Finnish legs and feet
suomalaisten säärifanien asialla jo vuodesta 2001

 

 

Päästä varpaisiin
Kirjoittanut: Namtoe
Kategoria: Jalkafetissi / Varvasfetissi / Ryhmäseksiä

 

Makuukamarihommat vaimoni kanssa ovat sujuneet kymmenvuotisen yhdessäolon ajan loistavasti, pientä piristystä on silloin tällöin haettu videoista,niin kuin varmasti moni muukin tekee. Tekokyrpä on myös ollut kovassa käytössä leikeissämme.

Joskus olemme haaveilleet salaa kolmannesta pyörästä tai parinvaihdosta, mutta aina ne ovat jääneet haaveiluasteelle, koska oikein sopivia tyyppejä kimppakivoihin ei ole tuntunut löytyvän, ja toisaalta pokkaa moisen ehdottamiseenkaan ei ole ollut. Nyt olisi kuitenkin valoa näkyvissä; Sami olisi tulossa yökylään luoksemme, ja olimme Helin kanssa päättäneet että NYT se tapahtuu, pitkäaikainen haaveeni nähdä vaimo ja vieras mies nussimassa ja olla tietenkin itsekin mukana, nyt tai ei koskaan. Samin tunsin itse jo varhaisesta lapsuudesta saakka, ja Helikin tiesi Samin olevan varsin vapaamielinen heppu tietyissä asioissa, tosin ihan tällaisista jutuista ei oltu hänenkään kanssa aikaisemmin puhuttu...

Sami saapui perjantai-iltapäivällä, tietämättä suunnitelmistamme mitään. Kaikki sujui normaaliin tyyliin; vaihdeltiin kuulumiset, otettiin bisseä jne. Aloimme olla jo aikamoisessa kaasussa kun painelin  Samin kanssa saunaan. Lauteilla joristiin niitä näitä työasioista ja kaikesta mahdollisesta. Päätin rohkaista mieleni ja kertoa sen mitä oikein olimme suunnitelleet.

- Kuules, lupaatko olla suuttumatta kovin hirveästi, jos kysyn sulta yhtä juttua nyt ihan suoraan? sain aloitettua.
- No hei.. kysy ihmeessä, en kai mä nyt sulle suutu.
- Tuota tuota, aloin änkyttämään, ei kai auttanut muu kuin tokaista nyt se, mitä tässä on oikein suunniteltu.
- Me kun ollaan tuon Helin kanssa haaveiltu kauan saada sänkyleikkeihimme joku kolmas pyörä.
- Niinkö? se taitaa olla aika yleistä nykyisin, Sami vastasi pokkana.
- Niin kai se on. Mitäs sanoisit jos mä nyt kysyisin sinulta että tulisitko messiin panemaan Heliä oikein kunnolla tänä iltana?
Sami heitti löylyä ja vähän naurahti.
- Mitäs siihen sanoisin, nythän sinä sitä just kysyit.
- No, onnistuisko?
- Enhän minä sinkkumies voi naimisesta kieltäytyäkään!

Tämähän kävikin yllättävän kivuttomasti, ajattelin. Huomasin että Samin kulli alkoi heräillä kun hän ajatteli asiaa...

Mutta niinhän siinä lopulta kävi sinä iltana, että joimme itsemme niin tukkoon ettei meistä kenestäkään ollut minkään tekijäksi. Sami oli ensimmäinen joka sammui, sain sanottua Helille mistä olimme saunassa keskustelleet ja mikä oli keskustelun lopputulos. Heli oli tietenkin innoissaan asiasta, mutta kaljan huuruinen uni voitti meidät kaikki ennen kuin päästiin lähellekään asiaa.

Aamulla heräilin Helin kainalosta paikat kovana. Aloimme kiihkeän hyväilyn josta etenimme nopeasti vaatteiden riisumiseen. Makasin selälläni sängyllä ja Heli nuoleskeli kaluani pylly pystyssä.Kiimaiset äänet täyttivät huoneen. Nautin silmät kiinni Helin suuhoidosta ja pidättelin jo laukeamista.

- Huomenta.. vieläkö täällä tarvittais apujoukkoja. Sami seisoi ilkosen alastomana makuuhuoneemme ovella, suonikas kyrpä sojotti kohti kattoa.

- En voinut olla kuulematta mitä te täällä puuhailitte.
- Aina löytyy osaavalle miehelle tilaa, Heli kuiskasi perse edelleen houkuttelevasti pysytyssä.

Sami siirtyi Helin taakse ja alkoi nuolla herkästi vaimoni namia. Heli huohotti kiimaisesti kaluani runkaten.

- Nussi sitä, kehotin Samia.

Sami siirtyi kuitenkin Helin kasvojen eteen kyrpänsä kanssa ja ilman eri käskyä Heli imaisi kalun suuhunsa. Minulla oli todellisia vaikeuksia pitää spermalastit sisälläni katsellessa kun oma vaimoni imee kaverin kalua ja samalla runkkaa omaani.

- Nyt nussin sinua, Sami sanoi Helille ja siirtyi tämän taakse. Helin suusta pääsi voihkaisu kun Sami survaisi keppinsä tämän pilluun ja aloitti rytmikkään lantioliikkeen. Heli sai nyt takaapäin vierasta ja suuhunsa tuttua.

- Mitäs jos vaihtaisitte paikkoja, Heli ehdotti lyhyen naimisen jälkeen.

Sami siirtyi makuulle vaimoni eteen ja itse aloin nussia hitain työnnöin Helin ihanaa vittua takaa päin. Pian Heli vetäisi itsensä irti kalustani ja istuutui Samin päälle ja alkoi villin ratsastuksen. Mieleni olisi tehnyt työntyä takaapäin Helin perseeseen, mutta tiesin että siihen Heli ei olisi suostunut. Niinpä herrasmiehenä annoin kyrpäni taas nuoltavaksi. Sami alkoi puuskuttaa siihen malliin että tiesin hänen olevan tuloillaan. Heli huomasi saman ja kääntyi Samin päältä selälleen. Sami otti Heliä nilkoista kiinni, nosti jalat kohti kattoa ja työnsi punaisena hehkuvan tappinsa Helin sisään. Jalkaseksin ystävänä en voinut enää pidättää orgasmiani siinä vaiheessa kun Sami alkoi naidessaan nuoleskella Helin nilkkoja, kantapäitä ja jalkapohjia. Roiskautin valtavan spermasuihkun Helin rinnoille. Sami jatkoi panemistaan yhä kiivaampaan tahtiin. Nyt hän imaisi Helin varpaita suuhunsa ja niitä nuoleskellen ja näykkien hän sai raivoisan orkun. Hän veti kyrpänsä vaimoni pillusta ulos ja roiskutteli lastinsa pillunkarvoille ja vatsalle. Helille tämä ei vielä riittänyt vaan hän kaivoi tekokyrpänsä yöpöydän laatikosta esiin ja alkoi työnnellä sitä hullun raivolla sisäänsä. Keskityimme Samin kanssa nuoleskelemaan vaimoni varpaita tämän tyydyttäessä itseään.

- Imekää niitä nyt kunnolla kun saatte! Heli komensi ja mehän teimme työtä käskettyä. Pian Heli alkoi kouristella ja huutaa, orgasmi vapisutti hänen vartaloaan, joka oli tämän jälkeen sanan mukaisesti märkä päästä varpaisiin..

 

Anna palautetta: finnlegsnfeet@yahoo.com

Saapuneet palautteet:

 

FINNISH LEGS AND FEET

Kävijälaskuri