Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Paulan kanssa
Kirjoittanut: Foot and shoe
Kategoria: Jalkafetissi / Jalkojen nuuskimista

 Istuin iltaa samaisessa ravintolassa jossa olin toiminut kesällä portsarina. Tutut tarjoilijat kävivät heittämässä läppää ja kyselemässä kuulumisia. Totesin että vanha tyyli oli edelleen käytössä t.s. kaikilla tytöillä oli mustat sukkikset jalassa.

Oli todella hauskaa katsella tyttöjen jalkoja ja kenkiä kun samalla muistelin mihin kaikkiin olin spermani ruiskinut sisälle. Jutellessani tyttöjen kanssa oli varma siitä että Paula ei ollut puhunut mitään vaikka yllätti minut pukuhuoneesta kesken sukkien haistelun. Aikani kun olin istunut ja nappaillut oluttani tuli viimein Paulakin juttusille ja kyseli onko minulla mitään ohjelmaa illaksi. Kerroin tulleeni oluelle vain nähdäkseni hänet sukkiksissa ja kengissä. Paula aloitti pienen naurukonsertin joka käänsi muidenkin istujien päät, mutta onneksi lopetti sen pian ja kysyi naama vakavana:\" Tulisitko luokseni, kunhan vuoroni loppuu?\" Vilkaisin alas Paulan jalkoja ja näin nuo kiilakorkoiset sandaalit ja mustien sukkiksien kärkivahvikkeen läpi loistavat punaiset varpaankynnet. Kysyin Paulalta joudunko odottamaan pitkään ennenkuin pääsen koskettelemaan noita ihanuuksia. Paula kuiskasi korvaani että jos olen valmis, lähdetään vartin päästä.

Kaluni aloitti paisumisen välittömästi ja jouduin ottamaan vielä oluen että olisin rauhoittunut. Vartti kului nopeasti kun tiesin mitä oli tulossa. Matkalla Paulan asunnolle hän kertoi suunnitelmastaan, joka oli seuraava: Kun pääsemme sisälle, riisut itsesi välittömästi. Sen jälkeen annan sinulle lisäohjeita ja toivon että lupaat niitä noudattaa. Kerroin olevani en ehkä niin normaali seksielämältäni, mutta toivon että pysyttäisiin asialinjalla. Paula kertoi tietävänsä mistä pidän joten ei syytä huoleen. Asunnolle päästyämme aloitin riisumisen eteisessä ja Paula jatkoi matkaansa peremmälle. Seisoin munasillani Paulan eteisessä ja katselin avokkaita joita oli naulakon alla useita pareja. Oli pakko kyykistyä ja aloittaa nuuskiminen. En tosin ehtinyt ottaa kuin käteeni punaisen avokkaan kun kuulin tutun äänen kysyvän: jaaha vain tälläistä peliä. Tuttu lause ravintolan pukuhuoneesta. Käännyin ympäri ja Paula seisoi edessäni rintsikoissa ja niissä mustissa sukkiksissa.

Paulan vartalo oli sopusuhtainen, hiukan iän mukanaan tuomaa pyöreyttä juuri sopivasti. Jalkaansa Paula oli laittanut ne ihanat kiilakorkosandaalit joita ihailin jo ravintolassa. Kysyin mitä nyt? Paula käski pitämään turvan tukossa ja viittasi seuraamaan itseään. Kun kävelin Paulan perässä, ihailin edessäni olevia jalkoja ja tietenkin kaluni alkoi kovettua. Päästyämme olohuoneeseen kullini seisoi jo kunnolla. Paula komensi minut istumaan nojatuoliin ja pitämään käteni irti kullistani. Istuin tuoliin ja Paula asettui lattialle viereeni. Hän kertoi ottaneensa työkenkänsä mukaan vain minua varten ja samalla alkoi riisua toista kenkäänsä. Paula kertoi halunneensa aina tehdä näin että hän on määrääjä. Saatuaan kengän pois jalastaan hän työnsi sen nenäni alle ja sanoi: nyt poika nuuskit sitä kenkää koska minä käsken. Haistelin kengän sisäpintaa ja varpaiden kohtia ja aistin mahtavan tuoksun ja tunsin kuinka esinahkani alkoi vetäytyä terskan päältä. Samaan aikaan Paula huomasi kullini päässä kiimatipan ja kysyi alkaako minulta jo tulla. Ynisin että ei vielä. Se on vain kiimatippa.

Paula antoi kengän minulle käteen ja puhalteli terskani päätä. Kertoi ettei koskaan ole nuollut tai imenyt kullia. Nyt minut komennettiin lattialle selinmakuulle. Kullini vaappui jalkovälissä varmaan kovempana kuin koskaan. Paula asettui kasvot minuun päin jalkojeni väliin ja pyysi kengän kädestäni. Saatuaan kengän Paula asetti jalkansa pääni molemmin puolin ja kysyi haluanko haistella hänen sukkiaan ja varpaitaan. Vastausta odottamatta hän nosti kengättömän jalkansa naamani päälle siten että varpaat olivat nenäni kohdalla. Tunsin tuon taivaallisen hien hajun ja kullini alkoi vavahdella. Paula huomasi tämän ja kysyi huolestuneena ei kai sulta vielä tule, leikki on pahasti kesken. En vastannut mitään, keskityin vain haistelemaan tuota ihanaa tuoksua ja maistelemaan tuota suolaista makua jonka tunsin kielelläni kun nuolin sukan peittämää jalkapohjaa.

Paula riisui toisekin kenkänsä ja asetti myös toisen jalkansa naamani päälle samalla sanoen: nyt saatkin haistella hikisukkiani oikein kunnolla. Pitäisikö kullillesikin antaa jotain? Paula kysyi kuin itsekseen ottaen samalla toisen kenkänsä ja alkoi ujuttamaan paisunutta terskaani kengän sisään varpaiden kohdalta. Sanoin Paulalle aina toivoneeni tällaista tilannetta jossa lähes alaston nainen runkkaa minua kengällä. Sain käskyn pitää turpani tukossa.

Paula sai kulini kengän sisään ja alkoi tehdä hidasta runkkausliikettä. Samalla hän työnsi toisen jalkansa sukkisvarpaita suuhuni ja kyseli onko hyvä maku, onko sukissa hyvä hiki. En voinut varpaat suussani vastata selvästi vaan mumisin että on on. Nostin päätäni ylöspäin nähdäkseni tuon näyn jonka olin unelmissani nähnyt monasti. Paula katsoi minua suoraan silmiin samalla liikuttaen kenkää kullini varressa terskan ollessa kengän kärjen ulkopuolella. Pussit soutivat sisäpohjassa kantapään kohdalla ja Paula kysyi: tuntuuko hyvältä, koska kullisi ampuu minulle palkinnon tehdystä työstä, anna spermasi lentää mutta varoita ennenkuin se tulee. En voinut kuin nyökätä koska huomasin Paulan runkkaavan itseään sukkisten läpi.

Sukkisten haaraosa oli aivan märkä Paulan kiimanesteistä ja Paulan käsi hieroi paisuneita häpyhuulia yhä nopeammin. Nännit näkyivät kovina tissiliivien läpi ja Paulan hengitys kävi yhä kiivaammaksi. Otin Paulan jalan pois suustani ja pyysin häntä näyttämään tissinsä. Paula päästi tissit esille ja kysyi voisinko ruiskauttaa spermat tisseille. Vastasin myöntävästi samalla kun Paula taas työnsi hikisen sukkajalkansa suuhuni ja hieroi toisella jalalla nenääni ja komensi samalla taas itseänsä runkaten: ime ja haistele sukkiani senkin runkkari kerrankin kun saat, minä kyllä hoitelen runkkaamisen niin sinun kuin itsenikin.

Toinen käsi omassa jalkovälissä, toinen runkkaamassa kulliani kengällä hän kallistui eteenpäin kun ilmoitin että kohta sitä spermaa tulee. Paula vatkasi kenkää kyrvälläni hurjalla kiihkolla, minä haistelin ja imin hänen jalkojaan, tissit olivat kyrpäni yläpuolella. Kaikki kohdallaan, kullistani alkoi syöksyä spermaa valtava määrä. Sitä lensi Paulan tisseille, leualle, kenkään, Paulan reisille. Hetken jouduin katsomaan kun Paula estottomasti suoritti runkkauksensa loppuun. Tilanne oli niin kiihottava että kullini vain seisoi vaika pussit olivat taatusti tyhjät. Terska punoitti ja Paula kysyi saako hän runkata kullia nyt ainoastaan paljaalla kädellä. Sanoin olevani sanani mittainen mies joten toimitaan sinun ehdoillasi. Paula vatkasi kullistani vielä pienen määrän spermaa, samalla kun taas haistelin hänen sukkiaan ja kenkiä. Sain sukkikset mukaani kun lähdin että voin Paulan sanoin runkata niihin aina kun siltä tuntuu. Sain myös lupauksen että jos haluan hikisiä sukkiksia voin tulla reilusti pyytämään. Arvaatte että pyydetyt sukkikset eivät jääneet yhteen.

 

Anna anonyymi palaute tarinasta:

Nimimerkki:

Palaute:
 

 

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri