sinulle".

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

 

FINNISH LEGS AND FEET

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa