Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Pikaisesti puistossa
Kirjoittanut: Namtoe
Kategoria: Jalkafetissi / Varvasfetissi

 


Heinäkuu, lauantai-ilta, kello lähestyy iltayhdeksää, aurinko heittää vielä säteitään terassille. Istut siinä minua vastapäätä, hymyilet ja siemailet siideriäsi. Olet tänä iltana kauniimpi kuin koskaan, kosketan kättäsi, kurkotan pöydän yli suutelemaan huuliasi. Kielemme koskettavat herkästi toisiaan. Istahdan takaisin tuolilleni, sinä ojennat jalkasi pöydän alta tuolini reunalle, hieron sormillani varpaitasi jotka paljaana näkyvät kengistäsi. Nuolaiset huuliasi salaperäisen näköisenä ja painat kenkäsi kärjellä puolikovana housuissani pullistelevaa kulliani. Riisun kengän jalastasi ja availen pöydän reunan piilossa nappeja housuistani. Kaivan kyrpäni esille ja sinä alat paljailla varpaillasi hieromaan esinahkaa edes takaisin. Pidän toista kättä jalkasi päällä ja toisella siemaisen oluttuoppini tyhjäksi.

Katseemme viestivät toisillemme; " Lähdetään rakas, etsitään paikka jossa voimme nauttia hetken kiimaisista vartaloistamme."

Otat jalkasi pois ja laitat kengän takaisin, minä tungen kaluni takaisin housuun ja näpräilen napit kiinni. Nousemme pöydästä ja lähdemme kulkemaan malttamattomina käsi kädessä lähellä sijaitsevaa syrjäistä puistoa. Pysähtelemme vähän väliä suutelemaan ja koskettelemaan toisiamme. Puistossa huomaamme onneksemme olevamme kahden, menemme kuitenkin kaikkein syrjäisimmän pensaan taakse, riisumme toisemme alastomiksi. Käyn selälleni nurmikolle, sinä asetut päälleni 69-asentoon. Nuolen pitkin ja hartain vedoin märkänä naamallani olevaa pilluasi, sinä hiljaa ynisten imeskelet rautakankena sojottavaa elintäni. Työnnän sormeni sisääsi ja nuolaisen hellästi pyllyreikääsi.

Liikutat lantiotasi ja tiedän että haluaisit sisääsi jo muutakin kuin pelkän sormeni. Suusi työskentelee rytmikkäästi kullini kimpussa. Lähdet laskeutumaan alemmas, nuolet reisiäni, polviani, sääriäni, lopulta nilkkojani ja puristelet sormillani varpaitani. Otan jaloistasi kiinni ja vedän ne kasvoilleni. Suutelen ja nuoleskelen sinun pieniä ja kauniita varpaitasi ja tunnen sinun tekevän jo samoin minulle. Tiedät että pidän siitä ja teet niin vaikket itse juurikaan näistä lämpene.

Vetäydyt takaisin ylemmäs, otat kyrpäni käteesi ja asetat sen pillusi suulle. Istahdat alas ja alat villin ratsastuksen. Työntelen etusormeani pyllyysi ja tunnut tykkäävän siitä. Laskeudut vielä naidessasikin jalkojeni päälle, pyörittelet sormillasi varpaitani, ja nostat oman jalkasi taas nuoltavaksi kasvojeni lähelle. Nouset pois ja käännyt ratsastamaan kasvot minuun päin. Aah.. tämä vasta tuntuukin makealta.

Nuolen ja imen nännejäsi ja kaulaasi. Puristan lujasti pakaroistasi, pyydän lisää vauhtia. Tahti kiihtyy kiihtymistään enkä millään pysty enää pidättelemään laukeamista. Huudan suoraa huutoa puiston nurmikolla, välittämättä pätkääkään siitä että joku voisi kuulla, ja ammun lastini sisääsi. Jatkat naimista päälläni kiivaaseen tahtiin, haluamme molemmat sinullekin orgasmin. Vaikka kaluni onkin hellänä laukeamisestani annan sinun jatkaa rytmikästä
tanssiasi päälläni.

Pian huohotat; "tulen..tulen..tulen.." . Huohotuksesi muuttuu kiljumiseksi. Valahdat päälleni, suutelemme suolaiselle maistuvia huuliamme. Makaamme hetken päällekkäin kunnes nousemme varovasti ylös, kurkimme ympärillemme, ketään ei onneksi näy. Pyyhimme ruohon tupsuja toisistamme, pukeudumme ja lähdemme autuaina kävelemään takaisin kaupungille. Aurinko on jo luovuttanut.

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri