Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Parturissa
Kirjoittanut: ------
Kategoria: Tositarina

 

Viitaten tuohon teidän fetish-sivun parturifetishiin mikä jollain muullakin oli niin minulla on se myös. Ja yks kerta Radiossa Ylex jälkkärissä juontajat Mäkkäri ja Viki puhuivat partureista, parturissa hiustenpesusta ja kiihottuuko sitä muuta. Tänne on hyvä kertoa anonyymisti millailla itte koin teini-iässä parturin.

Aloin jo nuorena haaveilla alastomista tytöistä ja saada uniorgasmeja erotiikkaunien yhteydessä. Joskus heräsin siihen nautintoon että sain siemensyöksyn ja ihmettelin pikkuhousuissa tahmaista lämmintä limaa mikä kikkelistä oli vuotanut ja toisinaan tai oikeastaan aina pikkuhousuissa oli vaaleita kuivuneita läikkiä yöllisistä siemensyöksyistä. Näin paljon märkiä unia jo ennen kuin aloin runkkaamaan.

Täytyy kertoa parturista se kun niin kauan kuin muistan, ihan varmaan ekaluokalta asti olen saanut kiksejä parturissa siinä vaiheessa kun mun niskahiuksia leikattiin ja lopullinen niitti se kun rajauskoneella ajettiin niskavilloja ja rajattiin niskahiukset ja hiukset korvien takaa ja se tuntui miellyttävinä värinöinä koko vartalossa. Aina oli ihokarvat pystyssä.

Sitten vanhempana 10-12v värinät voimistui ja se tunne kun naiskampaaja kosketteli sormin niskaa, kaulasta ja lopuksi värisevä lämmin kone tasasi hiusrajan, väreitä kulki niskasta varpaisiin ja kikkeli jäykistyi ja sieltä tuli kiimatippoja jotka kuivui alushousuihin. Joskus silloin opin myös mitä on vetää käteen ja teinkin sitä sitten iltaisin. Muistelen, että näin naiskampaajasta unia että sain koskettaa kädellä hameen alle ja etuhiuksia leikattaessa kampaaja oli sivulla tai etupuolella tissit silmieni edessä ja joskus runkkasin fantasioiden siitä että koskettelen rintoja, laitan käden hameen alle pikkuhousujen sisään.

Sitten jotain 13v se tapahtui, olin samaisella naisparturilla joka oli by the way aika hyvännäköinen, noin kolmekymppinen, pitkä tukka, aina hameessa ja korkokengissä, tuoksui hyvälle. Hän leikkasi niskahiukset saksilla, koski mua ihan työn kuvaan kuuluen asiallisesti niskaan, kaulan sivuille, käänsi korvaa ja koko vartalossa meni jo kuumia väreitä, tiesin mitä odottaa, keppi jäykistyi kovaksi. Sitten taas se nautinnollisin osuus, niskahiuksien ajelu koneella, värisevä lämmin kone kiinni niskaan ja korvan taakse;

"Kallistatko päätä vähän eteenpäin" sanoi kampaaja

Niskalihakset kovettui, kone surisi niskassa, kulki korvan taakse, takaisin niskaan, toisen korvan taakse, lämmin terä raapi hieman ihoa kun niskavilloja ajettiin, kampaajanaisen lämpimät sormet koskettivat ihoa, tuntui että se kesti tavallista pidempään, ihanat kuumat väreet kulki niskasta varpaisiin, mielihyvä kasvoi, ihokarvat nousi pystyyn, vatsalihakset jännittyi ja tuntui, että tuli kova pissahätä ja pallit kovettui ja paine kasvoi, sitten laukesin, penis sykki, supisteli, pallit tyhjeni alkkareihin ilman fyysistä kosketusta penikseen. En pystynyt sitä estämään. Omasta mielestäni spermankin haju leijaili jostain suojakaavun alta, punastuin, herkkä nuori kun olin;

"Onko kaikki hyvin, sattuiko johonkin?" kysyi kampaaja

Punastuin entistä enemmän, olin kuuma, hikinen, punainen kuin paloauto. En pystynyt vastaamaan mitään. Kampaaja katsoi minua peilin kautta, piti pienen tauon ja sanoi;

"Jännittääkö sua? Ei se mitään, kaikki on hyvin..."

Sakset alkoivat vielä naksuttaa pääni päältä ja muutaman minuutin päästä hiukset olivat täysin valmiit. Viitta poistettiin, farkuissa ei näkynyt päällepäin mitään läikkää, vielä. Hieman häpeissäni kaivoin lompakon taskusta, hymyilevä naiskampaaja sanoi hinnan, maksoin ja poistuin. Polkupyörälle päästyäni näin jo farkuissa märän pläntin.

Saan yhä erektion niskan koskettelusta, ajelusta mutta orgasmia en sentään enää sen jälkeen ole enää aikuisena saanut, luojankiitos. Usein ajatellaan että hereillä ollessa orgasmin voi saada vain penistä stimuloimalla mutta ei se sitä aina tarvitse. Orgasmin voi saada myös muuta kohtaa koskettelemalla kuten niskasta.

Onko muilla samanlaisia kokemuksia?

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

 

© Finnish legs and feet omaa tuotantoa

FINNISH LEGS AND FEET

 

 

Kävijälaskuri www.hitwebcounter.com
This Website Visits